Filmy na DVD i Blu-ray oraz muzyka, gry komputerowe i programy.
Sklep eMarkt.pl

Kontakt

tel.
Wrocław

Popularne produkty

Muzyka, Elektronika, Filmy, Ksi, Zabawki, Gry i Programy

Popularne marki

Universal music polska, Emi music poland, Sony music, Goodram, Warner home video, Monolith, Kingston (branded), Imperial entertainment, Kino, Wydawnictwo pr, Hewlett-packard

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

eMarkt.pl > Opinie klientów

Sklep eMarkt.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  20% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 7 opinii klientów w tym 72% pozytywnych.

Wystaw opinię

Damian nie poleca eMarkt.pl opinia nr 330453 z 06.02.2015

Obsługa bez mojeje wiedzy zmieniła status zamówienia na "niezrealizowane z powodu reygnacji przez klienta". Oczywiście w tym czasie zmienili równiez cene towaru. Mimo wielokrotnych prób kontaktu (tel stacjonarny, komórka, gg, e-mail) - brak odzewu

zakupy: VC-230 PLANET; luty 2015

plusy: BRAK ZALET!!

minusy: BRAK KONTAKTU

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje eMarkt.pl opinia nr 99797 z 17.02.2012

Sympatyczny kontakt oraz profesjonalna obsługa, Bardzo bogata oferta.

zakupy: C.J. Sansom - Komisarz; styczeń 2012

plusy: bogaty wybór, szybka i tania dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KarolJ rekomenduje eMarkt.pl opinia nr 99793 z 17.02.2012

Jestem całkowicie zadowolony z zakupu

zakupy: komedia romatyczna; luty 2012

plusy: super komunikacja i oryginalność towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje eMarkt.pl opinia nr 99781 z 17.02.2012

Przejrzysta oferta, sympatyczna obsługa !

zakupy: Oszukać przeznaczenie 5; grudzień 2011

plusy: Bardzo miła obsługa, przejrzyste zasady, dobry kontakt !

minusy: Nie widać wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia nie poleca eMarkt.pl opinia nr 47404 z 26.01.2010

chciałam zakupić film w prezencie na gwiazdkę

zakupy: film; listopad 2009

plusy: brak

minusy: brak kontaktu, brak realizacji zamówienia,brak zwrotu $

Odpowiedź sklepu 07.02.2010

Zasadą umieszczoną w regulaminie jest, że dane do przelewu podajemy, gdy dostepność towaru jest potwierdzona. Taką opinię mógł dodać każdy, brakuje informacji o dokumencie zakupu, nie można się zatem do niej ustosunkować. Zazwyczaj komentarze negatywne wystawiane przez niezadowolonych klientów są bardziej szczegółowe, zawierają więcej informacji. Treść i styl komentarza wygląda na zabawę nastolatka lub konkurencji, kogoś, kto wystawia takie opinie hurtowo bądź dla zabawy, nie wysilając się przy tym zbytnio.

Odpowiedź Kasia 07.02.2010

Niestety wiadomość o braku filmu w asortymencie sklepu otrzymałam w prawie 2 tygodnie od wpłaty pieniędzy na konto emarkt, więc nie zgadza się to z tym co przedstawiciel sklepu tutaj napisał. Zwrot pieniędzy z niezrealizowanego zamówienia w końcu otrzymałam, ponad dwa miesiące od złożenia zamówienia na film...i o dziwo na dzień po umieszczeniu tutaj negatywnego komentarza. Nazywanie negatywnych komentarzy opiniami nastolatka świadczy o braku profesjonalizmu tej firmy...nastolatkiem juz od dawna nie jestem. Na tym rynku jest wystarczająca konkurencja i dużo innych firm do wyboru, ja nigdy nie skorzystam z ofert tej firmy i nikomu nie polecam. Sklep bronił się nie przesłaniem numeru konta bankowego do zwrotu,nr konta został jednak kilkakrotnie podany.

Odpowiedź sklepu 08.02.2010

Zwrot został dokonany, ponieważ podała Pani numer konta po raz pierwszy i jedyny 26.01, i nie czekając na przelew wolała Pani wystawić szkalującą imię sklepu opinię na kilku portalach, nie mając odwagi podpisać się nazwiskiem czy choćby numerem zamówienia. Gdyby opinia została zauważona wcześniej, na pewno nasze działania byłoby inne. A działanie darmowych skrzynek pocztowych bywa niestety zawodne - z takiej Pani korzysta. Wystarczyło zadzwonić i wyjaśnić sprawę, od tego są telefony, ale wybrała Pani inną drogę. Nie nam oceniać to zachowanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djdab rekomenduje eMarkt.pl opinia nr 1252 z 08.05.2006

A co tu dużo pisać, proszę samemu spróbować a napewno się Państwo nie zawiodą.

zakupy: OJCIEC CHRZESTNY - TRYLOGIA; 05-04-2006

plusy: Niskie ceny, miła obsługa

minusy: jak narazie nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djdab rekomenduje eMarkt.pl opinia nr 1234 z 02.05.2006

Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka, oraz miła i fachowa pomoc w razie problemów. :)

zakupy: PIŁA 2; 16.04.2006

plusy: Bogata oferta

minusy: Ceny są bardzo niskie, ale mogłyby być niższe. :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER