Obrączki ślubne.
Sklep Eminence.pl

Kontakt

tel. (71)3149332
Oleśnica

Popularne produkty

Obrączki ślubne, Obrączki srebrne, Obrączki palladowe, Obrączki platynowe, Pierścionki zaręczynowe, Biżuteria-Srebro, Obrączki ślubne-Obrączki Złoty Skorpion, Opakowania

Popularne marki

Eminence, Złoty skorpion, , Łazur

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 76
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Eminence.pl > Opinie klientów

Sklep Eminence.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.01.2010r i posiada 76 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kacper rekomenduje Eminence.pl opinia nr 420502 z 23.09.2017

Ze względu na dość nietypowe wymagania którym ośmielili się sprostać.

zakupy: obrączki, wizytownik; wrzesień 2017

plusy: Obsługa klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Eminence.pl opinia nr 404346 z 29.01.2017

To był przypadek akurat w wyszukiwarce pojawił się ten sklep i Za ryzykowalam zakup obrączek srebrnych i jestem mega zadowolona!

zakupy: Obrączki slubne srebrne wzór Ag-160; styczeń 2017

plusy: Dokładność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Eminence.pl opinia nr 356673 z 28.09.2015

Świetny kontakt, szczegóły dograne idealnie. Wykonanie ekspresowe, zaledwie w ciągu 5 dni. Obrączki są piękne, na żywo nawet piękniejsze niż na zdjęciach. Prezentują się fantastycznie. Polecam gorąco !

zakupy: Au-K026; wrzesień 2015

plusy: Kontakt, szybkość realizacji, wykonanie obrączek,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Eminence.pl opinia nr 331481 z 15.02.2015

wybralam ten sklep ze wzgledu na bardzo dobre opinie zadowolonych klientow oraz ciekawa oferte i bardzo atrakcyjne ceny. Obraczki oraz opakowanie przesliczne,najwyzsza jakosc i rzeczywiscie super cena i profesjonalizm w obsludze.Dziekuje,bede polecac

zakupy: komplet srebrnych obraczek; styczeń 2015

plusy: profesjonalizm,najwyzsza jakosc produktow i opakowania

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Eminence.pl opinia nr 311005 z 15.09.2014

Duzy wybor srebrnych obraczek i bardzo atrakcyjne ceny. Mila i pomocna obsluga. Dziekuje.

zakupy: Komplet srebrnych obraczek; sierpień 2014

plusy: Duzy wybor, latwy proces zamowien przez internet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Eminence.pl opinia nr 299345 z 03.07.2014

Wybrałam ten sklep z powodu dużego wyboru towaru i spełnił moje oczekiwania w 120 %, zamówione obrączki są piękne i wykonane z dbałością o każdy najmniejszy detal...

zakupy: obrączki ślubne srebrne; lipiec 2014

plusy: dobry kontakt oraz jakość wykonania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia K. rekomenduje Eminence.pl opinia nr 283409 z 20.03.2014

Serdecznie polecam sklep EMINENCE! Pan Sebastian jest najlepszym jubilerem, u którego miałam okazję dokonywać zamówień,(a było ich kilka) i jedynym,do którego wiernie powracam i powracać będę. Wyroby Pana Sebastiana są dziełem sztuki! Polecam

zakupy: obrączka z imieniem; marzec 2014

plusy: Przemiły kontakt,precyzja wykonania i wiele innych

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Eminence.pl opinia nr 280677 z 03.03.2014

obraczki przepiekne ;)

zakupy: obraczki; marzec 2014

plusy: obraczki

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaB rekomenduje Eminence.pl opinia nr 273193 z 22.01.2014

jedynie ten sklep oferuje tak szeroka gamę obrączek srebrnych i bardzo wysoki poziom obsługi

zakupy: obraczki srebrne Ag-179; styczeń 2014

plusy: duza pomoc i doradztwo ,produkt ładniejszy niż na zdjeci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pola rekomenduje Eminence.pl opinia nr 271609 z 13.01.2014

Wybraliśmy sklep eminence ponieważ oferta była bardzo atrakcyjna pod wzgledem jakości i ceny, wybór jest ogromny a zasady kupna, płatności i dostawy jasne, łatwo było nam skontaktować się ze sprzedawcą.

zakupy: obrączki srebrne; październik 2013

plusy: duży wybór, szybkość dostawy, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnulaMarcinG rekomenduje Eminence.pl opinia nr 263137 z 04.12.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ jest niesamowity wybór obrączek,szybki czas realizacji a także doskonały kontakt ze sprzedającym! jestem jak najbardziej na takk!i gorąco polecam!

zakupy: srebrne obrączki; wrzesień 2013

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: ŻADNE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Eminence.pl opinia nr 253513 z 23.10.2013

Sklep wybralem dlatego, poniewaz jako jeden z nie licznych ma ceny, ktore zadowola kazdego.

zakupy: obraczki; wrzesień 2013

plusy: towar ladnie wykonany i zapakowany

minusy: troszke zbyt dlugie oczekiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Eminence.pl opinia nr 251157 z 11.10.2013

sklep jest godny polecenia , obrączki są znakomicie wykonane , naprawdę piękne

zakupy: obrączki srebrne; październik 2013

plusy: doskonałe wykonanie biżuterii, miła obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Eminence.pl opinia nr 230057 z 09.07.2013

Wybrałam ten sklep dlatego,że mają szeroki i bardzo ciekawy wybór obrączek,pieknych wzorów.Nigdzie takich nie widzialam.Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru.Polecam ten sklep każdemu,gdyż każdy znajdzie tu coś dla siebie i w swoim guście,oraz w bardzo dobrej cenie

zakupy: Obrączki ślubne; lipiec 2013

plusy: Szybka realizacja i bardzo miła obsługa wychodząca na pr...

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blacksheep36 rekomenduje Eminence.pl opinia nr 229893 z 09.07.2013

Sklep wybrałam ze względu na ofertę obrączek.Wzory były piękne, nigdzie nie widziałam podobnych. Ceny również były przystępne. Kontakt ze sprzedającym mile mnie zaskoczył, gdyż cała transakcja przebiegła sprawnie, szybko i w przyjemnej atmosferze. Obrączki w rzeczywistości okazały się dużo piękniejsze niż na zdjęciach. Na pewno w przyszłości pozostanę klientem sklepu.

zakupy: obrączki; lipiec 2013

plusy: szybko, sprawnie, unikatowe wzory, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Fugiel rekomenduje Eminence.pl opinia nr 226533 z 21.06.2013

Szukałem wyjątkowych obrączek i w tym sklepie je znalazłem. Sklep oceniam na 11/10!! Zamówiłem obrączki i okazało się że 1 jest za mała, jednak z tą firmą to nie problem. Po skontaktowaniu się dostałem miłą odpowiedź! PRZETOPIENIE I WYKONANIE OBRĄCZKI NA NOWO TYLKO ZE O ROZMIAR WIEKSZA CALKOWICIE ZA DARMO (pokrywałem tylko koszt. wysyłki) ! Termin realizacji? Termin bardzo krótki! Na stronie było napisane: 28dni roboczych, po 5 dniach roboczych od złożenia zamówienia dostałem informacje SMS, że obrączki są gotowe i zostały do mnie wysłane! Polecam ten sklep wszystkim parą które szukają wyjątkowych obrączek.

zakupy: Obrączki srebrne AG-170; czerwiec 2013

plusy: miła obsługa, szybki termin realizacji, pomoc

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vac rekomenduje Eminence.pl opinia nr 221105 z 26.05.2013

Sklep jako jeden z nielicznych posiadał asortyment spełniający moje oczekiwania. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep wszystkim poszukującym niezwykłych obrączek oraz miłej obsługi przy zakupie.

zakupy: obrączki; maj 2013

plusy: wszystko szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 221017 z 26.05.2013

Ogromny wybor ciekawych, oryginalnych wzorow,obraczki zgodne z opisem, dobra jakosc, rozmiar idealny.goraco polecam i dziekuje

zakupy: obraczki srebrne; maj 2013

plusy: duzy wybor, oryginalne wzory,profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MK rekomenduje Eminence.pl opinia nr 202006 z 25.02.2013

Bardzo bogata oferta, ogromny wybór obrączek, niepowtarzalne wzory.

zakupy: Obrączki srebrne; luty 2013

plusy: świetna strona internetowa, wzorowy kontakt z klientem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Eminence.pl opinia nr 199822 z 14.02.2013

Bo mają ciekawe wzory

zakupy: Obrączki ślubne - wzór Au-660; styczeń 2013

plusy: Kontakt ze sprzedajacym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER