Multimedia polskie i zagraniczne w tym muzyka, książki, filmy i artykuły papiernicze.
Sklep Empik.com

Kontakt

tel.
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 461
  • opinie neutralne: 12
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

Empik.com > Opinie klientów

Sklep Empik.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.04.2007r i posiada 483 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Irena rekomenduje Empik.com opinia nr 402874 z 10.01.2017

Ten sklep jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania,poza tym zawsze otrzymam to co zamówię. Polecam sposób kupowania i odbierania ze sklepu. Pozdrawiam Irena Bartłomiejczak

zakupy: Ksiązki-Watykan Mroczna Historia Świata oraz Smoleńsk 2010; styczeń 2017

plusy: Bogaty asortyment

minusy: nie mam opini

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Empik.com opinia nr 392162 z 01.09.2016

Bardzo szybka realizacja zamówienia, oraz bardzo staranne zapakowanie przesyłki gwarantujące dostarczenie ( w moim przypadku książki ) w nienaruszonym stanie. Jednym słowem pełny PROFESJONALIZM. Polecam Bardzo Wszystkim zainteresowanym

zakupy: książka; wrzesień 2016

plusy: Profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

framboise rekomenduje Empik.com opinia nr 390566 z 09.08.2016

Wybralam EMPIK bo jest dobrze zaopatrzon w ksiazki. Obsluga znakomita, kontakt mily i z szacunkiem ze strony pracownikow. Szybka odpowiedz, wymiana maili z wielka kurtuazja. Polecam ten sklep i napewno powroce z nowym zamowieniem. Szybka wysylka zamowienia, GRATULACJE dla calego zespolu agentow w EMPIKU. L.Prusinowski

zakupy: 2 ksiazki Krystyn Gucewicz; sierpień 2016

plusy: Profesionalizm i kurtuazja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romuald Ś. rekomenduje Empik.com opinia nr 386486 z 21.06.2016

Kupowałem w nim kilka razy i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: woda toaletowa OPIUM Yves Saint Laurent; czerwiec 2016

plusy: pełen profesjonalizm, uprzejmość i fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Empik.com opinia nr 367854 z 30.12.2015

produkt adekwatny do opisu, szybka dostawa.

zakupy: , Gra NBA 2k16 na PlayStation 3; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Empik.com opinia nr 367338 z 24.12.2015

Tak spełnił moje oczekiwania obsługa klienta na poziomie.

zakupy: Gra Komputerowa; grudzień 2015

plusy: Promocja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Empik.com opinia nr 363930 z 02.12.2015

Zainteresowana byłam kupnem najnowszej płyty zespołu Il Divo. Sklep spełnił moje oczekiwania: w terminie otrzymałam przesyłkę, zwróciła moja uwagę wzorcowa jakość obsługi klienta- sklep bardzo szybko zareagował na uwagę o wadzie zakupionego towaru, przesłał mi nową płytę.

zakupy: płyta Il Divo; grudzień 2015

plusy: Wzorcowa jakosć obsługi klienta, szybkosć realizacji zam

minusy: Nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Empik.com opinia nr 363802 z 02.12.2015

Szybka dostawa, w miarę atrakcyjna cena, dogodna forma odbioru zamówionego towaru.

zakupy: samochód śwniki Peppy; grudzień 2015

plusy: szybkość

minusy: dla mnie- brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Empik.com opinia nr 360557 z 04.11.2015

Empik.com oferuje odbiór osobisty w swoich sklepach stacjonarnych. Ta opcja jest dla mnie bardzo wygodna - nie płacę za dostawę, za produkty płacę przy odbiorze, czas realizacji zamówienia jest krótki.

zakupy: muzyka, zabawki; październik 2015

plusy: duży wybór, łatwość wyszukiwania, czas realizacji

minusy: Nie stwierdziłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Empik.com opinia nr 354777 z 09.09.2015

jest sprawnie, szybko i profesjonalnie

zakupy: 2 komplety podręczników szkolnych; wrzesień 2015

plusy: dobry kontakt z salonem, sprawnie realizacja zamówienia

minusy: mógłby być osobny punkt odbioru- długo czeka w kolejce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KATARZYNA rekomenduje Empik.com opinia nr 350273 z 25.07.2015

SZYBKOSC,SKUTECZNOSC,PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA

zakupy: KSIĄŻKI, PŁYTY; lipiec 2015

plusy: SPRAWNOSC REALIZACJI,DUZY ASORTYMENT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lesław rekomenduje Empik.com opinia nr 345665 z 13.06.2015

Sklep z pełną gamą artykułów jak również personel tej placówki zasługuje na wielkie słowa uznania. zamówiony rzeczy dostarczane są szybko z powiadomieniem o jego odbiorze. generalnie Empik określam jako wzorcowy.

zakupy: książki; czerwiec 2015

plusy: dobre zaopatrzenie,kultura obsługi.szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kwiatek rekomenduje Empik.com opinia nr 344769 z 06.06.2015

jestem bardzo zadowolona z trzech zamówień , wszystko się udało bez żadnych uszkodzeń , bardzo udany zakup trzech produktów z działu gadżety : przyjaźń to magia.

zakupy: kubek, breloczek, podkładka pod kubek; czerwiec 2015

plusy: darmowy odbiór w salonie empik

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LESŁAW rekomenduje Empik.com opinia nr 343869 z 28.05.2015

SKLEP EMPIK"DEKADA" W OLSZTYNIE ZE WSZECH MIAR ZASŁUGUJE NA BARDZO DOBRĄ OCENĘ. OBSŁUGA MIŁA I KULTURALNA,ZAMAWIANE MATERIAŁY DOSTARCZANE SZYBKO,INFORMACJE ORAZ POWIADOMIENIA PLACÓWKI EMPIK SĄ RZETELNE.SKLEP W PEŁNI SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA.

zakupy: KSIĄŻKI, FILMY, PŁYTY.; maj 2015

plusy: PROFESJONALIZM.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Empik.com opinia nr 331013 z 11.02.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, godny polecenia, błyskawiczna dostawa

zakupy: zabawki; luty 2015

plusy: błyskawiczna dostawa, doskonała obsługa klienta

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Empik.com opinia nr 324305 z 20.12.2014

Dot. zam. 10100294331570. Mimo, iż zamówionego towaru nie było w danej chwili w magazynie, towar został błyskawicznie sprowadzony. Samo zamówienie zrealizowano bezproblemowo i szybko.

zakupy: płyty CD i DVD; grudzień 2014

plusy: brak problemów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rocznik1985 rekomenduje Empik.com opinia nr 321061 z 03.12.2014

wszystko się udało.

zakupy: Justin Bieber, Donatan&Cleo cd; grudzień 2014

plusy: darmowy odbiór w salonie empik

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Empik.com opinia nr 315281 z 17.10.2014

Dlatego, że towar zawsze odpowiada temu co zamawiam, szybka dostawa, miła obsługa

zakupy: zapachy męskie; październik 2014

plusy: miła obsługa, pewna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nusia rekomenduje Empik.com opinia nr 315209 z 16.10.2014

czytelna informacja o towarze, rzetelna obsługa i szybka realizacja zamówienia . POLECAM

zakupy: gry; październik 2014

plusy: Rzetelnośći punktualność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annau rekomenduje Empik.com opinia nr 314949 z 14.10.2014

Bogata oferta,szybka realizacja zamówienia,stały kontakt z biurem obsługi klienta.Polecam wszystkim.

zakupy: U2 Songs Of Innocence (Limited Deluxe Edition); październik 2014

plusy: premiery zgodne ze światowymi terminami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER