Akcesoria fotograficzne oraz komputerowe.
Sklep Entero.pl

Kontakt

tel.
Lębork

Popularne produkty

Akcesoria do telefonów komórkowych, Tornistry szkolne, plecaki, piórniki, Akcesoria dla domu, Akcesoria Audio-Video-DVD, Akcesoria komputerowe, Akcesoria notebook

Popularne marki

Hama, Szkolne, Myscreen, Samsonite, Esprit, Crazyfoto.pl, Sandisk, Fresh n rebel, Thomson, Hama specjalne, Rapoo, Step by step, Brennenstuhl, Karty hama, Panasonic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Entero.pl > Opinie klientów

Sklep Entero.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  84% - kontakt i obsługa

  84% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.10.2011r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

sandra-wb rekomenduje Entero.pl opinia nr 428370 z 26.01.2018

szukałam produktu przez internet i akurat był dostępny w sklepie Entero. Sklep spełnił moje oczekiwania i szybko (kilka dni roboczych) zrealizował moje zamówienie. Polecam. Dobry kontakt ze sklepem w formie meilowej

zakupy: akcesoria do kuchenki mikrofalowej; styczeń 2018

plusy: produkt był dostępny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazik rekomenduje Entero.pl opinia nr 426730 z 29.12.2017

Dobra cena towaru, błyskawiczna reakcja na zamówienie. Szybkie dostarczenie zamawianego towaru do domu.

zakupy: Hama listwa maskująca alu ok 1, 1m biała yl 831720000; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja, informacja na każdym etapie zamówieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Entero.pl opinia nr 426274 z 21.12.2017

Nie pierwszy raz robiłam tu zakupy. Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania.

zakupy: Albumy do zdjęć; grudzień 2017

plusy: Przesympatyczna obsluga - Pan Adam

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Entero.pl opinia nr 414762 z 21.06.2017

Jestem bardzo zadowolona. Podczas transakcji troszkę się pogubiłam, ale dzięki bardzo miłej obsłudze udało mi się prawidłowo zaprojektować fotoksiążke, a ona została dostarczona w bardzo krótkim czasie- na czym mi tak bardzo zależało.

zakupy: Fotoksiążka; czerwiec 2017

plusy: Szybka realizacja i wysyłka, miła obsługa

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kwachux12 rekomenduje Entero.pl opinia nr 367842 z 30.12.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ ma niskie ceny na albumy na zdjęcia które mnie interesują. Albumy dochodzą w stanie bardzo dobrym, dobrze są zapakowane. Natomiast wysyłka towaru jest poniżej wszelkiej krytyki. Towar zamawiany 20 grudnia, pieniądze zaksięgowane 22, wysyłka 29 grudnia WTF?!?!

zakupy: Albumy na zdjęcia; grudzień 2015

plusy: cena, jakość towaru

minusy: terminowość w dostarczeniu towaru, odpowiedzi na maile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIT1711 rekomenduje Entero.pl opinia nr 327573 z 15.01.2015

BARDZO DOBRY KONTAKT SOLIDNIE I TANIO BARDZO POLECAM

zakupy: GRA LA CUCARACHA; styczeń 2015

plusy: TANIO I SZYBKO

minusy: NIE WIDZĘ WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje Entero.pl opinia nr 326581 z 08.01.2015

Duzy wybór albumów na zdjęcia, realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa

zakupy: Albumy na zdjęcia; styczeń 2015

plusy: cena

minusy: (brak)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Entero.pl opinia nr 299041 z 01.07.2014

Sklep wybrałam przez Allegro,jestem zadowolona z jego usługi.

zakupy: Zegarek damski Esprit; czerwiec 2014

plusy: solidność , dobry kontakt z klientem

minusy: średni czas oczekiwania na towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Entero.pl opinia nr 285909 z 04.04.2014

niska cena. szybkość obsługi błyskawiczna - 24h!

zakupy: prostownica REMINTON; kwiecień 2014

plusy: cena

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER