Obuwie damskie, męskie i dziecięce oraz galanteria skórzana
Sklep Eobuwie.com.pl

Kontakt

tel. 0 801 002 024
Zielona Góra

Popularne produkty

Damskie, Męskie, Dziecięce, Torebki, Akcesoria, Sport

Popularne marki

Geox, Gino rossi, Furla, Carinii, Tommy hilfiger, Sergio bardi, Adidas, Guess, Caprice, Lasocki, Nobo, Eva minge, Creole, Clarks, Coccinelle, Fly london, Melissa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 710
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 30
Podsumowanie

Eobuwie.com.pl > Opinie klientów

Sklep Eobuwie.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  42% - kontakt i obsługa

  58% - terminowość realizacji zamówienia

  42% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 745 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

MMariola nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 427766 z 17.01.2018

Niby wygodnie i duży wybór, ale zdecydowanie nie polecam. Oddałam buty do reklamacji po 1 razie gdyż zauważyłam zdartą skórę, uszkodzenie na pewno nie było spowodowane noszeniem, mimo to uznali, że wynika to z użytkowania i kazali zapłacić odszkodowanie(!) a więc dostałabym zwrot wysokości 25% wartości produktu! Porażka nie polecam, buty słabej jakości i problemy z reklamacją!

zakupy: botki Kariono; styczeń 2018

plusy: nic

minusy: Problemy z reklamacją

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 427250 z 10.01.2018

Nie polecam. Buty oleksy rozpadły się po miesiącu reklamacji nie uznają. Dno

zakupy: Botki OLEKSY 2111/B22/000/000/000 Czarny; październik 2017

plusy: brak

minusy: nie przyjmują reklamacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MKa nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 427130 z 08.01.2018

Sklep przyjął taktykę odrzucania reklamacji i okłamywania klienta. Buty kozaki Tamaris założone 4 razy - w obu butach odklejone podeszwy.Sklep nie chce oddać pieniędzy za wadliwy towar, odrzuca "Z przykrością" reklamację!

zakupy: Muszkieterki Tamaris; wrzesień 2017

plusy: brak

minusy: nie uznaje reklamacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 425658 z 12.12.2017

Szczerze odradzam. Zakupy przebiegają wygodnie i szybko. Niestety reklamacje nie... Ponad miesiąc temu wysłałem rozklejone buty do naprawy. Po długiej korespondencji mailowej nadal nie wiem kiedy je dostanę choć ponad tydzień temu serwis informował mnie, że są już naprawione. Na pytania mailowe przychodzą szablonowe odpowiedzi typu "staramy się, żeby klient był zadowolony...". Kontakt telefoniczny nie ma sensu, bo na połączenie czeka się 40 minut, a osoba po drugiej stronie nie jest w stanie zrobić nic poza zapisaniem tego co zgłasza klient.

zakupy: Buty; październik 2017

plusy: dobre ceny

minusy: obsługa reklamacji jest beznadziejna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 424974 z 01.12.2017

Odradzam zakupy w tym sklepie, obuwie założyłam tylko raz na rajstopy w kolorze naturalnym i miałam przez godzinę no może półtorej na nogach, po zdjęciu miałam całe nogi do kolan w czarnych smugach, zareklamowałam, bo farbowanie było bardzo intensywne, reklamacja została nie uwzględniona a w uzasadnieniu napisano, że skóry farbują i jest to naturalne i nie stanowi podstawy do reklamacji. Poza tym nie zwrócono mi dowodu zakupu, który załączyłam do reklamacji. FIRMA BARDZO NIEUCZCIWA !!!!

zakupy: czarne muszkieterki polański; grudzień 2017

plusy: brak

minusy: nieuczciwość, lekcewarzenie klienta, towar wadliwy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 411418 z 08.05.2017

Byłam zadowolona z poprzednich zakupów, bo kupuje już tam buty i torebki od prawie 2 lat

zakupy: szpiltki; listopad 2016

plusy: szybko i w dobrych cenach

minusy: po złożeniu reklamacji sklep uznaje klienta za śmiecia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zła nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 411290 z 05.05.2017

Zakupy w sklepie są szybkie i sprawne, gorzej jeśli chodzi o reklamację. Rzeczoznawca ma się za jedyną i nieomylną wyrocznię. Wmówiono mi, że obuwie uszkodziłam podczas prowadzenia samochodu, w ja nigdy nie byłam kierowcą. Taka sytuacja.

zakupy: obuwie; kwiecień 2017

plusy: kontakt

minusy: nie uznają oczywistej wady towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

turbo nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 406986 z 03.03.2017

Zakupiłem w tym sklepie buty firmy Pepe Jeans. Buty zakupione były w maju zeszłego roku. Chodziłem w nich na zmianę z innym obuwiem. Niestety po krótkim czasie - czyli po pięciu miesiącach! Buty kosztowały 279 zł więc nie były to bazarowe botki- moim zdaniem powinny wytrzymać dłużej. Po jakimś czasie postanowiłem złożyć reklamację w sklepie Eobuwie.pl. Ku mojemu rozczarowaniu reklamacja została odrzucona. Dostałem decyzję ze sklepu Eobuwie o nieuznaniu reklamacji. Decyzja została wystawiona nie przez rzeczoznawcę tylko przez jakąś Panią "Starszą specjalistkę" Jedno ze zdań w decyzji bardzo mnie rozbawiło- cytuję "Obuwie nosi ślady intensywnego użytkowania a wady powstały adekwatnie do czasu i formy czasu i formy eksploatacji." Więc Pani- nie wiadomo kto- twierdzi że dziura powstała po 5-ciu miesiącach jest adekwatna do czasu eksploatacji przy butach za 280 zł. Sklep umywa ręce. Więc jeżeli chcecie kupić sobie obuwie na pare miesięcy za dużą kasę to proszę bardzo. Nie polecam sklepu w żadnym wypadku! Oczywiście wynajmę prawdziwego rzeczoznawcę i skieruję sprawę do sądu, ale niestety to zajmie mój czas.

zakupy: Buty Pepe Jeans; maj 2016

plusy: nic

minusy: Wszystko ok jak się kupuje, a potem to już coraz gorzej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djwn rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 394966 z 11.10.2016

Wybrałam ten sklep, gdyż sprzedaje w dobrej cenie obuwie tych producentów, których buty lubię. E-obuwie ma bogatą ofertę, dobre ceny i ciągle oferuje nowości.

zakupy: Półbuy, sandały damskie i męskie; czerwiec 2016

plusy: Szeroka oferta, szybka obsługa, dobre ceny.

minusy: Dostawa mogłaby być szybsza, ale 7 dni też nie jest źle.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 370662 z 25.01.2016

Klapki za 150 zł rozkleił się pod 3 dniach. Przy reklamacji sklep robił problemy. Nie polecam.

zakupy: klapki; grudzień 2015

plusy: NIC

minusy: towar, który oferują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aadamek nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 328793 z 23.01.2015

zakupiłam towar dostałam inny niż chciałam, sklep nie widzi błędu ze swojej strony i żebym dostałam swoje pieniądze musze stracić swój czas i iśc na pocztę aby odesłać im towar dlatego bo jakiś nieumiejętny człowiek się pomylił.

zakupy: TOREBKA CREOLE; styczeń 2015

plusy: nic

minusy: bok to dno, na emaile odpowiada chyba 15-letnia dziewczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 327869 z 18.01.2015

zakupilam buciki ktorych nie otrzymalam czekam juz trzy tygodnie nie mam butow ani pieniedzy.uwazam ze firma oszukuje klientow,ja osobiscie zglosze sprawe na policji

zakupy: polbuty gino rosi; styczeń 2015

plusy: duzy wybor

minusy: nie wysylaja zaplaconego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jula1508 rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 326665 z 09.01.2015

Szukałam butów marki EKSBUT i znalazłam właśnie w tym sklepie. Towar przyszedł dobrze zapakowany. Nie byłam pewna czy otrzymałam "te"buty, które zamówiłam bo wg zdjęć tańsze i droższe wyglądały tak samo. Zadałam pytanie do sklepu, jak moge to sprawdzić i odp. mi, że mogę oddać i tyle :-)

zakupy: sztyblety EKSBUT-63-2143-691-1G; październik 2014

plusy: Szybka dostawa, dobrze zapakowane.

minusy: Niedostateczna informacja o produkcie po zadaniu pytania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plevson nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 326549 z 08.01.2015

nie spełnił ponieważ oszukano moją żonę w sposób bezszczelny gdy wysłała buty gdyż były za małe po dwóch tygodniach łaskawie ktoś się skontaktował i oznajmił ze w tych butach żona chodziła i zonk. a tych butów nawet żona nie może załozyć . Oszóstwo i bezszczelnośc złodzieje.

zakupy: buty zimowe; grudzień 2014

plusy: nic

minusy: oszukują klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 312665 z 27.09.2014

Buty zakupione w tym sklepe spelnily moje oczekiwania ,wszystko zgodne wg opisu i zdjec .Polecam ten sklep.

zakupy: Buty Nike Elastico; wrzesień 2014

plusy: rzetelnosc, brak oplat za przesylke

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 312661 z 27.09.2014

Buty zakupione w tym sklepe spelnily moje oczekiwania ,wszystko zgodne wg opisu i zdjec .Polecam ten sklep.

zakupy: Buty Nike Elastico; wrzesień 2014

plusy: rzetelnosc, brak oplat za przesylke

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANDRZEJ rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 301665 z 17.07.2014

DOBRA CENA ,DOBRY TOWAR

zakupy: Buty damskie: FLY-YAZ DEVILRED; lipiec 2014

plusy: SZYBKA REALIZACJA ,CENA

minusy: W MOIM PRZYPADKU BEZ WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dumapikura rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 296361 z 13.06.2014

Mimo obaw po przeczytaniu wielu negatywnych opinii na temat sklepu zaryzykowałam zamówienie trampek Canvas Tommy Petersena. Buty zamówiłam w sobotę, a w środę do południa zostały mi dostarczone UPSem. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Canvas Tommy Petersen; czerwiec 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: to pierwsze i udane zamówienie, więc nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola nie poleca Eobuwie.com.pl opinia nr 287113 z 12.04.2014

Na buty opisane jako "wysyłane w 24 h" czekałam... ponad 2 tygodnie. Nie odwołałam zamówienia tylko dlatego, że trafiłam na akcję promocyjną i buty były w bardzo dobrej cenie. Zero wiadomości ze strony sklepu, żadnego maila, nic - sama dzwoniłam na infolinię. Panie na słuchawce miłe, ale co z tego, skoro ich informacje nie były spójne - w środę "buty do końca tygodnia będą u pani", w czwartek "czekamy na dostawę, nie było akurat pani rozmiaru, buty będą u pani za 5-6 dni". Skończyło się na 2 tygodniach - bez komentarza. Jak ktoś ma czas i nerwy, niech kupuje. Ja nie polecam.

zakupy: Baleriny MACIEJKA - 01302-33/00-1; marzec 2014

plusy: dobre ceny po akcjach zniżkowych

minusy: sprzedaż butów, których sklep nie ma na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Eobuwie.com.pl opinia nr 286685 z 10.04.2014

Jestem bardzo zadowolona z całej transakcji dokonanej w eobuwie.pl Infolinia bardzo pomocna i miła, przesyłka na drugi dzień po wpłacie, towar cudownie zapakowany, buty genialne w stanie idealnym. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Polecam wszystkim.

zakupy: sandały terrain ecco; kwiecień 2014

plusy: szybkość, uczciwości, przesyłka idealna

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER