Płytki ceramiczne, ceramika łazienkowa, baterie oraz chemia budowlana.
Sklep eplytki.pl

Kontakt

tel. +48 535 015 175
Lublin

Popularne produkty

Dom i ogród

Popularne marki

Brak danych, Paradyż, Sanplast, Opoczno, Polcolorit, Nowa gala, Cersanit, Tubądzin, Sanitec koło, Tubądzin domino, Pool-spa, Pilch, Ceramika gres, Paradyż - my way

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 942
  • opinie neutralne: 23
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

eplytki.pl > Opinie klientów

Sklep eplytki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.11.2006r i posiada 971 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje eplytki.pl opinia nr 233445 z 26.07.2013

super obsługa i super kontakt, szybka realizacja zamówienia pomimo tego że towar nie był dostępny bardzo szybko go sprowadzono. U mnie był błyskawicznie, a mieszkam przy zachodniej granicy. Polecam

zakupy: płytki sg03 ciemny beż; lipiec 2013

plusy: szybko i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje eplytki.pl opinia nr 224677 z 13.06.2013

Super ceny, bardzo dobry kontakt z obsługa zarówni telefoniczny jak i e-mail. Dostawa na ustalony termin.

zakupy: Płytki do łazienki Paradyż; maj 2013

plusy: Rewelacyjny kontakt i bardzo dobre ceny

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rufus rekomenduje eplytki.pl opinia nr 193817 z 18.01.2013

Sklep wybrałem ze względu na bardzo konkurencyjne ceny płytek. Profesjonalna obsługa Klienta i nienaganny kontakt spowodowały że całość transakcji przebiegła bardzo sprawnie. POLECAM GORĄCO!!

zakupy: płytki paradyż; styczeń 2013

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje eplytki.pl opinia nr 183065 z 11.12.2012

Bardzo atrakcyjne ceny, szeroki asortyment, miła i szybka obsługa.

zakupy: glazura, terakota; listopad 2012

plusy: ceny, asortyment, kontakt i obsługa, szybki transport

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jot rekomenduje eplytki.pl opinia nr 166869 z 11.10.2012

Jedyny sklep internetowy z wybranymi przeze mnie płytkami w ofercie w świetnej cenie.

zakupy: płytki łazienkowe; październik 2012

plusy: płytki nieuszkodzone, świetna obługa, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje eplytki.pl opinia nr 160837 z 19.09.2012

Atrakcyjne ceny, towar dostępny od ręki a nie na zamówienie - to powody dla których wybrałam sklep. Super kontakt, błyskawiczna dostawa, towar opakowany bezpiecznie - dotarł na miejsce nienaruszony. Dziękuję i polecam ten sklep

zakupy: płytki Polinesia Opoczno; sierpień 2012

plusy: szybkość, dostępność towaru, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

myk rekomenduje eplytki.pl opinia nr 159293 z 13.09.2012

Sklep wybralem ze wzgledu na niskie ceny, szybka realizacje zamowienia oraz bardzo uprzejma i pomocna obsługe.

zakupy: plytki ceramiczne do lazienki; wrzesień 2012

plusy: szybko, milo, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje eplytki.pl opinia nr 159261 z 13.09.2012

Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka towar dotarł w stanie nienaruszonym!

zakupy: płytki; wrzesień 2012

plusy: kontakt, termin realizacji, dostępność towarów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mel rekomenduje eplytki.pl opinia nr 157101 z 05.09.2012

korzystan cena

zakupy: gres; wrzesień 2012

plusy: miły kontakt telefoniczny, dobra prezentacja oferty

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. rekomenduje eplytki.pl opinia nr 155681 z 31.08.2012

Szybko i solidnie, w dobrej cenie.

zakupy: płytki; sierpień 2012

plusy: świetny kontakt, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153945 z 25.08.2012

Bardzo konkurencyjna cena towaru, miły i szybki kontakt, ekspresowa przesyłka. Polecam!!!

zakupy: płytki zewnętrzne; sierpień 2012

plusy: cena, szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153629 z 24.08.2012

Solidna firma, bardzo dobry kontakt, dość szybka wysyłka (kilku rodzajów płytek nie było na magazynie, więc czekałam 3 dni dłużej, w sumie niecały tydzień). Przesyłka dobrze zapakowana, dotarła w idealnym stanie.

zakupy: Płytki łazienkowe Hiroe Paradyż; lipiec 2012

plusy: bardzo konkurencyjne ceny, świetny kontakt, elastyczni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153397 z 23.08.2012

Wybrałam ten sklep dlatego, że miał wszystkie produkty, których potrzebowałam, w korzystnej cenie i najtańszą wysyłkę o wyższej granicy ciężaru palety (do 1200kg), podczas gdy w innych sklepach musiałabym płacić za dwie palety.

zakupy: płytki OPOCZNO hyperion, CERRAD CER25; lipiec 2012

plusy: bardzo dobry kontakt i zainteresowanie klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153333 z 23.08.2012

Przede wszystkim szukałam towaru, który jest nowością i niewiele sklepów było w stanie go zaoferować. Tylko w dwóch sklepach mieli na stanie towar dostępny od ręki w sklepie eplytki dodatkowym atutem była atrakcyjna cena. Towar który zakupiłam potrzebowałam jakby na wczoraj. Po złożeniu zamówienia przed południem w poniedziałek i telefonicznych ustaleniach z przemiłymi paniami, we wtorek po godzinie 11 towar był już u mnie w domu. Wszystko zgodnie z zamówieniem, żadnych braków czy uszkodzeń. Bardzo solidna firma, konkurencyjne ceny, bardzo profesjonalna obsługa. z czystym sumieniem polecam sklep i gdybym wczesniej go znalazła cały zakupiny towar niezbedny przy moim remoncie zamówiłabym właśnie w tym sklepie.

zakupy: glazura Avangade opoczno; sierpień 2012

plusy: szybka dostawa, dobra obsługa, konkurencyjne ceny

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef Drojma rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153289 z 23.08.2012

Kupiłem pierwszy raz, było OK,to kupiłem i drugi raz.

zakupy: Płytki; lipiec 2012

plusy: Sprzedają dobry towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Giver7 rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153273 z 23.08.2012

Atrakcyjne ceny, duży wybór, dostawa zgodnie z ustaleniami

zakupy: płytki opoczno; sierpień 2012

plusy: dostosowują się do klienta, bieżaca informacja o stanacy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153265 z 23.08.2012

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa i dobra cena. POLECAM

zakupy: gres Opoczno Amarante; lipiec 2012

plusy: dobra oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agi rekomenduje eplytki.pl opinia nr 153257 z 23.08.2012

Zdecydowanie polecam Warszawiakom! Konkurencyjne ceny, ekspresowa realizacja zamowienia i odbior pod Warszawa to wiecej niz mozna chciec!

zakupy: Ancona Beige 30x59, Ochra 30x59 + decory; sierpień 2012

plusy: Super ceny. Odbior osobisty pod Warszawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje eplytki.pl opinia nr 146021 z 29.07.2012

Bardzo dobra cena płytek w porównaniu do ceny w zwykłym sklepie.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka w ciągu 2 dni.Towar dotarł bez uszkodzeń.Polecam!

zakupy: Tubądzin Inverno; lipiec 2012

plusy: Konkurencyjne ceny, szybka dostawa, bezproblemnowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLOZJA rekomenduje eplytki.pl opinia nr 138605 z 09.07.2012

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Dobra jakosc produktu, atrakcyjna cena, dobry kontakt oraz realizacja zamówienia ustalona do potrzeb Klienta.

zakupy: KAFLE NOWA GALA STONEWOOD; lipiec 2012

plusy: KONTAKT, CENA, TERMINOWOSĆ

minusy: NIE ZAUWAŻYŁAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER