Produkty poprawiające komfort do biura i do domu. "We ergo your life"
Sklep Ergonauta.pl

Kontakt

tel. 801 066 016
Kraków

Popularne produkty

Zdrowe siedzenie, Niszczarki dokumentów, Krzesła, Urządzenia biurowe, Zdrowie i rehabilitacja, Organizacja przestrzeni, Oczyszczacze powietrza, Do notebooka, Kategoria tymczasowa

Popularne marki

Fellowes, Sissel, Valde, Bejot, Glover, Comedes, Kensington, Kulik system, Profim, Unique meble, Rexel, Unicorn-trade, Emerson, Verotech, Ładyga-gorzkowski, Grospol

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ergonauta.pl > Opinie klientów

Sklep Ergonauta.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.01.2009r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sławek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 88309 z 16.11.2011

Bardzo wysoka jakość obsługi. Zakupy w tym sklepie polecam w 100 %.

zakupy: Podstawa pod dokumenty lub ksiązki srebrna; listopad 2011

plusy: Wysoka jakośc obsługi

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gugi rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 52039 z 15.04.2010

Bolał mnie kręgosłup przy dłuższej jeździe samochodem. Bez tej nakładki nie potrafię już jeździć w moim samochodzie, ale to zależy od samochodu. Generalnie produkt dobry, ale wydaje się trochę za drogi. Podparcie się lekko przemieszcza i trzeba je często regulować, ale ogólnie ok

zakupy: nakładka na fotel; kwiecień 2010

plusy: Szybka obsługa

minusy: Mógł ktoś wyjśc i pokazać jak powinno się montować nakła

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 49612 z 04.03.2010

Funkcjonalny i przejrzysty, szybka obsługa.

zakupy: rzeczy zw. z porządkiem na biurku; marzec 2010

plusy: funkcjonalne, przejrzyste, szybko

minusy: troche przesylki kosztuja i latwosc znalezienia produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabela rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 48998 z 23.02.2010

tak, zależało mi na małym wygodnym podnóżku i ten zakup spełnił moje oczekiwania. Podkładka również świetna

zakupy: podnóżek, podkładka żelowa pod mysz; luty 2010

plusy: fachowość, szybkość obsługi, rzetelność

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 41710 z 12.10.2009

Fajne gadżety, jak dla mnie bardzo przydatne. Kupiłem akcesoria do laptopa i jestem bardzo zadowolony.Przyjemny sklep i przyjemne zakupy.

zakupy: podstawka pod laptopa, oświetlenie; wrzesień 2009

plusy: doskonała obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 37208 z 06.07.2009

Witam, kupiłem niszczarkę w promocji. Wysłana następnego dnia, pełna informacja. Jestem zadowolony zarówno ze sprzętu jak i z gratisowego dvd :D polecam gorąco!

zakupy: niszczarka; czerwiec 2009

plusy: szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 34891 z 24.05.2009

Witam. Ja również dołączam się do grona zadowolonych klientów. Kupiłam tam 3 rzeczy, które zostały wysłane następnego dnia. Niestety jedna nie pasowała mi wymiarowo do biurka, ale bez problemu zwróciłam produkt i równie szybko dostałam zwrot pieniędzy na konto. Jak dla mnie to sklep godny zaufania. Pozdrawiam

zakupy: podkładka, podnóżek, podstawa na monitor; maj 2009

plusy: dobry kontakt, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 32623 z 10.04.2009

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Konkurencyjne ceny. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: podkładka żelowa; kwiecień 2009

plusy: cena,szeroki asortyment,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karman rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31898 z 30.03.2009

Sprawdzony partner w interesach. Kupuję w tym sklepie od jakiegoś czasu i zawsze jestem w pełni usatysfakcjonowany. Oceniam pozytywnie!

zakupy: podkładki żelowe; marzec 2009

plusy: bogata oferta

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Nowak rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31866 z 28.03.2009

Więcej takich uczciwych sklepów w Polsce a będziemy mieli się tak jak na zachodzie. Pełen profesjonalizm zamówiłem już nie pierwszy raz i się znowu nie zawiodłem towar dostarczony w idealnym czasie i co najważniejsze taki jak miał być a nie jak się zdarza niekiedy u innych ze to co zamówiłem to go akurat nie ma i przysyłają nam coś podobnego GORĄCO POLECAM

zakupy: niszczarka, podkładka, zestaw klawiatura; marzec 2009

plusy: miło, szybko i tanio

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31522 z 24.03.2009

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, rzetelnie i terminowo z pełną informacją wyprzedzającą dostawę.

zakupy: podkładki żelowe, myszka; marzec 2009

plusy: miła obsługa, dobre ceny, ogółem fajny sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 29268 z 23.02.2009

Zakup jak najbardziej udany wszystko szybko i sprawnie towar idealnie zgodny z opisem w 100% naprawdę polecam. Jestem bardzo zadowolony,swietny kontakt z obsługa i ekpresowa przesyłka.

zakupy: Myszka; luty 2009

plusy: cena,szybka przesyłka,fachowosc,szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 29042 z 21.02.2009

Wysokiej klasy sprzęt za przyzwoite pieniądze. Ponadto szybka dostawa i konkretna obsługa.

zakupy: fotel; luty 2009

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 28148 z 11.02.2009

Wszystko w porządku. Towar idealnie zapakowany, zgodny z zmówieniem. Przesyłka następnego dnia była już u mnie... Pełen profesjonalizm. Sprawdziłem. Polecam!!!

zakupy: klawiatura microsoft 6000; luty 2009

plusy: profesjonalizm,cena,szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER