Gadżety erotyczne.
Sklep Erogaget

Kontakt

tel. 506174101
Gliwice

Popularne produkty

Wycofane lub Brak, AKCESORIA EROTYCZNE, MODA EROTYCZNA, DODATKI, KOSMETYKI I LUBRYKANTY, FETYSZ, DROGERIA EROTYCZNA, FILMY EROTYCZNE, ZABAWKI I PREZENTY, POZOSTAŁE

Popularne marki

Cottelli collection, You2toys, Svenjoyment, Seven creations, Nmc, , Late x, Black level, Softline, Mandy mistery line, Toyjoy, California exotic novelties, Joydivision

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Erogaget > Opinie klientów

Sklep Erogaget - monitorowana jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.01.2014r i posiada 6 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Akanka rekomenduje Erogaget opinia nr 352513 z 19.08.2015

Czytając dobre opinie innych klientów zdecydowałam się na zakup właśnie w tym sklepie.Nie żałuję swojego wyboru. Towar pełnowartościowy i przesyłka dotarła, od momentu nadania, w ciągu 2 dni. Polecam solidna firma

zakupy: KULKI Smartballs duo firmy FUN FACTORY; sierpień 2015

plusy: Rzetelność, solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olek rekomenduje Erogaget opinia nr 347193 z 27.06.2015

Znajomy polecił ten sklep więc kupiłem kilka produktów i się nie zawiodłem. Mogę Polecić z czystym sumieniem

zakupy: Prezerwatywy durex i żel durex; czerwiec 2015

plusy: duży asortyment i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DARIUSZ rekomenduje Erogaget opinia nr 342357 z 14.05.2015

POLECONO GO

zakupy: ŻEL; maj 2015

plusy: TERMIN DOSTAWY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drek rekomenduje Erogaget opinia nr 333721 z 03.03.2015

Najniższa cena - w porównaniu z innymi sklepami. Poza tym lubię kupować w mało popularnych sklepach internetowych - to szansa na ich rozwój ;)

zakupy: AQUAGlide 200ml; marzec 2015

plusy: ceny, szybkość przesyłki

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulo rekomenduje Erogaget opinia nr 329349 z 28.01.2015

Szybka wysyłka, otrzymane produkty zgodne z zamówieniem jednym słowem POLECAM

zakupy: żel stymulujący i pierścień wibracyjny; styczeń 2015

plusy: tanie produkty , szybka wysyłka

minusy: mało kategorii więc trzeba się naszukać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skipper rekomenduje Erogaget opinia nr 277921 z 15.02.2014

rabat przy rejestracji 10% plus rabaty za zakupy jednym słowem opłaca się

zakupy: pierścień wibracyjny i żel nawilżający; luty 2014

plusy: szybka wysyłka po wpłacie PayU wysłali towar tego samego

minusy: mało gadżetów ale codziennie coś dodają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER