Części i akcesoria motoryzacyjne. Specjalizacja - FORD oraz BMW
Sklep ewor.pl

Kontakt

tel. 85 651 82 33
Białystok

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ewor.pl > Opinie klientów

Sklep ewor.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.12.2008r i posiada 75 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

zbyszek rekomenduje ewor.pl opinia nr 399062 z 29.11.2016

Dobra cena, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Górne mocowanie amortyzatora BMW oś przednia 27001 01 LEMFOR; listopad 2016

plusy: duży asortyment, dobre ceny

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vitos rekomenduje ewor.pl opinia nr 387770 z 06.07.2016

Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka wysyłka.Miła i kompetentna obsługa

zakupy: bagażnik rowerowy na hak; czerwiec 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zf rekomenduje ewor.pl opinia nr 380326 z 19.04.2016

Sklep oferuje dobrej jakości części po atrakcyjnych cenach. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

zakupy: sprężyny amortyzatora fokus mk1; kwiecień 2016

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: nie rozpoznane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gedif rekomenduje ewor.pl opinia nr 379810 z 15.04.2016

tanio i dobrze

zakupy: akumulator; kwiecień 2016

plusy: dobra komunikacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

and67 rekomenduje ewor.pl opinia nr 375142 z 03.03.2016

Dobra cena i jakość produktu miły kontakt i szybka przesyłka. POLECAM!!!!

zakupy: Pompa podciśnienia; marzec 2016

plusy: kontakt ze sprzedawcą szybka wysyłka

minusy: jak dla mnie to nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje ewor.pl opinia nr 370838 z 26.01.2016

sklep znalazłem w internecie i trafiłem znakomicie

zakupy: części do przeglądu olejowego oraz piasta łożyskowa; styczeń 2016

plusy: dobry kontakt solidność i czas realizacji

minusy: nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanisł rekomenduje ewor.pl opinia nr 370786 z 25.01.2016

Tylko w tym sklepie znalazłem tą część

zakupy: instalacja elektryczna drzwi tylnych ford transit; styczeń 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANDRZEJ rekomenduje ewor.pl opinia nr 370718 z 25.01.2016

spełnił moje oczekiwania sklep wybrałem przypadkowo

zakupy: części do focusa; styczeń 2016

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje ewor.pl opinia nr 369198 z 13.01.2016

Atrakcyjne ceny

zakupy: Włącznik zamka bagażnika; styczeń 2016

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje ewor.pl opinia nr 355189 z 14.09.2015

Korzystna cena, szybka realizacja zamówienia. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Asystent parkowania VALEO Beep & Park; wrzesień 2015

plusy: cena produktu, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje ewor.pl opinia nr 353381 z 27.08.2015

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Pewność posiadania towaru na stanie magazynu/sklepu. Zamówienie po godz. 16.00 - zrealizowane bardzo szybko. Paczkę otrzymałem na drugi dzień po godz. 9.00 - kurier DPD. W paczce mała niespodzianka - zapach samochodowy gratis :) Zdecydowanie polecam!

zakupy: Akumulator FORD Silver Calcium 60Ah 590A; sierpień 2015

plusy: Dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vik rekomenduje ewor.pl opinia nr 351157 z 02.08.2015

Szybkosc obslugi

zakupy: Mocowanie do anteny i bat anteny; sierpień 2015

plusy: szybkosc obslugi, zatowarowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał (m90m) rekomenduje ewor.pl opinia nr 350697 z 29.07.2015

Ponieważ oferował najbardziej atrakcyjną cenę (łącznie z dostawą), a sama przesyłka dotarła w bardzo szybkim tempie. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania i na pewno polecę go znajomym.

zakupy: Sprężyna pedału sprzęgła Ford Focus Mk2; lipiec 2015

plusy: Cena, szybkość wysyłki, jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje ewor.pl opinia nr 350661 z 28.07.2015

Zachęciły mnie dobre ceny i duży asortyment. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, oferowane produkty są wysokiej jakości.

zakupy: Części samochodowe; lipiec 2015

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje ewor.pl opinia nr 349773 z 20.07.2015

Przypadek - szukałem w internecie sprzedawcy części do samochodu Ford Focus. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

zakupy: zawór odpowietrzający sakrzynię korbową; lipiec 2015

plusy: fachowość, terminowość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anzelm rekomenduje ewor.pl opinia nr 347965 z 03.07.2015

dobra cena za markowy produkt. dwa maile i jeden przelew-lusterko po 48h było u mnie . tak to zadziałało i o to chodzi

zakupy: lusterko ford focus; lipiec 2015

plusy: szybko i kompetentnie

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje ewor.pl opinia nr 347877 z 03.07.2015

Korzystna cena za oryginalne części + szybka dostawa

zakupy: olej, filtr, świece, czujnik temp.; czerwiec 2015

plusy: Stosunek cena/jakość oferowanych produktów

minusy: Brak systemu typu paypal (przelew trzeba robić ręcznie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystian rekomenduje ewor.pl opinia nr 343361 z 23.05.2015

Tranzakcja przebiegła pomyslnie

zakupy: olej i filtr oleju; maj 2015

plusy: dobry stosunek jakosci do ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pikuś rekomenduje ewor.pl opinia nr 340545 z 27.04.2015

Wśród wielu produktów sklep posiada dobry olej do Forda Mondeo "Motorcraft WR synth A5 5W-30, którego w wolnej sprzedaży brakuje. Ponadto oferują przystępną cenę, zaś przesyłka jest dobrze zabezpieczona. Sądzę, że zespól pracowników wie na czym zależy kupującym. z szacunkiem "Pikuś"

zakupy: olej Motocraft XR SYNTH A5 5W-30; kwiecień 2015

plusy: Zespół zna swoje zadania i potrzeby klienta

minusy: przy tym zakupie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje ewor.pl opinia nr 340489 z 27.04.2015

Sklep spełnia moje oczekiwania. Obsługa miła, wykazuje troskę o klienta, wysoki standard

zakupy: Części do FORD MONDEO MK3; kwiecień 2015

plusy: Pozytyw za całokształt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER