Części i akcesoria motoryzacyjne. Specjalizacja - FORD oraz BMW
Sklep ewor.pl

Kontakt

tel. 85 651 82 33
Białystok

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ewor.pl > Opinie klientów

Sklep ewor.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.12.2008r i posiada 75 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

magda rekomenduje ewor.pl opinia nr 123501 z 13.05.2012

gorąco polecam!!! doskonały kontakt, towar dostarczony w ciągu kilku godzin pomimo 300 km odległości. Felgi idealne:) Pozdrawiam

zakupy: felgi alutec; kwiecień 2012

plusy: świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zgodny rekomenduje ewor.pl opinia nr 66661 z 08.12.2010

Jedyny sklep w Białymstoku gdzie od ręki znalazłem to czego szukałem!!!(części do forda), super obsługa i doradztwo; ponadto można tam zaoszczędzić nawet na oryginalnych częściach!

zakupy: elementy zawieszenia; listopad 2010

plusy: niskie ceny, dotępność części

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo rekomenduje ewor.pl opinia nr 66277 z 04.12.2010

po raz kolejny sklep zgarnia ode mnie wielki pozytyw. chłopaki uratowali mi życie...:) pozdrawiam -------------------------------------------------- Nieważne czym, ważne z kim...

zakupy: Duży przegląd - wszystkie filtry, oliwa.; grudzień 2010

plusy: MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY ;]

minusy: BRAK TAKOWYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje ewor.pl opinia nr 62920 z 15.10.2010

Kolejny raz spełniacie oczekiwania klienta

zakupy: felgi 16", ; październik 2010

plusy: dostępność towaru na magazynie

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Ptak rekomenduje ewor.pl opinia nr 62916 z 15.10.2010

Zdecydowanie najlepszy w branży na podlasiu, błyskawiczna realizacja zamówień, mocno konkurencyjne ceny i przede wszystkim ogrom oferty handlowej .

zakupy: Wszystko do Forda; październik 2010

plusy: szybkość realizacji zamówień

minusy: póki co brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ewor.pl opinia nr 62914 z 15.10.2010

Miła obsługa, profesjonale doradztwo oraz niskie ceny.Polecam

zakupy: pióra wycieraczek i kołpaki; październik 2010

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ewor.pl opinia nr 60210 z 02.09.2010

Pełen pozytyw. Miła rzetelna obsługa. Polecam!

zakupy: Dywaniki, kołpaki; wrzesień 2010

plusy: miły kontakt, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje ewor.pl opinia nr 60118 z 01.09.2010

Kazdy klient lubi jak traktuje sie go indywidualnie, nie masowo - chlopaki z eworu znaja chyba wszystkich swoich klientow i dbaja o to zeby kazdy dostal to co aktualnie potrzebuje - jak najszybciej, w jak najlepszej cenie i w najwyzszej jakosci. W mojej "flocie" jest kilka pojazdow - roznych marek i roznego typu, odkad trafilem do EWOR-u nie spedzam juz paru godzin po pracy na szukaniu czesci do w interncie... wiem ze i tak najkorzystniejsza propozycje dostne w EWOR-ze. Takze podsumowujac - polecam w 100% sklep EWOR za ich jakosc, solidnosc i umiejetnosc prowadzenia interesu - dla EWOR-u nie ma rzeczy nie do znalezienia :-)

zakupy: Meyle, Febi, Hart, Hans Priest, Filtron; wrzesień 2010

plusy: miła obsługa, jakość, konkurencyjne ceny

minusy: nie do wszystkich marek cześci dostępne są od reki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin85 rekomenduje ewor.pl opinia nr 60099 z 01.09.2010

Zaskoczyło mnie, że sprzedawcy starają się i pomóc i doradzić o co dziś ciężko. Strona bardzo przejżysta, polecam korzystanie z ich serwisu ze względu na czytelność. Ceny są ok.

zakupy: komplet rozrządu; wrzesień 2010

plusy: cena, czytelność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje ewor.pl opinia nr 51704 z 09.04.2010

Dobra i szybka obsługa , dobry kontakt. Polecam!!

zakupy: amortyzatory; kwiecień 2010

plusy: szybko i rzeczowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JanŁ rekomenduje ewor.pl opinia nr 51255 z 31.03.2010

No, no. Miłe zaskoczenie. Tacy młodzi, a tyle wiedzą. Obsługa naprawdę bardzo fachowa. Zostałem nawet poinformowany, co zakupić poza właściwą, uszkodzoną częścią, aby nie tracić czasu na ponowny dojazd. I wszystko się przydało w trakcie naprawy. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Zawieszenie przednie; marzec 2010

plusy: Fachowość personelu

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Neno rekomenduje ewor.pl opinia nr 51134 z 30.03.2010

Dobra cena , szybka realizacja, doskonały produkt !

zakupy: klocki hamulcowe; marzec 2010

plusy: cena :)

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pabllo82 rekomenduje ewor.pl opinia nr 51123 z 29.03.2010

fachowa obsługa, korzystna cena

zakupy: amortyzatory; marzec 2010

plusy: pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo rekomenduje ewor.pl opinia nr 51019 z 27.03.2010

ok

zakupy: linka; marzec 2010

plusy: wygląd

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tadeo38 rekomenduje ewor.pl opinia nr 51017 z 27.03.2010

Tak, spełnia moje oczekiwania ze względu na duży asortyment i krótki okres oczekiwania na zamówione części. Cenowo jest OK. Polecam

zakupy: Klocki ham. w planie sprężyny przedniego; marzec 2010

plusy: same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER