Sprzęgła firmy Exedy.
Sklep Exedy.pl

Kontakt

tel. 22 884 65 45
Warszawa

Popularne marki

Exedy

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Exedy.pl > Opinie klientów

Sklep Exedy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.03.2009r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mayday rekomenduje Exedy.pl opinia nr 202322 z 26.02.2013

mieli czesc, ktorej nigdzie nie moglem znalezc!!!! wielki szacun za to!!!!!

zakupy: mocowanie amortyzatora; luty 2013

plusy: towary

minusy: nic!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Exedy.pl opinia nr 200514 z 18.02.2013

Kolejne zakupy w Exedy i jak zwykle pełna satysfakcja, tym razem kupiłem bardzo fajne sprzegło do MAZDY RX-8. Silnik Wankla jest jaki jest, więc zalezało mi na jakości. Dobra cena, 100% oryginalny produkt i szybko dowiezione części do domu. Polecam innym.

zakupy: sprzęgło exedy MZK2110 do RX-8; luty 2013

plusy: dobra cena, produkty ciezkodostepne w PL-tutaj dostepne

minusy: nie mam sie do czego przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luksi rekomenduje Exedy.pl opinia nr 199302 z 13.02.2013

Szybko i sprawnie, bez zastrzeżeń, oby tak dalej!

zakupy: wysprzeglik; luty 2013

plusy: caly proces zamówieniowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tajner rekomenduje Exedy.pl opinia nr 191429 z 09.01.2013

fajny sklep

zakupy: sprzegielko exedy; styczeń 2013

plusy: sprzeglo exedy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej Dąbrowski rekomenduje Exedy.pl opinia nr 190201 z 04.01.2013

bardzo dobry sklep, zakupy tutaj to rozsadny wybor.

zakupy: exedy NSK2066; styczeń 2013

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt, znakomite sprzęgła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fast rekomenduje Exedy.pl opinia nr 188213 z 27.12.2012

zarowno sklep, jak i produkt spelnil moje oczekiwania w 100%. polecam, fast

zakupy: exedy clutch for toyota supra; grudzień 2012

plusy: asortyment exedy.pl i obsluga - fachowa i sympatyczna

minusy: ???

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

360 stopni rekomenduje Exedy.pl opinia nr 184169 z 13.12.2012

znakomity sklep, polecam

zakupy: lekkie koło zamachowe exedy; grudzień 2012

plusy: szeroka oferta

minusy: ceny moglyby byc odrobine nizsze, choc i tak jest niezle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Medium rekomenduje Exedy.pl opinia nr 179825 z 30.11.2012

Świetny sklep, na pochwałę zasługują towary, realizacja, obsługa i szybkość dostawy. oby tak dalej.

zakupy: exedy stage 1326264; listopad 2012

plusy: fachowe doradztwo, produkty

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arti rekomenduje Exedy.pl opinia nr 170341 z 26.10.2012

Dobre produkty w dobrej cenie. Szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: exedy; październik 2012

plusy: brak wad

minusy: :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wszołek rekomenduje Exedy.pl opinia nr 168081 z 17.10.2012

Ekstra sklep. Wszystko zalatwili szybko i skutecznie. Zamowilem to co mi doradzili - sprzeglo exedy hyper carbon d-core single. Wszystko pieknie dziala. Polecam wszystkim

zakupy: sprzeglo exedy hyper carbon d-core singl; październik 2012

plusy: szybka wysylka, dobry towar, niskie ceny

minusy: nie doswiadczylem zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kulfon rekomenduje Exedy.pl opinia nr 165957 z 09.10.2012

bardzo fajny i funkcjonalny sklepik, maja sprzegla exedy przede wszystkim, niskie ceny, obsluga dobra. wysylka siódemką - troche sie obawialem szczerze mowiac, ale sprzęgło doszlo cale i jest git.

zakupy: sprzęgła exedy do lexusa IS 200; październik 2012

plusy: niskie ceny, dobre czesci

minusy: mala oferta :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Poldi rekomenduje Exedy.pl opinia nr 164001 z 02.10.2012

Bardzo miła obsługa, towar zgodny z oczekiwaniami, błyskawiczna dostawa

zakupy: zestaw sprzęgła kompletnego; październik 2012

plusy: jak wyżej

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antek rekomenduje Exedy.pl opinia nr 163313 z 28.09.2012

Profesjonalna obsługa, dostępność towarów, szybka i bezpieczna przesyłka - to możecie znaleźć w Exedy.pl. Serdecznie polecam

zakupy: Zestaw sprzęgła NSK2062 Skyline'a; wrzesień 2012

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: nie ma takich raczej :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vito Corleone rekomenduje Exedy.pl opinia nr 161569 z 21.09.2012

Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Polecam.

zakupy: exedy 20110623; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

guru rekomenduje Exedy.pl opinia nr 160129 z 17.09.2012

super super super! bardzo mila obsluga, mozna bez problemu sie dogadac z pracownikami infolinii. ceny niskie i fajne rabaty dodatkowe! pozdrawiam i polecam, mariusz

zakupy: exedy; wrzesień 2012

plusy: sprzegla exedy

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nie mam nicka rekomenduje Exedy.pl opinia nr 154925 z 29.08.2012

Polecam klientom, którzy poszukują profesjonalnej i szybkiej obsługi. Jestem zadowolony. Pozdrawiam

zakupy: sprzęgło TYK2004 do TOYOTA; sierpień 2012

plusy: wysyłka, dobre ceny, asortyment, infolinia na plus

minusy: nie poznałem i mam nadzieje, że nie poznam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mukson rekomenduje Exedy.pl opinia nr 149265 z 07.08.2012

profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna wysyłka, z potwierdzeniem mailowym

zakupy: EXEDY Stage 2 (S-Type); sierpień 2012

plusy: niskie koszty wysyłki, atrakcyjne ceny, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Exedy.pl opinia nr 144141 z 24.07.2012

Sklep Exedy.pl jest godny polecenia - szybka, fachowa obsługa (jest to bardzo ważne w przypadku tak zaawansowanych technologicznie i kosztownych części). Konkurencyjne ceny na tle allegro czy innych sklepów.

zakupy: SPRZĘGŁO SUBARU IMPREZA STI EJ25 EXEDY; lipiec 2012

plusy: obsługa klienta, szybka wysylka i ceny

minusy: strona internetowa trochę przestarzałą ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bisz rekomenduje Exedy.pl opinia nr 141725 z 17.07.2012

sklep polecił mi mój znajomy, złożyłem zamówienie telefonicznie a po trzech dniach towar był u mnie. byłem zaskoczony szybką realizacją. polecam i mam nadzieję, że bedziecie się Panowie dalej tak rozwijać.

zakupy: Exedy Hyper Carbon; lipiec 2012

plusy: niskie ceny

minusy: odbiór osobisty tylko w w-wie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gapa rekomenduje Exedy.pl opinia nr 138765 z 09.07.2012

Bardzo profesjonalny sklep, szybko, zgodnie z zamówieniem. Exedy.pl to sklep godny polecenia.

zakupy: sprzęgło mercedes; lipiec 2012

plusy: najlepsze sprzegla na swiecie

minusy: nie moge narzekac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER