Elementy wystroju mieszkania i akcesoria zdobnicze.
Sklep Extrahome.pl

Kontakt

tel. 510 470 401
Szczecin

Popularne produkty

Fontanny, Obrazy, Meble, Brąz, Lampy, Figury, Dekoracje Roślinne, Stoliki, Czysta Woda, Szkło, Kosmetyki z Morza Martwego, Produkty na Reklamę, Wyposażenie Łazienek

Popularne marki

Dystrybucja extrahome

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Extrahome.pl > Opinie klientów

Sklep Extrahome.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

remika rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 279401 z 24.02.2014

Do mojego spa zamówiłam komplet łazienkowy, bardzo ładny, oryginalny, moje klientki czują luksus korzystając z łazienki. Zapewnia komfort użytkowania, przy okazji jest bardzo ciekawą ozdobą.

zakupy: komplet łazienkowy; luty 2014

plusy: ...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 271493 z 13.01.2014

Na rocznicę ślubu zamówiłem dla żony na prezent nasze zdjęcie ślubne zatopione w krysztale z pięknym wierszem. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem, zaciekawiło mnie to i powiem że wygląda świetnie. Szybko zrealizowali zamówienie. Polecam, bardzo ciekawy sposób na prezent dla bliskiej osoby.

zakupy: zdjęcie w krysztale; listopad 2013

plusy: oryginalnie, szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 265693 z 13.12.2013

Rewelacyjny sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupionego tostera w tym sklepie, kupiłam do dla mojej siostry na prazent ślubny, jest wspaniały, to oryginalny i zabawny prezent, a na jego dostawę nie musiałam długo czekać

zakupy: toster; grudzień 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 261601 z 28.11.2013

Rewelacyjny sklep, kupiłam w nim pięĸnie wykonany kryształ ze zdjęciem mojej maleńskij córki, teraz rewelacyjnie się prezentuje na komodzie w salonie, wszystkim gościom podoba się oryginalna forma obramowania tego zdjęcia.

zakupy: kryształ ze zdjęciem; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 258369 z 15.11.2013

Rewelacyjne kamienie ozdobne, pięknie wyglądają w donicach mojego ogrodu zimowego, jestem bardzo zadowolona z ich zakupu, tym bardziej że kupiłam je w atrakcyjnej cenie, polecam.

zakupy: kamienie; listopad 2013

plusy: cena, szyba dostawa, jakość, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jula rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 252221 z 17.10.2013

Uwielbiam ten sklep. Ich dekoracje idealnie pasują do mojego wnętrza. Lubię Egipt i dzięki zakupom w extrahome.pl mogę nabyć akcesoria związane z tym krajem. Super. Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam

zakupy: obraz; październik 2013

plusy: terminowość, produkty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukas28 rekomenduje Extrahome.pl opinia nr 144893 z 25.07.2012

Super produkty, super kontakt,wspaniała obsługa, kupiliśmy dwie duże rzeczy, posąg Ramzesa i stolik egipski, na pewno jeszcze nie raz coś tu kupimy, Polecamy!

zakupy: stolik, posąg; lipiec 2012

plusy: kontakt, obsługa, unikatowy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER