Koszule bawełniane męskie z krótkim i długim rękawem.
Sklep Fajnekoszule.pl

Kontakt

tel.
Łódź

Popularne produkty

Odzież & Obuwie > Moda męska

Popularne marki

Fajnekoszule.pl

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fajnekoszule.pl > Opinie klientów

Sklep Fajnekoszule.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.07.2010r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 426074 z 19.12.2017

Mąż znalazł, jest zadowolony, więc kupiłam ponownie.

zakupy: koszule sportowe; grudzień 2017

plusy: Jak już wiesz co chcesz, to wybór jest prosty :)

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 425222 z 05.12.2017

Towar dobrej jakości,wybrany rozmiar pasuje idealnie oraz błyskawiczna dostawa.Sklep godny polecenia.

zakupy: Koszule; grudzień 2017

plusy: jakość towarów,promocje,błyskawiczna dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 404510 z 31.01.2017

To już kolejne - 6-te zamówienie w firmie. Ciekawa oferta w konkurencyjnej cenie, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: koszule; styczeń 2017

plusy: ciekawa oferta, szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 388170 z 10.07.2016

Szukałem koszul sztruksowych. Nie dość, że mieli wybór, to jeszcze wszystkie w mojej rozmiarówce. No i paczkomat gratis.

zakupy: koszule szt. 6; lipiec 2016

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: na dwóch monitorach nieco inne kolory niż w rzeczywistoś

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 340197 z 24.04.2015

Sklep oferuje naprawdę dobrej jakości koszule w przyzwoitych cenach. Kontakt ze strony sklepu wzorowy, realizacja przesyłki w obiecanym czasie

zakupy: 5x koszule; kwiecień 2015

plusy: terminowość, dobry kontakt

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 275185 z 31.01.2014

No i znowu nabyłam koszulę dla męża...jak zwykle wszyscy są zadowoleni, ja - bo dostawa szybka i sprawna a towar bardzo dobrej jakości no i cena umiarkowana a mój mąż, bo ma kolejną fajną koszulę...teraz polubił bardzo koszule flanelowe, są świetne i kupiłam mu aż 4 ma wszystkie wzory i kolory...polecam ten sklep i życzę wszystkim udanych zakupów !!!

zakupy: koszule flanelowe; styczeń 2014

plusy: towar dobrej jakości, niskie ceny, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 261229 z 27.11.2013

Wybrałam ten sklep bo tylko w nim można kupić bardzo fajny towar za rozsądną ceną. Korzystam z ich usług już po raz drugi, jest dobra obsługa i błyskawiczna przesyłka a mój mąż jest bardzo zadowolony z zakupionych koszul. Polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają dobrych koszul i nie tylko. Pozdrawiam.

zakupy: koszule; listopad 2013

plusy: towar dobrej jakości, szczególowa informacja o towarze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kotek rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 253785 z 23.10.2013

Zakupy zrobiłem w tym sklepie po raz drugi.Towar dobrej jakości,wybrany rozmiar pasuje idealnie oraz błyskawiczna dostawa.Sklep godny polecenia.

zakupy: Koszule męskie; październik 2013

plusy: podane rozmiary koszul zgodne z rzeczywistymi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 210137 z 04.04.2013

Kupuje co jakiś czas w tym sklepie. Zawsze wszystko zgodne z opisem oraz expresowa dostawa. Polecam :-)

zakupy: t-shirt, koszule; kwiecień 2013

plusy: Możliwość wyszukania swojego rozmiaru

minusy: Przydałoby się więcej kolorów i fasonów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan1211 rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 184677 z 14.12.2012

Wybrałem przypadkowo w internecie i powiem szczerze ,że to jeden z najlepszych sklepów w sieci z jakim miałem do czynienia.Swietne jakościowo i cenowo przystępne towary,wiele promocji,super kontakt i komunikacja niesamowicie szybka dostawa.Kupuję tu po raz drugi i naprawdę Sklep godny najlepszych ocen.

zakupy: koszule sztruksowe(łącznie 3 sztuki); grudzień 2012

plusy: jakość towarów,promocje,błyskawiczna dostawa.

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER