Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Sony music entertainment, Epic, Virgin records, Wea, Rca records label, Polydor, Universal music, Island recording, Eagle records, Esoteric, Capitol records

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2630
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2638 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje Fan.pl opinia nr 438638 z 05.08.2018

Super sklep mogę z czystym sumieniem polecić. Zdobywają co jest nie do zdobycia w Polsce. Serdecznie polecam

zakupy: 5 płyt Wolfsheim; sierpień 2018

plusy: zdobywaja rzadkie albumy

minusy: nie widzę żadnych :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 438498 z 01.08.2018

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja

zakupy: Płyty CD; sierpień 2018

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Fan.pl opinia nr 438078 z 21.07.2018

Bo tu mają to, czego nie ma w innych sklepach. No i te ceny! Spełniają moje oczekiwania od zawsze - i tyle. Sklep marzenie! Istnieje taki w Kielcach!

zakupy: Michael Schenker, Moody Blues i inne; lipiec 2018

plusy: ceny i szybkosc

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fan.pl opinia nr 437838 z 17.07.2018

W tym sklepie kupuję CD od bardzo dawna. Posiadają bardzo szeroki wachlarz płyt z gatunkiem muzyki jaki ja preferuję. Jest Jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Kontakt ze sprzedającym nigdy nie sprawiał problemów. Przesyłka zawsze docierała na czas pod wskazany adres.

zakupy: CD; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment zespołów, których słucham.

minusy: Wg mojej opinii brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonix nie ma zdania o Fan.pl opinia nr 437270 z 04.07.2018

Bo mają duży wybór i są kontaktowi, ale niestety 3 z 5 płyt mają uszkodzone plastikowe opakowanie, więc na prezent już się nie nadają

zakupy: płyty; lipiec 2018

plusy: kontakt

minusy: połamane opakowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Timon rekomenduje Fan.pl opinia nr 437178 z 02.07.2018

Dużo bardzo dobrych płyt.

zakupy: Płyty cd; lipiec 2018

plusy: Można tu kupić każdy dostępny na świecie album.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka208 rekomenduje Fan.pl opinia nr 436954 z 27.06.2018

Bardzo bogaty asortyment. Rewelacyjny kontakt że sprzedawcą. Konkurencyjne ceny. Moje oczekiwania są spełnione w 100%

zakupy: Płyty płyty płyty; czerwiec 2018

plusy: Bogaty asortyment, niskie ceny, bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 436214 z 13.06.2018

Sprowadza płyty z zagranicy na zamówienie

zakupy: Płyty CD; czerwiec 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

au_lait rekomenduje Fan.pl opinia nr 435518 z 28.05.2018

szybka realizacja, dostępność potencjalnie niedostępnych pozycji

zakupy: płyty cd; maj 2018

plusy: ceny i szybkość, kosmiczny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert nie poleca Fan.pl opinia nr 434466 z 08.05.2018

zapłaciłem przelewem całą wymaganą kwotę 88,88 zł i wysłali towar inny niż zamówiłem (informacja o zawartości wysyłki w mailu zwrotnym do mnie), przesyłki nie odebrałem z paczkomatu i poinformowałem fan.pl o niezgodności, pieniędzy nie zwrócili mi do dziś tj. 08.05.2018r. minęło już około 3 tygodnie. zostałem wykiwany - oszukany.

zakupy: płyty cd; kwiecień 2018

plusy: nic

minusy: na maile odpowiada chyba maszyna, nie szanują klienta.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Otiz rekomenduje Fan.pl opinia nr 431386 z 13.03.2018

Profesjonalna obsługa, duży wybór rzadkich tytułów

zakupy: CD; marzec 2018

plusy: rzadkie tytuły w atrakcyjnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 431278 z 12.03.2018

Jedyny sklep w Polsce co ma trudno dostępne płyty i w okazyjnych cenach. Kupuje z 10 lat ani razu mnie nie zawiedli. Polecam gorąco i kilku osobom polecałem i dziś są klijentami FANA.

zakupy: Setki płyt; marzec 2018

plusy: Informowanie o poszukiwanych płytach i przecenach i

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Fan.pl opinia nr 431118 z 08.03.2018

Kolejny raz korzystam z usług tego sklepu i zapewne nie ostatni. Jest to prawdopodobnie najlepszy sklep muzyczny w Polsce. Wybór tytułów muzycznych jest nesamowity a dostawa też jest bezproblemowa.

zakupy: Płyty cd; marzec 2018

plusy: Duży wybór tytułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszkopt rekomenduje Fan.pl opinia nr 430238 z 23.02.2018

Bezproblemowe zakupy, sensowny czas realizacji, dobre ceny, szeroka oferta. Od wielu lat powracam z przyjemnością

zakupy: płyty CD; luty 2018

plusy: szeroka oferta, ceny, współpraca (kontakt)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fan.pl opinia nr 429838 z 17.02.2018

Zachęcony dobrymi cenami płyt, dokonałem zakupy kilku tytułów. Trochę z obawą, ponieważ trafiłem na opinie w necie, że płyty przychodzą rozpakowane lub z uszkodzonymi pudełkami. Muszę przyznać, że nic takiego u mnie nie miało miejsca. Płyty dobrze zapakowane, wszystkie w foli. Jedna płyta z zamówienia okazała się niedostępna, no ale trudno, tak może się zdarzyć. Jestem zadowolony. Na pewno jeszcze coś będę kupował w Fan.pl

zakupy: Manam, Hugh Masekela, The Dave Brubeck Quartet, Charly Antol; luty 2018

plusy: Niskie ceny

minusy: Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 429478 z 12.02.2018

kupuję w Fan.pl od dawna i spełnia moje oczekiwania, choć starszych wydawnictw (np. ABBA - The Vinyl Collection) nie potrafią sprowadzić

zakupy: Boney M - Feliz Navidad; luty 2018

plusy: obszerny asortyment i szybka realizacja

minusy: brak płyt starszych (ABBA "The Vinyl Collection&quo...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Fan.pl opinia nr 429102 z 06.02.2018

Atrakcyjne ceny. Bardzo rzetelne podejście do klienta! Super obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Jestem BARDZO ZADOWOLONY! Szczerze POLECAM i dziękuję.

zakupy: Winyl Joe Bonamassy i Beth Hart; luty 2018

plusy: Perfekcyjna realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 428686 z 31.01.2018

Kolejny raz dokonuję zakupu i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że to najlepszy sklep muzyczny online na naszym rynku. Najtaniej, solidnie i duży wybór. Polecam

zakupy: Płyty blu-ray; styczeń 2018

plusy: Solidnie, cena i najszybsza możliwa realizacja

minusy: Do tej pory nie dostrzegam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Fan.pl opinia nr 428534 z 29.01.2018

Sklep po raz kolejny nie zawiódł, poczynione zostały większe zakupy i sklep się wywiązał z zamówienia w stu procentach.Długi czas oczekiwania na niektóre pozycje, w moim przypadku dwa miesiące, ale przesyłka została skompletowana w całości i wysłana z czego się bardzo cieszę i będę korzystał z oferty sklepu w przyszłości, polecam sklep Fan.pl Lista zakupionych pozycji : Black Label Society / Zakk Wylde European Invasion-Doom Troopin DVD, Deep Purple Perfect Strangers Live DVD, The Doors Live At The Bowl '68 DVD, Nirvana MTV Unplugged In New York DVD, Black Sabbath The End - Live DVD+CD, Dzieci Kapitana Klossa Syf Bałtycki CD.

zakupy: Black Label Society, Deep Purple, The Doors, Black Sabbath; styczeń 2018

plusy: Szeroki asortyment,rzetelnośc

minusy: Długi czas oczekiwania na niektóre pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek82 rekomenduje Fan.pl opinia nr 428346 z 25.01.2018

Najlepszy sklep muzyczny online na naszym rynku i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Koszulka Europe; styczeń 2018

plusy: Terminowosc realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER