Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Polydor, Esoteric, Sony music entertainment, Virgin records, Island recording, Epic, Emi, Universal music, Universal, Rca records label, Capitol records

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2649
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2656 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

donata rekomenduje Fan.pl opinia nr 446754 z 10.12.2018

Polecam, wspaniały sprzedawca

zakupy: płyta CD; grudzień 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kittyofshadow rekomenduje Fan.pl opinia nr 446678 z 07.12.2018

Sklep z bardzo dużą i różnorodną ofertą, bardzo dobrymi cenami i błyskawiczną realizacją zamówień. Mają super kontakt z klientem, na każdym etapie realizacji wie się co dzieje się z przesyłką. Jestem bardzo zadowolona i myślę,że tata będzie zadowolony z prezentu:) POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Leszek Winder Blues forever; listopad 2018

plusy: super ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fan.pl opinia nr 446674 z 07.12.2018

Bardzo duży wybór tytułów w dobrych cenach. Często są to pozycje rzadkie i niedostępne w innych sklepach. Najlepszy sklep z płytami w Polsce.

zakupy: Płyty CD: prog, jazz, metal; grudzień 2018

plusy: Duży wybór płyt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 446578 z 05.12.2018

Jestem bardzo zadowolony

zakupy: 8 CD; grudzień 2018

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Fan.pl opinia nr 446458 z 03.12.2018

Od kilku lat wybieram ten sklep i nie żałuję. Szeroki asortyment w dobrych cenach, szybka dostawa i starannie opakowane produkty to największe zalety sprzedawcy.

zakupy: Amorphis, Decapitated, Judas Priest, Sabaton; grudzień 2018

plusy: Asortyment, ceny, realizacja zamówienia

minusy: Strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ignac37 rekomenduje Fan.pl opinia nr 446138 z 27.11.2018

Wszystko na najwyższym poziomie.

zakupy: Płyty CD; listopad 2018

plusy: jak wyżej

minusy: praktycznie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shady25 rekomenduje Fan.pl opinia nr 445574 z 17.11.2018

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferuje on wiele płyt z rapem, których nie ma w ofercie innych sklepów internetowych lub są one trudne do dostania. Już 2 razy skorzystałem z usług fan.pl i jestem naprawdę zadowolony. Płyty przychodzą bardzo szybko i co najważniejsze w nienaruszonym stanie. Strasznie łatwo połamać te plastikowe pudełka, kilkukrotnie gdy zamawiałem płyty z empika do salonu przychodziły one uszkodzone i musiałem reklamować. Wszystko przez to, że pakują oni płyty w zwykły karton bez żadnej ochrony. Natomiast płytę z fan.pl dostałem owiniętą w folię, która skutecznie ochrania plastikowe pudełka przed pękaniem.

zakupy: Yelawolf ", Radioactive", CD; listopad 2018

plusy: Starannie zabezpieczone produkty i szybka dostawa

minusy: Niektóre produkty mają długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumił rekomenduje Fan.pl opinia nr 445558 z 17.11.2018

Już kilka razy korzystałem z usłuf sklepu Fan.pl i zawsze byłem zadowolony z jakości świadczonych usług. Polecam sklep również z uwagi na możliwośc zakupienia płyt niedostępnych w sklepach stacjonarnych.

zakupy: Fad Freddys Drop - Based on a true story; listopad 2018

plusy: duży wybór płyt, doskonały kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 445510 z 16.11.2018

Sklep posiada szeroki asortyment, chociaż gorzej jest ze starszymi wydawnictwami (np. ABBA - The Vinyl Collection). Realizuje błyskawicznie zamówienia, jeśli są to nowości płytowe.

zakupy: Jean Michel Jarre - Equinoxe Infinity; listopad 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Brak możliwości zamówienia starszych wydawnictw.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Fan.pl opinia nr 445446 z 15.11.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bardzo szybko, zabezpieczona przed zniszczeniem.

zakupy: Płyty; listopad 2018

plusy: Krótki czas oczekiwania na zamówiony towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Fan.pl opinia nr 445438 z 15.11.2018

Kolejny raz korzystam z oferty sklepu Fan.pl, tym razem poczynione zakupy to cztery koncerty na DVD. Jeszcze nie raz skorzystam z oferty Fan.pl, mają duży wybór, choć w moim przypadku jedna pozycja okazała się niedostępna.

zakupy: Koncerty na DVD; listopad 2018

plusy: duży wybór pozycji, komunikatywność

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Fan.pl opinia nr 445318 z 14.11.2018

Duży wybór tytułów. Można kupić płyty, które nie były w Polsce dostepne.

zakupy: Schiller Future Deluxe; listopad 2018

plusy: Zdobywają niezdobywalne

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szkutnik rekomenduje Fan.pl opinia nr 445226 z 09.11.2018

Wcześniejsze zakupy były udane, duża oferta, płyty również ściągane z zagranicy, ceny umiarkowane, dostawa w odpowiednim czasie

zakupy: Płyty CD, DVD; październik 2018

plusy: Duża oferta, odpowiednie ceny, dobry czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 445114 z 08.11.2018

Polecam ten sklep. Sprowadza płyty z zagranicy pod zamówienie, rozsądne ceny, terminowa dostawa.

zakupy: Płyty CD z muzyka; listopad 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 444954 z 06.11.2018

Sklep sprowadza dużo trudno dostępnych płyt

zakupy: 5 CD Julio Iglesiasa; listopad 2018

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fan.pl opinia nr 444534 z 26.10.2018

Dobre ceny, sporo interesujących artykułów, bezproblemowy kontakt i obsługa klienta. Fan.pl zdecydowanie spełnia moje oczekiwania, dlatego co jakiś czas robię tu zakupy. Myślę, że jeszcze nie raz złożę zamówienie.

zakupy: Płyty CD; październik 2018

plusy: Dobre ceny

minusy: Brak promocji - darmowa wysyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje Fan.pl opinia nr 440602 z 21.09.2018

szybko sprawnie - bez uwag

zakupy: płyta winylowa; wrzesień 2018

plusy: sprawnosc

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 440246 z 12.09.2018

Duży asortyment, szybka wysyłka. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony.

zakupy: płyty CD; wrzesień 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439782 z 03.09.2018

Świetny sklep, dobre przystępne ceny, dostępność szerokiej gamy płyt.

zakupy: Otis Taylor i Beth Hart; wrzesień 2018

plusy: Szeroki wybór trudnodostępnych towarów i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439562 z 29.08.2018

Od paru lat kupuję płyty w Tym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem,rzetelna i uczciwa obsługa,ceny w większości niższe niż w innych sklepach,bardzo szeroki wybór.

zakupy: bluray, cd, dvd-Beatles, RollingStones, PinkFloyd, Led Zeppelin; sierpień 2018

plusy: uczciwość,terminowość

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER