Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Music on cd, Columbia, Sony music entertainment, Polydor, Rca records label, Esoteric, Epic, Wea, Virgin records, Island recording, Capitol records, Fan, Rhino records

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2654
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2661 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 450382 z 19.03.2019

Od lat zamawiam i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo polecam

zakupy: DVD Blu-ray; marzec 2019

plusy: asortyment

minusy: nieraz długi okres oczekiwania na dany tytuł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Fan.pl opinia nr 450282 z 16.03.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ tylko tu mogłam kupić płytę islandzkiego zespołu. Nie było jej nigdzie indziej w polskim internecie.

zakupy: cd; marzec 2019

plusy: tempo realizacji na 6 z plusem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rolo rekomenduje Fan.pl opinia nr 449990 z 09.03.2019

Wybrałem ten sklep, albowiem znajomy mi go polecił. Jak dotąd ani razu mnie nie zawiódł.

zakupy: Płyty CD; marzec 2019

plusy: Wszystko.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hopkins rekomenduje Fan.pl opinia nr 449758 z 03.03.2019

Super oferta, najlepsza w Polsce

zakupy: Michel Jonasz; luty 2019

plusy: oferta

minusy: oczekiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 449258 z 15.02.2019

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień, dobry kontakt

zakupy: Płyty CD; luty 2019

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje Fan.pl opinia nr 449022 z 09.02.2019

Duży wybór

zakupy: CD; luty 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eligiusz55 rekomenduje Fan.pl opinia nr 449014 z 09.02.2019

Czasami (w miarę możliwości finansowych) kupuję i jestem zadowolony z obsługi. Niestety ostatni zakup (DVD DMB) na płycie w opisie 20 utworów w rzeczywistości 19 (brak ostatniego utworu)

zakupy: DVD, CD; luty 2019

plusy: duży wybór, b.dobra obsługa

minusy: za mało promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Fan.pl opinia nr 448738 z 01.02.2019

Bardzo duży wybór płyt

zakupy: płyty; luty 2019

plusy: solidny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 447902 z 10.01.2019

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień.

zakupy: Płyty CD; styczeń 2019

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie...

minusy: Nie dostrzegam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Fan.pl opinia nr 447646 z 03.01.2019

szeroki wybór tytułow

zakupy: płyty cd i dvd; styczeń 2019

plusy: sprawdzony towar + promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Fan.pl opinia nr 447322 z 22.12.2018

Wszystko ok.Polecam

zakupy: płyty cd; grudzień 2018

plusy: wszystko na czas

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

donata rekomenduje Fan.pl opinia nr 446754 z 10.12.2018

Polecam, wspaniały sprzedawca

zakupy: płyta CD; grudzień 2018

plusy: rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fan.pl opinia nr 446674 z 07.12.2018

Bardzo duży wybór tytułów w dobrych cenach. Często są to pozycje rzadkie i niedostępne w innych sklepach. Najlepszy sklep z płytami w Polsce.

zakupy: Płyty CD: prog, jazz, metal; grudzień 2018

plusy: Duży wybór płyt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 446578 z 05.12.2018

Jestem bardzo zadowolony

zakupy: 8 CD; grudzień 2018

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ignac37 rekomenduje Fan.pl opinia nr 446138 z 27.11.2018

Wszystko na najwyższym poziomie.

zakupy: Płyty CD; listopad 2018

plusy: jak wyżej

minusy: praktycznie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shady25 rekomenduje Fan.pl opinia nr 445574 z 17.11.2018

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferuje on wiele płyt z rapem, których nie ma w ofercie innych sklepów internetowych lub są one trudne do dostania. Już 2 razy skorzystałem z usług fan.pl i jestem naprawdę zadowolony. Płyty przychodzą bardzo szybko i co najważniejsze w nienaruszonym stanie. Strasznie łatwo połamać te plastikowe pudełka, kilkukrotnie gdy zamawiałem płyty z empika do salonu przychodziły one uszkodzone i musiałem reklamować. Wszystko przez to, że pakują oni płyty w zwykły karton bez żadnej ochrony. Natomiast płytę z fan.pl dostałem owiniętą w folię, która skutecznie ochrania plastikowe pudełka przed pękaniem.

zakupy: Yelawolf ", Radioactive", CD; listopad 2018

plusy: Starannie zabezpieczone produkty i szybka dostawa

minusy: Niektóre produkty mają długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 445510 z 16.11.2018

Sklep posiada szeroki asortyment, chociaż gorzej jest ze starszymi wydawnictwami (np. ABBA - The Vinyl Collection). Realizuje błyskawicznie zamówienia, jeśli są to nowości płytowe.

zakupy: Jean Michel Jarre - Equinoxe Infinity; listopad 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Brak możliwości zamówienia starszych wydawnictw.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Fan.pl opinia nr 445318 z 14.11.2018

Duży wybór tytułów. Można kupić płyty, które nie były w Polsce dostepne.

zakupy: Schiller Future Deluxe; listopad 2018

plusy: Zdobywają niezdobywalne

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 445114 z 08.11.2018

Polecam ten sklep. Sprowadza płyty z zagranicy pod zamówienie, rozsądne ceny, terminowa dostawa.

zakupy: Płyty CD z muzyka; listopad 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 444954 z 06.11.2018

Sklep sprowadza dużo trudno dostępnych płyt

zakupy: 5 CD Julio Iglesiasa; listopad 2018

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER