Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Afm records, Fan, Metal mind productions, Sony music entertainment, Esoteric, Polydor, Chrome dreams, Let them eat vinyl, Island recording, Ace records

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2633
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2640 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jan rekomenduje Fan.pl opinia nr 440602 z 21.09.2018

szybko sprawnie - bez uwag

zakupy: płyta winylowa; wrzesień 2018

plusy: sprawnosc

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 440246 z 12.09.2018

Duży asortyment, szybka wysyłka. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony.

zakupy: płyty CD; wrzesień 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439782 z 03.09.2018

Świetny sklep, dobre przystępne ceny, dostępność szerokiej gamy płyt.

zakupy: Otis Taylor i Beth Hart; wrzesień 2018

plusy: Szeroki wybór trudnodostępnych towarów i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439562 z 29.08.2018

Od paru lat kupuję płyty w Tym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem,rzetelna i uczciwa obsługa,ceny w większości niższe niż w innych sklepach,bardzo szeroki wybór.

zakupy: bluray, cd, dvd-Beatles, RollingStones, PinkFloyd, Led Zeppelin; sierpień 2018

plusy: uczciwość,terminowość

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 439266 z 22.08.2018

Szukając sklepu z płytami, natrafiłem na fan.pl. Opinie o rzetelności sklepu potwierdziły się - nie można odmówić im podejmowania starań o klienta, choć wiadomo, że nie wszystkie sytuacje zależą od nich. Wciąż jednak mogę ich polecić, ponieważ są komunikatywni i uczciwi.

zakupy: Płyty; sierpień 2018

plusy: Dbałość o wysyłany towar, kontakt

minusy: możliwy dłuższy czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Fan.pl opinia nr 438078 z 21.07.2018

Bo tu mają to, czego nie ma w innych sklepach. No i te ceny! Spełniają moje oczekiwania od zawsze - i tyle. Sklep marzenie! Istnieje taki w Kielcach!

zakupy: Michael Schenker, Moody Blues i inne; lipiec 2018

plusy: ceny i szybkosc

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fan.pl opinia nr 437838 z 17.07.2018

W tym sklepie kupuję CD od bardzo dawna. Posiadają bardzo szeroki wachlarz płyt z gatunkiem muzyki jaki ja preferuję. Jest Jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Kontakt ze sprzedającym nigdy nie sprawiał problemów. Przesyłka zawsze docierała na czas pod wskazany adres.

zakupy: CD; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment zespołów, których słucham.

minusy: Wg mojej opinii brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonix nie ma zdania o Fan.pl opinia nr 437270 z 04.07.2018

Bo mają duży wybór i są kontaktowi, ale niestety 3 z 5 płyt mają uszkodzone plastikowe opakowanie, więc na prezent już się nie nadają

zakupy: płyty; lipiec 2018

plusy: kontakt

minusy: połamane opakowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Timon rekomenduje Fan.pl opinia nr 437178 z 02.07.2018

Dużo bardzo dobrych płyt.

zakupy: Płyty cd; lipiec 2018

plusy: Można tu kupić każdy dostępny na świecie album.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka208 rekomenduje Fan.pl opinia nr 436954 z 27.06.2018

Bardzo bogaty asortyment. Rewelacyjny kontakt że sprzedawcą. Konkurencyjne ceny. Moje oczekiwania są spełnione w 100%

zakupy: Płyty płyty płyty; czerwiec 2018

plusy: Bogaty asortyment, niskie ceny, bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 436214 z 13.06.2018

Sprowadza płyty z zagranicy na zamówienie

zakupy: Płyty CD; czerwiec 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

au_lait rekomenduje Fan.pl opinia nr 435518 z 28.05.2018

szybka realizacja, dostępność potencjalnie niedostępnych pozycji

zakupy: płyty cd; maj 2018

plusy: ceny i szybkość, kosmiczny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Otiz rekomenduje Fan.pl opinia nr 431386 z 13.03.2018

Profesjonalna obsługa, duży wybór rzadkich tytułów

zakupy: CD; marzec 2018

plusy: rzadkie tytuły w atrakcyjnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 431278 z 12.03.2018

Jedyny sklep w Polsce co ma trudno dostępne płyty i w okazyjnych cenach. Kupuje z 10 lat ani razu mnie nie zawiedli. Polecam gorąco i kilku osobom polecałem i dziś są klijentami FANA.

zakupy: Setki płyt; marzec 2018

plusy: Informowanie o poszukiwanych płytach i przecenach i

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Fan.pl opinia nr 431118 z 08.03.2018

Kolejny raz korzystam z usług tego sklepu i zapewne nie ostatni. Jest to prawdopodobnie najlepszy sklep muzyczny w Polsce. Wybór tytułów muzycznych jest nesamowity a dostawa też jest bezproblemowa.

zakupy: Płyty cd; marzec 2018

plusy: Duży wybór tytułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszkopt rekomenduje Fan.pl opinia nr 430238 z 23.02.2018

Bezproblemowe zakupy, sensowny czas realizacji, dobre ceny, szeroka oferta. Od wielu lat powracam z przyjemnością

zakupy: płyty CD; luty 2018

plusy: szeroka oferta, ceny, współpraca (kontakt)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fan.pl opinia nr 429838 z 17.02.2018

Zachęcony dobrymi cenami płyt, dokonałem zakupy kilku tytułów. Trochę z obawą, ponieważ trafiłem na opinie w necie, że płyty przychodzą rozpakowane lub z uszkodzonymi pudełkami. Muszę przyznać, że nic takiego u mnie nie miało miejsca. Płyty dobrze zapakowane, wszystkie w foli. Jedna płyta z zamówienia okazała się niedostępna, no ale trudno, tak może się zdarzyć. Jestem zadowolony. Na pewno jeszcze coś będę kupował w Fan.pl

zakupy: Manam, Hugh Masekela, The Dave Brubeck Quartet, Charly Antol; luty 2018

plusy: Niskie ceny

minusy: Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 429478 z 12.02.2018

kupuję w Fan.pl od dawna i spełnia moje oczekiwania, choć starszych wydawnictw (np. ABBA - The Vinyl Collection) nie potrafią sprowadzić

zakupy: Boney M - Feliz Navidad; luty 2018

plusy: obszerny asortyment i szybka realizacja

minusy: brak płyt starszych (ABBA "The Vinyl Collection&quo...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Fan.pl opinia nr 429102 z 06.02.2018

Atrakcyjne ceny. Bardzo rzetelne podejście do klienta! Super obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Jestem BARDZO ZADOWOLONY! Szczerze POLECAM i dziękuję.

zakupy: Winyl Joe Bonamassy i Beth Hart; luty 2018

plusy: Perfekcyjna realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 428686 z 31.01.2018

Kolejny raz dokonuję zakupu i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że to najlepszy sklep muzyczny online na naszym rynku. Najtaniej, solidnie i duży wybór. Polecam

zakupy: Płyty blu-ray; styczeń 2018

plusy: Solidnie, cena i najszybsza możliwa realizacja

minusy: Do tej pory nie dostrzegam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER