Gry planszowe, zabawki, puzzle, modele, akcesoria do telefonów, artykuły sportowe i turystyczne, HORECA, ...
Sklep Fantastyczne-Zakupy.pl

Kontakt

tel. +48531936594
Bestwina

Popularne produkty

Zabawki, Modele, Elektronika, Sport, Puzzle, Gry, Technika grzewcza i instalacje sanitarne, Turystyka i rekreacja, HoReCa, Dom, Artykuły dla dzieci, Gadżety, Wyprzedaż

Popularne marki

, Meteor, Trefl, Minichamps, Puro, Hasbro, Castor, Clementoni, Model master, Lego, Simba, Mattel, Brimarex, Fisher price, Alexander, Dromader, Aqua-speed, Mercury

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fantastyczne-Zakupy.pl > Opinie klientów

Sklep Fantastyczne-Zakupy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.02.2008r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

clean rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 126725 z 24.05.2012

Wszystko OK.

zakupy: Płyn do zaolejonych posadzek; maj 2012

plusy: Podejscie do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dragon rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 126277 z 23.05.2012

Świetna obsługa - polecam.

zakupy: DRAGON Challenger 2 wBar Armour; maj 2012

plusy: Obsługa

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 121477 z 04.05.2012

Rewelacyjny sklep - polcam wszystkim.

zakupy: Wrocław Euro 2012- mapa i miniprzewodnik; kwiecień 2012

plusy: Realizacja zakupu zgodna z prezentowanym regulaminem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dejmon rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 52881 z 27.04.2010

Towar swietnie zapakowany, nowy, bez uszkodzen. Idealny na prezent - jestem bardzo zadowolony i zachecam innych do kozystania z oferty tego sklepu.

zakupy: Gry planszowe; luty 2010

plusy: Wszystko :0)

minusy: Nic :0)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 52880 z 27.04.2010

Jestem zadowolona z zakupów. Wszystko poszło tak jak mozna się tego spodziewać - polecam.

zakupy: Komiksy; kwiecień 2010

plusy: Podejście do klienta

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaro rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 52575 z 21.04.2010

Wszystko tak jak powinno być w profesjonalnym sklepie internetowym. +CELUJĄCA OBSŁUGA +TOWAR WYSOKIEJ JAKOŚCI +ZAMÓWIENIA REALIZOWANE SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE, PRZESYŁKA DOSTARCZANA NA CZAS +NO I OCZYWIŚCIE SUPER CENY !! Jednym wielkim słowem POLECAM !

zakupy: Łamigłówki + gry lanszowe; kwiecień 2010

plusy: Niskie ceny+terminowosc+obsluga

minusy: ni ma:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefanek rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 52512 z 21.04.2010

Rewelacyjny sklep! Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt. Szybka realizacja i bardzo przystępne ceny. Poprostu SUPER!

zakupy: Program komputerowy; kwiecień 2010

plusy: Obsługa, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorotka rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 45451 z 19.12.2009

Fantastyczny sklep! Bardzo dobra obsługa, miła, pomocna i w każdym wypadku nie robiąca żadnych problemów. Odpowiada ma każde pytania. Niskie ceny, duży wybór. Przesyłka dostarczana w ekspresowym czasie. Robiłam i robię w nim zakupy nie jeden raz. Jeszcze nie udało mi się zawieść na tym sklepie. Polecam!

zakupy: Różne rzecy:); grudzień 2009

plusy: Najtaniej, Najszybciej,Najlepiej. Super obsluga!!!

minusy: Wadą jest brak wad:D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michaldanka rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 45444 z 19.12.2009

Wybrałem ten sklep ze względu na asortyment i niskie ceny. Całe zamówienie przebiegło w miłej atmosferze, bardzo dobry kontakt za sprzedawcą a do tego bardzo szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.

zakupy: Gry dla dzieci; grudzień 2009

plusy: Dobry kontakt, mili sprzedawcy, szybka wysyłka

minusy: JAk dla mnie sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomo rekomenduje Fantastyczne-Zakupy.pl opinia nr 29846 z 28.02.2009

Mily i profesjonalny kontakt, szybka wysyla i zamowiony przedmiot bardzo dobrej jakosci. Nic tylko polecic ten fantastyczny skelp!!!

zakupy: Plyty CD; styczeń 2009

plusy: Profesjonalizm obslugi, jakosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER