Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

Papier, Dekoracje, Tekturki, Tusze, Farby, Maszynki & Wykrojniki, Stemple & Bloczki, Markery & Pisaki, Akcesoria, Journaling, Media & Pasty, Punchery & Dziurkacze

Popularne marki

Bobunny, Prima marketing, I-kropka, Renesans, Ranger, Anemone, , Scrapberry's, Martha stewart crafts, Uhk gallery, Galeria papieru, Me & my big ideas, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 373
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 383 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410894 z 28.04.2017

Dość długo czekałam na trymer i bigownicę w innym sklepie i do dzisiaj go nie ma. Na stronie FifiRifi był dostępny, dostałam wiadomość ze sklepu więc hura! kupuję, szczęśliwa, że w końcu można kupić. Zakup sprawny, towar cały, działający. Solidnie zapakowana przesyłka, oklejona fajną taśmą. Polecam :)

zakupy: podkładka teksturz, trymer i bigownica WeR Memory; kwiecień 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: życzyłabym sobie jeszcze szerszego asortymentu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410482 z 24.04.2017

Ma w ofercie nowe produkty i duży ich wybór :)

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409658 z 11.04.2017

Znalałam ten sklep przypadkiem, poszukując farb MS. Bardzo dobra obsługa i potraktowanie klienta na najwyższym poziomie :)

zakupy: Farby; kwiecień 2017

plusy: Świetna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409542 z 10.04.2017

Bogaty wybór towarów i szybka miła obsługa

zakupy: materiały rękodzielnicze; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409474 z 08.04.2017

Towar,który zamówiłam spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrze zabezpieczony przez użycie właściwego opakowania. Polecam tego sprzedawcę jest rzetelny , uczciwy. W paczce znalazłam niespodziankę za którą dziękuję.

zakupy: papiery skrapowe, tusze i inne; kwiecień 2017

plusy: poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408922 z 02.04.2017

Trafiłam przypadkowo szukając paru rzeczy i trafiłam w 10-tke

zakupy: Papiery do scrapa i parę innych gadżetów; kwiecień 2017

plusy: Szybkość dostawy ponaddzwiękowa

minusy: Zakup jednorazowy więc trudno powiedzieć,ale wrócę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408490 z 27.03.2017

Sklep ma ciekawą ofertę i przystępne ceny. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo, na każdym etapie otrzymywałam informacje zwrotne. Zdecydowanie polecam sklep FifiRifi.pl !

zakupy: papiery scrapbooking i dodatki; marzec 2017

plusy: przejrzyste menu, niewygórowane ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408202 z 21.03.2017

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Ciekawy i bogaty asortyment. Wysyłka szybka i bez zastrzeżeń. Na pewno będę tam robić zakupy jeszcze nie raz.

zakupy: papier scrapowy; marzec 2017

plusy: solidność, dbałośco klienta, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406958 z 03.03.2017

sklep wybrałam przypadkowo ale realizacja mojego zamówienia ekspresowa, towar zgodny z opisami.

zakupy: kartony ozdobne oraz papier; marzec 2017

plusy: wiele ciekawych produktów dla pasjonatów rękodzieła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406534 z 26.02.2017

Duży asortyment, przemiła obsługa, ekspresowa dostawa. SUPER!

zakupy: papier do scrapbookingu, motyle, kwiaty; luty 2017

plusy: Możliwość zakupu niezbędnych rzeczy w jednym sklepie :-)

minusy: Brak wad :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406482 z 25.02.2017

Sklep pełen artykułów do scrapbookingu. Zamówienie szybko zrealizowane. Polecam i dziękuję.

zakupy: Papier do scrapbookingu, baza albumowa, tekturki ozdobne; luty 2017

plusy: duży wybór artykułów kreatywnych

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406022 z 19.02.2017

Poszukiwałam konkretnego produktu i tutaj znalazłam - był dostępny i w dobrej cenie :) Jedyny minus - w przesyłce nie było paragonu ...

zakupy: Action Wobble - Sprężynki do ruchomych kartek; luty 2017

plusy: Przejrzysta strona, dobre opisy produktów

minusy: Brak paragonu zakupu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 405538 z 12.02.2017

Jestem mile zaskoczona,towar piękny,estetycznie zapakowany,nic nie uszkodzony. Paczka bardzo szybko dotarła, a zwracam na to szczególną uwagę, ponieważ bardzo zależy mi na czasie, gorąco polecał.

zakupy: Papier kolorowy, foarmina, pręciki kwiatowe, dziurkacze; luty 2017

plusy: Dbałość o klienta

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 405534 z 11.02.2017

Sklep jest doskonały, szybka dostawa, towar zgodny z opisem i bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: wykrojniki, papier Decoupage, różyczki cieniowane, naklejki; luty 2017

plusy: dobry kontakt, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ladyramirez nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 405482 z 11.02.2017

Ciągle szukam i tym razem padło na FifiRifi.pl. Towar ok. Ale nie dają gratisów a w innych sklepach tak i to fajne.

zakupy: papier, tekturki; luty 2017

plusy: dobry kontakt, towar zgodny z opisem

minusy: brak gratisów, długi czas oczekiwania na przesyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HandmadeAnnaKonk nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 405478 z 11.02.2017

Jeszcze nie otrzymałam przesyłki !!!

zakupy: Wielofunkcyjne urządzenie Maryja Stewart; luty 2017

plusy: Asortyment

minusy: Towar nie dostarczony a zapłacony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 403862 z 23.01.2017

zamówienie (złożone w wolną sobotę późnym popołudniem) zrealizowano bardzo szybko (w poniedziałek do południa)- gorzej z wywiązaniem się Poczty Polskiej- przesyłka szła 5 dni; zamówione towary odpowiadały zdjęciom w ofercie; wprawdzie dopiero 2 razy korzystałam z usług Waszego sklepu ale jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń :)

zakupy: papiery i ozdoby do scrapbookingu; styczeń 2017

plusy: terminowość i szybkość realizacji oraz papiery Royal Men

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 403158 z 13.01.2017

Szeroki asortyment, upusty, kupowałam już wcześniej, nazwa sklepu wpadająca w ucho/dobrze zapamiętywalna, dlatego do niego zaglądam jako pierwszy spośród innych tego typu.

zakupy: Karty i naklejki; styczeń 2017

plusy: Produkty dobrej jakości, szeroki asortyment, dobre ceny,

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 402762 z 09.01.2017

Znalazłam papiery, które mi bardzo się spodobały, a nigdzie indziej ich nie znalazłam, do tego w fajnej cenie upolowałam tablice do bigowania Marty Stewart. wysyłka szybka :)

zakupy: paiery, tablica do bigowania; styczeń 2017

plusy: szybko, rzetelnie, konkurencyjne ceny

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 402378 z 03.01.2017

lubie ten sklep, super kontakt szybka dostawa

zakupy: dodatki do skrapbookingu; grudzień 2016

plusy: duży asortyment

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER