Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

Papier, Dekoracje, Tekturki, Farby, Tusze, Maszynki & Wykrojniki, Stemple & Bloczki, Markery & Pisaki, Akcesoria, Journaling, Media & Pasty, Foremki Silikonowe

Popularne marki

Bobunny, Renesans, Prima marketing, Ranger, Anemone, , Scrapberry's, I-kropka, Martha stewart crafts, Uhk gallery, Me & my big ideas, Galeria papieru, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 384
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 392 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

renata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417922 z 12.08.2017

duzy wybor towaru ..przepiękne foremki wysokiej jakosci

zakupy: foremki silikonowe; sierpień 2017

plusy: bardzo mila obsluga

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417446 z 04.08.2017

Dobry sklep, duży asortyment.

zakupy: Tekturki, papiery; lipiec 2017

plusy: Szybko i profesjonalnie.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417422 z 04.08.2017

wiele pięknych kolekcji BoBunny które uwielbiam, a na fifirifi jest ich największy wybór

zakupy: papiery BoBunny; sierpień 2017

plusy: szeroki wybór papierów z kolekcji które uwielbiam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 416550 z 23.07.2017

super sklep

zakupy: materiały do dec`oupage i scrapbookingu; lipiec 2017

plusy: szeroki asortyment dla zainteresowanych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 415502 z 05.07.2017

Bogaty asortyment, korzystne ceny oraz obsługa klienta spełniły moje oczekiwania

zakupy: Przedmioty ułatwiające wykonanie kartek z życzeniami; maj 2017

plusy: Kontakt i obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Polegają głównie na wytycznych producenta towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 414074 z 09.06.2017

Właśnie tu znalazłam tekturki jakich nie było w innych sklepach

zakupy: Tekturki; czerwiec 2017

plusy: Bezproblemowe zakupy

minusy: Nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413558 z 04.06.2017

Sklep ma szeroki wybór asortymentu. Ponadto zachęcił mnie ich program lojalnościowy i szybka obsługa.

zakupy: Akcesoria do scrapbookingu; maj 2017

plusy: Szeroki wybór

minusy: Nie zawsze wiadomo, które towary są dostępne a które nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413194 z 29.05.2017

Szybka realizacja zamówienia, dobra komunikacja, adekwatny do zamówienia towar

zakupy: dziurkacz kołowy; maj 2017

plusy: krótki czas oczekiwania na realizację zamówienia

minusy: było w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta0624 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413086 z 27.05.2017

Sklep oferował produkty, których poszukiwałam. Świetny sklep, doskonały kontakt ze Sprzedającym, konkurencyjne ceny.

zakupy: kwiaty papierowe, tekturowe elementy 3d; maj 2017

plusy: odpowiedzialność i troska o zadowolenie klienta

minusy: wszystko mi się podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413074 z 27.05.2017

Rzeczy których szukałam znalazłam właśnie tutaj.Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tekturki i zestaw papierów Mini Primavera; maj 2017

plusy: Sybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

violett rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413034 z 26.05.2017

wybralam ten sklep ponieważ mało jest tego typu sklepów internetowych w Polsce z takim wyborem towaru. Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru i obsługi i nie był to mój ostatni zakup

zakupy: planner; maj 2017

plusy: towar który nie jest dostępny na polskim rynku

minusy: dużo towarów niedostępnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.S. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412366 z 19.05.2017

Duży wybór produktów, które trudno znaleźć w innych sklepach.

zakupy: stemple i podobrazia; maj 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412162 z 18.05.2017

Sklep posiada produkty, które mnie interesują w dobrych cenach. Zawsze szybko realizują zamówienia. Raz zdarzyło mi się, że produkt był nie zgodny z opisem (nie z winy sklepu, a producenta) to wymienili na nowy bezproblemowo. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: żel medium, farby, ; maj 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja i doskonały kontakt

minusy: wolałabym, aby był u mnie na miejscu ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412158 z 17.05.2017

Dobra jakość i szybka realizacja.Ponadto możliwość zmiany zamówienia bez problemu.

zakupy: stemple; maj 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411926 z 14.05.2017

Znalazły się tam rzeczy, dzięki którym będę mogła stworzyć kartki na wyjątkowe okazje.

zakupy: tekturki, tekturki 3d, papier do scrapbookingu; maj 2017

plusy: szybkie wysłanie paczki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411830 z 12.05.2017

Różnorodność towaru, zawsze ekspresowa dostawa

zakupy: papiery do scrapbookingu; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macarena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411130 z 03.05.2017

Świetny kontakt, szeroki wybór, dobre ceny.

zakupy: tusze distress; maj 2017

plusy: ogólnie rewelacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410482 z 24.04.2017

Ma w ofercie nowe produkty i duży ich wybór :)

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409542 z 10.04.2017

Bogaty wybór towarów i szybka miła obsługa

zakupy: materiały rękodzielnicze; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409474 z 08.04.2017

Towar,który zamówiłam spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrze zabezpieczony przez użycie właściwego opakowania. Polecam tego sprzedawcę jest rzetelny , uczciwy. W paczce znalazłam niespodziankę za którą dziękuję.

zakupy: papiery skrapowe, tusze i inne; kwiecień 2017

plusy: poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER