Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

Papier, Dekoracje, Farby, Tekturki, Tusze, Markery & Pisaki, Maszynki & Wykrojniki, Stemple & Bloczki, Akcesoria, Media & Pasty, Journaling, Foremki Silikonowe

Popularne marki

Bobunny, Renesans, Prima marketing, Ranger, , Anemone, Scrapberry's, I-kropka, Martha stewart crafts, Me & my big ideas, Galeria papieru, Uhk gallery, Pentart

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 381
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 390 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jadwiga nie poleca FifiRifi.pl opinia nr 421930 z 17.10.2017

do tej pory nie otrzymałam przesyłki, długo jeszcze będę czekać!!!kolejne dwa tygodnie!!!

zakupy: wszystkie zamówione; październik 2017

plusy: nie jestem wstanie ocenić

minusy: nie jestem wstanie ocenić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421914 z 17.10.2017

Super sklep, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

zakupy: Papiery do scrapbokingu; październik 2017

plusy: Sklep godny polecenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421858 z 16.10.2017

Sklep posiadał na stanie interesujące mnie artykuły, był weekend darmowej wysyłki

zakupy: tusz, kółka albumowe, naklejki, organizer na papiery; październik 2017

plusy: duży wybór produktów niedostepnych w innych sklepach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olwik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 420850 z 01.10.2017

Wszystko zgodne z opisem, szybka przesyłka. Jak należy sprawnie i bezproblemowo.

zakupy: tekrutki; październik 2017

plusy: przejżystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417446 z 04.08.2017

Dobry sklep, duży asortyment.

zakupy: Tekturki, papiery; lipiec 2017

plusy: Szybko i profesjonalnie.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417422 z 04.08.2017

wiele pięknych kolekcji BoBunny które uwielbiam, a na fifirifi jest ich największy wybór

zakupy: papiery BoBunny; sierpień 2017

plusy: szeroki wybór papierów z kolekcji które uwielbiam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 416550 z 23.07.2017

super sklep

zakupy: materiały do dec`oupage i scrapbookingu; lipiec 2017

plusy: szeroki asortyment dla zainteresowanych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 415502 z 05.07.2017

Bogaty asortyment, korzystne ceny oraz obsługa klienta spełniły moje oczekiwania

zakupy: Przedmioty ułatwiające wykonanie kartek z życzeniami; maj 2017

plusy: Kontakt i obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Polegają głównie na wytycznych producenta towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413558 z 04.06.2017

Sklep ma szeroki wybór asortymentu. Ponadto zachęcił mnie ich program lojalnościowy i szybka obsługa.

zakupy: Akcesoria do scrapbookingu; maj 2017

plusy: Szeroki wybór

minusy: Nie zawsze wiadomo, które towary są dostępne a które nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta0624 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413086 z 27.05.2017

Sklep oferował produkty, których poszukiwałam. Świetny sklep, doskonały kontakt ze Sprzedającym, konkurencyjne ceny.

zakupy: kwiaty papierowe, tekturowe elementy 3d; maj 2017

plusy: odpowiedzialność i troska o zadowolenie klienta

minusy: wszystko mi się podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.S. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412366 z 19.05.2017

Duży wybór produktów, które trudno znaleźć w innych sklepach.

zakupy: stemple i podobrazia; maj 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412162 z 18.05.2017

Sklep posiada produkty, które mnie interesują w dobrych cenach. Zawsze szybko realizują zamówienia. Raz zdarzyło mi się, że produkt był nie zgodny z opisem (nie z winy sklepu, a producenta) to wymienili na nowy bezproblemowo. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: żel medium, farby, ; maj 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja i doskonały kontakt

minusy: wolałabym, aby był u mnie na miejscu ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412158 z 17.05.2017

Dobra jakość i szybka realizacja.Ponadto możliwość zmiany zamówienia bez problemu.

zakupy: stemple; maj 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411830 z 12.05.2017

Różnorodność towaru, zawsze ekspresowa dostawa

zakupy: papiery do scrapbookingu; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macarena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411130 z 03.05.2017

Świetny kontakt, szeroki wybór, dobre ceny.

zakupy: tusze distress; maj 2017

plusy: ogólnie rewelacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410482 z 24.04.2017

Ma w ofercie nowe produkty i duży ich wybór :)

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409542 z 10.04.2017

Bogaty wybór towarów i szybka miła obsługa

zakupy: materiały rękodzielnicze; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409474 z 08.04.2017

Towar,który zamówiłam spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrze zabezpieczony przez użycie właściwego opakowania. Polecam tego sprzedawcę jest rzetelny , uczciwy. W paczce znalazłam niespodziankę za którą dziękuję.

zakupy: papiery skrapowe, tusze i inne; kwiecień 2017

plusy: poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408490 z 27.03.2017

Sklep ma ciekawą ofertę i przystępne ceny. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo, na każdym etapie otrzymywałam informacje zwrotne. Zdecydowanie polecam sklep FifiRifi.pl !

zakupy: papiery scrapbooking i dodatki; marzec 2017

plusy: przejrzyste menu, niewygórowane ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408202 z 21.03.2017

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Ciekawy i bogaty asortyment. Wysyłka szybka i bez zastrzeżeń. Na pewno będę tam robić zakupy jeszcze nie raz.

zakupy: papier scrapowy; marzec 2017

plusy: solidność, dbałośco klienta, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER