Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, MEDIA & PASTY, Journaling, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, SMASH, FOAMIRAN, Albumy & Dodatki

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Anemone, Ranger, Scrapberry's, Piątek 13, Uhk gallery, I-kropka, Pentart, Galeria papieru, Me & my big ideas, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 397 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

BARBARA rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 436194 z 12.06.2018

Towar zgodny ze zdjęciami i opisem, gorąco polecam!

zakupy: BEERMATA (gr. 1 mm) Arkusz A4 - Teturka; czerwiec 2018

plusy: Bez zarzutu

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martushkowo rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 434146 z 30.04.2018

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jedyny z kilku, które przeszukałam posiadał towar na którym mi zależało.

zakupy: marker SMASH, tekturki; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa-Rafal rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 433298 z 16.04.2018

Miał dostępny towar, który mnie interesował.

zakupy: tusze Distress Ink; kwiecień 2018

plusy: Dostępność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 430354 z 26.02.2018

ponieważ go uwielbiam:)

zakupy: papiery, naklejki; luty 2018

plusy: duży wybór papierów, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ivona rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 429274 z 08.02.2018

na sklep trafiłam przypadkiem w internecie - ale jestem zachwycona i obsługą i towarami

zakupy: papier i akcesoria do scrapbookingu; luty 2018

plusy: świetne towary

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 428638 z 30.01.2018

Co zrobił sklep, gdy okazało się, że 1) zabrakło produktu, który zamówiłam, 2) niemożliwe okazało się wysłanie do mnie zamówienia przez paczkomat? Najpierw zostałam powiadomiona telefonicznie, a potem przemiły pan osobiście przywiózł mi moje zakupy, bo tak się złożyło, że mieszkam w tym samym mieście. W kwestii brakującego produktu i zapłaconych kosztów przesyłki, która nie doszła do skutku, zostawiono mi pełną swobodę wyboru. Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że sklep zasługuje na miano supersprzedawcy i na pewno jeszcze tu wrócę ;)

zakupy: Różne organizery i stemple; grudzień 2017

plusy: Duży wybór towarów z amerykańskiego rynku scrapowego

minusy: Brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 427510 z 15.01.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w zupełności. Wybrałam go ze względu na szeroki wachlarz asortymentu.

zakupy: 3 stemple Santoro, Foamiran Pianka, Magic Foam; styczeń 2018

plusy: szeroki wachlarz produktów

minusy: wszystko było ok, niepotrzebnie wymusza się wpis w tym p

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 427490 z 13.01.2018

Wybrałam sklep przez przypadek, ale na pewno będę wracać.

zakupy: scrapki; styczeń 2018

plusy: zaletą jest bardzo obszerna oferta

minusy: chyba nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422978 z 01.11.2017

Ma wszystko czego potrzebuję do hobby i w 100% spełniło moje oczekiwania. Zawsze tu kupuję. Bardzo polecam.

zakupy: Stemple, tusze i dziurkacz; październik 2017

plusy: Wszystko super

minusy: Wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422646 z 26.10.2017

Sklep z bardzo szerokim asortymentem i miłą obsługą. Zakupione papiery dotarły szybko i w nienaruszonym stanie, a na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach :) Polecam!

zakupy: Papiery i dekoracje do scrapbookingu; październik 2017

plusy: Duży wybór produktów dobrej jakości

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421914 z 17.10.2017

Super sklep, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

zakupy: Papiery do scrapbokingu; październik 2017

plusy: Sklep godny polecenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421858 z 16.10.2017

Sklep posiadał na stanie interesujące mnie artykuły, był weekend darmowej wysyłki

zakupy: tusz, kółka albumowe, naklejki, organizer na papiery; październik 2017

plusy: duży wybór produktów niedostepnych w innych sklepach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417422 z 04.08.2017

wiele pięknych kolekcji BoBunny które uwielbiam, a na fifirifi jest ich największy wybór

zakupy: papiery BoBunny; sierpień 2017

plusy: szeroki wybór papierów z kolekcji które uwielbiam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 416550 z 23.07.2017

super sklep

zakupy: materiały do dec`oupage i scrapbookingu; lipiec 2017

plusy: szeroki asortyment dla zainteresowanych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 415502 z 05.07.2017

Bogaty asortyment, korzystne ceny oraz obsługa klienta spełniły moje oczekiwania

zakupy: Przedmioty ułatwiające wykonanie kartek z życzeniami; maj 2017

plusy: Kontakt i obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Polegają głównie na wytycznych producenta towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413558 z 04.06.2017

Sklep ma szeroki wybór asortymentu. Ponadto zachęcił mnie ich program lojalnościowy i szybka obsługa.

zakupy: Akcesoria do scrapbookingu; maj 2017

plusy: Szeroki wybór

minusy: Nie zawsze wiadomo, które towary są dostępne a które nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta0624 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413086 z 27.05.2017

Sklep oferował produkty, których poszukiwałam. Świetny sklep, doskonały kontakt ze Sprzedającym, konkurencyjne ceny.

zakupy: kwiaty papierowe, tekturowe elementy 3d; maj 2017

plusy: odpowiedzialność i troska o zadowolenie klienta

minusy: wszystko mi się podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.S. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412366 z 19.05.2017

Duży wybór produktów, które trudno znaleźć w innych sklepach.

zakupy: stemple i podobrazia; maj 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412162 z 18.05.2017

Sklep posiada produkty, które mnie interesują w dobrych cenach. Zawsze szybko realizują zamówienia. Raz zdarzyło mi się, że produkt był nie zgodny z opisem (nie z winy sklepu, a producenta) to wymienili na nowy bezproblemowo. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: żel medium, farby, ; maj 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja i doskonały kontakt

minusy: wolałabym, aby był u mnie na miejscu ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412158 z 17.05.2017

Dobra jakość i szybka realizacja.Ponadto możliwość zmiany zamówienia bez problemu.

zakupy: stemple; maj 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER