Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

Papier, Dekoracje, Farby, Tekturki, Tusze, Markery & Pisaki, Stemple & Bloczki, Maszynki & Wykrojniki, Akcesoria, Media & Pasty, Journaling, Foremki Silikonowe

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Anemone, Scrapberry's, Me & my big ideas, I-kropka, Galeria papieru, Martha stewart crafts, Uhk gallery, Pentart

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 383
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 391 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Renata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 423558 z 10.11.2017

Bogaty towar, przystępne ceny, Spełnił moje oczekiwania, mogę rozpocząć warsztaty.

zakupy: foamiran, pręciki; listopad 2017

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422978 z 01.11.2017

Ma wszystko czego potrzebuję do hobby i w 100% spełniło moje oczekiwania. Zawsze tu kupuję. Bardzo polecam.

zakupy: Stemple, tusze i dziurkacz; październik 2017

plusy: Wszystko super

minusy: Wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422906 z 31.10.2017

Sklep wybrałam z uwagi na fajną nazwę.Obecnie robię w nim zakupy z uwagi na bogaty asortyment, sprawną obsługę klienta i nadal zachwyca mnie jego nazwa , bardzo ładna strona- fifirifi- jakie to urocze.

zakupy: głównie papier i wycinanki, Kupuję również foldery i maski; październik 2017

plusy: bogaty asotyment i dostępność towaru

minusy: na razie nie widzę wad. Poczekamy, zobaczymy!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422646 z 26.10.2017

Sklep z bardzo szerokim asortymentem i miłą obsługą. Zakupione papiery dotarły szybko i w nienaruszonym stanie, a na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach :) Polecam!

zakupy: Papiery i dekoracje do scrapbookingu; październik 2017

plusy: Duży wybór produktów dobrej jakości

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421914 z 17.10.2017

Super sklep, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

zakupy: Papiery do scrapbokingu; październik 2017

plusy: Sklep godny polecenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421858 z 16.10.2017

Sklep posiadał na stanie interesujące mnie artykuły, był weekend darmowej wysyłki

zakupy: tusz, kółka albumowe, naklejki, organizer na papiery; październik 2017

plusy: duży wybór produktów niedostepnych w innych sklepach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417422 z 04.08.2017

wiele pięknych kolekcji BoBunny które uwielbiam, a na fifirifi jest ich największy wybór

zakupy: papiery BoBunny; sierpień 2017

plusy: szeroki wybór papierów z kolekcji które uwielbiam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 416550 z 23.07.2017

super sklep

zakupy: materiały do dec`oupage i scrapbookingu; lipiec 2017

plusy: szeroki asortyment dla zainteresowanych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 415502 z 05.07.2017

Bogaty asortyment, korzystne ceny oraz obsługa klienta spełniły moje oczekiwania

zakupy: Przedmioty ułatwiające wykonanie kartek z życzeniami; maj 2017

plusy: Kontakt i obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Polegają głównie na wytycznych producenta towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413558 z 04.06.2017

Sklep ma szeroki wybór asortymentu. Ponadto zachęcił mnie ich program lojalnościowy i szybka obsługa.

zakupy: Akcesoria do scrapbookingu; maj 2017

plusy: Szeroki wybór

minusy: Nie zawsze wiadomo, które towary są dostępne a które nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta0624 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 413086 z 27.05.2017

Sklep oferował produkty, których poszukiwałam. Świetny sklep, doskonały kontakt ze Sprzedającym, konkurencyjne ceny.

zakupy: kwiaty papierowe, tekturowe elementy 3d; maj 2017

plusy: odpowiedzialność i troska o zadowolenie klienta

minusy: wszystko mi się podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.S. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412366 z 19.05.2017

Duży wybór produktów, które trudno znaleźć w innych sklepach.

zakupy: stemple i podobrazia; maj 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412162 z 18.05.2017

Sklep posiada produkty, które mnie interesują w dobrych cenach. Zawsze szybko realizują zamówienia. Raz zdarzyło mi się, że produkt był nie zgodny z opisem (nie z winy sklepu, a producenta) to wymienili na nowy bezproblemowo. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: żel medium, farby, ; maj 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja i doskonały kontakt

minusy: wolałabym, aby był u mnie na miejscu ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412158 z 17.05.2017

Dobra jakość i szybka realizacja.Ponadto możliwość zmiany zamówienia bez problemu.

zakupy: stemple; maj 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411830 z 12.05.2017

Różnorodność towaru, zawsze ekspresowa dostawa

zakupy: papiery do scrapbookingu; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macarena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411130 z 03.05.2017

Świetny kontakt, szeroki wybór, dobre ceny.

zakupy: tusze distress; maj 2017

plusy: ogólnie rewelacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410482 z 24.04.2017

Ma w ofercie nowe produkty i duży ich wybór :)

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409542 z 10.04.2017

Bogaty wybór towarów i szybka miła obsługa

zakupy: materiały rękodzielnicze; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409474 z 08.04.2017

Towar,który zamówiłam spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrze zabezpieczony przez użycie właściwego opakowania. Polecam tego sprzedawcę jest rzetelny , uczciwy. W paczce znalazłam niespodziankę za którą dziękuję.

zakupy: papiery skrapowe, tusze i inne; kwiecień 2017

plusy: poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408490 z 27.03.2017

Sklep ma ciekawą ofertę i przystępne ceny. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo, na każdym etapie otrzymywałam informacje zwrotne. Zdecydowanie polecam sklep FifiRifi.pl !

zakupy: papiery scrapbooking i dodatki; marzec 2017

plusy: przejrzyste menu, niewygórowane ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER