Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 398 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

grażyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 340657 z 28.04.2015

Spotkałam Was na targach ,spodobała mi się wasza oferta,a zaintrygowała nazwa.Wybrałam wasz sklep ponieważ korzystałam już z zamówień i byłam bardzo zadowolona . Podobnie teraz transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez problemów , za co dziękuję i pozdrawiam

zakupy: różne; kwiecień 2015

plusy: Sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lida rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 339513 z 20.04.2015

transakcje przebiegają super sprawnie i szybko, towar zgodny z opisem - gorąco polecam

zakupy: dziurkacz, tekturki; kwiecień 2015

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 339345 z 18.04.2015

Jak najbardziej polecam ten sklep.

zakupy: 45.0577 Bukiet Kwiatów - Wykrojniki; kwiecień 2015

plusy: Rzetelna obsługa i zgodność towaru z opisem

minusy: Nie znalazłam wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 338641 z 13.04.2015

Najlepsza oferta cenowa

zakupy: Dziuekracze; kwiecień 2015

plusy: Szybka wysyłka towaru

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agalb rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 338385 z 10.04.2015

Szeroki asortyment. Wszystkie produkty, których szukałam

zakupy: Exploding Box, Ubranka na Sznurku Dziewc; kwiecień 2015

plusy: Szeroki asortyment, gratisy

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dobrosława Mazur rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 337705 z 03.04.2015

towar zgodny z opisem i błyskawiczna przesyłka

zakupy: Tablica do Bigowania z Trymerem - Martha; kwiecień 2015

plusy: łatwość wyszukania towarów

minusy: nie naliczanie punktow i nie jesnośc gdzie należy wpisać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agafb rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 337617 z 03.04.2015

Naprawdę polecam. Bardzo szybka przesyłka. Profesjonalnie i miło. :)))

zakupy: dziurkacze; kwiecień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 337081 z 30.03.2015

Unikalne produkty, niedostępne gdzie indziej

zakupy: Smash; marzec 2015

plusy: w ofercie produkty niedostępne gdzie indziej

minusy: dużo niedostępnych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 336885 z 28.03.2015

ŚWIETNIE I SZYBKO:)

zakupy: tekturki; marzec 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EwaZP rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 336837 z 28.03.2015

Szeroki asortyment, szybka realizacja.

zakupy: Papier, tablica, tekturki; marzec 2015

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rusty rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 336025 z 21.03.2015

Maja świetne produkty...

zakupy: smash baby, naklejki, tekturki; marzec 2015

plusy: różnorodny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 335969 z 20.03.2015

Szukałam wykrojnika w różnych sklepach i niestety wszędzie był niedostępny. Napisałam do właścicieli i dostałam błyskawiczną odpowiedź, że wykrojnik będzie sprowadzony. Kiedy tylko się pojawił, dostałam wiadomość, że jest. Bardzo miła obsługa, przemiły kontakt. Szczerze polecam. Pozdrawiam

zakupy: wykrojnik; marzec 2015

plusy: otwartość na potrzeby klienta, super kontakt

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artemysz rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 335229 z 15.03.2015

Sklep posiada rewelacyjne zaopatrzenie, a jakość obsługi jest świetna.

zakupy: akcesoria, papier, narzędzia; marzec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 335093 z 14.03.2015

Duży wybór produktów, których nie ma w innych sklepach.

zakupy: Stemple bo bunny; marzec 2015

plusy: asirtyment Bobunny, czekam na nowe kolekcje :)

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 335069 z 14.03.2015

Profesjonalna obsługa,bardzo dobry kontakt (email).

zakupy: masa plastyczna clay MS; marzec 2015

plusy: dostepnosc towaru, swietny kontakt

minusy: ----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 334505 z 10.03.2015

Świetny sklep.Jestem stałą klientką i nigdy się nie zawiodłam . Poszukiwałam dziurkaczy, których na dzień obecny nie było w ofercie.Poprosiłam obsługę sklepu o wiadomość jak dany artykuł znajdzie się na półkach sklepowych i oczywiście uzyskałam ją.Dziurkacz jest już u mnie i tworzę z jego pomocą piękne kartki. Super, polecam sklep wszystkim kreatywnym osobom.

zakupy: Martha Stewart punch around the page set; marzec 2015

plusy: Lojalność w stosunku do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 334265 z 07.03.2015

Towar świetnej jakości, kolor papierów identyczny jak na zdjęciach. Wszystko dokładnie zabezpieczone i zapakowane. Przesyłka expresowa. Polecam

zakupy: papiery, skrapki, perły w płynie; marzec 2015

plusy: przejrzysta strona

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 333389 z 01.03.2015

Jest dobrze zaopatrzony, spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: ozdoby do scrapbookingu; marzec 2015

plusy: szybkość obsługi, wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 333285 z 28.02.2015

Jestem klientką kolejny raz i jak zawsze nie zawiodłam się na sprzedawcy.Pełny profesjonalizm. Polecam

zakupy: papiery, ; luty 2015

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 332665 z 24.02.2015

swietny sklep z szeroką gamą różnorodnych przedmiotów wysokiej klasy

zakupy: różnorodne, świetnej jakości; luty 2015

plusy: świetnie przedstawiona oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER