Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412162 z 18.05.2017

Sklep posiada produkty, które mnie interesują w dobrych cenach. Zawsze szybko realizują zamówienia. Raz zdarzyło mi się, że produkt był nie zgodny z opisem (nie z winy sklepu, a producenta) to wymienili na nowy bezproblemowo. Zdecydowanie Polecam!

zakupy: żel medium, farby, ; maj 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja i doskonały kontakt

minusy: wolałabym, aby był u mnie na miejscu ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 412158 z 17.05.2017

Dobra jakość i szybka realizacja.Ponadto możliwość zmiany zamówienia bez problemu.

zakupy: stemple; maj 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411830 z 12.05.2017

Różnorodność towaru, zawsze ekspresowa dostawa

zakupy: papiery do scrapbookingu; maj 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macarena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 411130 z 03.05.2017

Świetny kontakt, szeroki wybór, dobre ceny.

zakupy: tusze distress; maj 2017

plusy: ogólnie rewelacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 410482 z 24.04.2017

Ma w ofercie nowe produkty i duży ich wybór :)

zakupy: tusze; kwiecień 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409542 z 10.04.2017

Bogaty wybór towarów i szybka miła obsługa

zakupy: materiały rękodzielnicze; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 409474 z 08.04.2017

Towar,który zamówiłam spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrze zabezpieczony przez użycie właściwego opakowania. Polecam tego sprzedawcę jest rzetelny , uczciwy. W paczce znalazłam niespodziankę za którą dziękuję.

zakupy: papiery skrapowe, tusze i inne; kwiecień 2017

plusy: poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408490 z 27.03.2017

Sklep ma ciekawą ofertę i przystępne ceny. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo, na każdym etapie otrzymywałam informacje zwrotne. Zdecydowanie polecam sklep FifiRifi.pl !

zakupy: papiery scrapbooking i dodatki; marzec 2017

plusy: przejrzyste menu, niewygórowane ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 408202 z 21.03.2017

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Ciekawy i bogaty asortyment. Wysyłka szybka i bez zastrzeżeń. Na pewno będę tam robić zakupy jeszcze nie raz.

zakupy: papier scrapowy; marzec 2017

plusy: solidność, dbałośco klienta, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406958 z 03.03.2017

sklep wybrałam przypadkowo ale realizacja mojego zamówienia ekspresowa, towar zgodny z opisami.

zakupy: kartony ozdobne oraz papier; marzec 2017

plusy: wiele ciekawych produktów dla pasjonatów rękodzieła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 406022 z 19.02.2017

Poszukiwałam konkretnego produktu i tutaj znalazłam - był dostępny i w dobrej cenie :) Jedyny minus - w przesyłce nie było paragonu ...

zakupy: Action Wobble - Sprężynki do ruchomych kartek; luty 2017

plusy: Przejrzysta strona, dobre opisy produktów

minusy: Brak paragonu zakupu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 405534 z 11.02.2017

Sklep jest doskonały, szybka dostawa, towar zgodny z opisem i bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: wykrojniki, papier Decoupage, różyczki cieniowane, naklejki; luty 2017

plusy: dobry kontakt, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 403862 z 23.01.2017

zamówienie (złożone w wolną sobotę późnym popołudniem) zrealizowano bardzo szybko (w poniedziałek do południa)- gorzej z wywiązaniem się Poczty Polskiej- przesyłka szła 5 dni; zamówione towary odpowiadały zdjęciom w ofercie; wprawdzie dopiero 2 razy korzystałam z usług Waszego sklepu ale jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń :)

zakupy: papiery i ozdoby do scrapbookingu; styczeń 2017

plusy: terminowość i szybkość realizacji oraz papiery Royal Men

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 403158 z 13.01.2017

Szeroki asortyment, upusty, kupowałam już wcześniej, nazwa sklepu wpadająca w ucho/dobrze zapamiętywalna, dlatego do niego zaglądam jako pierwszy spośród innych tego typu.

zakupy: Karty i naklejki; styczeń 2017

plusy: Produkty dobrej jakości, szeroki asortyment, dobre ceny,

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 402762 z 09.01.2017

Znalazłam papiery, które mi bardzo się spodobały, a nigdzie indziej ich nie znalazłam, do tego w fajnej cenie upolowałam tablice do bigowania Marty Stewart. wysyłka szybka :)

zakupy: paiery, tablica do bigowania; styczeń 2017

plusy: szybko, rzetelnie, konkurencyjne ceny

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 402378 z 03.01.2017

lubie ten sklep, super kontakt szybka dostawa

zakupy: dodatki do skrapbookingu; grudzień 2016

plusy: duży asortyment

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 401918 z 27.12.2016

Znalazłam w nim kolekcję papierów, której długo szukałam.

zakupy: papoer, takturki; grudzień 2016

plusy: Fajne promocje, duży wybór produktów

minusy: Wszystko póki co w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 401746 z 24.12.2016

Kompletowanie i przesylka przebiegly bardzo szybko, a w paczce znalazlam jeszcze kilka gratisow - mala rzecz, a cieszy :)

zakupy: produkty do srapbookingu; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamowienia, gratisy

minusy: wszystko ok :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 400634 z 13.12.2016

Duży wybór tekturek, które mnie zainteresowały, bo sama robię kartki okolicznościowe, a na święta wysyłam ich około 30 szt. Na pewno jeszcze kiedyś odwiedzę Wasz sklep. Dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: tekturki; grudzień 2016

plusy: Dobre i różnorodne wyroby, bezpiecznie i ładnie zapakowa

minusy: na razie nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 397874 z 15.11.2016

Niezłe ceny,duży wybór

zakupy: materiały do scrapbookingu; listopad 2016

plusy: szybka reakcja na wątpliwości klienta

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER