Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 274925 z 30.01.2014

Wszystkie produkty, które potrzebowalam były w jednym miejscu.

zakupy: bazy i koperty kwadratowe, papiery; styczeń 2014

plusy: mega szybki kontakt ze sprzedawcą. Ekspresowa wysyłka

minusy: nie widzę :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewaz rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 273197 z 22.01.2014

Maja ciekawy asortyment, szybko realizują zamówienia

zakupy: papiery, preparaty, bazy; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 270645 z 08.01.2014

Z całym przekonaniem polecam ten sklep - bardzo miły i szybki kontakt e-mail, ekspresowa wysyłka, paczka bardzo dokładnie zapakowana. W sklepie wiele produktów, których nie ma w innych sklepach z asortymentem do scrapbookingu. Jestem bardzo zadowolona!

zakupy: Różne ozdoby, papiery, baza albumowa.; styczeń 2014

plusy: Świetny asortyment, ekspresowa wysyłka, obsługa na 5!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 254733 z 27.10.2013

Duży wybór. Tak.

zakupy: materiały do scrapbookingu; październik 2013

plusy: Duży wybór. Elastyczność.

minusy: Nie znajduję.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnieszkaKuszaj rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 251845 z 15.10.2013

Wspaniały asortyment i profesjonalna obsługa.Najlepszy tego typu sklep w internecie.

zakupy: Różności; październik 2013

plusy: Profesjonalna obsługa i asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 234429 z 01.08.2013

Witam. Znalazłam sklep Fifi Rifi na stronach internetowych poszukując pewnego papieru do scrapbookingu. Papier ten znalazłam na stronach sklepu, dobrałam kilka innych towarów pasujących motywem do poszukiwanego towaru - tak zaczeła współpraca. Dalej to już informacje o stanie zamówienia, ekspresowa dostawa, profesjonalnie zabezpieczony towar oraz mnóstwo zadowolenia, gdyż okazał się zgodny z opisem i własnymi oczekiwaniami. Polecam

zakupy: Papiery do scrapbookingu; lipiec 2013

plusy: dokładny opis produktu, bieżąca infor. o dost. ilościach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 228577 z 02.07.2013

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Zakupione produkty są wysokiej jakości, dobrze zapakowane. Zakup realizowany był na ostatnią chwilę, a obsługa stanęła na wysokości zadania - fantastycznie pomogła przy wyborze oraz zrealizowała przesyłkę w tempie ekspresowym.

zakupy: wstążka, nożyczki, stempel, bloczek; czerwiec 2013

plusy: bardzo miły kontakt, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 217361 z 08.05.2013

Przystępna cena, niskie koszty przesyłki, dobre opinie o sklepie, które potwierdziły się. Na dodatek bardzo szybka przesyłka.

zakupy: dziurkacz, papiery; maj 2013

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miriam rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 198378 z 08.02.2013

Jeden z najlepszych i najsolidniejszych sklepów.

zakupy: masa plastyczna CLAY; luty 2013

plusy: same zalety

minusy: brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 196617 z 31.01.2013

Dobry kontakt ze sprzedawcą, atrakcyjne ceny, duży wybór produktów. Polecam serdecznie.

zakupy: kolekcja SMASH; styczeń 2013

plusy: szeroki asortyment, dobra obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 194769 z 23.01.2013

Jako jedyny polski sklep internetowy posiada w swoim magazynie smash booki i dodatki do nich. Przesyłka doszła ekspresowo! Zamówienie zrobiłam w piątek, a we wtorek już było u mnie ;)

zakupy: smash book, notes smash book i kieszonki; styczeń 2013

plusy: informacje w mailu, szybka przesyłka

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Blue Nika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 187241 z 21.12.2012

Duży wybór, szybko doręczona przesyłka - zdążyła przed świętami trafić do mnie:)

zakupy: scrap; grudzień 2012

plusy: :)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wanda rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 162889 z 27.09.2012

Poszukiwałam papier do scrapbookingu i w tym sklepie był.Jestem zadowolona przesyłka dotarła bardzo szybko a zamawiałam pocztą , dobrze zabezpieczona i nie uszkodzona.polecam

zakupy: papier UHK Gallery, zawieszki, tekturki; wrzesień 2012

plusy: asortyment, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Celina rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 139341 z 10.07.2012

Wielki plus dla sprzedawcy za bardzo błyskawiczną transakcję i równie dynamiczną informację na temat statusu nadawanej przesyłki Zamówione towary otrzymałam za 1,5 dnia - super!- ponadto były bardzo dobrze niezabezpieczone i spełniły moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: arkusze papieru, zawieszki, ramki; lipiec 2012

plusy: błyskawiczzna realizacja przesyłek

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 126569 z 24.05.2012

Jest to jedyny sklep, w którym mogłam zrealizować swoje skryte marzenie - zakup dziurkacza Marthy Stewart double craft punch monarch butterfly. Przesyłka była błyskawiczna. Wszystko to wprawiło mnie w zachwyt. Dziękuję Barbara

zakupy: double craft punch monarch butterfly; maj 2012

plusy: Szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

~Asia D. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 117741 z 19.04.2012

Super sklep,rzetelna informacja o statusie zamówienia,szybka przesyłka,zamówiony towar zgodny z opisem .

zakupy: Punch listek róży; kwiecień 2012

plusy: Rzetelność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 105429 z 08.03.2012

naprawde fajny sklep, paczka przyszła szybko i wszystko sie zgadzało, super jakosc towarów, jestem zadowolony, polecam !!!

zakupy: punchery; marzec 2012

plusy: szybko, dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 94280 z 25.01.2012

Sklep wybrałam losowo - od dawna szukałam pewnych dziurkaczy, które nie są niestety tak łatwo dostępne

zakupy: Wstążka - Zestaw Puncherów; styczeń 2012

plusy: Bardzo szybko - wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 94166 z 24.01.2012

Sklep wybrałam dlatego, że tylko w nim znalazłam dziurkacz, którego poszukiwałam. Był to przypadek, ale bardzo szczęśliwy:)

zakupy: Dziurkacz ", Hortensja - Punch", ; styczeń 2012

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER