Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 383678 z 23.05.2016

Ponieważ jest duży wybór towaru.

zakupy: color bloom; maj 2016

plusy: Róznorodność towaru.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 383126 z 18.05.2016

Bogata oferta, wszystko w jednym miejscu. Kupowałam różne produkty i wszystko znalazłam w jednym sklepie. Informacja że realizacja potrwa 3 dni. I faktycznie było to 3 dni. Możliwość zamówienia do paczkomatu. Bardzo szybko. Jestem zadowolona.

zakupy: papiery, perełki, naklejki, kwiatki itp.; maj 2016

plusy: bogaty asortyment i przede wszytkim szybka dostawa

minusy: jak narazie żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 382242 z 09.05.2016

W sklepie znalazłam interesujące mnie towary.

zakupy: tekturki, papiery, naklejki; maj 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WJ rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 382126 z 08.05.2016

Znalazłam w ofercie to, czego szukałam.

zakupy: Stemple, tusze, wykrojniki; maj 2016

plusy: zaopatrzenie, jakość towaru, czas dostawy

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olinspiration rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 380866 z 25.04.2016

Oferował dobre produkty w dobrej cenie.

zakupy: wykrojniki, tekturki, papiery; kwiecień 2016

plusy: Szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koliberart rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 379762 z 15.04.2016

Dokładny opis produktu, łatwy zakup i płatność online, błyskawiczna wysyłka. Dziękuję i polecam !

zakupy: wykrojnik; kwiecień 2016

plusy: rzetelność, szybkość realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 379538 z 13.04.2016

Duży wybór, a zamówione rzeczy spełniły moje oczekiwania. Zamówienie bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane w kartonik firmowy.

zakupy: Naklejki, tekturki itp.; kwiecień 2016

plusy: duży wybór, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NICA rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 378926 z 08.04.2016

CIEKAWA OFERTA ,SZYBKA WYSYŁKA

zakupy: DZIURKACZE WYKROJNIKI; kwiecień 2016

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dot rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 378410 z 02.04.2016

Duży wybór papierów do scrapbookingu i materiałów dekoracyjnych. Sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: papier scrapbook; kwiecień 2016

plusy: szeroka oferta, sprawna realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lu. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 376186 z 13.03.2016

Polecam zdecydowanie, kolejny raz zakupy bez zarzutu, przesyłka szybka i bezproblemowa.

zakupy: Papiery i ozdoby do scrapbookingu; marzec 2016

plusy: Duzy wybor, szybka wysyłka (paczkomaty)

minusy: Nie miałam okazji doświadczyć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 376142 z 12.03.2016

Wybrałam sklep ze względu na obowiązującą promocję

zakupy: wykrojniki; marzec 2016

plusy: asortyment i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbara rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 376138 z 12.03.2016

Świetny sklep, olbrzymi wybór towarów, szybka realizacjia i miły kontakt.

zakupy: rózne rzeczy do scrapbookingu i journalingu; marzec 2016

plusy: wybór towarów

minusy: brak,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hildegarda rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375450 z 06.03.2016

znajdował się tam artykuł, który chciałam kupić

zakupy: dziurkacz; luty 2016

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375426 z 06.03.2016

Szybko, pewnie, bogaty wybór.

zakupy: stemple Prima; marzec 2016

plusy: bogata oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375374 z 05.03.2016

Wspanialy wlasciciel sklepu,rzetelny,dobry kontakt.Z calego serca polecam ten sklep.

zakupy: dziurkacz do zestawu startowego.; marzec 2016

plusy: Terminowosc,zgodnosc towaru

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375274 z 04.03.2016

Przyjemna wizualizacja strony internetowej,spory wybór artykułów,przyjazne podejście do klienta. Sklep jak dotąd spełnił moje oczekiwania.

zakupy: różne; luty 2016

plusy: terminowość i obsługa

minusy: brak znaczących artykułów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375166 z 04.03.2016

Sklep ma bogatą ofertę. Zawsze można znaleźć coś ciekawego. Ceny przystępne.

zakupy: wykrojniki i inne dodatki; marzec 2016

plusy: duży wybór, przyjazna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slakoz rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 375162 z 04.03.2016

Ciekawe, niestandardowe produkty. Sprawna, miła i kompetentna obsługa. Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem.

zakupy: wykrojniki, papier ozdobny; marzec 2016

plusy: ciekawy wybór towarów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 374870 z 02.03.2016

Bogatsza niż w innych sklepach oferta, jedyny sklep w Polsce w którym były dostępne interesujace mnie artykuły Projekt Life.

zakupy: album, koszulki do albumu, karty; luty 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: dłuższy niż u konkurencji okres oczekiwania na przesyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Scrapdesign rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 374606 z 28.02.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ posiada bardzo ciekawy asortyment. Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. wysyłka była BŁYSKAWICZNA !

zakupy: Rozne dodatki do scrapbookingu; luty 2016

plusy: Ciekawe produkty, błyskawiczna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER