Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, Journaling, NARZĘDZIA, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Scrapberry's, Uhk gallery, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 400 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Scrapdesign rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 374606 z 28.02.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ posiada bardzo ciekawy asortyment. Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. wysyłka była BŁYSKAWICZNA !

zakupy: Rozne dodatki do scrapbookingu; luty 2016

plusy: Ciekawe produkty, błyskawiczna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 373382 z 16.02.2016

Uczciwy sprzedawca.Paczka dotarla bardzo szybko.Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.Bede tu robila zakupy.Polecam z calego serca.

zakupy: Zestaw startowy; luty 2016

plusy: Terminowosc,zgodnosc towaru

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 373154 z 14.02.2016

Znaduję w tym sklepie cudeńka, które wykorzystuje w swoich pracach. Zawsze zaskakuje mnie ekspresowa obsługa zamówienia. Polecam tego sprzedawcę w 100%.

zakupy: wykrojniki, papiery; luty 2016

plusy: Ekspresowa obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadzik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372482 z 09.02.2016

miał najtaniej produkt, którego szukałam

zakupy: narożniki ozdobne, tekturki ptaszki; luty 2016

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372362 z 08.02.2016

Wybrałam sklep ponieważ ma ciekawą ofertę i otrzymany towar spełnił moje oczekiwania.

zakupy: dziurkacze i ozdoby wielkanocne; luty 2016

plusy: cenie rzetelność usługi

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ala rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372310 z 08.02.2016

Duży wybór papierów, wykrojników.

zakupy: papiery, wykrojniki; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wicek rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 371422 z 31.01.2016

Sklep ma b.duży wybór wykrojników.W ogóle dobrze zaopatrzony.znalazłam wszystko,co było mi potrzebne.:)

zakupy: wykrojniki, foldery do wytłaczania.; styczeń 2016

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAYA.MI rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 371378 z 30.01.2016

Wybrałam Fifirifi ze względu na szeroki asortyment, ktory w stosunku do innych sklepów w interesującym mnie dziale (Project Life), ma większy wybór akcesoriów. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem, dziekuje za szybką wysyłkę, na pewno jeszcze wrócę :)

zakupy: Project Life; styczeń 2016

plusy: Wybor, inne niz w pozostałych sklepach tematycznych towa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 370714 z 25.01.2016

Cena i jakość towaru bardzo dobra.

zakupy: Album; styczeń 2016

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alapiotr16 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 370178 z 21.01.2016

ciekawe papiery,zawsze ciekawa oferta.rzetelna ,miła obsługa

zakupy: papiery; styczeń 2016

plusy: solidność

minusy: jestem zadowolona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

n rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 369538 z 16.01.2016

Duży wybór towarów, korzystne ceny. Wszystko zgodnie z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

zakupy: do scrapbookingu; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 369022 z 12.01.2016

kupowałam w nim wcześniej

zakupy: do decoupage; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: dużo braków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 368738 z 09.01.2016

Duzy wybor materalow Dobre ceny Szybka realizacja

zakupy: papier do scraplingu; styczeń 2016

plusy: mnie wszystko pasuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 366986 z 21.12.2015

posiadał poszukiwane przez mnie produkty

zakupy: stempel, tusz, papiery; grudzień 2015

plusy: szybki kontak i wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 366758 z 20.12.2015

W pełni jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie ,szybka realizacja zamówionego towaru .Bardzo polecam ten sklep .

zakupy: wykrojniki; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja zamówionego towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gusia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365570 z 12.12.2015

Ciekawy asortyment, tania dostawa :) Wszystko ok, przesyłka pięknie zapakowana, polecam :)

zakupy: papiery do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: ładnie zapakowana przesyłka, dość duży wybór

minusy: wiele artykułów oznaczonych jako niedostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365514 z 11.12.2015

Sklep ma bogatą ofertę i to skłoniło mnie do zakupów. Nie ukrywam również, że często szukam promocji a tutaj na taką trafiłam.

zakupy: Elementy do scrabokingu; grudzień 2015

plusy: bogata oferta, przystępne ceny

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365074 z 10.12.2015

Sklep posiada bardzo bogatą ofertę różnorodnych produktów niedostępnych u konkurencji np. firmy BoBunny.

zakupy: materiały BoBunny (stemple, papier, naklejki); grudzień 2015

plusy: różnorodność produktów, atrakcyjne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364902 z 09.12.2015

Paczka zapakowana bardzo starannie, nie był to ostatni raz, kiedy robiłam zakupy w tym sklepie.

zakupy: papiery, tekturki; grudzień 2015

plusy: staranność

minusy: realizacja zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364654 z 08.12.2015

Ponieważ jako jedyny miał płytki sizzix kiedy ich bardzo potrzebowałam.

zakupy: standardowe płytki sizzix; grudzień 2015

plusy: dostępność

minusy: nie ma takiej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER