Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 398 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 373154 z 14.02.2016

Znaduję w tym sklepie cudeńka, które wykorzystuje w swoich pracach. Zawsze zaskakuje mnie ekspresowa obsługa zamówienia. Polecam tego sprzedawcę w 100%.

zakupy: wykrojniki, papiery; luty 2016

plusy: Ekspresowa obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadzik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372482 z 09.02.2016

miał najtaniej produkt, którego szukałam

zakupy: narożniki ozdobne, tekturki ptaszki; luty 2016

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372362 z 08.02.2016

Wybrałam sklep ponieważ ma ciekawą ofertę i otrzymany towar spełnił moje oczekiwania.

zakupy: dziurkacze i ozdoby wielkanocne; luty 2016

plusy: cenie rzetelność usługi

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ala rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 372310 z 08.02.2016

Duży wybór papierów, wykrojników.

zakupy: papiery, wykrojniki; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wicek rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 371422 z 31.01.2016

Sklep ma b.duży wybór wykrojników.W ogóle dobrze zaopatrzony.znalazłam wszystko,co było mi potrzebne.:)

zakupy: wykrojniki, foldery do wytłaczania.; styczeń 2016

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAYA.MI rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 371378 z 30.01.2016

Wybrałam Fifirifi ze względu na szeroki asortyment, ktory w stosunku do innych sklepów w interesującym mnie dziale (Project Life), ma większy wybór akcesoriów. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem, dziekuje za szybką wysyłkę, na pewno jeszcze wrócę :)

zakupy: Project Life; styczeń 2016

plusy: Wybor, inne niz w pozostałych sklepach tematycznych towa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 370714 z 25.01.2016

Cena i jakość towaru bardzo dobra.

zakupy: Album; styczeń 2016

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alapiotr16 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 370178 z 21.01.2016

ciekawe papiery,zawsze ciekawa oferta.rzetelna ,miła obsługa

zakupy: papiery; styczeń 2016

plusy: solidność

minusy: jestem zadowolona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

n rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 369538 z 16.01.2016

Duży wybór towarów, korzystne ceny. Wszystko zgodnie z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

zakupy: do scrapbookingu; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 369022 z 12.01.2016

kupowałam w nim wcześniej

zakupy: do decoupage; styczeń 2016

plusy: duży wybór

minusy: dużo braków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 368738 z 09.01.2016

Duzy wybor materalow Dobre ceny Szybka realizacja

zakupy: papier do scraplingu; styczeń 2016

plusy: mnie wszystko pasuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 366986 z 21.12.2015

posiadał poszukiwane przez mnie produkty

zakupy: stempel, tusz, papiery; grudzień 2015

plusy: szybki kontak i wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 366758 z 20.12.2015

W pełni jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie ,szybka realizacja zamówionego towaru .Bardzo polecam ten sklep .

zakupy: wykrojniki; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja zamówionego towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gusia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365570 z 12.12.2015

Ciekawy asortyment, tania dostawa :) Wszystko ok, przesyłka pięknie zapakowana, polecam :)

zakupy: papiery do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: ładnie zapakowana przesyłka, dość duży wybór

minusy: wiele artykułów oznaczonych jako niedostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365514 z 11.12.2015

Sklep ma bogatą ofertę i to skłoniło mnie do zakupów. Nie ukrywam również, że często szukam promocji a tutaj na taką trafiłam.

zakupy: Elementy do scrabokingu; grudzień 2015

plusy: bogata oferta, przystępne ceny

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 365074 z 10.12.2015

Sklep posiada bardzo bogatą ofertę różnorodnych produktów niedostępnych u konkurencji np. firmy BoBunny.

zakupy: materiały BoBunny (stemple, papier, naklejki); grudzień 2015

plusy: różnorodność produktów, atrakcyjne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364902 z 09.12.2015

Paczka zapakowana bardzo starannie, nie był to ostatni raz, kiedy robiłam zakupy w tym sklepie.

zakupy: papiery, tekturki; grudzień 2015

plusy: staranność

minusy: realizacja zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364654 z 08.12.2015

Ponieważ jako jedyny miał płytki sizzix kiedy ich bardzo potrzebowałam.

zakupy: standardowe płytki sizzix; grudzień 2015

plusy: dostępność

minusy: nie ma takiej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca FifiRifi.pl opinia nr 364282 z 05.12.2015

Pierwsze zamówienie przyszło niekompletne - kilkukrotnie proponowano mi dosłanie i dowiezienie braku i kontakt, jednakże za każdym razem o tym "zapominano", przy kolejnym zamówieniu upomniałam się o niego i otrzymałam zamiast zamówionego przedmiotu coś innego. Zamawianego przedmiotu nigdy nie otrzymałam. Drugie zamówienie przelało czarę goryczy - zainteresowana reklamą na sklepowym blogu zdecydowałam się zakupić prezentowany tam przedmiot, zdjęcia pokazywały zbliżenia, które wyraźnie wskazywały na cechy produktu, których w rzeczywistości nie posiadał (co jest również samo w sobie dziwne bo jest to nieodzowną częścią wszystkich tego typu produktów), treść wpisu również je podkreślała a opis w sklepie był skonstruowany celowo niejasno (nie wykluczał cech, które były podkreślane w prezentacji produktu). Niestety otrzymałam coś kompletnie innego - funkcjonalność produktu była kompletnie inna od przedstawionej, otrzymany przedmiot okazał się atrapą i był dla mnie bezużyteczny. Niestety, że nie jest to to, co zamawiałam okazało się dopiero po rozpakowaniu i rozpoczęciu montażu - z powodu braku zdjęć zawartości opakowania ani jakiejkolwiek instrukcji - stwierdzenie tego wcześniej było niemożliwe. Najgorsza była jednak reakcja sklepu - kręci się, mota, wypiera, że było wszystko napisane itp. - NIC nie było napisane - mam na dowód zrzuty ekranu! Sklep z wielkim oburzeniem stwierdził że jak sobie chcę, to mogę odesłać nienaruszony towar jeśli mi nie pasuje. Gdy zapytałam kto pokryje koszt odesłania nie doczekałam się już żadnej odpowiedzi.

zakupy: artykuły do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: zapominalstwo i olewanie klienta, kłamanie w żywe oczy

Odpowiedź sklepu 05.12.2015

Witam. Wielokrotnie podejmowaliśmy próby porozumienia z Panią, Pani jednak nie wykazywała chęci współpracy, a tym bardziej chęci porozumienia... Wspomniane gratisy są dosyłane wraz z następnym zamówieniem, nie z zamówieniem za które są dawane punkty - odsyłamy do regulaminu sklepu. Jeśli chodzi o pomyłkę w gratisie - tak, zdarzają się błędy, ponieważ jesteśmy tylko ludźmi, tym bardziej w dniu darmowej dostawy, kiedy mamy setki zamówień i siedzimy po 12 godzin w firmie. Nie mniej jednak zawsze bierzemy odpowiedzialność za nasze błędy i staramy się je naprawiać. Zaproponowaliśmy dosłanie prawidłowego gratisu... jednak Pani nie wykazuje żadnej chęci współpracy. Nawet producent się z nami kontaktował, potwierdzając że nie chce Pani ani zwrotu kalendarza, ani gratisowych szufladek które Pani zaproponowali, tylko szuka Pani dziury w całym. Opis jest bardzo klarowny, sprzedaliśmy dużo egzemplarzy tego produktu i nikt nie zgłaszał co do niego żadnych zastrzeżeń. Blog którym się Pani posiłkuje jest jedynie twórczą interpretacją naszych produktów - w kalendarzu na blogu był on pokryty dodatkowymi papierami, farbami, miał dorobione szufladki i był ozdobiony szyszkami. Tego również nie sprzedajemy wraz z tym produktem. Tak jak już wcześniej informowaliśmy, może Pani zwrócić ten produkt. Możemy również wysłać również do Pani szufladki, jeżeli Pani chce, ponieważ wiemy, że producent je dorobił do kalendarza. Pozdrawiam, sklep Fifi Rifi

Odpowiedź Agnieszka 06.12.2015

Ławeczka była zamawiana PRZED złożeniem zamówienia i zgodnie z regulaminem powinna być dołączona do najbliższego zamówienia - tak się jednak nie stało - odsyłam Państwa do swojego własnego regulaminu. Punkty są przyznawane PO odbiorze zamówienia więc jest oczywistym, że nie zamówiłam jej za punkty z tego zamówienia bo ich jeszcze wtedy nie otrzymałam! Machnęłabym na nią ręką ale wielokrotnie przez dłuższy czas sami z siebie obiecywali Państwo jej wysyłkę/dowóz/kontakt więc oczekiwałam przesyłki i się jej nie doczekałam - składają więc Państwo puste obietnice i to jest właśnie problemem a nie jeden brak w zamówieniu. Co do towaru niezgodnego z ofertą to wysłali mi Państwo jedynie 1 maila w którym złożyli Państwo jedyną ofertę rozwiązania problemu, ale gdy zapytałam o koszt przesyłki to nie dostałam już żadnej odpowiedzi, zamiast tego dostałam od Państwa prośbę o wystawienie opinii co też uczyniłam. Nie zaproponowali mi Państwo żadnych szufladek! jedyna propozycja jaką otrzymałam to zwrot nienaruszonego kalendarza przy czym nawet nie dowiedziałam się kto ma pokryć koszty jego odsyłki. Złożyli mi Państwo jedną ofertę rozwiązania problemu po czym nawet nie raczyli odpowiedzieć na jedno związane z tym pytanie. I kto tu nie jest skory do współpracy? Zdjęcia produktu, które Państwo zamieścili udostępniłam osobom postronnym i wszyscy odnieśli takie samo wrażenie - połowa zdjęć przedstawia jedynie zbliżenia na korpus pustej szufladki bez dekoracji w środku - nie jest to dekoracja a zmiana konstrukcji produktu i informacja o tym powinna być zamieszczona w poście lub w opisie produktu a nie była - typowy "chwyt marketingowy"... Umiem odróżnić czym jest dekoracja - papier, media, dodatki - od zmiany konstrukcji samego produktu! W reakcji na publikację zdjęć napisała komentarz jakaś pani z innego sklepu z informacją, że szufladki są wykonywane na życzenie i - mimo tego, że wyraziłam nimi zainteresowanie to z jej strony nie padła ŻADNA propozycja - ani zwrotu kalendarza ani dosłania szufladek. Jak się Państwo zdecydują odpisywać na maila zamiast bawić w kłamstwa i przepychanki to zapraszam do kontaktu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364230 z 04.12.2015

Dlatego,że asortyment jest dość spory. Dużo nowości. A przede wszystkim ceny nie są wygórowane. Szybka dostawa. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Dziurkacze i stemple; grudzień 2015

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: jak dla mnie nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER