Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, Journaling, NARZĘDZIA, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Scrapberry's, Uhk gallery, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 400 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka nie poleca FifiRifi.pl opinia nr 364282 z 05.12.2015

Pierwsze zamówienie przyszło niekompletne - kilkukrotnie proponowano mi dosłanie i dowiezienie braku i kontakt, jednakże za każdym razem o tym "zapominano", przy kolejnym zamówieniu upomniałam się o niego i otrzymałam zamiast zamówionego przedmiotu coś innego. Zamawianego przedmiotu nigdy nie otrzymałam. Drugie zamówienie przelało czarę goryczy - zainteresowana reklamą na sklepowym blogu zdecydowałam się zakupić prezentowany tam przedmiot, zdjęcia pokazywały zbliżenia, które wyraźnie wskazywały na cechy produktu, których w rzeczywistości nie posiadał (co jest również samo w sobie dziwne bo jest to nieodzowną częścią wszystkich tego typu produktów), treść wpisu również je podkreślała a opis w sklepie był skonstruowany celowo niejasno (nie wykluczał cech, które były podkreślane w prezentacji produktu). Niestety otrzymałam coś kompletnie innego - funkcjonalność produktu była kompletnie inna od przedstawionej, otrzymany przedmiot okazał się atrapą i był dla mnie bezużyteczny. Niestety, że nie jest to to, co zamawiałam okazało się dopiero po rozpakowaniu i rozpoczęciu montażu - z powodu braku zdjęć zawartości opakowania ani jakiejkolwiek instrukcji - stwierdzenie tego wcześniej było niemożliwe. Najgorsza była jednak reakcja sklepu - kręci się, mota, wypiera, że było wszystko napisane itp. - NIC nie było napisane - mam na dowód zrzuty ekranu! Sklep z wielkim oburzeniem stwierdził że jak sobie chcę, to mogę odesłać nienaruszony towar jeśli mi nie pasuje. Gdy zapytałam kto pokryje koszt odesłania nie doczekałam się już żadnej odpowiedzi.

zakupy: artykuły do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: zapominalstwo i olewanie klienta, kłamanie w żywe oczy

Odpowiedź sklepu 05.12.2015

Witam. Wielokrotnie podejmowaliśmy próby porozumienia z Panią, Pani jednak nie wykazywała chęci współpracy, a tym bardziej chęci porozumienia... Wspomniane gratisy są dosyłane wraz z następnym zamówieniem, nie z zamówieniem za które są dawane punkty - odsyłamy do regulaminu sklepu. Jeśli chodzi o pomyłkę w gratisie - tak, zdarzają się błędy, ponieważ jesteśmy tylko ludźmi, tym bardziej w dniu darmowej dostawy, kiedy mamy setki zamówień i siedzimy po 12 godzin w firmie. Nie mniej jednak zawsze bierzemy odpowiedzialność za nasze błędy i staramy się je naprawiać. Zaproponowaliśmy dosłanie prawidłowego gratisu... jednak Pani nie wykazuje żadnej chęci współpracy. Nawet producent się z nami kontaktował, potwierdzając że nie chce Pani ani zwrotu kalendarza, ani gratisowych szufladek które Pani zaproponowali, tylko szuka Pani dziury w całym. Opis jest bardzo klarowny, sprzedaliśmy dużo egzemplarzy tego produktu i nikt nie zgłaszał co do niego żadnych zastrzeżeń. Blog którym się Pani posiłkuje jest jedynie twórczą interpretacją naszych produktów - w kalendarzu na blogu był on pokryty dodatkowymi papierami, farbami, miał dorobione szufladki i był ozdobiony szyszkami. Tego również nie sprzedajemy wraz z tym produktem. Tak jak już wcześniej informowaliśmy, może Pani zwrócić ten produkt. Możemy również wysłać również do Pani szufladki, jeżeli Pani chce, ponieważ wiemy, że producent je dorobił do kalendarza. Pozdrawiam, sklep Fifi Rifi

Odpowiedź Agnieszka 06.12.2015

Ławeczka była zamawiana PRZED złożeniem zamówienia i zgodnie z regulaminem powinna być dołączona do najbliższego zamówienia - tak się jednak nie stało - odsyłam Państwa do swojego własnego regulaminu. Punkty są przyznawane PO odbiorze zamówienia więc jest oczywistym, że nie zamówiłam jej za punkty z tego zamówienia bo ich jeszcze wtedy nie otrzymałam! Machnęłabym na nią ręką ale wielokrotnie przez dłuższy czas sami z siebie obiecywali Państwo jej wysyłkę/dowóz/kontakt więc oczekiwałam przesyłki i się jej nie doczekałam - składają więc Państwo puste obietnice i to jest właśnie problemem a nie jeden brak w zamówieniu. Co do towaru niezgodnego z ofertą to wysłali mi Państwo jedynie 1 maila w którym złożyli Państwo jedyną ofertę rozwiązania problemu, ale gdy zapytałam o koszt przesyłki to nie dostałam już żadnej odpowiedzi, zamiast tego dostałam od Państwa prośbę o wystawienie opinii co też uczyniłam. Nie zaproponowali mi Państwo żadnych szufladek! jedyna propozycja jaką otrzymałam to zwrot nienaruszonego kalendarza przy czym nawet nie dowiedziałam się kto ma pokryć koszty jego odsyłki. Złożyli mi Państwo jedną ofertę rozwiązania problemu po czym nawet nie raczyli odpowiedzieć na jedno związane z tym pytanie. I kto tu nie jest skory do współpracy? Zdjęcia produktu, które Państwo zamieścili udostępniłam osobom postronnym i wszyscy odnieśli takie samo wrażenie - połowa zdjęć przedstawia jedynie zbliżenia na korpus pustej szufladki bez dekoracji w środku - nie jest to dekoracja a zmiana konstrukcji produktu i informacja o tym powinna być zamieszczona w poście lub w opisie produktu a nie była - typowy "chwyt marketingowy"... Umiem odróżnić czym jest dekoracja - papier, media, dodatki - od zmiany konstrukcji samego produktu! W reakcji na publikację zdjęć napisała komentarz jakaś pani z innego sklepu z informacją, że szufladki są wykonywane na życzenie i - mimo tego, że wyraziłam nimi zainteresowanie to z jej strony nie padła ŻADNA propozycja - ani zwrotu kalendarza ani dosłania szufladek. Jak się Państwo zdecydują odpisywać na maila zamiast bawić w kłamstwa i przepychanki to zapraszam do kontaktu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364230 z 04.12.2015

Dlatego,że asortyment jest dość spory. Dużo nowości. A przede wszystkim ceny nie są wygórowane. Szybka dostawa. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Dziurkacze i stemple; grudzień 2015

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: jak dla mnie nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

James rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364222 z 04.12.2015

Duży asortyment

zakupy: papiery do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: Duzy wybór akcesoriów i papierów, sprawna, tania wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363918 z 02.12.2015

Towar rewelacja! Przemiła obsługa, szybki kontakt!

zakupy: Art. plastyczne.; grudzień 2015

plusy: Szybki kontakt, fachowe doradztwo i obsługa klienta.

minusy: Bez zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anton Akushevych rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363302 z 28.11.2015

Przesyłka szybko, dokładnie i niedrogo. doskonała oferta

zakupy: Nazwa 8, 00 zł Do zapłaty 151, 30 zł Kostka 3D grubość 1 mm 9, ; listopad 2015

plusy: Asortyment, cena, serwis

minusy: nema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ankaskakanka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363154 z 27.11.2015

Asortyment, miła obsluga i zawsze jakąś mała niespodzianka do zamowienia :)

zakupy: koszulki ochronne WeR Memory Keepers; listopad 2015

plusy: szeroki wybór koszulek

minusy: w Warszawie nie ma sklepu stacjinarnego i nie można przy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viol rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363150 z 27.11.2015

Wspaniały asortyment i dobre ceny ❤

zakupy: Dziurkacza, wykrojnik; listopad 2015

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 362926 z 25.11.2015

Wybrałam ten sklep ponieważ posiadał poszukiwane przeze mnie produkty Liquid pearl w dużej gamie kolorystycznej. Dodatkowo wybrałam z oferty jeszcze inne piękne wyroby.W paczuszce z zamówionymi produktami znalazłam miłą niespodziankę - załączone gratisy. Informacje mailowe otrzymywałam na bieżąco. Przesyłka jak w informacji podanej podczas składania zamówienia.

zakupy: media i tekturki; listopad 2015

plusy: duży wybór atrakcyjnych towarów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 361674 z 16.11.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, nie było też problemów ze zrobieniem domówienia :) Produkty spełniły moje oczekiwania.

zakupy: papiery, tusz, kwiaty; listopad 2015

plusy: obsługa na wysokim poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iva rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360961 z 08.11.2015

świetna jakość produktów

zakupy: zestaw papierów światecznych; listopad 2015

plusy: szybka wysyłka,duży wybór produktów

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360829 z 06.11.2015

Dobry wybór i ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt.

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; listopad 2015

plusy: dobre ceny, szeroki wybór produktów, dobry kontakt

minusy: brak wybrou firmy kurierskiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360465 z 04.11.2015

Duży wybór. Polecam

zakupy: papiery, tekturki, kwiatki; listopad 2015

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360209 z 02.11.2015

sklep jest moim ulubionym ponieważ posiada szeroką ofertę papierów i kolekcji

zakupy: papiery, naklejki, tekturki; listopad 2015

plusy: super kontakt, szybka wysyłka, jakość i wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360097 z 31.10.2015

uwielbiam Wasz sklep, na przesyłki czekam zawsze jak na prezent - a są błyskawiczne, kontakt jest rewelacyny. Po prostu rewelacja:)

zakupy: papiery, naklejki, tekturki; październik 2015

plusy: szeroki wybór kolekcji bo bunny, szybka realizacja zamów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360093 z 31.10.2015

ponieważ posiadają Państwo szeroki wybór papierów BO BUNNY nie zawiodłam się ani razu

zakupy: papiery, naklejki; październik 2015

plusy: szeroki wybór papierów i zestawów pasujących

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360089 z 31.10.2015

ponieważ posiadają Państwo szeroki wybór papierów BO BUNNY nie zawiodłam się ani razu

zakupy: papiery, naklejki; październik 2015

plusy: szeroki wybór papierów i zestawów pasujących

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 359841 z 29.10.2015

Znalazłam w tym sklepie poszukiwane przeze mnie produkty i jestem z nich bardzo zadowolona.

zakupy: sprężynki do kartek i wykrojnik; październik 2015

plusy: asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358769 z 20.10.2015

wszystko było w jak najlepszym porządku

zakupy: papier; październik 2015

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358765 z 20.10.2015

Sklep super. Właściciele dbają o swoich klientów. Zareklamowałam produkt. Sprawa została załatwiona pozytywnie. Zwrot pieniążków na konto. Mało tego właściciele wysłali prezent w postaci towaru, który wcześniej reklamowałam. Oczywiście nowy bez uszkodzeń.

zakupy: wykrojniki, kwiatki; październik 2015

plusy: wspaniały kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

atyde rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358745 z 19.10.2015

Fajne produkty, konkurencyjne ceny i szybka wysyłka.

zakupy: Produkty do scrapbookingu; październik 2015

plusy: Bogaty wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER