Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Urszula rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364230 z 04.12.2015

Dlatego,że asortyment jest dość spory. Dużo nowości. A przede wszystkim ceny nie są wygórowane. Szybka dostawa. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Dziurkacze i stemple; grudzień 2015

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: jak dla mnie nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

James rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 364222 z 04.12.2015

Duży asortyment

zakupy: papiery do scrapbookingu; grudzień 2015

plusy: Duzy wybór akcesoriów i papierów, sprawna, tania wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363918 z 02.12.2015

Towar rewelacja! Przemiła obsługa, szybki kontakt!

zakupy: Art. plastyczne.; grudzień 2015

plusy: Szybki kontakt, fachowe doradztwo i obsługa klienta.

minusy: Bez zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anton Akushevych rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363302 z 28.11.2015

Przesyłka szybko, dokładnie i niedrogo. doskonała oferta

zakupy: Nazwa 8, 00 zł Do zapłaty 151, 30 zł Kostka 3D grubość 1 mm 9, ; listopad 2015

plusy: Asortyment, cena, serwis

minusy: nema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ankaskakanka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363154 z 27.11.2015

Asortyment, miła obsluga i zawsze jakąś mała niespodzianka do zamowienia :)

zakupy: koszulki ochronne WeR Memory Keepers; listopad 2015

plusy: szeroki wybór koszulek

minusy: w Warszawie nie ma sklepu stacjinarnego i nie można przy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viol rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 363150 z 27.11.2015

Wspaniały asortyment i dobre ceny ❤

zakupy: Dziurkacza, wykrojnik; listopad 2015

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 362926 z 25.11.2015

Wybrałam ten sklep ponieważ posiadał poszukiwane przeze mnie produkty Liquid pearl w dużej gamie kolorystycznej. Dodatkowo wybrałam z oferty jeszcze inne piękne wyroby.W paczuszce z zamówionymi produktami znalazłam miłą niespodziankę - załączone gratisy. Informacje mailowe otrzymywałam na bieżąco. Przesyłka jak w informacji podanej podczas składania zamówienia.

zakupy: media i tekturki; listopad 2015

plusy: duży wybór atrakcyjnych towarów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 361674 z 16.11.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, nie było też problemów ze zrobieniem domówienia :) Produkty spełniły moje oczekiwania.

zakupy: papiery, tusz, kwiaty; listopad 2015

plusy: obsługa na wysokim poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iva rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360961 z 08.11.2015

świetna jakość produktów

zakupy: zestaw papierów światecznych; listopad 2015

plusy: szybka wysyłka,duży wybór produktów

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360829 z 06.11.2015

Dobry wybór i ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt.

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; listopad 2015

plusy: dobre ceny, szeroki wybór produktów, dobry kontakt

minusy: brak wybrou firmy kurierskiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360465 z 04.11.2015

Duży wybór. Polecam

zakupy: papiery, tekturki, kwiatki; listopad 2015

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360209 z 02.11.2015

sklep jest moim ulubionym ponieważ posiada szeroką ofertę papierów i kolekcji

zakupy: papiery, naklejki, tekturki; listopad 2015

plusy: super kontakt, szybka wysyłka, jakość i wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360097 z 31.10.2015

uwielbiam Wasz sklep, na przesyłki czekam zawsze jak na prezent - a są błyskawiczne, kontakt jest rewelacyny. Po prostu rewelacja:)

zakupy: papiery, naklejki, tekturki; październik 2015

plusy: szeroki wybór kolekcji bo bunny, szybka realizacja zamów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360093 z 31.10.2015

ponieważ posiadają Państwo szeroki wybór papierów BO BUNNY nie zawiodłam się ani razu

zakupy: papiery, naklejki; październik 2015

plusy: szeroki wybór papierów i zestawów pasujących

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 360089 z 31.10.2015

ponieważ posiadają Państwo szeroki wybór papierów BO BUNNY nie zawiodłam się ani razu

zakupy: papiery, naklejki; październik 2015

plusy: szeroki wybór papierów i zestawów pasujących

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 359841 z 29.10.2015

Znalazłam w tym sklepie poszukiwane przeze mnie produkty i jestem z nich bardzo zadowolona.

zakupy: sprężynki do kartek i wykrojnik; październik 2015

plusy: asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358769 z 20.10.2015

wszystko było w jak najlepszym porządku

zakupy: papier; październik 2015

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358765 z 20.10.2015

Sklep super. Właściciele dbają o swoich klientów. Zareklamowałam produkt. Sprawa została załatwiona pozytywnie. Zwrot pieniążków na konto. Mało tego właściciele wysłali prezent w postaci towaru, który wcześniej reklamowałam. Oczywiście nowy bez uszkodzeń.

zakupy: wykrojniki, kwiatki; październik 2015

plusy: wspaniały kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

atyde rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358745 z 19.10.2015

Fajne produkty, konkurencyjne ceny i szybka wysyłka.

zakupy: Produkty do scrapbookingu; październik 2015

plusy: Bogaty wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iva rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358617 z 18.10.2015

Duży wybór ciekawych i dobrej jakości produktów.

zakupy: Samodzielny Punch-Diamentowy Pierścionek, Papiery i różyczki; październik 2015

plusy: Dobre gatunkowo produkty

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER