Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 398 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

jadzik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358445 z 16.10.2015

jest blisko mnie, nie muszę płacić za przesyłkę i na stanie był konkretny papier, który potrzebowałam

zakupy: papiery; październik 2015

plusy: szybkość zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala M. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 358389 z 16.10.2015

Zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie, gdyż oferował największy wybór nowości amerykańskiego producenta. Towar wysłany w ciągu niecałych 24h od momentu złożenia zamówienia, chyba dłużej czekał w paczkomacie na odbiór ;)

zakupy: kwiaty Prima Marketing, papiery GP i Rapakivi; październik 2015

plusy: błyskawiczna wysyłka

minusy: zbyt mała oferta na wykrojniki dostępne od ręki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 357105 z 02.10.2015

jestem zadowolona, szybko i rzetelnie

zakupy: tekturki; październik 2015

plusy: kontakt, terminowość, zgodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 356421 z 25.09.2015

Wszystko szybko i sprawnie :)

zakupy: papier do scrapbookingu; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji, dobra jakość materiałów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annice rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 356097 z 22.09.2015

Fajne gadżety do scrapbookingu :)

zakupy: Wykrojnik; wrzesień 2015

plusy: Asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lilu rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 354761 z 09.09.2015

Ponieważ posiadał towar który szukałam

zakupy: stemple akrylowe; wrzesień 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 354577 z 08.09.2015

Szukałam dodatków do Project Life i tutaj trafiłam w 10! Sklep posiada szeroki asortyment, ciekawą szatę graficzną oraz dobre ceny.

zakupy: Albumy, karty do journalingu; wrzesień 2015

plusy: dobry kontakt, ceny, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MangoMilkPaw rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 354381 z 05.09.2015

Ilość produktów jest niesamowita. Szybka przesyłka i 100% jakoś towaru gwarantowana.

zakupy: Scrapbook SMASH; wrzesień 2015

plusy: Oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 354253 z 03.09.2015

dużo towaru i sprawna obsługa polecam.

zakupy: różne do scrabbokingu; wrzesień 2015

plusy: dobry towar

minusy: dotychczas nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mulan rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 353997 z 01.09.2015

Sklep posiada bogaty asortyment interesujących mnie towarów.

zakupy: puncher, wykrojnik; sierpień 2015

plusy: Bogaty asortyment i blyskawiczna dostawa towaru.

minusy: Nie zauważam narazie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadzik rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 353977 z 01.09.2015

ponieważ mogłam odebrać towar osobiście w mieście, w którym mieszkam. Spełnił moje oczekiwania, polecam w 100%

zakupy: papiery i inne materiały do scrapbooking; sierpień 2015

plusy: świetny kontakt, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kurdupel rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 353573 z 29.08.2015

Tylko tu są koszulki do PL od WRM

zakupy: koszulki PL, die cut; sierpień 2015

plusy: szybka i tania wysyłka, dobrze zabezpieczone zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 353153 z 25.08.2015

Znalazłam to czego potrzebowałam.

zakupy: Naklejki, alfabety; sierpień 2015

plusy: Layout odpowiedni dla moich oczy ;) Ładny towar.

minusy: hmm...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wada59 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 352941 z 23.08.2015

Wybrałam sklep ze względu na rodzaj i jakość asortymentu, który mnie interesuje. Jestem bardzo usatysfakcjonowana produktami.

zakupy: produkty do scrapbookingu; sierpień 2015

plusy: dostępność i ilość produktów

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 351733 z 09.08.2015

Do sklepu trafiłam przypadkiem. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji mojego zamówienia.

zakupy: wykrojniki, tekturki, kwiaty; sierpień 2015

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 351717 z 09.08.2015

Wybrałam ten sklep bo jest wygodny w przeglądaniu, bardzo przyjemny i czytelny layout. A co najbardziej mnie cieszy to duże zdjęcia produktów. Poza tym znalazłam w tym sklepie to wszystko czego teraz potrzebowałam do Project Life.

zakupy: Papiery, tekturki, koszulki do albumu; sierpień 2015

plusy: Łatwość i przyjemność zakupów, niepowtarzalne wzory.

minusy: Cena za przesyłkę, kolory papieru ciut różniące się.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania O rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 351269 z 04.08.2015

Sklep znaleziony przypadkiem, ale zaopatrzenie od razu się mi spodobało. Polecam

zakupy: Sporo tego, ale stample, tekturki, tusze; sierpień 2015

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nelek rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 351265 z 04.08.2015

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. Pierwszy raz korzystałam z jego usług i mogę go polecić innym zainteresowanym osobom. Towar dotarł bez uszkodzeń w solidnie zapakowanej przesyłce. Myślę, że ponownie skorzystam.

zakupy: tekturki, kwiaty; sierpień 2015

plusy: dostepność towaru, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sill rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 351153 z 02.08.2015

Towar zgodny z opisem, świetna obsługa. Krótki czas oczekiwania i duży wybór. Naprawde polecam.

zakupy: scrapbooking; sierpień 2015

plusy: dobre ceny

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 350365 z 26.07.2015

Wybrałam sklep z powodu dużego asortymentu i konkurencyjnych cen

zakupy: Stemple CAPTURED, koszulki We R Memory K; lipiec 2015

plusy: Duży asortyment, konkurencyjne ceny,terminowość,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER