Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aneta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 350365 z 26.07.2015

Wybrałam sklep z powodu dużego asortymentu i konkurencyjnych cen

zakupy: Stemple CAPTURED, koszulki We R Memory K; lipiec 2015

plusy: Duży asortyment, konkurencyjne ceny,terminowość,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Morrigan rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 350293 z 26.07.2015

Sklep Fifirifi *** się bardzo wysoką jakością produktów. W swojej ofercie posiada bardzo duży wybór papierów do scrapbookingu, pięknych stempli oraz tekturek. Wybieram ten sklep głównie dlatego, że można w nim znaleźć dokladnie wszystko, czego się w danym momencie potrzebuje.

zakupy: papiery 30x30, stemple, kwiaty papierowe; lipiec 2015

plusy: duży wybór produktów świetnej jakości, ciekawe promocje

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

azalia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349693 z 20.07.2015

Zakupy w tym sklepie robi się z przyjemnością.

zakupy: Towary dobrej jakości, oryginalne wzory; lipiec 2015

plusy: proponuje ciekawy asortyment produktów

minusy: w obecnej chwili nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349681 z 20.07.2015

Polecam jak najbardziej :) Z Zamówieniem wszystko w porządku, a przesyłka ekspresowa

zakupy: papiery, kwiaty; lipiec 2015

plusy: dobra organizacja, szybkość realizacji usługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magra rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349617 z 19.07.2015

posiadał szukany przeze mnie przedmiot i w 100% spełnił moje oczekiwanie. Przesyłka została szybko wysłana

zakupy: dziurkacz i papiery do scrapek; lipiec 2015

plusy: dziurkacz przedstawiony z filmikiem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349525 z 18.07.2015

Duży asortyment to wyboru. Atrakcyjne ceny oraz bardzo dobry kontakt. No i gratiski w zamówieniu to jest to co niedźwiadki lubią najbardziej :-) A tak na serio - wszystko super. Bardzo szybka dostawa, co nie zdarza się w innych sklepach internetowych. Kolejne zakupy tylko tutaj.

zakupy: Inkssentials Glossy Accents, Liquid Pearl; lipiec 2015

plusy: szeroki asortyment, bardzo dobra obsługa

minusy: Sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nataly1973 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349377 z 17.07.2015

Jest to jeden z moich ulubionych sklepów,

zakupy: naklejki z serii Me & my big ideas; lipiec 2015

plusy: szybka wysyłka, duży wybór, swietny kontakt

minusy: brak:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349117 z 15.07.2015

kolejne udane zakupy

zakupy: do scrapbookingu; lipiec 2015

plusy: duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349109 z 15.07.2015

kolejne udane zakupy

zakupy: do scrapbookingu; lipiec 2015

plusy: duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 349105 z 15.07.2015

kolejne udane zakupy

zakupy: do scrapbookingu; lipiec 2015

plusy: duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ScrapMix rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348833 z 12.07.2015

Sklep posiada wykrojniki w przystępnych cenach,szybko uzupełnia braki,szybko wysyła towar.Polecam

zakupy: wykrojniki; lipiec 2015

plusy: szybko wysyła towar

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348717 z 11.07.2015

Super super super

zakupy: Papier scrap; lipiec 2015

plusy: Szybko solidnie ciekawie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348593 z 09.07.2015

Poszukując materiałów do mojego hobby, w internecie jakiś czas temu natknęłam się na ten sklep i dokonałam w nim już kilka razy zakupów. Obsługa rzetelna, miła, kontaktowa. Jakość towqru mnie nie zawiodła.

zakupy: Perełki w płynie, dziurkacze, tekturki..; czerwiec 2015

plusy: Terminowość, przyjazne podejście do klienta,

minusy: Wad nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kreatio rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348269 z 06.07.2015

ciekawy asortyment, szybka wysyłka i korzystne promocje

zakupy: artykuły kreatywne; lipiec 2015

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 348201 z 06.07.2015

Sklep dobrze zaopatrzony. Wybrałam go, ponieważ ułatwiało mi to zakupy na zlocie (brak opłat za przesyłkę i rabat zlotowy).

zakupy: kilka papierów, tekturki, naklejki, kwia; lipiec 2015

plusy: jasno opisane co jest.

minusy: nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sonrisa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348153 z 06.07.2015

Miła obsługa i przede wszystkim supe asortyment Nigdzie indziej nie ma tych papierów, ktore uwielbiam. Dlatego robię tu zakupy!

zakupy: papiery do scrapbookingu, stemple, wykro; lipiec 2015

plusy: świetny i bgaty asortyment

minusy: troszkę drogo..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348149 z 06.07.2015

miał duzą ofertę produktów,koszt dostawy ludzki,do tego jak się póżniej przekonałam bardzo miła i chętna do pomocy obsługa sklepu. Polecam

zakupy: scrapbooking; lipiec 2015

plusy: duża oferta,przystępne ceny,kolorowo

minusy: jeszcze się nie przekonałam o nich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 348021 z 04.07.2015

Kupuję w nim coraz częściej...Asortyment niezły - czasami coś, co jest dostępne tylko tutaj. Szybko, miło, fachowo...

zakupy: papier, wykrojniki, dodatki; lipiec 2015

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 347945 z 03.07.2015

Jak zwykle szybko i sprawnie:)

zakupy: papiery ozdobne, dodatki; lipiec 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346957 z 24.06.2015

Super sklep, z ręką na sercu poleciłabym każdemu:) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Distress Ink Pad Vintage Photo; czerwiec 2015

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER