Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, Journaling, MEDIA & PASTY, FARBY DO CIAŁA, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki, KARTKI & KOPERTY

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Piątek 13, Uhk gallery, Scrapberry's, Pentart, I-kropka, Me & my big ideas, Anemone, Galeria papieru, Canson

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 391
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 399 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariola rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346525 z 22.06.2015

Sklep miał fajna ofertę, powiadomił mnie o dostawie produktu, na który czekałam.

zakupy: Punch Okrągły-zestaw startowy, tekturki; czerwiec 2015

plusy: błyskawiczna obsługa, bogaty asortyment

minusy: brak niektórych produktów, konieczność oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346493 z 21.06.2015

odpowiedzieli na zadane pytania o produkcie i powiadomili o jego dostępności.Spełnili oczekiwania rzetelności sprzedawcy.

zakupy: wykrojnik, brokaty, tekturki, płytki; czerwiec 2015

plusy: rzetelność i profesjonalizm

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346405 z 20.06.2015

Duży wybór produktów, dostawa przez paczkomaty, szybki czas realizacji zamówień.

zakupy: papiery do scrapbookingu; czerwiec 2015

plusy: duży wybór, miła obsługa, bardzo szybki czas realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lida rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346213 z 18.06.2015

bogaty asortyment towaru, przystępne ceny

zakupy: trymer; czerwiec 2015

plusy: szybko sprawnie bez problemu

minusy: wg mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 346129 z 18.06.2015

Lubię tu robić zakupy, ponieważ sklep zwykle jest na bieżąco z nowinkami. Obsługa jest miła, a przesyłki zawsze są perfekcyjnie zapakowane.

zakupy: papier; czerwiec 2015

plusy: dobra obsługa, szybkość realizacji, interesujący towar

minusy: niestety zdarzają się braki towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haes rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 345805 z 15.06.2015

szybko, dobrze i na temat

zakupy: embossing; czerwiec 2015

plusy: szeroka oferta

minusy: dośc wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena D. rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 344897 z 08.06.2015

Witam - właśnie otrzymałam przesyłkę .Nie ukrywam ,że sklep wybrałam dlatego ,że tylko w nim znalazłam potrzebne mi rzeczy i jestem z tego bardzo zadowolona .Kontakt z Panem jest bardzo dobry ,bez problemu załatwiłam dodatkowe zamówienie .Jestem przekonana ,że w przyszłości skorzystam z zakupów w tym sklepie .Pozdrawiam .

zakupy: Wykrojniki i tusze Distress; czerwiec 2015

plusy: przyjemnie się robi zakupy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 344629 z 05.06.2015

Fifirifi wybrałam, gdyż posiadał akcesoria których poszukiwałam i jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona!!!

zakupy: szare koperty i kartoniki do zaproszeń; czerwiec 2015

plusy: rzetelność i wiarygodność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cassia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 344353 z 02.06.2015

Ponieważ ma szeroką gamę produktów, w tym takie, których w innych podobnych sklepach nie znalazłam, za rozsądne ceny. Oczekiwania spełnione w 100%.

zakupy: tekturki ozdobne, papier scrapbookingowy; maj 2015

plusy: szeroka gama produktów, rozsądne ceny

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANIA rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 344177 z 31.05.2015

CZĘSTO KUPUJĘ W TYM SKLEPIKU BO SĄ TU RZECZY KTÓRE MI ODPOWIADAJĄ

zakupy: GŁÓWNIE PAPIER I DZIURKACZE; maj 2015

plusy: SZYBKOŚĆ W WYSYŁKACH RÓŻNORODNOŚĆ W ARTYKUŁACH

minusy: MOGŁY BY BYC TROCHĘ NIŻSZE CENY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 343897 z 28.05.2015

wybrałam ten sklep, poniewaz miał towar, którego nie mogłam znaleźć nigdzie indziej.

zakupy: media; kwiecień 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia, ekspresowa przesyłka

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 343677 z 26.05.2015

Sklep ma bardzo duży wybór papierów do scrapbookingu w dostępnych cenach. Jedynym minusem jest opcja wysyłki kurier- pocztex. Paczka dość długo próbowała trafić do mnie, szybciej dotarł priorytet zamówiony dzień później. Jeśli chodzi o jakość papierów serdecznie polecam :)

zakupy: zestawy papierów; maj 2015

plusy: Duży wybór i przystępne ceny

minusy: kurier-pocztex

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 343433 z 24.05.2015

Szybko, sprawnie i profesjonalnie! 100% zadowolenia.polecam

zakupy: Wykrojniki, papiery; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia, najwyższa jakosc produktow

minusy: Nie ma takich rzecxy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ellie rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 342577 z 16.05.2015

Sklep miał dostępne produkty, których szukałam w odpowiedniej cenie

zakupy: Artykuły do scrapbookingu; maj 2015

plusy: duży wybór, możliwość odbioru osobistego

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 342125 z 12.05.2015

Super towar!

zakupy: Naklejki; maj 2015

plusy: Duży asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 342101 z 12.05.2015

Sklep świetnie zaopatrzony miła obsluga i szybka przesylka w sumie super

zakupy: scrapbooking w szerokim pojęciu; maj 2015

plusy: nie ma wad

minusy: wszystko jest ok!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nataly1973 rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 342025 z 12.05.2015

Kolejny raz dokonuję zakupu w tym sklepie i kolejny raz 100% satysfakcji. Szybka i miła w kontaktach obsługa, możliwość sprowadzenia interesujących mnie rzeczy pomimo że nie ma ich w ofercie, napewno jescze nie raz tu wrócę.

zakupy: kilka rzeczy z kolekcji heidi swapp; maj 2015

plusy: jw

minusy: brak:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

polaninkas rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 341753 z 09.05.2015

Duży i ciekawy asortyment, dla osób które tworzą z pasją. Przystępne ceny, przejrzysty design sklepu internetowego, łatwo znaleźć to co nas interesuje.

zakupy: Wedding 3", x4", - Karty do Journalingu; maj 2015

plusy: duży i ciekawy asortyment, przystępne ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 341749 z 09.05.2015

Tu znalazłam dziurkacz brzegowy, którego nie było w innych sklepach. Realizacja zamówienia natychmiastowa. Szukając potrzebnych mi artykułów będę tu zaglądała w pierwszej kolejności.

zakupy: akcesoria do scrapbookingu; maj 2015

plusy: różnorodność towaru. szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANIA rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 341625 z 07.05.2015

ZAWSZE ZNAJDUJE COŚ CIEKAWEGO DLA SIEBIE

zakupy: DZIURKACZE, PAPIER; maj 2015

plusy: DUŻY WYBÓR ARTYKUŁÓW

minusy: MOGŁY BY BYC TROCHĘ NIŻSZE CENY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER