Gadżety erotyczne, akcesoria BDSM oraz bielizna erotyczna.
Sklep Filemona.pl

Kontakt

tel. 607 630 550
Luboń

Popularne produkty

Wtyczki, AKCESORIA BDSM>Zestawy do krępowania>VEXRO FETISH SATISFACTION, Wibratory, Nakładki, AKCESORIA BDSM>Zestawy do krępowania>Dark Horn, Bielizna erotyczna damska>Pończochy

Popularne marki

, Vexro fetish satisfaction, You2toys, Dark horn, Roxana, Cottelli collection, Toy joy, Softline collection, Electric lingerie, Bad kitty, Aurora, Misso, A-toys

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Filemona.pl > Opinie klientów

Sklep Filemona.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.02.2009r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Filemona.pl opinia nr 424150 z 19.11.2017

Ciekawa oferta w dobrej cenie kupiłem fajny zestaw do krępowania

zakupy: Dark Horn Giant; listopad 2017

plusy: szybka dyskretna wysyłka, towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chuck norris rekomenduje Filemona.pl opinia nr 322829 z 12.12.2014

Cena! Dyskrecja! Jakość! Obsługa! Nic dodać nic ująć - jeśli zakupy gadżetów erotycznych to tylko tutaj.

zakupy: wibrator, żel; grudzień 2014

plusy: Jakość, cena, miła i kompetentna obsługa

minusy: żadnych wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zybi rekomenduje Filemona.pl opinia nr 158453 z 11.09.2012

Rewelka! Dyskrecja, szybkość wysyłki i jakość produktów! Ci goście znają się na rzeczy :-) Pozdro !

zakupy: żel, prezerwatywy, i takie tam, -); wrzesień 2012

plusy: Dyskrecja, szybkość dostarczenia towarów

minusy: B R A K !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gerard rekomenduje Filemona.pl opinia nr 153977 z 25.08.2012

Szybka i rewelacyjnie zapakowana przesyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

zakupy: Bokerki Pirat; sierpień 2012

plusy: Szybkość i dyskrecja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ligia rekomenduje Filemona.pl opinia nr 94542 z 28.01.2012

W sklepie znalazłam kulki renomowanej firmy w konkurencyjnej cenie. Paczka dotarła bardzo szybko, starannie i dyskretnie opakowana.

zakupy: Kulki Gejszy; styczeń 2012

plusy: Szybkość, dyskrecja, przesyłka w niskiej cenie

minusy: Brak możliwości płacenia kartą kredytową

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje Filemona.pl opinia nr 93949 z 21.01.2012

Przede wszystkim towar najwyższej jakości oraz co dla mnie bardzo ważne - dyskretnie zapakowany! Nie ma problemu z komunikacją ze sprzedawcą, na zadane pytanie odpowiedź niemal natychmiastowa. Paczka tak zapakowana, że chyba najbardziej agresywny listonosz nie jest w stanie uszkodzić zawartości. Dla mnie ten sklep jest po prostu najlepszy i mam nadzieję, że standard obsługi będzie zawsze na takim poziomie bo zamierzam robić tam zakupy jeszcze nie raz. Pozdrawiam

zakupy: bielizna, kosmetyki erotyczne; grudzień 2011

plusy: jakość, szybkość, kontakt, dyskrecja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Filemona.pl opinia nr 93377 z 13.01.2012

Szybka i sprawna wysyłka POLECAM

zakupy: Kulki Gejszy; grudzień 2011

plusy: Szybkość dyskrecja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER