Suplementy diety oraz produkty z zakresu medycyna naturalnej.
Sklep Firmarelax.pl

Kontakt

tel. 58 302-27-27
Gdańsk

Popularne produkty

Kosmetyki pielęgnacyjne, Zdrowa żywność, Wzmocnienie organizmu, Układ pokarmowy, Serce, układ krążenia, Kosmetyki dermatologiczne, Skóra - problemy skórne, Reumatyzm, stawy

Popularne marki

Swanson, usa, Pierwoje reszenie, rosja, Now foods, usa, Bio planet, Kenay ag, Az medica, Himalaya, indie, Olimp labs, Argentyna limited, Oleofarm, Gal, Smart cafe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Firmarelax.pl > Opinie klientów

Sklep Firmarelax.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.12.2009r i posiada 6 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

zwitak rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 184813 z 15.12.2012

wybrałem ten sklep ze względu na dostępność leku niską cenę przesyłka dotarła szybko z uwagi na dużą odległość towar był zapakowany bardzo porządnie i dlatego planuję w nim dalsze moje zakupy gorąco polecm

zakupy: PUMPKIN SEED OIL; grudzień 2012

plusy: szybkie wysłanie zakupów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosik.loz rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 181365 z 05.12.2012

Zdecydowanie polecam :) Po kilku zakupach, u tego sprzedawcy, w serwisie aukcyjnym, skusiłam się na zakup w sklepie internetowym i nie zawiodłam się.Dobre ceny. Olej kokosowy bardzo dobrej jakości. Szybka wysyłka.

zakupy: olej kokosowy, kapsułki z wiesiołkiem; listopad 2012

plusy: ceny, dokładne opisy produktów, porządne pakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 124845 z 17.05.2012

Sklep wybrałem dlatego, że uzyskałem szybką i wyczerpującą informację o produkcie, po zadaniu pytania o kraj pochodzenia surowca do wytworzenia produktu.Zaoferowany produkt - Olej kokosowy - jest wysokiej jakości i spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Olej kokosowy 1000 ml; maj 2012

plusy: Szybkość dostawy i jakość produktów

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sliwa rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 116493 z 15.04.2012

Bardzo dobry sklep. Kupowałem już kilka razy i zawsze wszystko jak należy i szybka wysyłka, gorąco polecam

zakupy: vilcacora, cascara sagrada, noni i inne; luty 2012

plusy: szybkość, tanio i jakość

minusy: przesyłki pocztowe wysyłane w określone dni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 73338 z 13.03.2011

Gorąco polecam. Dostawa w terminie towar zgodny z oczekiwaniem w dobrych cenach.

zakupy: Krem - Balsam Kalisia Silver 75ml; marzec 2011

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emajka rekomenduje Firmarelax.pl opinia nr 70871 z 05.02.2011

sklep spełnił moje oczekiwania, dostarcza dobry towar w deklarowanym czasie

zakupy: proszek zasadowy; grudzień 2010

plusy: dobre ceny, terminowość dostaw

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER