Odżywki i suplementy diety.
Sklep FitArena.com.pl

Kontakt

tel. 505 124 011
Wińsko

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 26
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FitArena.com.pl > Opinie klientów

Sklep FitArena.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.05.2011r i posiada 27 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agata nie poleca FitArena.com.pl opinia nr 327297 z 14.01.2015

Zdecydowanie nie polecam. Towary zamówione 29.12.2014, tego samego dnia opłacone. Przesyłki jak nie było, tak nie ma, a mamy już 14.01.2015. Kontakt ze sprzedającym ŻĄDNY !!!!!, telefony wyłączone, non stop zgłasza się poczta głosowa, na maile nie odpisują. Kontaktowałam się na wszystkie możliwe sposoby, jednak nieskutecznie. Radzę się zastanowić zanim cokolwiek tutaj kupicie.

zakupy: A A A FITNESS AUTHORITY Fibre Psyllium; grudzień 2014

plusy: nie posiada

minusy: brak kontaktu ze sprzedającym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 260373 z 22.11.2013

Profesjonalna obsługa, zamawiając odżywki mamy pewność, że dostajemy to co kupiliśmy, na allegro niejednokrotnie można się naciąć. Szybka realizacja zamówienia i niskie ceny. Nie zdzierają za przesyłkę tylko płacimy tyle ile rzeczywiście kosztuje usługa u kuriera. Gorąco polecam ten sklep

zakupy: trec cm3; listopad 2013

plusy: profesjonalna obsługa, tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 260085 z 21.11.2013

To już moje kolejne zakupy w sklepie fitarena, co tu dużo można pisać, profesjonalna obsługa, dobry kontakt przez forum, gg, e-mail lub telefon, zawsze można liczyć na doradztwo ze strony obsługi sklepu, szeroki asortyment produktów jak i producentów, często do paczek są dodawane gratisy w postaci sampli próbek. Zawsze paczka zostaje starannie zapakowana. W tym sklepie robiłem zakupy i będę robił.

zakupy: Suplementacja; listopad 2013

plusy: Wszystko na +

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erwin rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 260077 z 21.11.2013

Po raz kolejny udany zakupy w tym sklepie. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, że rabacik był 10%. Zreszta co chwila jakieś nowe promocje są lub gratisy. Pan który udziela porad na gg pełny profesjonalizm, zawsze dobrze poradzi i rozwiąże wszelkie wątpliwości, naprawdę sie na tym dobrze zna. Przesyłka ekspresowo przyszła, jak zawsze super opakowana . Z ogromną przyjemnością dokonam kolejnego zakupu. polecam ten sklep wszystkim znajomym!

zakupy: białko, gainer, kreatyna; listopad 2013

plusy: szybka przesyłka, profesionalna obsługa, liczne promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leny Bradley rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 226185 z 20.06.2013

Pozytyw !! Paczka ( DPD PL - NL ). Zamówiłem w piątek, przelew robiony z NL konta ( dłużej trwa ) a paczuszka zawitała we wtorek o ile pamięć mnie nie myli :) Pełen profesjonalizm usług. Pozytyw ! Polecam sklep i oby tak dalej !

zakupy: APS Mesomorph; czerwiec 2013

plusy: Termin realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TOMEK rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 205426 z 13.03.2013

Bardzo dobre podejście do klientów, szybka realizacja, informacje o statusie zamówienia. Możliwość uzyskania rozpisek dietetycznych i treningowych.

zakupy: RE-CON, OLIMP Vita-Min; marzec 2013

plusy: indywidualne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 205166 z 12.03.2013

Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam, ze względu na konkurencyjne ceny, szeroki wybór produktów, szybką realizację i bardzo dobrą informację na temat statusu zamówienia.

zakupy: trec cm3; marzec 2013

plusy: ceny, dobra obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

as rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 204130 z 07.03.2013

Szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt pełen profesjonalizm POLECAM !

zakupy: białko, kreatyna; marzec 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 202630 z 27.02.2013

Opinie klientów • Sklep fitarena.com.pl www.facebook.com Super, byłem w szoku ze ta transakcja przebiegła aż tak szybko i niedrogo. Bardzo dobra organizacja, szybki kontakt, pełen profesjonalizm. Przesyłka dobrze zabezpieczona, monitoring przesyłki, Polecam !!!Polecam wszystkim

zakupy: Gaspari aminomax; luty 2013

plusy: Wszystko!!!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mates rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 198094 z 07.02.2013

rofesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szybka wysyłka,miła, fachowa obsługa. Dla mnie rewelacja. Firmę polecili mi znajomi, a ja polecam dalej.Gorąco polecam !

zakupy: aminokwasy, białko; luty 2013

plusy: Czas dostawy i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 191717 z 10.01.2013

Bardzo szeroka oferta produktowa w czytelnej oprawie graficznej, dzięki temu bardzo łatwo można odnależć to czego poszukujemy.Dobry kontakt, szybka dostawa oraz przystępne ceny.Częste promocje dzięki temu można kupić interesujące nas produkty w atrakcyjnej cenie.

zakupy: TREC CM3, DYMATIZE Xpand 2X; styczeń 2013

plusy: Wszystko ok

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 182601 z 10.12.2012

Wszystko przebiegło sprwnie i szybko. Przesyłka dotarła błyskawicznie, wszystko zapkowne tak aby nie uszkodzić towaru. Ceny konkurencyjne. Polecam!

zakupy: NO2 BSN, Whey Protein 100%, Bcaa 6400, ; grudzień 2012

plusy: Niskie ceny produktów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 181861 z 07.12.2012

To nie tylko sklep ale i całe zaplecze ludzi którzy sa w sanie zawsze udzielić pomocy. Jeśli chodzi o sprawy zamówień i przesyłki to sa rewelacyjni. Mogę ich z całą odpowiedzialnością polecić każdemu.

zakupy: bcaa, provit; grudzień 2012

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wladyk rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 175469 z 15.11.2012

Sklep który można polecać, sprzedają wszystko jawnie i bez haczyków czego nie mozna powiedzieć o konkurencji z którą niedawno miałem niemiłe przygody, temat rzeka. Cały czas super kontakt i monitorowanie przesyłki,POLECAM!

zakupy: odżywki; listopad 2012

plusy: expresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 172133 z 03.11.2012

Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do realizacji mojego zamówienia - kontakt ze sprzedawcą był naprawdę super,odzywki pojawiły się u mnie już na drugi dzień, świetnie zapakowane i zabezpieczone, no i w pełni zgodnie z opisem

zakupy: TREC CM3 Powder 500g, ACTIVLAB NO Muscle; listopad 2012

plusy: Dobry kontakt i profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mieczu rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 148369 z 03.08.2012

Robię zakupy na fitarena.com.pl od kilkunastu miesięcy, za każdym razem kontakt ze sprzedawcą jest na wysokim poziomie. Świetny kontakt, przedmioty zgodne z opisem, bardzo szybko dostarczona przesyłka . mega plus POLECAM !

zakupy: Odżywki, sprzęt sportowy; sierpień 2012

plusy: Kontakt ze sprzedawcą,przedmioty zgodne z opisem,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erwin rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 140633 z 13.07.2012

Błyskawiczna reakcja na zamówienie-jednego dnia zamawiam a następnego dnia kurier puka do moich drzwi. Tak dobra obsługa klienta to rzadkość, więc z przyjemnością wystawiam zasłużonego pozytywa. Gorąco POLECAM

zakupy: hp, mono univ, trec whey, carbo, witam; lipiec 2012

plusy: szybka obsługa, pełny asortyment, najniższe ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 138161 z 06.07.2012

Bardzo ładna strona internetowa. Obsługa też całkiem sprawna i fachowa, kontakt z klientem bardzo dobry. Nie ma co narzekać.Towar zgodny z opisem ,szybka dostawa,bardzo dobrze zapakowana.Polecam sklep

zakupy: Clean BurexinII, ; lipiec 2012

plusy: Szybkość realizacji zamówienia , profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

damianz77 rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 134777 z 25.06.2012

Błyskawiczna transakcja! Wszystko przebiegło tak jak powinno, bardzo dobry kontakt e-mailowy. Polecam!

zakupy: FA Whey Protein, SCITEC Amino 5600 1000 t; czerwiec 2012

plusy: świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka ,ceny i fachowość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper rekomenduje FitArena.com.pl opinia nr 129333 z 04.06.2012

Pragnę w tym miejscu bardzo pochwalić sprawność obsługi w tym sklepie. Wszystko na czas, doskonały kontakt telefoniczny, obsługa bardzo miła. Kupiłem już tu sporo suplii gorąco zachęcam innych do zakupów na Fitarena.com.pl. Na koniec chciałbym sobie życzyć w innych sklepach takiej obsługi jak tu.

zakupy: SCITEC Jumbo, Nutrex Lipo 6X; czerwiec 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER