Sprzęt fitness i sportowy.
Sklep Fitness.shop.pl

Kontakt

tel. 796 724 074
Poznań

Popularne produkty

Akcesoria fitness, Sprzęt do siłowni, Sprzęt fitness, Suplementy, Pulsometry i elektronika, Torby fitmark, Sporty walki, Ćwiczenia na DVD, Rolki i łyżwy, Trampoliny

Popularne marki

Training show room, Allright, Spokey, Body sculpture, Marbo-sport, Reebok, Olimp, Trec nutrition, Proud, Tiguar, Kettler, Fitmark, Bh fitness, Hop sport, York

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 94
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fitness.shop.pl > Opinie klientów

Sklep Fitness.shop.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.01.2007r i posiada 94 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

buba rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 87155 z 30.10.2011

---

zakupy: masażer (platforma z pasem do pasażu); październik 2011

plusy: ---

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chynciola rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 87019 z 27.10.2011

sklep spełnił oczekiwania w niemal 100%! dostawa na czas i do tego ekspresowa! zamawiałam rowerek treningowy-wszystkie częsci na miejscu, poskładane i podpisane! dodatkowo mogę powiedzieć iż rower jest dobrej jakości:)

zakupy: rowerek treningowy; październik 2011

plusy: szybkość dostawy, solidny produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 86452 z 19.10.2011

Sklep wybrałem przypadkowo ale wybór był szczęśliwy i trafny. Czytelna i przejrzysta oferta na stronie internetowej, fachowa obsługa i doradztwo techniczne, szybka dostawa zamówionego towaru. POLECAM

zakupy: Rower treningowy KETTLER Ergometr E7; październik 2011

plusy: soldność i fachowość

minusy: trudno się do czegoś przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 86142 z 14.10.2011

Miła obsługa, można się dogadać co do odbioru towaru na miejscu. Sprzęt wydany 'od ręki'. Solidnie i fachowo!

zakupy: kołyska do brzuszków, ściskacz; październik 2011

plusy: obsługa, sprzęt wysokiej jakości, możliwość odbioru os.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria Żaneta rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 85717 z 07.10.2011

Jestem zadowolona ze sklepu i towaru, informacja niezwłoczna i wysłano masażer bardzo szybko - masażer bardzo dobry i ładny - dziękuję i polecam innym

zakupy: przyrząd do masażu BM-1200GX-C; październik 2011

plusy: Szybkość -żetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 85208 z 30.09.2011

Wybrałam sklep ponieważ miał najlepszą , przejrzystą ofertę. W 102% spełnił moje oczekiwania a nawet bardzo pozytywnie zaskoczył kompetencją, szybkością i kulturą realizacji mojego zamówienia.

zakupy: rower treningowy; wrzesień 2011

plusy: przejrzysty dostęp do ofert handlowych w przeglądarce sa

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 83908 z 07.09.2011

Dlatego że potrzebowałam sprzęt sportowy, a oferta była atrakcyjna.

zakupy: Rakiety i piłki do gry w tenisa ziemneg; wrzesień 2011

plusy: Bardzo dobry kontakt, sympatyczni ludzie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 83613 z 01.09.2011

bardzo tani towar

zakupy: rolki; sierpień 2011

plusy: tani towar i znakamity kontakt ze sprzedawca

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 83106 z 25.08.2011

Polecam Sklep w 100% Towar zgodny z opisem, rewelacyjny kontakt i błyskawiczna przesyłka:)

zakupy: kije Spokey do nordic walking; sierpień 2011

plusy: solidność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ruda rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 82933 z 23.08.2011

Blisko Jeszcze nie wiem czy spełnił

zakupy: Pas odchudzający; sierpień 2011

plusy: Szybko, sprawnie i na temat

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariakozerska rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 82636 z 17.08.2011

dobrze skomponowany katalog produktów, przystępne ceny

zakupy: piłka do masażu, pompka do piłki; sierpień 2011

plusy: fachowość konsultantów, szybkość realizacji

minusy: wszystko było ok, nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juana89 rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 82386 z 11.08.2011

Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka, wszystko bezproblemowo. Bardzo przejrzysta strona, pełen profesjonalizm. Wybierając Fitness.shop.pl kierowałam się pozytywnymi opiniami i liczbą zakupionych towarów przez poprzednich klientów.

zakupy: Rower magnetyczny HS-2070; sierpień 2011

plusy: Duży wybór towaru, przejrzystość

minusy: Brak wypełnienia karty gwarancyjnej, ale paragon był

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pshemo78 rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 80743 z 15.07.2011

Z powodu opinii o sklepie i oferowanych w nim towarów. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania i bardzo pozytywnie zaskoczył profesjonalnym podejściem, szybkością reagowania na mejle. 110% satysfakcji...

zakupy: łyżworolki; lipiec 2011

plusy: oferta, podejście, szybkość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy_cz rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 80232 z 08.07.2011

Korzystna cena, możliwy odbiór osobisty, szybka i bezproblemowa realizacja

zakupy: trampolina o śr 80 cm.; lipiec 2011

plusy: cena, szybka realizacja

minusy: brak zauważonych niedogodności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 78589 z 10.06.2011

Towar bez zarzutu,odebrałam go osobiście więc był i na czas;)Duża oferta,bardzo mili panowie;)

zakupy: wrotko-rolki; czerwiec 2011

plusy: możliwość odbioru osobistego,bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 77636 z 27.05.2011

Jestem w pełni zadowolona z dokonanego zakupu, jak i z przebiegu transakcji. Sklep oferuje znakomity kontakt mejlowy jak i telefoniczny. Zamówienie jak i dostawa zostały zrealizowane błyskawicznie. Zakupione łyżworolki wykonane bardzo solidnie, lekkie i ładne wizualnie.

zakupy: Łyżworolki regulowane Allright; maj 2011

plusy: terinowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rywil rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 77099 z 18.05.2011

Atrakcyjna cena towaru.Moje oczekiwania zostały spełnione.

zakupy: Orbitrek magnetyczny HS 40E Hop Sport; maj 2011

plusy: nieskie ceny, szybkość realizacji

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ireth rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 76563 z 07.05.2011

Konkurencyjne ceny, miła obsługa, szybka przesyłka. Szczerze polecam zakupy w fitness.shop.pl

zakupy: Trenażer eliptyczny X Aspire YORK; maj 2011

plusy: Konkurencyjne ceny, miła obsługa, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amber1955 rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 75697 z 20.04.2011

Znakomity kontakt, ekspresowa dostawa. Bardzo dobra cena. Polecam!

zakupy: trampolina 366cm Athletic24; kwiecień 2011

plusy: Szybko , sprawnie i w dobrej cenie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Fitness.shop.pl opinia nr 73944 z 23.03.2011

Ten sklep wybrałam całkiem przypadkowo, podczas szukania intesreujących mnie produktów. Polecam. Miła obsługa, towar spełaniający moje oczekiwania .

zakupy: Obciążniki na ręcę i nogi, pas odchudz.; marzec 2011

plusy: Szybka odpowiedź na pytanie w mailu

minusy: za długo szła przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER