Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3056
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3069 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461650 z 24.10.2020

szybka, sprawna i profesjonalna obsługa

zakupy: zamek klapy bagażnika, lakier, wycieraczki, spinki; październik 2020

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ID: 225418 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461642 z 23.10.2020

Sklep oferuje szeroki asortyment części zamiennych,dedykowanych do konkretnych modeli Forda lub kompatybilnych zamienników.Można również zakupić płyny eksploatacyjne oraz oleje.Polecam ten Sklep i dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia.

zakupy: sensory TPMS; październik 2020

plusy: Bogaty asortyment.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461590 z 21.10.2020

Kupowałem już w tym sklepie wszystko ok szybka dostawa towar przyslany taki jaki zamówiony.

zakupy: Poduszka silnika tył z tuleją łapy; październik 2020

plusy: Kontakt i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461586 z 21.10.2020

Szybka obsługa klienta i normalne ceny

zakupy: Filtr paliwa filtr oleju filtr powietrza olej przegub; październik 2020

plusy: Szybkoś zamówień i normalne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Demell rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461562 z 20.10.2020

Polecam sprzedawce jak zawsze wszystko zgodne z opisem. Kupuje już poraz któryś raz i zawsze jestem zadowolony. Czas realizacji szybki cena a przystępna dobrej jakości części czego chcieć więcej. Polecam i zawsze będe kupował części u nich

zakupy: Uszczelki, i wiele innych; październik 2020

plusy: Dobry kontakt

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elena rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461510 z 15.10.2020

Poszukując części do Forda Mondeo Mk1, weszłam na strone esklepu. Przy pierwszym zamówieniu byłam pozytywnie zaskoczona możliwościa zapłaty w Euro i szybkoscia realizacji zamówienia,z wysyłka do Niemiec - 2 dni. Wszystko przyszło dobrze zapakowane, a takze dołaczony byl rachunek. Przy kolejnym zamowieniu potwierdzil sie tylko profesjonalizm firmy. Jestem bardzo zadowolona. Tylko polecac takiego sprzedawce.

zakupy: Czesci do Hamulca recznego; październik 2020

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia

minusy: Nie znalazlam jak na razie wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461506 z 15.10.2020

Kupuje tu czesci do focusa juz prawie 10 lat poniewaz szybko, fachowo i niedrogo.

zakupy: filtr paliwa; październik 2020

plusy: szybka obsluga, duzy wybor i fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461498 z 14.10.2020

Pierwsze zakupy w tym sklepie zrobiłem w 2015r. i za każdym razem towar był taki, jaki zamawiałem i dobrze zapakowany. Istotną rzeczą jest fakt, że sklep posiada oryginalne części, które bez problemu pasują do pojazdu Ford C-max II. W 100% polecam ten Sklep.

zakupy: Amortyzatory MOTORCRAFT, łozysko amortyzatora, sworzeń, itd.; październik 2020

plusy: Zgodność towaru z opisem oraz szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461470 z 13.10.2020

Super obsługa. Żetelna i fachową dorada.

zakupy: olej silnikowy wkładka gałki dźwigni zmiany biegów; październik 2020

plusy: super obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461462 z 13.10.2020

Szybki kontakt i szybkie zakupy i szybka dostawa

zakupy: Żarówka do podświetlenia zegarów; październik 2020

plusy: Dobry kontakt telefoniczny

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461450 z 12.10.2020

Szybka dostawa zakupionego towaru

zakupy: żarówki; październik 2020

plusy: Szybkość

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461422 z 11.10.2020

Polecam sprzedawcę,szybka realizacja zamówienia, oryginalne części ,jako stały klient jestem zadowolony ze współpracy.Dziękuję.

zakupy: Olej Castrol 5W30 A5, wszystkie filtry Mondeo4, wycieraczki; październik 2020

plusy: 24/7

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witkoz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461402 z 08.10.2020

Bardzo profesjonalny, rzetelny i pomocny sklep. Bardzo polecam

zakupy: Półoś; październik 2020

plusy: Profesjonalizm i rzetelna obsługa

minusy: Nie dostrzegłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zam. 224772 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461390 z 08.10.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Ford-esklep.pl.Chciałbym podziękować za profesjonalną,szybką obsługę moich zamówień.Sklep Forda wybrałem ze względu na bogaty asortyment marki,profesjonalną realizację zamówień.Pozdrawiam i polecam Ford-esklep.pl

zakupy: felgi i kołpaki; październik 2020

plusy: Bogaty asortyment części i płynów eksploatacyjnych.

minusy: wg mnie nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gucio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461382 z 08.10.2020

Oczekiwania spełnione w 100%, jestem mile zaskoczony profesjonalnym podejściem do klienta. Pełne wytłumaczenie problemu związaną z wymianą anteny. Będę polecał ten sklep do wszystkich znajomych którzy posiadają samochody Ford.

zakupy: Antena do Ford Mondeo mk 4; październik 2020

plusy: Pełna tzw profeska

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461374 z 07.10.2020

Jak zawsze przystępna cena. Szkoda jedynie że darmowa dostawa dopiero od 399zl. Za to dostawa jest już na drugi dzień po zamówieniu. Serdecznie polecam i dziękuję.

zakupy: Tarcze hamulcowe przód Focus mk2; październik 2020

plusy: Kontakt, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461370 z 07.10.2020

Szybka wysyłka, świetny wybór, oczekiwania spełnione jak zwykle w 100%.

zakupy: Części do Mondeo MK4; październik 2020

plusy: Termin dostawy, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461354 z 06.10.2020

Szybka wysyłka, pomoc w doborze super kontakt

zakupy: zawieszenie przednie cmax; październik 2020

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marceli rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461342 z 06.10.2020

Części zawsze dopasowane do samochodu . Jasny opis kupowane go towaru szybka wyayłka. Towar zawsze najwyrzszej jakości dopasowany w 100 procentach

zakupy: Tarcze hamulcowe zimmerman tył i przód, klocki ham.; październik 2020

plusy: Wszystko

minusy: Nie ma takiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 461318 z 04.10.2020

Od dłuższego czasu kupuję tam materiały eksploatacyjny i części, zawsze wszystko jest zgodne z opisem, a dostawa szybka. Tym razem kupowałem rozrusznik którego nie ma w standardowej ofercie sklepu ale po krótkiej korespondencji mailowej otrzymałem wszystkie potrzebne informacje jak np. ceny różnych wariantów. Płaciłem w niedzielę, a we wtorek rano otrzymałem przesyłkę

zakupy: Rozrusznik; październik 2020

plusy: Zgodność z opisem i terminowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER