Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2441
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2450 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403474 z 17.01.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na porównywalne ceny oryginalnych części i płynów eksploatacyjnych do zamienników na obecną chwilę bez zastrzeżeń szybka profesjonalna obsługa i szybka wysyłka oby tak dalej. Pozdrawiam

zakupy: Oleje do skrzyni biegów; styczeń 2017

plusy: Przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403458 z 17.01.2017

Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Kolejny udany zakup i pewnie nie ostatni. POLECAM!

zakupy: Włącznik otwierania bagażnika Focus Mk2; styczeń 2017

plusy: zgodność przedmiotu, szyba dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszekzz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403374 z 16.01.2017

B. dobra szybka obsługa, to mój kolejny zakup

zakupy: lusterko; styczeń 2017

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

micha rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403366 z 16.01.2017

szybko ,tanio ,solidnie.

zakupy: Bardzo dużo ze niezliczę .; styczeń 2017

plusy: obsługa,zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403362 z 16.01.2017

pełen profesionalizm

zakupy: żarówki; styczeń 2017

plusy: znajomość tematu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403322 z 15.01.2017

Ekspresowo, wszystko w porządku. POLECAM.

zakupy: wycieraczki mondeo mk4; styczeń 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403246 z 14.01.2017

Czytelne opisy ,szybka wysyłka.

zakupy: Rozrząd- ford focus c-max; styczeń 2017

plusy: Dostawa w 24 godz

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kbbk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403210 z 13.01.2017

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2017

plusy: dostępny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zgred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403134 z 12.01.2017

towar dostarczono w expresowym tempie , ze sklepu do Warszawy w1 dzień

zakupy: amortyzatory ford n; styczeń 2017

plusy: czas dostawy , ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szczepan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403106 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ strona internetowa jest bardzo czytelna oraz obsługa na pytania odpowiada wyczerpująco . Więcej takich sprzedawców.

zakupy: fitry oleje inne produkty; styczeń 2017

plusy: dobra jakośc części oraz szybka dostawa

minusy: bark wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Orbison rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403098 z 12.01.2017

Już kupowałem

zakupy: olej; styczeń 2017

plusy: duży wybór części

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403046 z 11.01.2017

Zawsze szybka dostawa i zgodna z zamówieniem

zakupy: Chlapacze tył i przód do Ford S-max; styczeń 2017

plusy: Dobra jakość zamawianych produktów ,szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403018 z 11.01.2017

Doskonaly asortyment i oryginalne czesci w polaczeniu z bezpiecznie i szybko dostarczona przesylka jest wystarczajaca rekomendacja dla tego sklepu. Nalezy nadmienic ze maja zaufanie do klienta ktory placi przy pobraniu co jest mega plusem !!!! goraco polecam

zakupy: rozrzad, pompa wody, wycieraczki; styczeń 2017

plusy: Fachowosc obslugi, doskonala jakosc komponentow

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403010 z 11.01.2017

Bo moim zdaniem jest to najlepszy sklep. Atrakcyjny cenowo i bardzo dobry kontakt. Rewelacja.

zakupy: Sprzęgło Foc ZS16 wysp-03; styczeń 2017

plusy: Ceny , przejrzystośc i kontakt-doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402954 z 11.01.2017

Szeroka gama oryginalnych części a przede wszystkim szybka wysyłka.

zakupy: Różne; styczeń 2017

plusy: Oferta

minusy: Nie zauwżyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402878 z 10.01.2017

Bo to jest sklep forda i juz raz spelnil moje oczekiwanie.

zakupy: Lampy do jazdy dziennej; styczeń 2017

plusy: Oryginaly towar,oraz b.szybka dostawa

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sz_cywa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402806 z 09.01.2017

Pewność i solidność.

zakupy: podgrzewane dysze spryskiwaczy, reparaturki zacisków, stworzeń; styczeń 2017

plusy: pewność i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402790 z 09.01.2017

Bo kupilam Forda Fieste-sa to 1-sze moje zakupy w tym sklepie.

zakupy: Spinka podpory maski Fiesta.; styczeń 2017

plusy: Dodra opinia o sklepie

minusy: Nie widze wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

richi102 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402782 z 09.01.2017

Praktycznie wszystkie części do forda kupuję tutaj. Ceny nie odbiegają od zamienników, wszystko szybko i sprawnie.

zakupy: świece Żarowe; styczeń 2017

plusy: dostępność towaru, oryginalne części, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

January rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402614 z 05.01.2017

Wybralem, gdyz posiada nie tylko towar ale posiada wspaniala,profesjonalna obsluge. Zawsze mozna liczyc na dobra dorade oraz wspaniala obsluge. POLECAM przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Jestem bardzo zadowolony,calkowicie spelnia moje oczekiwania, nawet w sytuacjach gdy nie posiada w danej chwili interesujacego mnie towaru - otrzymoje w miare pelna informacje. Pozdrawiam i zycze pomyslnosci w Nowym Roku!

zakupy: Rozne do forda fiesty i focusa; styczeń 2017

plusy: wspaniala,fachowa obsluga

minusy: - nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER