Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2561
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2571 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zadowolony rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415126 z 28.06.2017

Oryginalne części w jednym miejscu ..do mega szybka przesyłka zamówione ok godziny 16 a dostarczona następnego dnia o 10 rano

zakupy: Łożyska skrętne i gumowe podkłatki pod nie; czerwiec 2017

plusy: Szybkość przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaro1364 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415082 z 27.06.2017

Szukałem oryginalnych części i je otrzymałem. Dostawa błyskawiczną. Polecam

zakupy: dywaniki; czerwiec 2017

plusy: szybka dostawa oryginalny towar

minusy: nie bylo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415078 z 27.06.2017

Pełen profesjonalizm, obsługa sklepu internetowego na najwyższym poziomie oraz elastyczne i ludzkie podejście do klienta.

zakupy: Dywaniki Ford Focus; czerwiec 2017

plusy: możliwość zakupienia oryginalnych części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415066 z 27.06.2017

Mieli najatrakcyjniejszą cenę, oraz pozytywne opinie. Nie zawiodłem się. Wysyłka była zrealizowana jeszcze tego samego dnia a produkt w 100% odpowiadał moim oczekiwaniom.

zakupy: silnik krokowy mondeo ST220; czerwiec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asamoa17 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414874 z 23.06.2017

Sklep posiada duży wybór asortymentu, czytelną stronę oraz szybko realizują zamówienia.

zakupy: Wahacz tylny wzdłużny mondeo MK III; czerwiec 2017

plusy: Szybko i konkretnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciusb rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414870 z 23.06.2017

SKlep posiada bogatą gamę części do Forda. Zamówiłem przewód do turbo mondeo mk3. Towar idealny, świetnie dopasowany. Kontakt ze sklepem wzorowy. Towar zamówiłem we wtorek 11.30, a w środę o 13,30 był na miejscu. POLECAM!!!

zakupy: przewód powietrza do turbo mondeo mk3; czerwiec 2017

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławoj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414854 z 22.06.2017

łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna realizacja zamówienia

zakupy: nakrętka samozaciskowafokus mk1; czerwiec 2017

plusy: łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna rea...

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414778 z 21.06.2017

Szeroki wybór dedykowanych produktów do forda, atrakcyjne ceny, Polecam

zakupy: Sworzeń wahacza; czerwiec 2017

plusy: Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciekmazury rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414770 z 21.06.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ tylko w nim znajduje potrzebne części do mojego escorta

zakupy: Klucz surowy do pilota ford; czerwiec 2017

plusy: Szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem

minusy: Nie znalazłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414766 z 21.06.2017

Za dobry kontakt z klientem i szybką wysyłkę zamówionego towaru który jest zgodny z opisem.POLECAM!!

zakupy: Wąż klimatyzacji; czerwiec 2017

plusy: Łatwość odszukiawnia danej części

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ja rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414374 z 14.06.2017

Dobra cena cześć oryginalnych fordowskich. Szybka wysyłka.

zakupy: Cewki, świece; czerwiec 2017

plusy: ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dobry1973 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414354 z 14.06.2017

Szybko,profesjonalnie,polecam

zakupy: Przewód klimatyzacji Ford; czerwiec 2017

plusy: Szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Onyx76er rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414310 z 13.06.2017

Bardzo szybko, profesjonalnie i w dobrej cenie

zakupy: Wkładka gałki zmiany biegów ( model 5-biegów ) - FORD; czerwiec 2017

plusy: Dobra oferta w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wieslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414306 z 13.06.2017

Najnizsze ceny na alegro Szybka dostawa.

zakupy: Filtr paliwa powietrza kabinowy; czerwiec 2017

plusy: Zetelnosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soulfly rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414302 z 13.06.2017

Bardzo sprawna i szybka wysyłka,dobry kontakt, na bieżąco informuje o postępie realizacji zamówienia i wysyłki

zakupy: rączka dźwigni hamulca ręcznego ford s-max; czerwiec 2017

plusy: cena, szybka wysyłka, wzorowy kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414278 z 13.06.2017

Oryginalne części Ford. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: Wycieraczki przednie Premium Ford. Filtr przeciwpyłkowy Ford; czerwiec 2017

plusy: Oryginalne części i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414198 z 12.06.2017

Sklep oferuje części bardzo dobrej jakości. Towar jest wysyłany od zaraz.

zakupy: Filtry, zaprawki lakiernicze, części zawieszenia.; czerwiec 2017

plusy: Szybki dostęp do części.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414090 z 09.06.2017

Kryterium ceny , markowe produkty, fachowa obsługa.

zakupy: Świece zapłonowe, uszczelki; czerwiec 2017

plusy: Szybki kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414086 z 09.06.2017

Bardzo dobrze dobrana część i bardzo szybka obsługa, na drugi dzień przesyłka dotarła do mnie.Wszystko zgodne z opisem .

zakupy: Przewód do kolektora ssącego Fiesta; czerwiec 2017

plusy: wszystko

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ludnar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413982 z 08.06.2017

Doradztwo,fachowość i miła obsługa polecam

zakupy: filtr paliwa; czerwiec 2017

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER