Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2622
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2633 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rarosu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 422038 z 18.10.2017

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja dostawy.

zakupy: Lusterko wsteczne; październik 2017

plusy: Rzetelność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 422030 z 18.10.2017

Szybko i bezproblemowo.Towar zgodny z opisem i zamówieniem.Polecam.

zakupy: Przewód elastyczny - gumowy obudowy filtra powietrza Duratec; październik 2017

plusy: cena,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421958 z 17.10.2017

szeroki asortyment , szybka wysyłka , sklep godny polecenia

zakupy: Filtr oleju, filtr paliwa, swiece zarowe Focus MK1; październik 2017

plusy: przejrzysty podział asortymentu , wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MP rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421894 z 16.10.2017

Szukając oryginalnych produktów Forda natknęłam się na tą stronę.Z zakupu jestem zadowolona,przebiegły szybko i sprawnie.

zakupy: Dywaniki samochodowe; październik 2017

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421878 z 16.10.2017

dobre ceny i zadowolenie z poprzednich zakupów

zakupy: nakrętki do felg aluminiowych i akcesoria; październik 2017

plusy: dobre ceny towarów, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Strider rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421810 z 14.10.2017

Dobre ceny, jasne opisy produktów, wszystko zgodne z zamówieniem, nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę spokojnie polecić ten sklep.

zakupy: Olej i filtry do Forda Mondeo mk4; październik 2017

plusy: ceny, przejrzysty opis, zdjęcia produktów, szybka wysyłk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421774 z 13.10.2017

Szeroki asortyment,super szybka dostawa,atrakcyjne ceny.Polecam

zakupy: Termostat, czujnik temperatury wody; październik 2017

plusy: fachowa i kompetentna obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421686 z 12.10.2017

Wszystko w porządku.

zakupy: świece zapłonowe; październik 2017

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzyś rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421634 z 11.10.2017

Dobra oferta, profesjonalna obsługa, polecam

zakupy: filtry; październik 2017

plusy: szybkość i dużo aktualnych informacji o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421610 z 11.10.2017

Pierwszy raz kupowałem w tym sklepie, przesyłka dotarła na drugi dzień jestem zadowolony. Polecam

zakupy: Zbiorniczek wyrównawczy; październik 2017

plusy: Fachowa Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Firma DIRK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421598 z 11.10.2017

Sklep znaleziony przez wyszukiwarkę, spełnił oczekiwania

zakupy: Miarka - bagnet poziomu oleju Fiesta; październik 2017

plusy: Terminowość i zgodność towaru z ofertą znakomita

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421594 z 11.10.2017

spełnia oczekiwania ,wszystkie zakupy szybko i profesjonalnie .

zakupy: nakładka na gałkę zmiany biegów, zestaw do regeneracji; październik 2017

plusy: szybko,sprawnie i profesjonalnie

minusy: moich zakupów nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421518 z 10.10.2017

Dobry kontakt,szybka wysyłka,towar dobrej jakości zgodny z opisem.

zakupy: Olej silnikowy, filtry, świece żarowe; październik 2017

plusy: Można liczyć na fachową poradę,szybka odpowiedź na maila

minusy: Wad nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zawory EGR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421510 z 10.10.2017

Profesjonalny kontakt, szybka wysyłka

zakupy: EGR; październik 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stefan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421470 z 09.10.2017

Szukałem konkretne częsci do mojej foczki. Jestem zadowolony i zaskoczony. paczka przyszła na drugi dzień. Zaoszczędzony czas i pieniądze. :) cyk

zakupy: Czesci do foczki; październik 2017

plusy: Dostepnośc części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421462 z 09.10.2017

Jak zawsze, szybko i sprawnie.

zakupy: Sworzeń kulisty.; październik 2017

plusy: Bardzo miła i szybka obsługa.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421414 z 08.10.2017

bardzo szybka dostawa, 24 h od złożenia zamówienia

zakupy: rozrząd do fiesty; październik 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421394 z 07.10.2017

Wybrałem ten sklep gdyż cena części którą kupowałem była bardzo atrakcyjna..

zakupy: rozrząd; październik 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421358 z 06.10.2017

Bardzo szybka realizacja zamówienia bezproblemowy kontakt towary zgodne z opisem jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam.

zakupy: Olej silnikowy filtr; październik 2017

plusy: Duży asortyment bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421342 z 06.10.2017

Wydał mi się zaufany. Ma dobre opinie. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: felgi stalowe 16", ; październik 2017

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER