Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2595
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2605 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Flipper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418382 z 19.08.2017

Sprawdzony sklep, szybka wysyłka.

zakupy: wycieraczki; sierpień 2017

plusy: Sprawdzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418334 z 18.08.2017

Potrzebowałem kilku części do układu hamulcowego a ten sklep oferował wszystko co mi było potrzebne i w dobrych cenach.

zakupy: elementy układu hamulcowego Ford Escort; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MIROSŁAW rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418262 z 17.08.2017

Wybrałem sklep ponieważ posiadał interesujące mnie podzespoły w przystępnej cenie. Towar dostarczony w ciągu 24 godzin zgodnie z zamówieniem .

zakupy: Antena i korek wlewu oleju.; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: obecnej chwili nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418250 z 17.08.2017

Dostawa w 24 godziny, magazyn lepiej zaopatrzony niż firmowy serwis.

zakupy: Klapka - zawór kolektora ssącego - odma - piasta tył; sierpień 2017

plusy: Wysyłka tego samego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418142 z 17.08.2017

Tanio i szybko polecam i na pewno kupię coś jeszcze.

zakupy: car audio części; sierpień 2017

plusy: tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418058 z 16.08.2017

bo nie ma lepszego i tanszego

zakupy: oleje klocki filtry itd.; sierpień 2017

plusy: ostatnie zakupy GRATIS

minusy: NIEMA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417902 z 11.08.2017

ponieważ sa to części do forda, i nie trzeba szukać miedzy innymi markami... ceny są względne.myślę ze jest dobrym sklepem internetowym.

zakupy: broki głowicy; sierpień 2017

plusy: dobra cena i bardzo szybko dostarczony towar

minusy: w sumie to nie było zastrzeżeń :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417898 z 11.08.2017

Obsługa pierwsza klasa, uprzejma i fachowa. Szybki czas realizacji

zakupy: śruby zawieszenia tylnego; sierpień 2017

plusy: Szybko i fachowo

minusy: nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417790 z 10.08.2017

Korzystam od lat.Towar zawsze pierwszej jakości.Szybka wysyłka,pełna informacja.

zakupy: Filtr kabinowy, wycieraczki Mondeo; sierpień 2017

plusy: Szybkości; doskonały asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417750 z 09.08.2017

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i sprzedaż była nienaganna. Tak samo teraz. Czemu jeszcze? Ten sklep miał część, ktkrej potrzebowałem a inni nie :)

zakupy: Przewód powietrzny filtra; sierpień 2017

plusy: Sprawnie i bez problemów

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417742 z 09.08.2017

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, czego więcej chcieć?

zakupy: Nakrętki do kół; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaziuk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417714 z 09.08.2017

od 7 lat korzystam z usług sklepu i zawsze obsługa jest profesjonalna i expresowa.Polecam.

zakupy: filtry, oleje, paski napedowe, pompy wody, akcesoria; sierpień 2017

plusy: jest

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417602 z 08.08.2017

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, sklep godny polecenia

zakupy: Przewody napięciowe, zbiorniczek wyrównawczy; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417546 z 07.08.2017

sklep godny polecenia,duży wybór części

zakupy: świece zapłonowe, klucz do świec; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417442 z 04.08.2017

Sklep godny polecenia ze wzgledu na duży asortyment oraz cene. Obsluga profesionalna. Polecam

zakupy: Olej. Filtr. Antena; sierpień 2017

plusy: Asortyment cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliva rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417358 z 03.08.2017

Parę razy kupowałem w tym sklepie i ani razu się nie zawiodłem. Szczerze mogę polecić Ford-ESklep.

zakupy: Graty do Mondeo; sierpień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldiw55 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417350 z 03.08.2017

Mam zaufanie do sklepu. Szybko,bezproblemowo,solidnie.

zakupy: filtry focus mk2; sierpień 2017

plusy: duży wybór towaru,przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417306 z 03.08.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ był w nim interesujący mnie towar w atrakcyjnych cenach. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: Rolka napinacza i cewka zapłonowa.; sierpień 2017

plusy: Towar zgodny z ofertą. Szybka obsługa.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417274 z 02.08.2017

Bardzo wyczerpująca i szybka obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Towar zapłacony przelewem otrzymałem 20 godzin od zamówienia. Rewelacja

zakupy: Olej - płyn do wspomagania kierownicy - czerwony - 500ml CARLUBE; sierpień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa, szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417146 z 31.07.2017

Bardzo szybka wysyłka,normalne ceny,duży wybór części

zakupy: świece zapłonowe, pasek klinowy, rolka napinacza; lipiec 2017

plusy: Szybkość wysyłki oraz brak pomyłek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER