Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2727
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2738 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bogdan 1020 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433566 z 21.04.2018

Duzy wybor czesci ,dobre ceny,szybka wysylka.

zakupy: wachacz przedni lewy, gumy pod tylne sprezyny; kwiecień 2018

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ST Tuning Style rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433494 z 19.04.2018

Polecam w 100% bardzo profesjonalny esklep :)

zakupy: cewka zapłonowa; kwiecień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433442 z 18.04.2018

Szybko sprawnie i na temat. Ceny nie sa az tak drogie po odszukaniu udalo sie odnalesc emblemat. Jutro zakladamy pozdr

zakupy: Emblemat fiesta; kwiecień 2018

plusy: Konrakt

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433438 z 18.04.2018

Szybko i bez problemu. Gorąco polecam.

zakupy: Tuleja wahacza Mondeo mk4; kwiecień 2018

plusy: Bardzo szybko, towar oryginalny i zgodny z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Festja rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433382 z 18.04.2018

Korzystne ceny szybka dostawa oryginalne części

zakupy: Tuleje tylne wahacza przedniego Focus Mk2FL; kwiecień 2018

plusy: Ceny,terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433350 z 17.04.2018

kupuje części tylko w tym sklepie i nigdy nie było żadnych problemów

zakupy: olej, klocki hamulcowe, tarcze, filtry; kwiecień 2018

plusy: szybko,sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433322 z 17.04.2018

Problem z zakupem części gdzie indziej

zakupy: Trzpień - spinka wieszaka półki; kwiecień 2018

plusy: szybki zakup

minusy: mało lokalizacji stacjonarnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433278 z 16.04.2018

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

zakupy: pompa wody, samoregulatory, krótkie linki hamulcowe; marzec 2018

plusy: dobre zaopatrzenie i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433222 z 15.04.2018

Kupuję u nich od kilku lat części do 2 samochodów. Zamówień było kilkanaście i zawsze wszystkie zgodne z tym co zamawiałem na drugi dzień u mnie. Polecam.

zakupy: Części zamienne; kwiecień 2018

plusy: Dostępność części

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOLEK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433218 z 15.04.2018

SUPER TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM WSZYSTKIM I NIE DROGO !!!

zakupy: emblemat; kwiecień 2018

plusy: niska cena

minusy: mało towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dar29 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433114 z 13.04.2018

Szukałem oryginalnego produktu. Już wcześniej kupowałem w tym sklepie. Wszystko ok .Polecam na 100 procent.

zakupy: emblemat tylnej klapy focus mk3; kwiecień 2018

plusy: szybka przesyłka i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak na tą chwile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433106 z 13.04.2018

Duży asortyment części zamiennych i wyposażenia. Bardzo dobre ceny.

zakupy: nakrętki felg alu; kwiecień 2018

plusy: Fachowość. Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433078 z 12.04.2018

Największy wybór i najniższe ceny

zakupy: Klocki hamulcowe, olej filtr oleju i kabinowy, listwa chrrom; kwiecień 2018

plusy: Szybka i rzetelna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432990 z 11.04.2018

Bardzo duży asortyment oryginalnych części, konkurencyjne ceny. Szybko odpowiadają na zadane pytania, pomagają w wyborze właściwej części. Bardzo szybka wysyłka (w moim przypadku jednego dnia zakup, następnego dnia kurier zapukał do drzwi). Zdecydowanie polecam!

zakupy: Filtr kabinowy z węglem aktywnym, filtr paliwa, ; kwiecień 2018

plusy: dobre ceny oryg. części, dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432982 z 11.04.2018

Bardzo dobry sklep polecam

zakupy: chlapacze kpt tył i przód, nakrętki kół kpt fiesta; kwiecień 2018

plusy: sumienność

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432978 z 11.04.2018

Wybrałem z uwagi na dostępność części i korzystne ceny. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania

zakupy: Włacznik otw. pokrywy bagażnika, lampki ośw. tab. rejestr.; kwiecień 2018

plusy: szeroki asortyment, dobre cena, solina obsługa

minusy: brak filii w Warszawie :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basik_1957 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432962 z 11.04.2018

Kolejny udany zakup ,szybka dostawa.

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432954 z 10.04.2018

Większy wybór i trochę taniej niż w podobnych sklepach.100% zadowolenia z towaru i terminu dostaw. Sklep godny polecenia.

zakupy: Linki hamulcowe, klocki, osłony gumowe, łozysko koła i inn.; kwiecień 2018

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pajak59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432922 z 09.04.2018

Bo wszystko w jednym miejscu

zakupy: 22498; kwiecień 2018

plusy: szybka i miła obsluga

minusy: jak dotąd nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432914 z 09.04.2018

wszystko sprawnie i szybko polecam ten sklep:)

zakupy: filtry i oleje; kwiecień 2018

plusy: realizacja zamówienie i zgodność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER