Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2468
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2477 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

rdesz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406314 z 22.02.2017

Przejrzysta strona sklepu, bardzo czytelna, łatwo wyszukać i wybrać potrzebne części.

zakupy: Pióro wycieraczki tył, chlapacze tył - fockus mk2 kombi; luty 2017

plusy: specjalizacja w jednej marce samochodu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alfred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406310 z 22.02.2017

Ten sklep miał wszystko co mnie interesowało, a na dodatek w super cenie. Sklep godny polecenia.

zakupy: Gumowe nakładki na pedały do forda fiesty; luty 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406298 z 22.02.2017

Nie mogłe znależć w innym miejscu towaru do 18 letniego forda escorta

zakupy: zatrzaski do kokpitu, żarówki oświetlenia zegarów; luty 2017

plusy: terminowość dostawy

minusy: niestety zatrzaski były pomylone

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406290 z 22.02.2017

Przejrzysta strona sklepu, bardzo czytelna, łatwo wyszukać i wybrać potrzebne części.

zakupy: filtr oleju, paliwa, kabinowy, powietrza, olej, pióra wyc.; luty 2017

plusy: Szybkość realizacji oraz jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406174 z 21.02.2017

Posiada wszystkie części które mnie interesowały z dokładnym opisem do jakiego modelu jest konkretna część jest to dla mnie bardzo pomocne, Bardzo sprawna obsługa szybka wysyłka bezproblemowy kontakt, w mailu dostałem wszystkie niezbędne informacje

zakupy: wycieraczki, filtr paliwa, filtr powietrza, filtr oleju; luty 2017

plusy: szybka i dokładna wyszukiwarka

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406070 z 20.02.2017

Dostępne potrzebne części. Oczekiwania zostały spełnione. Wyczerpująca informacja o potrzebnych zamawianych częściach.

zakupy: Śruby mocowania zawieszenia do nadwozia . Ford Fiesta 1, 3 i; luty 2017

plusy: Współpraca z klientem.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rturro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406042 z 19.02.2017

100% zadowolenia

zakupy: Przegub wewnętrzny półosi - lewy Focus Mk2 * C-max 1.6 TDCi; luty 2017

plusy: super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406030 z 19.02.2017

wybrałem ten sklep dlatego gdyż tylko on miał towar którego potrzebowałem i w tak dobrej cenie.przedmiot otrzymałem szybko i bezproblemowo.często sprzedawcy odmawiją wysyłki za pobraniem a tu nie było żadnego problemu- wielki plus

zakupy: siłownik klapy; luty 2017

plusy: solidność terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406002 z 18.02.2017

Przystępne ceny, oryginalne części, bardzo szybka realizacja. Polecam.

zakupy: Dekielki kołpaków.; luty 2017

plusy: Oryginalne części, przystępna cena.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hillek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405922 z 17.02.2017

Duży wybór produktów, szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: wycieraczki samochodowe; luty 2017

plusy: szybka realizacaj zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyran'o rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405914 z 17.02.2017

wszystko ok to już kolejne zakupy mogę szczerze polecić tego sprzedawcę

zakupy: oleje filtry klocki uszczelniacze; luty 2017

plusy: terminowość dostaw

minusy: brak nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

charlesking rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405886 z 17.02.2017

Bardzo przystępne ceny. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: silnik - osprzęt; luty 2017

plusy: cena, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AREK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405830 z 16.02.2017

BRDZO MIŁA, SZYBKA I FACHOWA OBSŁUGA.

zakupy: EMBLEMATY FORD; luty 2017

plusy: SZYBKOŚĆ, FACHOWOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

e.t rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405818 z 16.02.2017

Telefonicznie Pan dobrał mi bardzo dobry czujnik i problemy z notorycznym przegrzewaniem się silnika zniknęły. Pozdrawiam

zakupy: Czujnik temperatury płynu chłodzącego Focus mk1; styczeń 2017

plusy: Doskonała obsługa i szybki dostarczenie zak. towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405726 z 14.02.2017

Jest to już mój trzeci zakup w tym sklepie,jak narazie to wszystko w najlepszym porzadku

zakupy: oleje, filtry, żarówki; luty 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markus6 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405706 z 14.02.2017

Super Sprzedawca!!! Błyskawiczna transakcja!!! DZIĘKUJĘ I SERDECZNIE POLECAM

zakupy: Pompka silniczek spryskiwacza, uszczelka pompki; luty 2017

plusy: szybko isprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wkg rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405702 z 14.02.2017

Spełnił. Błyskawiczna wysyłka, kompetentny doradca, akceptowalne ceny.

zakupy: Klocki hamulcowe, zestaw filtrów Mondeo mk4; luty 2017

plusy: kompetentna obsługa, błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Black rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405698 z 14.02.2017

Ekspresowa dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam !

zakupy: wycieraczki ford; luty 2017

plusy: ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405694 z 14.02.2017

Fachowa pomoc, bardzo dobry kontakt mimo, iż zakup był drobiazgowy.

zakupy: Spinka reflektora; luty 2017

plusy: Fachowa pomoc, bardzo dobry kontakt mailowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405474 z 10.02.2017

Towar zgodny z opisem, dostępny od ręki i w dobrej cenie. Czas dostawy zgodny z deklaracją sprzedawcy, informacja na każdym etapie realizacji.

zakupy: silnik dmuchawy ford; luty 2017

plusy: dostępność i cena

minusy: szukam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER