Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2445
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2454 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403710 z 21.01.2017

dobra obsługa szybka wysyłka ,części ok.

zakupy: zestaw naprawczy hamulców; styczeń 2017

plusy: dobra obsługa

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403670 z 20.01.2017

Dwa razy robiłem zakupy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Towar zgodny z zamówieniem i dostarczali zawsze na czas, a nawet szybciej!

zakupy: Różne części do Forda; styczeń 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403658 z 20.01.2017

Oryginalne części w przystępnych cenach

zakupy: Poduszka + łożysko amortyzatora SKF; styczeń 2017

plusy: Duży wybór części i cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403650 z 20.01.2017

Profesjonaliści

zakupy: klapki kolektora; styczeń 2017

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403638 z 19.01.2017

spelnia oczekiwania szybka wsyłka. bardzo polecam

zakupy: przekaznik swiec; styczeń 2017

plusy: dobre ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403626 z 19.01.2017

to jeszcze raz ja

zakupy: w.w.; styczeń 2017

plusy: odnośnie cen to wycofuję się, że to wada;) to zaleta.

minusy: wszystko o.k. :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403622 z 19.01.2017

Wybrałam (kiedyś) i nadal wybieram ten sklep bo jest SOLIDNY i PROFESJONALNY.

zakupy: wycieraczki, dywaniki, zapinki chlap., spinka wieszaka półki; styczeń 2017

plusy: błyskawiczna obsługa, wysyłka, jakość obsługi

minusy: może ceny ale wiadomo- za nimi idzie jakość więc...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403474 z 17.01.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na porównywalne ceny oryginalnych części i płynów eksploatacyjnych do zamienników na obecną chwilę bez zastrzeżeń szybka profesjonalna obsługa i szybka wysyłka oby tak dalej. Pozdrawiam

zakupy: Oleje do skrzyni biegów; styczeń 2017

plusy: Przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403458 z 17.01.2017

Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Kolejny udany zakup i pewnie nie ostatni. POLECAM!

zakupy: Włącznik otwierania bagażnika Focus Mk2; styczeń 2017

plusy: zgodność przedmiotu, szyba dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszekzz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403374 z 16.01.2017

B. dobra szybka obsługa, to mój kolejny zakup

zakupy: lusterko; styczeń 2017

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

micha rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403366 z 16.01.2017

szybko ,tanio ,solidnie.

zakupy: Bardzo dużo ze niezliczę .; styczeń 2017

plusy: obsługa,zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403362 z 16.01.2017

pełen profesionalizm

zakupy: żarówki; styczeń 2017

plusy: znajomość tematu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403322 z 15.01.2017

Ekspresowo, wszystko w porządku. POLECAM.

zakupy: wycieraczki mondeo mk4; styczeń 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403246 z 14.01.2017

Czytelne opisy ,szybka wysyłka.

zakupy: Rozrząd- ford focus c-max; styczeń 2017

plusy: Dostawa w 24 godz

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kbbk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403210 z 13.01.2017

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2017

plusy: dostępny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zgred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403134 z 12.01.2017

towar dostarczono w expresowym tempie , ze sklepu do Warszawy w1 dzień

zakupy: amortyzatory ford n; styczeń 2017

plusy: czas dostawy , ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szczepan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403106 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ strona internetowa jest bardzo czytelna oraz obsługa na pytania odpowiada wyczerpująco . Więcej takich sprzedawców.

zakupy: fitry oleje inne produkty; styczeń 2017

plusy: dobra jakośc części oraz szybka dostawa

minusy: bark wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Orbison rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403098 z 12.01.2017

Już kupowałem

zakupy: olej; styczeń 2017

plusy: duży wybór części

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403046 z 11.01.2017

Zawsze szybka dostawa i zgodna z zamówieniem

zakupy: Chlapacze tył i przód do Ford S-max; styczeń 2017

plusy: Dobra jakość zamawianych produktów ,szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403018 z 11.01.2017

Doskonaly asortyment i oryginalne czesci w polaczeniu z bezpiecznie i szybko dostarczona przesylka jest wystarczajaca rekomendacja dla tego sklepu. Nalezy nadmienic ze maja zaufanie do klienta ktory placi przy pobraniu co jest mega plusem !!!! goraco polecam

zakupy: rozrzad, pompa wody, wycieraczki; styczeń 2017

plusy: Fachowosc obslugi, doskonala jakosc komponentow

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER