Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2768
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2779 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436562 z 20.06.2018

jest OK!

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; czerwiec 2018

plusy: terminowość i rzetelna informacja o towarze

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436398 z 16.06.2018

Atrakcyjne ceny , błyskawiczna obsługa

zakupy: Piasta z łozyskiem do ford focus; czerwiec 2018

plusy: atrakcyjne ceny, błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rzatne rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436390 z 16.06.2018

Szybko i sprawnie.

zakupy: częsci do Forda; czerwiec 2018

plusy: Pewnośc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436386 z 16.06.2018

Super kontakt,szybka dostawa,szeroki asortyment orginalnych części,atrakcyjne ceny

zakupy: pióra wycieraczek, filtr oleju, śruba miski oleju; czerwiec 2018

plusy: szybka dostawa,atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436378 z 15.06.2018

Części dobrej jakości.

zakupy: Uszczelka zaworu wolnych obrotów; czerwiec 2018

plusy: Oryginalne części

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436374 z 15.06.2018

Szybko, sprawnie dobra oferta

zakupy: uszczelki, częśći różne; czerwiec 2018

plusy: szybko.sprawnie.solidnie

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DW rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436306 z 14.06.2018

Kolejny zakup, dobra cena, szybka dostawa.

zakupy: klocki hamulcowe; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nerzok rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436302 z 14.06.2018

Dostęp do części wysokiej jakości. Szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: Siłownik gazowy pokrywy bagażnika Focus Mk2 * Mk2 FL Hatchback; czerwiec 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436274 z 14.06.2018

ze względu na przystępną ofertę poszukiwanego produktu

zakupy: nakładki gumowe na pedały hamulca i sprzęła; czerwiec 2018

plusy: miło i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marpa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436266 z 13.06.2018

Duży wybór Częsci oryginalnych jak o zamienników w przyzwoitych cenach . Szybka dostawa . Dobrze zapakowany przesyłki

zakupy: Podcisnieniowe sterowanie kolektorem dolotowym; czerwiec 2018

plusy: Duży wybór . Znośnie ceny

minusy: Brak wysyłki paczkomatami inpost

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vis76 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436250 z 13.06.2018

Wszystko ok polecam 100 %

zakupy: Dywaniki gumowe ford focus mk3; czerwiec 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436238 z 13.06.2018

Bezproblemowa i szybka obsługa, szybka wysyłka zamówionego towaru.

zakupy: korek zbiorniczka wyrównawczego; czerwiec 2018

plusy: szybkość obsługi

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436102 z 09.06.2018

przystępne ceeny , zybka dostawa , zgodność dostawy z zamówieniem

zakupy: mechanizm wycieraczek; czerwiec 2018

plusy: cena, zgodność z zamówieniem , błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436078 z 08.06.2018

Ma duży asortyment produktów do samochodów marki Ford. Chociaż liczę, że sklep będzie się rozwijał, żeby był jeszcze większy 😊. Kupiłem lusterko wewnętrzne. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo szybko otrzymałem potrzebny towar.

zakupy: Lusterko wewnętrzne.; czerwiec 2018

plusy: Zawsze patrzę na jakość produktów. 😊

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436054 z 08.06.2018

Dobra oferta, ceny OK

zakupy: uszczelki; czerwiec 2018

plusy: szybko.sprawnie.solidnie

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435994 z 07.06.2018

Kilka razy kupowałem już w tym sklepie , towar był dostarczany w Polsce tym razem dostarczony był do Niemiec ponad 1200 km. w przeciągu dwóch dni. I wszystko się zgadza.

zakupy: filtr paliwa, filtr oleju, filtr klimatyzacjji, filtr powietrz; czerwiec 2018

plusy: Sklep pewny na 100%

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawekryn rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435946 z 07.06.2018

tak

zakupy: filtry olej klocki tarcze; czerwiec 2018

plusy: łatwość zakupu

minusy: brak niektórych pozycji których potrzebowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435934 z 06.06.2018

Kolejny zakup w tym sklepie. Wszystko zgodne z opisem.POLECAM.

zakupy: Lampki tablicy rejestracyjnej; czerwiec 2018

plusy: Dobre ceny.

minusy: Wady niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435866 z 05.06.2018

ponieważ posiadam forda a w tym sklepie otrzymałem potrzebne mi części bez problemów i szybką dostawą

zakupy: łożyska do kół, filtr powietrza, regulator napięcia szczęk; czerwiec 2018

plusy: profesjonalizm i szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435774 z 04.06.2018

Części do mojego forda jak i do aut znajomych kupuję tylko na ford-e-sklep. Wszystko na czas, zgodne z zamówieniem. Szczerze polecam

zakupy: Filtry, tarcze, zawieszenie, ; czerwiec 2018

plusy: Terminowość, uczciwość, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER