Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2884
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2896 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451230 z 17.04.2019

Super sklep szybka dostawa

zakupy: Filtry oleje; kwiecień 2019

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451174 z 14.04.2019

Wszystko pozytywnie. Kupiłem bat anteny z układem navi. do mondeo mk4 i działa elegancko. Wysyłka błyskawiczna, więc długo nie czekałem.

zakupy: Bat anteny z układem nawigacji 660mm.; kwiecień 2019

plusy: Dostępność towaru na magazynie, szeroki wybór asortyment

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451170 z 14.04.2019

Szybka, profesjonalnie

zakupy: Nakrętki do kół alu; kwiecień 2019

plusy: Wszystko OK

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451166 z 14.04.2019

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem, dobrze opisane i co najważniejsze po zamontowaniu działają jak ta lala, b. dobra cena Polecam !!

zakupy: czujki ciśnienia z wentylami do ford fiesta; kwiecień 2019

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451130 z 12.04.2019

Duży wybór, dobre ceny, szybka wysyłka . Sklep godny polecenia .

zakupy: Podkładki; kwiecień 2019

plusy: Szybka wysyłka , duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451102 z 11.04.2019

posiada duży asortyment części,fachowa obsługa, łatwy kontakt.

zakupy: zamiennik do silniczka regulacji fotela ford mondeo mk3; kwiecień 2019

plusy: szybka,konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451090 z 11.04.2019

Ze sklepu korzystam już długi czas, zawsze w nim zamawiam, bo to pewne oryginalne części. Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowany towar. Polecam jeśli chcesz dbać o swojego Fordzika :)

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2019

plusy: Jakość, cena, szybka wysyłka, pakowanie towaru

minusy: Przydałaby się większa ilość marek olei

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 451066 z 10.04.2019

Wybrałam ten sklep z uwagi na konkurencyjną cenę oryginalnych produktów. Sklep i zamówienie w pełni spełniło moje oczekiwania

zakupy: pióra do wycieraczek FORD FIESTA 2017; kwiecień 2019

plusy: pomoc w wyborze pasujących części, dobry kontakt

minusy: mało przejrzysta strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450926 z 05.04.2019

Sklep wybrałem w związku z bardzo szerokim asortymenten jaki jest oferowany oraz z przystepnymi cenami. Podczas konsultacji telefonicznej bądź mailowej zawsze otrzymałem rzetelną odpowiedź. Bardzo polecam sprzedawcę.

zakupy: Olej, filtry, śruby do kół.; kwiecień 2019

plusy: szybko, sprawnie, rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450882 z 04.04.2019

Jestem klientem sklepu od 2012 roku. Korzystne ceny, szybka dostawa kurierska GLS, oryginalne części.

zakupy: Olej i filtr oleju do ford focus; kwiecień 2019

plusy: same plusy

minusy: niie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berx rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450806 z 01.04.2019

Super sklep

zakupy: Zestaw naprawczy; kwiecień 2019

plusy: Towar zgodny z opisem i szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450778 z 29.03.2019

Zakupy w tym sklepie to przyjemność,bardzo dobry kontakt ze sklepem jestem w pełni zadowolony.

zakupy: chlapacze przednie S-max, filtr oleju, filtr paliwa .; marzec 2019

plusy: pełny profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cedr2 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450770 z 29.03.2019

szybka dostawa, dobry kontakt, wszystko OK.

zakupy: licznik szybkościomierza Ford Fiesta; marzec 2019

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450754 z 28.03.2019

Ok niskie ceny org.szybka dostawa

zakupy: Rozrząd amortyzatory filtry; marzec 2019

plusy: Szybka dostepnosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michci rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450750 z 28.03.2019

Markowy asortyment w dobrej cenie.

zakupy: Piasty tył Focus /mk2; marzec 2019

plusy: Expresowa realizacja. Bardzo dobry kontakt.

minusy: Na razie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450722 z 28.03.2019

Dobre ceny za części org. Szybka dostawa

zakupy: Rozrząd amortyzatory filtry; marzec 2019

plusy: Szybka dostepnosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450710 z 28.03.2019

Miła i szybka obsługa towar zgodny z opisem czas realizacji zamówienia rewelacja

zakupy: Rozrząd amortyzatory filry; marzec 2019

plusy: Szybka dostepnosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450698 z 27.03.2019

Szybki kontakt i miła obsługa bez problemowa.

zakupy: nakładkę na pedał sprzęgła; marzec 2019

plusy: obsługa i kontakt

minusy: nie natrafiłem na wady sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450610 z 25.03.2019

Szeroka oferta części zamiennych do modelu, który już dawno przestał być produkowany.

zakupy: tarcze hamulcowe + klocki hamulcowe; marzec 2019

plusy: przejrzysta witryna sklepowa, proste intuicyjne zakupy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 450570 z 22.03.2019

Bo ma i oryginały i zamienniki,realizacja błyskawiczna

zakupy: oleje i inne akcesoria; marzec 2019

plusy: solidność,terminowość,fachowość

minusy: na razie nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER