Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2972
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2984 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457114 z 23.01.2020

Dobre ceny produktów i dostępność części.

zakupy: Lampka oświetlenia tablicy rejestracyjnej Ford Ka.; styczeń 2020

plusy: Szybka wysyłka, duża ilość towarów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457106 z 23.01.2020

Czytelny i wiarygodny opis produktu . Dobra cena . Szybka dostawa

zakupy: korek wlewu paliwa Ford Fiesta MK-4; styczeń 2020

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457070 z 22.01.2020

Kolejny zakup. Super Super Super sprawnie i szybko.

zakupy: Filtry S max, Focus; styczeń 2020

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arcio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457034 z 21.01.2020

Super sprzedawca szybka wysyłka duża dostępność części oryginalnych oraz zamienników.

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2020

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457026 z 20.01.2020

Niższe ceny mają na niektóre produkty

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2020

plusy: Wszystko dla Forda

minusy: Narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457014 z 20.01.2020

Fachowa pomoc! Natychmiastowa obsługa! Nie ma problemu z ew. zmianą zamówienia czy wymianą produktów. Bardzo polecam!

zakupy: Filtry, zacisk hamulcowy, antena i wiele innych.; styczeń 2020

plusy: Fachowość i duża ilość asortymentu.

minusy: Cena;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456998 z 18.01.2020

W sklepie jest wszystko czego potrzebuję. Bardzo szybka wysyłka.

zakupy: Żarówki podświetlenia licznika; styczeń 2020

plusy: Kontakt w klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elektryczka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456986 z 17.01.2020

Szukałam częsci dla klienta mojego wasztatu.Na drugi dzień towar miałam u siebie a popoludniu klient wyjechał zadowolony naprawionym autem.A znalazłam sklep przypadkowo! Było warto zaufać

zakupy: siłownik zamka klapy bagażnika; styczeń 2020

plusy: terminowość i zgodność oferty

minusy: nie spotkałam sie z takimi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456818 z 08.01.2020

Znalazłem ten sklep w sieci przez przypadek.Od tej pory nie szukam części do forda nigdzie indziej.

zakupy: amortyzatory, oleje, w planie zakup separatora oleju.; styczeń 2020

plusy: expres obsługi

minusy: jak do tej pory brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456746 z 03.01.2020

Szeroki wachlarz części zamiennych , sporo zamienników dobrych producentów. Miła fachowa obsługa i szybka dostawa towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej GLS.

zakupy: Lączniki stabilizatora, olej, filtr oleju, filtr kabinowy; styczeń 2020

plusy: Ceny ,spory asortyment części fachwa i uprzejma obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yury Pinayeu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456714 z 02.01.2020

spełnił na 150%!!!bardzo dziekue

zakupy: Linki skrzyni biegów ford focus mk 1; styczeń 2020

plusy: 100%ok

minusy: Nie bylo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456710 z 01.01.2020

Nie pierwszy zakup. Produkty dobrej jakości jeśli chodzi o zamienniki, bardzo szybka realizacja zamówienia

zakupy: Zestawy śrub regulacji zawieszenia tylnego mondeo mk4; grudzień 2019

plusy: Fachowe doradztwo, kontakt na bieżąco, szybkość realizaj

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hen.bodzio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456702 z 31.12.2019

Bo ma bardzo dobre opinie i oryginalne czesci. Bardzo szybki czas wysylki i dardzo dobre ceny. Polecam o polecać będę.

zakupy: Swiece i przewody zaplonowe; grudzień 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hopek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456670 z 28.12.2019

Bardzo dobry kontakt,szybką wysyłką i jakość części najlepsza.

zakupy: Przelewy wtryskow fiesta mk6; grudzień 2019

plusy: Jakość towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456650 z 27.12.2019

Bardzo dobry sklep polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: części samochodowe; grudzień 2019

plusy: rzetelna obsługa sklepu polecam

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456634 z 24.12.2019

Dlatego, ze to kolejne moje zakupy i jeszcze sie nie zawiodlem...

zakupy: Nakladki na pedala ford kuga; grudzień 2019

plusy: Szybka dostawa, jakosc sprzedawanych czesci..

minusy: Nadal brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456518 z 18.12.2019

Towar zgodny z zamówinim. Szybki kontakt e-mail bezproblemowo zmiana zamówinia( korekta ) przed zapłatą ,błąd wynikał z mojego pośpiechu przy zamawianiu. Szybka dkstawa.

zakupy: Żarówki. czerwone.spinki mocowani lampy tylnej do mk€, ; grudzień 2019

plusy: Szybki kontakt przy moim błędzie podczas zamawiania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456494 z 17.12.2019

Kilka lat temu szukałem części do Forda, znalazłem w internecie ten sklep i póki będę miał jakiegoś Forda, dopóty będę w nim zamawiał części. Bardzo rzetelny sklep, a dostawa jest ekspresowa. Polecam!

zakupy: wiele różnych; grudzień 2019

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diana rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456414 z 13.12.2019

Przypadkiem trafiłam na stronę sklepu.Jestem pod wrażeniem.Bogaty asortyment w dobrych cenach i czas wysyłki expresowy.

zakupy: Lakier spray-panther black; grudzień 2019

plusy: Zgodność towaru z opisem i czas realizacji.Polecam 100%

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RYSZARD rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 456386 z 12.12.2019

KOMPETENTNA OBSŁUGA, CENY NORMALNE CZĘŚCI ORYGINALNYCH I ZAMIENNIKÓW.DOSTAWA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM I KOSMICZNIE SZYBKA. ZDECYDOWANIE POLECAM.

zakupy: FILTR OLEJU, FILTR KABINOWY, ŚWIECE ZAPŁONOWE FIESTA 2016; grudzień 2019

plusy: MIŁA I SZYBKA FACHOWA OBSŁUGA

minusy: PIERWSZY RAZ ROBIŁEM ZAKUPY I MINUSÓW NIE MAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER