Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2789
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2800 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438974 z 14.08.2018

Ford e- sklep wybrałem dlatego, gdyż oferuje zarówno części oryginalne jak i dobrej jakości zamienniki w przystępnej cenie.

zakupy: Części do Forda Focusa MK2; sierpień 2018

plusy: Czas realizacji zamówienia

minusy: Nie zawsze są dostępne każdego typu części np. spinki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bolek Marciniszy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438838 z 10.08.2018

Bardzo sprawne załatwianie zamówień

zakupy: osłona; sierpień 2018

plusy: szybkość

minusy: bez komentarza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438830 z 10.08.2018

Obsługa sklepu genialna. Zacząłem od zostawienia maila w celu powiadomienia o dostępności towaru. Na drugi dzień dostałem wiadomość, że towar jest już dostępny. Złożyłem zamówienia, opłaciłem przelewem i za dwa dni towar był u mnie. Towar był oczywiście zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Nic dodać, nic ująć. Polecam tego sprzedającego. Pozdrawiam.

zakupy: Linka hamulca ręcznego, łączniki stabilizatorów do Focus MK1; sierpień 2018

plusy: Szybki kontak - maila potwierdzające całą tranzakcję.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438814 z 10.08.2018

Duży wybór części,super ceny

zakupy: elektrozawory podciśnienia, płyn hamulcowy, bezpiecznik; sierpień 2018

plusy: kontakt,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cukier rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438774 z 09.08.2018

Czytelna strona-części zgodne z opisem ! szybki kontakt,doradztwo profesjonalne,natychmiastowa wysyłka ! konkurencyjne ceny i w większości oryginalne części Motorcraft ! Jestem klientem od 7-lat bez zastrzeżeń ! Zakupiłem części na około 6000 zł bez reklamacji ! Polecam !

zakupy: Różne; sierpień 2018

plusy: zainteresowanie klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438582 z 02.08.2018

wybrałem ten sklep z polecenia znajomego kupuje już w tym sklepie kilka razyy

zakupy: Swiece, cewki, kable wysokiego napiecia i wąż układu chłodzen; sierpień 2018

plusy: Tak jak w opisie szybka realizacjia zamówienia i szybka

minusy: niema wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gibon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438550 z 02.08.2018

towar zgodny z opisem.szybka wysyłka

zakupy: swiece filtr oleju; lipiec 2018

plusy: szybka wysyłka zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornela rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438474 z 01.08.2018

Potrzebowałam listewek słupka drzwi na przód na i na tył - nie dość że nie było problemu z dostępnością to jeszcze miały atrakcyjną cenę ;)

zakupy: Listwy pionowe słupka drzwi do Forda Fiesty 2002r.; lipiec 2018

plusy: ekspresowa wysyła i zgodność towaru z opisem

minusy: nie ma ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438450 z 31.07.2018

Potrzebowałem dobre,oryginalne wycieraczki szyb do Forda Ka-II. Sklep posiada takie wycieraczki Ford premium. Sklep sprawdził,czy pasują do tego auta-rzeczywiście są idealne po założeniu.Jakieś marketowe miały zbyt duży luz,więc były głośne przy ruchu tam i z powrotem.

zakupy: Wycieraczki szyb do Forda Ka II.R.2015; lipiec 2018

plusy: Otrzymałem 24 godz. po zamówieniu. Ekstra

minusy: ---------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Festador rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438402 z 30.07.2018

Ogromna oferta produktów, ceny konkurencyjne (większość częsci OEM znacznie tańsza niż w ASO po zniżkach). Super podejście do klienta

zakupy: Sprzęgło komplet, części zawieszenia przód; czerwiec 2018

plusy: Cena, obsługa klienta

minusy: Brak, do tej pory wszystkie zamówienia bez problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438310 z 27.07.2018

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka Polecam

zakupy: Zawór - wentyl - czujnika TPMS - układu kontroli ciśnienia opony; lipiec 2018

plusy: Wiarygodność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438082 z 22.07.2018

wybrany towar zgodny z opisem, przesyłka doszła szybko i sprawnie, kontakt ze sklepem bardzo przyjemny i rzeczowy

zakupy: klapki przepustnicy kolektora ssacego i tulejki klapek; lipiec 2018

plusy: obsluga

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Figul rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438046 z 20.07.2018

Konkretna informacja. Chęć udzielenia pomocy przy doborze części. Duży wybór części i akcesoriów. Fajna obsługa.

zakupy: Płyn do chłodnic, olej do układu kierowniczego. Lakier.; lipiec 2018

plusy: Wybór części. Obsługa.

minusy: Dla mnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438030 z 20.07.2018

Sklep wybrałem ze względu na dobre opinie,dobre ceny oraz wcześniejsze udane zakupy. Sklep w 200 procentach spełnia moje oczekiwania.Profesjonalna obsługa pod każdym względem. Części oryginalne.Mega szybka wysyłka.

zakupy: Części do Forda S-Max; lipiec 2018

plusy: Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Derek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438022 z 20.07.2018

Kompetentna, sprawna, fachowa obsługa. Przesyłka dostarczona w ciagu 1 dnia.] Polecam ten sklep z całym przekonaniem

zakupy: Zestaw wycieraczek szyb; lipiec 2018

plusy: Kompetencja, sprawnośc załatwiania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437914 z 18.07.2018

Bardzo rzetelny sklep. Duży asortyment, miła obsługa,dobre doradztwo.

zakupy: Duużo części do mondeo i nie tylko; lipiec 2018

plusy: szybka realizacja, duży asortyment, dobre doradztwo

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pecio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437882 z 18.07.2018

Szybka realizacja.

zakupy: Filtr oleju, lakier zaprawkowy, gniazdo zapalniczki; lipiec 2018

plusy: Szybkość realizacji,kontakt,obsługa

minusy: Asortyment, sposób płatności ( tylko przelewy klasyczne)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek z Kalisza rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437878 z 18.07.2018

Od pięciu lat super!

zakupy: wiele części do Forda; lipiec 2018

plusy: tanio, szybko, profesjonalnie, zgodnie z ofertą

minusy: jak na razie brak i tak trzymać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437874 z 18.07.2018

Orginalne części dobrze zapakowane szybka i darmowa przesyłka

zakupy: Rozrząd 2.0 TDCI durateq; lipiec 2018

plusy: Szybko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437854 z 17.07.2018

Bogaty asortyment łatwe wyszukiwanie potrzebnych części dobre ceny

zakupy: świece i przewody ford mondeo mk3; lipiec 2018

plusy: Informacja na bieżąco o przesyłce

minusy: Firma Kurierska masakra

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER