Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2490
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2499 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408306 z 22.03.2017

Jako jedyny internetowy sklep posiadali Państwo uchwyty isofix przeznaczone dla forda

zakupy: Mocowanie fotelika isofix; marzec 2017

plusy: Expresowa wysyłka , bardzo dobry kontakt i duży wybor

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408302 z 22.03.2017

Kontakt bardzo dobry.wysyłka ekspresowa.

zakupy: Śruby do wahacza, filtr paliwa do mondeo mk2; marzec 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt i wysyłka tego samego dnia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408286 z 22.03.2017

Sklep jest polecany na forum forda i opinię mogę potwierdzić.

zakupy: Antena + gniazdo anteny; marzec 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ireneusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408234 z 21.03.2017

witam.wysyłka expres wszystko ok .polecam

zakupy: olej, filtr oleju; marzec 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: niema wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408094 z 19.03.2017

Trafiłem przypadkiem przy poszukiwaniu nakrętek i nie żałuje. Na pewno jeszcze skorzystam z Tego sklepu. POLECAM.

zakupy: Nakretki do felg aluminiowych.; luty 2017

plusy: Szybka i konkretna odpowiedz na pytanie. Szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408058 z 18.03.2017

Zdecydowanie polecam ten sklep. Baaaardzo profesjonalne doradztwo. Sprawdzenie czesci z VINem+ wyslanie dodatkowych zdjec na maila w celu weryfikacji.

zakupy: koncowka przewodu przelewowego; marzec 2017

plusy: Obsluga

minusy: Nie wystąpiły

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408014 z 18.03.2017

Konkurencyjne cen, dostępność od ręki,bardzo szybka realizacja. Polecam!

zakupy: linka otwierania maski, filtr kabinowy, gumy mocowania osłony; marzec 2017

plusy: dostępność towarów,szybka realizacja

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408010 z 18.03.2017

Moim zdaniem jest NAJLEPSZY.

zakupy: Korek spustowy do oleju; marzec 2017

plusy: Cena , szybkośc realizacji zamówienia,przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uristo@wp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407970 z 18.03.2017

Robię zakupy w tym sklepie odkąd mam Forda. Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania na 100%

zakupy: Było ich naprawdę dużo; marzec 2017

plusy: Oryginalne części w dobrej cenie, szybka wysyłka towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renow@poczta.fm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407950 z 17.03.2017

Wszystkie zakupione części spełniały oczekiwania jakościowe. Szybka i fachowa obsługa.

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, łaczniki stabilizatora; marzec 2017

plusy: Fachowość

minusy: Narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407914 z 17.03.2017

Ford - esklep zawsze spełnia moje oczekiwania. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Zawsze potrafi doradzić i szybko i skutecznie porozumieć się w danej sprawie z klientem. Polecam wszystkim moim znajomym.

zakupy: Przednie hamulce do FORDa; marzec 2017

plusy: fachowa obsługa, szybki kontakt, zgodność towaru

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407846 z 15.03.2017

Jest to już mój kolejny zakup w tym sklepie. Towar dobrej jakości, ekspresowa wysyłka oraz konkurencyjne ceny. Polecam.

zakupy: Świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: Przystępne ceny, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407842 z 15.03.2017

przejrzysta strona,dostępne zamienniki,dobre ceny

zakupy: uszczelka pokrywy zaworów, dywaniki; marzec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie miałem problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407806 z 15.03.2017

Znalazłem odpowiedni towar w dobrej cenie. Przesyłka błyskawiczna. Towar bez zarzutu.

zakupy: Złączka przewodu filtra powietrza z turbiną; marzec 2017

plusy: Dostępność potrzebnego towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407802 z 15.03.2017

Profesjonalna obsługa; konkurencyjne ceny

zakupy: świece zapłonowe do mondeo mk3; marzec 2017

plusy: tanio

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mako rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407742 z 14.03.2017

Spełnił moje oczekiwania. Sklep znalazłem na stronie internetowej.Nie jest to mój pierwszy zakup.Szybka dostawa towaru zawsze otrzymywałem to co zamówiłem.Nie było żadnego problemu

zakupy: Tylny odblask do cmax; marzec 2017

plusy: Duży wybór szybka dostawa

minusy: NA swoim przykładzie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407714 z 14.03.2017

super obsluga i rzetelnosc

zakupy: wiele roznych czesci; marzec 2017

plusy: jakosc zamawianych czesci oraz bezproblemowy kontakt

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407710 z 14.03.2017

Tak spełnia moje oczekiwania

zakupy: Tarcze, klocki hamulcowe; marzec 2017

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407678 z 13.03.2017

Wszystko w porządku ,jak zawsze z resztą.

zakupy: amortyzatory, poduszka skrzyni biegów; marzec 2017

plusy: wysyłka za granicę, asortyment

minusy: do tej pory brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407646 z 13.03.2017

Towar bez zastrzeżen ,zgodny z opisem, szybka przesyłka

zakupy: filtr oleju, świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: szybkośc, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER