Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2689
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2700 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Stefan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429930 z 20.02.2018

wybrałem ten sklep ponieważ spełnia moje oczekiwania i polecam wszystkim jest szybka i miła obsługa

zakupy: korek wlewu oleju; luty 2018

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429770 z 16.02.2018

Super podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówień

zakupy: przełącznik świateł, olej, filtr; luty 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek G. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429750 z 16.02.2018

Szybko,tanio,solidnie.

zakupy: Części Ford Escort, Focus; luty 2018

plusy: Jest prawie wszystko.

minusy: Brak możliwości płatności Visa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz M. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429642 z 14.02.2018

Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania, towar zgodny z opisem, kontakt z sklepem dobry Wybrałem ten sklep ponieważ posiada odpowiednią ilość opinii i jest dla mnie sklepem zaufanym

zakupy: Lusterko Wewnętrzne Ford Focus; luty 2018

plusy: duży wybór części samochodowych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429606 z 14.02.2018

Jest to kolejny zakup w tym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem, dostęp do części oryginalnych i zamienników.Blyskawiczna wysyłka. Polecam

zakupy: Uszczelki silnika; luty 2018

plusy: Dostęp do części oryginalnych, błyskawiczna wysyłka.

minusy: Jak narazie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witas rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429598 z 14.02.2018

części kupiłem w poniedziałek - we wtorek już były u mnie. wszystko zgodnie z zamówieniem. REWELACJA

zakupy: olej, filtry, płyny eksploatacyjne; luty 2018

plusy: szybkość dostawy, ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429554 z 13.02.2018

Duży wybór produktów, dobra obsługa. Jestem zadowolony z przebiegu zakupów

zakupy: Pióra wycieraczek; luty 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Nie znajduje wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429394 z 10.02.2018

Sklep polecony przez znajomego. Jestem w pełni zadowolona z zarówno z obsługi jak i zamawianych towarów. Jako kobieta kupuję to co mi każe kupić mechanik ale do tej pory sklep mnie nie zawiódł. Mechanik też zadowolony - co za ulga. Specjalne podziękowania dla Pana Pawła Pastuszki, który doradza mi w kwestii części. Pozdrawiam. Magda Michalak

zakupy: cześci do forda focusa; luty 2018

plusy: profesjonalny sprzedawca

minusy: na razie odpukać brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429338 z 09.02.2018

Zamówiłem wczoraj (pocztą polską), mam już wszystko na miejscu, bardzo ładnie zapakowane. Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie.

zakupy: Korek płynu chłodniczego, wycieraczki motorcraft; luty 2018

plusy: szybko, zgodnie z opisem, oryginalne części

minusy: nie mają wszystkiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429326 z 09.02.2018

Dobre ceny, duży asortyment, dobry kontakt z sprzedawcą,

zakupy: oleje, filtry, płyn, spinki.; luty 2018

plusy: duży wybór produktów, ceny na każdą kieszeń

minusy: nieaktualne zdjęcia niektórych oferowanych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yarsoon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429082 z 06.02.2018

To nie pierwszy zakup w tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Szybko , kompetentnie i bezproblemowo kontakt i doradztwo jak należy

zakupy: Oryginalne dywaniki focus + stopery i mata bagażnika; luty 2018

plusy: Szybkość realizacji , duży wybór części

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zuczek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429074 z 06.02.2018

Wspaniała obsługa, pełna życzliwość, na prośbę 'pilne' dostawa przed upływem doby. Serdeczne podziękowania. Polecam wszystkim. TAK TRZYMAĆ. Pozdrawiam

zakupy: kpl. przewodów wspomagania ukł kierownicy-Ford Fosus mkII; luty 2018

plusy: same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arczasty 19 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429054 z 05.02.2018

Zawsze zamówienie zgodne,szybka dostawa,w razie błędnego doboru części jest błyskawiczna korekta że strony sklepu i powiadomienie o tym,są to moje kolejne zakupy i nie ostatnie, pozdrawiam zespół i polecam w 100%

zakupy: Olej, filtry, paski itd.; luty 2018

plusy: Szybka dostawa,szeroki asortyment,bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429046 z 05.02.2018

Duży wybór. Spełnia oczekiwania

zakupy: Lakiery; luty 2018

plusy: Szybko i sprwnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekum rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429022 z 05.02.2018

Już wcześniej dokonałem zakupów w tym sklepie

zakupy: olej, płyn hamulcowy ford mondeo mk4; luty 2018

plusy: szybko, sprawnie i profesjonalnie

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429002 z 05.02.2018

Oferowali oryginalne części forda w dobrych cenach

zakupy: Wycieraczki; luty 2018

plusy: błyskawiczna przesyłka, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428682 z 31.01.2018

Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru

zakupy: Lakier; styczeń 2018

plusy: Łatwy dostęp do części zamiennych

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428610 z 30.01.2018

znajomy polecił mi ten sklep. jestem zadowolony ze współpracy i kontaktu

zakupy: części samochodowe; styczeń 2018

plusy: fachowa pomoc, markowe produkty, dobre ceny

minusy: wszystko ok jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tolek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428526 z 29.01.2018

Sklep bardzo solidny, przesyłka dotarła w ciągu doby. Zakupy robię w tym sklepie od dwóch laat.

zakupy: Chlapacze przednie, wycieraczki; styczeń 2018

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Śledziu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428490 z 28.01.2018

Sklep godny polecenia towar dostępny od ręki przesyłka dotarła w 24 godziny od zamówienia szybko i solidnie polecam

zakupy: Klapki kolektora; styczeń 2018

plusy: Dostępność towaru

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER