Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2916
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2929 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarek138 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452674 z 27.06.2019

przypadkiem i spełnił moje oczekiwania

zakupy: Oleje i filtry; czerwiec 2019

plusy: przejrzystość oferty

minusy: nieprecyzyjne umieszczanie produktów w/s roczników pojaz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452634 z 25.06.2019

Wybrałem ten sklep ze względu na bardzo szeroki asortyment części do Forda. Bardzo szybka realizacja zamówienia...towar zamówiony o 14.45 już następnego dnia był u mnie w domu...Bardzo Polecam...

zakupy: linka gazu; czerwiec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: jeszcze nie znam...:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452558 z 18.06.2019

Szybko, sprawnie, fachowa obsługa

zakupy: Rozrząd, paski, rolki, koło pompy wody, filtry, olej; czerwiec 2019

plusy: Dostępność części do Forda

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452522 z 17.06.2019

Szybko i sprawnie wysokiej jakości towar

zakupy: Przewody wysokiego napięcia świece zapłonowe do Ford Focus M; czerwiec 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452510 z 15.06.2019

mimo, że zamówienie złożyłem po godz. 12.00 towar został wysłany w tym samym dniu; towar zgodny z opisem i zdjęciami dobrej jakości bez zarzutu.

zakupy: korek wlewu paliwa, wiązki naprawcze lamp przednich H4; czerwiec 2019

plusy: szybko i zgodnie z zamówieniem, jakość produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452486 z 14.06.2019

Sklep polecił mi znajomy. Sklep posiada oryginalne części do Forda, wysokiej jakości. Szybka profesjonalna obsługa oraz wysyłka.

zakupy: Komplet hamulców przód, tył, filtry, oleje, spinki; czerwiec 2019

plusy: Przejrzysta strona, szybka realizacja zleceń

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452414 z 11.06.2019

Towar oryginalny, bądź produkowany dla marki ford nie odbegający wartością od oryginału. Dobre ceny.

zakupy: Kpl. Filtrów do Mondeo; czerwiec 2019

plusy: Wyszukiwanie po nazwie produktu lub typie pojazdu.

minusy: Brak wyszukiwania po nr Vin pojazdu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452366 z 07.06.2019

Oryginalne części do Forda sprzedaje szybko i profesjonalnie.

zakupy: Kompletne amortyzatory przednie; czerwiec 2019

plusy: Duży wybór części, umiakowane ceny.

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452362 z 07.06.2019

poszukiwałem towaro-błyskawiczna obsługa

zakupy: wycieraczki szyby przedniej; czerwiec 2019

plusy: szybka obsługa

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452354 z 06.06.2019

Polecił mi znajomy z forum forda i jestem bardzo zadowolony zawsze doradza A części bardzo dobrej jakości.

zakupy: Filtry; czerwiec 2019

plusy: Szeroka gama części

minusy: Bez wad moim zdaniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452330 z 05.06.2019

Posiada szeroki asortyment w tym części, których nie znalazłem w innych sklepach.

zakupy: uchwyty do kamery rozp. znaków, przewód przyłączeniowy; maj 2019

plusy: dobry kontakt, terminowość, indyw. podejście do klienta

minusy: nie zauważyłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452318 z 05.06.2019

Wysokiej jakosci towar , strona przejrzysta ,doratcwo na bardzo wysokim poziomie ,szybka wysylka

zakupy: oleje, filtry, tuleje, cewka, swiece, kable wysokiego napieca; czerwiec 2019

plusy: szybka mozliwosc wyszukania czesci czynne cala dobe

minusy: nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452314 z 05.06.2019

Wysokiej jakosci towar , strona przejrzysta ,doratcwo na bardzo wysokim poziomie ,szybka wysylka

zakupy: oleje, filtry, tuleje, cewka, swiece, kable wysokiego napieca; czerwiec 2019

plusy: szybka mozliwosc wyszukania czesci czynne cala dobe

minusy: nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452310 z 05.06.2019

Potrzebowałem tulei do zawieszenia do Mondeo MK3. Jeden z pracowników mailowo pomógł mi dobrać cenowo i jakościowo tuleje do mojego auta. Szybka dostawa, części pasujące. Szczerze polecam. Piotr M.

zakupy: Tuleje Mondeo MK3, mimośrody 2szt; czerwiec 2019

plusy: pomoc w doborze części, szybki kontakt, ceny dobre

minusy: dla mnie brak jakichkolwiek wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452294 z 05.06.2019

wszystko ok!

zakupy: termostat; czerwiec 2019

plusy: szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452290 z 04.06.2019

Bardzo dobrze wyposażony sklep

zakupy: antena radiowa; czerwiec 2019

plusy: szybka realizacja zakupu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452274 z 04.06.2019

Czytelna strona, bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka towaru.

zakupy: Filtr paliwa; maj 2019

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452242 z 01.06.2019

Wygoda i profesjonalizm

zakupy: Osłona przegubu; maj 2019

plusy: Termin dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452210 z 30.05.2019

Sklep posiada szeroki asortyment. Bez problemów znalazłem poszukiwane podkładki i to w dobrej cenie. Precyzyjna informacja o dopasowaniu części do mojego auta i oczywiście wielu innych. Szybka wysyłka. Dobry przepływ informacji np. o sposobie płatności i warunkach wysyłki,

zakupy: Podkładki pod wtryskiwacze; maj 2019

plusy: Szczegółowy opis produktu oraz cena

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 452150 z 27.05.2019

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka.

zakupy: Świeca zapłonowa ford mondeo; maj 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER