Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2657
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2668 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411186 z 04.05.2017

Expresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: różne; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411154 z 04.05.2017

Za każdym razem otrzymałem zamówione części w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Różne; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410762 z 27.04.2017

Atrakcyjne ceny, części oryginalne lub dobre zamienniki, wzorowa realizacja, pełna informacja o statusie zamówienia.

zakupy: Olej, filtry; kwiecień 2017

plusy: Solidność i perfekcja

minusy: Może trochę zbyt mały asortyment części.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410602 z 25.04.2017

Konkurencyjne ceny, fachowe porady, spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Różne od oleju po filtry i cześci; kwiecień 2017

plusy: duża oferta cześci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410554 z 25.04.2017

Bo są dobrzy w tym co robią. Spełnia moje oczekiwania.

zakupy: atrapa grill innych nie pamiętam; kwiecień 2017

plusy: fachowa informacja i obsługa. terminowośc dostawy-szybko

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410458 z 24.04.2017

Kupuję regularnie od kilku lat .Profesjonalna obsługa . Bardzo dobry kontakt . Oferowane produkty są bardzo dobrej jakości . Z D E C Y D O W A N I E P O L E C A M !!!

zakupy: Oleje, filtry; kwiecień 2017

plusy: Profesjonalizm , solidność

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek FCAR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410326 z 21.04.2017

Prowadzę serwis Ford - a, Potrzebuję na bieżąco części a sklep jest dość dobrze zaopatrzony, ma niezłe ceny i szybką obsługę.

zakupy: Przełącznik szyb Focus; kwiecień 2017

plusy: B.dobry opis części+szybka wysyłka+ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410174 z 19.04.2017

Super szybka komunikacja i wysyłka. Towar zgodny z opisem,Gorąca Polecam

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Fiesta FO 27219; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipi595 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410162 z 19.04.2017

Ze względu na bliską odległość i zadowolenie z poprzednich zakupów. Szybkość realizacji zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: łączniki stabilizatora, sworzeń wahacza, sprężyny zawieszenia; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru

minusy: Sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410086 z 18.04.2017

Kolejne zakupy i wszystko się zgadza jak zamawiałem ceny przystępne w 100% polecam ten sklep.

zakupy: filtr kabinowy, nakrętki zabezpieczające do alufelg, świece; kwiecień 2017

plusy: solidność i dokładność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409926 z 14.04.2017

Już robiłem w nim zakupy i wszystko poszło dobrze.

zakupy: Olej, kołpak do alufelgi, filtry, światła rejestracji; kwiecień 2017

plusy: szybkość zamówień

minusy: zabrakło towaru, szkoda

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409854 z 13.04.2017

Duży asortyment i konkurencyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka oraz wszytko zgodne z opisem

zakupy: świece, przewody zapłonowe, klucz do świec; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409786 z 13.04.2017

Oryginalne części w dobrej cenie oraz zamienniki dobrej jakości. Tak, ten sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Części silnika - układ wtryskowy; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409782 z 13.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ jest łatwo dostępny i wszystko jest przejrzyste.Nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jak zwykle wszystko sprawnie załatwione.POLECAM😀

zakupy: Nakrętki do kół; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru i szybka obsługa

minusy: Nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek MK3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409690 z 11.04.2017

wybrałem ten sklep przypadkiem bo kupiłem forda i szukałem czesci i znalazlem ten sklep który okazał sie rewelacyjny jesli chodzi o czesci. cena i asortyment rewelacja.

zakupy: filtry, dywaniki, swiece zapłonowe, plyny hamulcowe itp.; kwiecień 2017

plusy: DUZY ASORTYMENT, CENA, PEŁEN PROFESJONALIZM

minusy: NARAZIE NIE ZNALAZŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rtoip47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409614 z 11.04.2017

Sklep oferuje dobre produkty w rozsądnej cenie. Szybka i fachowa obsługa. Polecam.

zakupy: nakrętki kół do alu - felg i nakładki na pedały; kwiecień 2017

plusy: Fachowo, szybko i dokładnie

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409470 z 08.04.2017

Profesjonalizm dobra cena

zakupy: korek; kwiecień 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409466 z 08.04.2017

polecam ten sklep konkurencyjne ceny bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz doradztwo co do zakupowanego towaru

zakupy: kpl.filtrów +dywaniki mondeo mk4; kwiecień 2017

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barts041 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409398 z 07.04.2017

Bo tylko tu kupuje części do mojego forda.

zakupy: Mieszek skrzyni biegow; kwiecień 2017

plusy: Części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beny rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409386 z 07.04.2017

Dostępność części, oraz oryginalność zakupionego towaru .

zakupy: Oring obudowy termostatu; kwiecień 2017

plusy: dostepnosc towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER