Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2561
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2571 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

aka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402954 z 11.01.2017

Szeroka gama oryginalnych części a przede wszystkim szybka wysyłka.

zakupy: Różne; styczeń 2017

plusy: Oferta

minusy: Nie zauwżyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402878 z 10.01.2017

Bo to jest sklep forda i juz raz spelnil moje oczekiwanie.

zakupy: Lampy do jazdy dziennej; styczeń 2017

plusy: Oryginaly towar,oraz b.szybka dostawa

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402790 z 09.01.2017

Bo kupilam Forda Fieste-sa to 1-sze moje zakupy w tym sklepie.

zakupy: Spinka podpory maski Fiesta.; styczeń 2017

plusy: Dodra opinia o sklepie

minusy: Nie widze wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stowe rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402514 z 04.01.2017

Tylko w tym sklepie mogłem kupić cześć którą potrzebowałem . polecam szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem .

zakupy: Końcówka linki Ford Focus; styczeń 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Gwóźdź rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402454 z 03.01.2017

Kupuję w tym sklepie nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony i pewny, że dojedzie do mnie to, co zamówiłem w dobrej jakości, trafił się też gratis co bardzo dobrze świadczy o firmie, jeśli będę coś jeszcze potrzebował do mojego Mondka, a zdarzy się tak na pewno, to jestem 100% przekonany gdzie zrobię kolejne zakupy, czyli ford-esklep, pozdrawiam załogę i do następnego :)

zakupy: półoś, olej, dywaniki, pasek klin, kierunkowskaz, filtr ON; styczeń 2017

plusy: szybkość, zgodność opisu, profesionalizm

minusy: nie znam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris.klein@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402450 z 03.01.2017

Bardzo latwy, szybki i prosty kontakt ze sprzedawca. Mila wspolpraca i pomimo malego niedopatrzenia z Mojej strony, przeoczona czesc dopakowano do przesylki,ktora juz byla do wysylki. Kupuje juz tutaj 7 lat i nigdy sie nie zawiodlem. Tak trzymac.

zakupy: Swiece zarowe, filtry; styczeń 2017

plusy: Duzy asortyment i jasny status przesylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402126 z 29.12.2016

po raz kolejny kupowalem w tym sklepie, blyskawiczna wysylka towaru i bardzo latwe zakupy na stronie, towar 100% zgodny z opisem i estetycznie zapakowany. goraco polecam sklep

zakupy: tuleje i sruby tylnego zawieszenia, mondeo mk4; grudzień 2016

plusy: bardzo latwe zakupy, i kontakt z obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piktelek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402070 z 29.12.2016

Wszystko super. Szybka wysyłka

zakupy: Mocowanie lampy mondeo; grudzień 2016

plusy: Profesjonalnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402026 z 28.12.2016

Wybrałem ten sklep ponieważ cenię sobie części najwyższej jakości i nie zawiodłem się. Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysylka. W 100% polecam tego sprzedawcę i sam na pewno będę jeszcze korzystać z usług tego sklepu.

zakupy: Koncentrat płynu chlodniczego; grudzień 2016

plusy: Terminowość i jakość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401978 z 28.12.2016

Profesjonalna i sprawna obsługa zlecenia. Towar doskonałej jakości i w przystępnej cenie. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: bogata oferta

minusy: nie stwierdziłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

borton64 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401830 z 27.12.2016

WYBRAŁEM ten sklep ponieważ miał towar w cenie która mi odpowiadała. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Przewód - łącznik elastyczny intercoolera; grudzień 2016

plusy: Bardzo szybko zrealizowane zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401562 z 22.12.2016

Regularnie dokonuje zakupów u tego sprzedawcy. Zawszę otrzymuję wysokiej jakości towar, szybką realizację zamówień oraz profesjonalną obsługę.

zakupy: Zestaw pasków wieloklinowych; grudzień 2016

plusy: atrakcyjne ceny, wysoka jakość towarów,szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401414 z 20.12.2016

Sklep wybrałem z racji dostępu nowych części.Super kontakt,szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam.

zakupy: Kable do świec żarowych, śruby do reflektorów i inne części; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja,towar zgodny z opisem

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401402 z 20.12.2016

cena do zaakceptowania i szybkość dostarczenia, polecam

zakupy: bat anteny; grudzień 2016

plusy: szybkosc i solidnosc

minusy: na razie nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400918 z 15.12.2016

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy układu chłodzenia - Focus * C-max; grudzień 2016

plusy: niskie ceny i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400842 z 15.12.2016

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, ceny przystępne.

zakupy: olej, łączniki stabilizatora, filtr paliwa, akcesoria; grudzień 2016

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400798 z 15.12.2016

Od kilku lat zaopatruje się w tym sklepie.Spełnia moje oczekiwania w zupełności.Szybkie dostawy i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: profesjonalny pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fordar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400774 z 14.12.2016

Zawsze znalazłem to czego szukałem.Kupuję w sklepie ponad 7 lat i nigdy się nie zawiodłem.Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.Fachowa pomoc przy zakupie części.Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: olej, kołpaki dywaniki gumowe; grudzień 2016

plusy: Fachowa obsługa,bardzo dobry towar,szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400750 z 14.12.2016

Towar z godny z opisem i czas otrzymania przesyłki po prostu super Polecam

zakupy: Reflektor i filty oleju, powietrza i kabinowy; grudzień 2016

plusy: Oryginalne części i czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400710 z 14.12.2016

Wszybko fachowo szybka wysyłka

zakupy: Wspornik mocowania świateł; grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER