Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2552
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2562 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401978 z 28.12.2016

Profesjonalna i sprawna obsługa zlecenia. Towar doskonałej jakości i w przystępnej cenie. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: bogata oferta

minusy: nie stwierdziłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

borton64 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401830 z 27.12.2016

WYBRAŁEM ten sklep ponieważ miał towar w cenie która mi odpowiadała. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Przewód - łącznik elastyczny intercoolera; grudzień 2016

plusy: Bardzo szybko zrealizowane zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401562 z 22.12.2016

Regularnie dokonuje zakupów u tego sprzedawcy. Zawszę otrzymuję wysokiej jakości towar, szybką realizację zamówień oraz profesjonalną obsługę.

zakupy: Zestaw pasków wieloklinowych; grudzień 2016

plusy: atrakcyjne ceny, wysoka jakość towarów,szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401414 z 20.12.2016

Sklep wybrałem z racji dostępu nowych części.Super kontakt,szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam.

zakupy: Kable do świec żarowych, śruby do reflektorów i inne części; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja,towar zgodny z opisem

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401402 z 20.12.2016

cena do zaakceptowania i szybkość dostarczenia, polecam

zakupy: bat anteny; grudzień 2016

plusy: szybkosc i solidnosc

minusy: na razie nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400918 z 15.12.2016

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy układu chłodzenia - Focus * C-max; grudzień 2016

plusy: niskie ceny i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400842 z 15.12.2016

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, ceny przystępne.

zakupy: olej, łączniki stabilizatora, filtr paliwa, akcesoria; grudzień 2016

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400798 z 15.12.2016

Od kilku lat zaopatruje się w tym sklepie.Spełnia moje oczekiwania w zupełności.Szybkie dostawy i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: profesjonalny pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fordar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400774 z 14.12.2016

Zawsze znalazłem to czego szukałem.Kupuję w sklepie ponad 7 lat i nigdy się nie zawiodłem.Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.Fachowa pomoc przy zakupie części.Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: olej, kołpaki dywaniki gumowe; grudzień 2016

plusy: Fachowa obsługa,bardzo dobry towar,szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400750 z 14.12.2016

Towar z godny z opisem i czas otrzymania przesyłki po prostu super Polecam

zakupy: Reflektor i filty oleju, powietrza i kabinowy; grudzień 2016

plusy: Oryginalne części i czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400710 z 14.12.2016

Wszybko fachowo szybka wysyłka

zakupy: Wspornik mocowania świateł; grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EmilU rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400678 z 14.12.2016

Polecam zakupy w Ford-esklep. Sklep wybrałem, ponieważ znalazłem w nim potrzebne części. W poniedziałek rano zadałem pytanie, czy części będą pasowały do mojego auta (podając nr VIN). Przed południem dostałem potwierdzenie. O godz. 14.07 dokonałem przelewu i następnego dnia o godz. 10,45 kurier pojawił się u mnie z zamówionymi częściami. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i czasu realizacji zamówienia.

zakupy: rura karbowana + uszczelka; grudzień 2016

plusy: jakoś obsługi, czas realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400614 z 13.12.2016

Jestem klientem e-sklepu, dotychczas wszystkie zamówione części były dostarczane zgodnie z zamówieniem bardzo szybko. Potwierdzenie i inne dokumenty były w Internecie, dokument sprzedaży załączony z dostarczonym towarem. Oceniam realizację jako BARDZO DOBRĄ. Dziękuję za suwenir.

zakupy: pasek wieloklinowy, płyn DOT4, dywaniki materiałowe i inne.; grudzień 2016

plusy: czas realizacji, jakość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400286 z 09.12.2016

Wysłany towar jak najbardziej zgodny z opisem a przesyłka ekspresowa. Dziękuję również za upominek.

zakupy: Linka, łożysko, drążek kierowniczy; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychol321 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400214 z 09.12.2016

Znalazłem w internecie. Dostawa już następnego dnia towar najwyższej jakości.

zakupy: Wycieraczki; grudzień 2016

plusy: Szybko i solidnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dobek94 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400074 z 08.12.2016

Jak zwykle sklep spełnił moje oczekiwania. Mogę tylko polecić, bo już od kilku lat kupuje tu części. Nigdy nie było problemów. POLECAM.

zakupy: filtry, korek spustu oleju i plyn chlodniczy; grudzień 2016

plusy: szybko, duza dostepnosc towaru i atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek9103 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399974 z 07.12.2016

Atrakcyjne ceny,szybka wysyłka i wysoka jakość części.

zakupy: Nakrętka piasty, zaczepy półki tylnej; grudzień 2016

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399850 z 06.12.2016

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Focus; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji i zgodność z zamówieniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielak rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399766 z 05.12.2016

Wszystko super i na czas.

zakupy: Zaślepka klamki; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: przydałby się większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef-j12 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399718 z 05.12.2016

Towar jest. Szybko i sprawnie.

zakupy: Lakier srebrny; grudzień 2016

plusy: szybkość, asortyment

minusy: nie poznalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER