Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2445
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2454 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

judoanna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390662 z 11.08.2016

Super sklep ;-) bardzo pomocni pracownicy, super kontakt, wysyłka błyskawiczna ;-) gorąco polecam ;-)

zakupy: zaworki podciśnienia; sierpień 2016

plusy: szybka wysyłka, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390598 z 10.08.2016

Otrzymałem trafną poradę techniczną. Dużo informacji przy zakupie i wysyłce. Taka obsługa kupującego rzadko się zdarza. Ja się jeszcze z tak przyjaznym traktowaniem kupującego nie spotkałem. Naprawdę polecam wszystkim.

zakupy: Lusterko zewnętrzne do Forda; sierpień 2016

plusy: Fachowość i życzliwość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390558 z 09.08.2016

Do sklepu trafiłem z konieczności. Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja.

zakupy: ", parapety", do Ford Mondeo mk3; sierpień 2016

plusy: trudno powiedzieć

minusy: nie mam opnii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Deagustino rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390346 z 06.08.2016

Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Ceny na dobrym poziomie. Cena przesyłki ok. Wszystko dobrze zapakowane i dodany paragon. Ogólnie bardzo polecam. Myślę że jeszcze nie raz wrócę do tego sklepu.

zakupy: 1.Wycieraczki przód i tył ORG, 2.Poduszka silnika/łapa-C-MAX; sierpień 2016

plusy: Szybka wysyłka,paczka na drugi dzień,dobry kontakt i cen

minusy: Na razie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek-k rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 390086 z 02.08.2016

Profesjonalna obsługa,bardzo dobry kontakt,towary zgodne z opisem,przesyłka błyskawiczna.To był już drugi zakup w tej firmie.Polecam sprzedawcę.

zakupy: oringi, oleje, uszczeln.połosi; sierpień 2016

plusy: profesjonalizm,bardzo dobry kontakt,jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

modzel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389990 z 01.08.2016

Miał to czego szukałem :)

zakupy: chlapacze, podłokietnik; sierpień 2016

plusy: duży wybór asortymentu, bardzo sprawna realizacja

minusy: ciemna szata graficzna strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Makkayus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389850 z 30.07.2016

Bardzo szybka obsługa i pomoc przy wyborze części

zakupy: Włącznik - przełącznik opuszczania szyb; lipiec 2016

plusy: pomoc przy doborze części, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389830 z 30.07.2016

Jestem mile zaskoczony. Profesjonalna obsługa i szybka przesyłka.

zakupy: Lakier zaprawkowy - sztyft; lipiec 2016

plusy: Kontakt z klientem

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389702 z 28.07.2016

Profesjonalna obsługa, ekspresowa dostawia, towar zgodny z opisem.

zakupy: Zaczep linki zmiany biegów * Mondeo Mk2 *; lipiec 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389470 z 25.07.2016

Wybrałem kolejny raz, szybka dostawa rozsądne ceny

zakupy: amortyzatory; lipiec 2016

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389206 z 21.07.2016

Profesjonalna obsługa ekspresowa dostawia ,towar zgodny z opisem.

zakupy: Uszczelnienie przelewu wtrysku; lipiec 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 389158 z 21.07.2016

profesjonalna obsługa

zakupy: lakier; lipiec 2016

plusy: szybka obsługa i błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388906 z 18.07.2016

Sklep polecił mi znajomy.Jestem szczególnie zadowolony.Sklep spełnił moje oczekiwania jeszcze na pewno zawitam w tym sklepie i będę polecał .

zakupy: Kpl.rozrząd; lipiec 2016

plusy: fachowa obsługa szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Raśka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388882 z 18.07.2016

Wszytko Ok

zakupy: Klamka drzwi Przesuwnych; lipiec 2016

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388846 z 18.07.2016

Szeroka oferta, dobre ceny, przejrzysta strona, sprawna i bezpieczna wysyłka.

zakupy: Filtry, olej, poduszki silnika; lipiec 2016

plusy: wybór części, przejrzysta strona

minusy: filtr kabinowy lekko zgnieciony w paczce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kolo813 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388606 z 15.07.2016

Wszystkie części do forda w jednym miejscu. Dobre ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: filtr paliwa, oleju, powietrza oraz olej Motorcraft 5W30; lipiec 2016

plusy: duży wybór, niskie ceny, szybka realizacja

minusy: brak olejów Orlenu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chojnice rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388534 z 14.07.2016

Jestem bardzo zadowolony. Konkretna i fachowa obsługa !!

zakupy: klocki i tarcze; lipiec 2016

plusy: szybkość i fachowość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388486 z 14.07.2016

Oferta znaleziona w internecie. Sklep w pełni spełnił oczekiwania, błyskawiczna wysyłka, dobrze zabezpieczony towar zgodny z opisem. Polecam.

zakupy: Listwa słupka Ford Fusion; lipiec 2016

plusy: Dobrze przedstawiony towar, błyskawiczna wysyłka, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388470 z 14.07.2016

Sklep wyświetlił się jako jeden z pierwszych podczas wyszukiwania w internecie. Ceny były przystępne a orginalne części gwarantowały, że będą pasowały, dlatego zdecydowałem sie na skorzystanie z usług. Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania.

zakupy: wycieraczki przód + tył; lipiec 2016

plusy: Szybka i sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Skoblos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 388454 z 13.07.2016

Profesjonalna obsługa klienta na najwyższym poziomie.

zakupy: Listwa galaxy; lipiec 2016

plusy: Szybkość dokonanych zakupów zgodnie z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER