Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2625
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2636 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jacek.l rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408406 z 24.03.2017

towar zgodny z zamówieniem , otrzymałem na drugi dzień ,opakowanie ok jestem zadowolony, zrobię tu kolejne zakupy

zakupy: gałki kierownicze; marzec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: mie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biniu59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408334 z 23.03.2017

mam tutaj konto,mnie odpowiada,szeroki wybór części

zakupy: hamulec tył, olej, filtry; marzec 2017

plusy: szeroki wybór i przystepne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ireneusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408234 z 21.03.2017

witam.wysyłka expres wszystko ok .polecam

zakupy: olej, filtr oleju; marzec 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: niema wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408094 z 19.03.2017

Trafiłem przypadkiem przy poszukiwaniu nakrętek i nie żałuje. Na pewno jeszcze skorzystam z Tego sklepu. POLECAM.

zakupy: Nakretki do felg aluminiowych.; luty 2017

plusy: Szybka i konkretna odpowiedz na pytanie. Szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408058 z 18.03.2017

Zdecydowanie polecam ten sklep. Baaaardzo profesjonalne doradztwo. Sprawdzenie czesci z VINem+ wyslanie dodatkowych zdjec na maila w celu weryfikacji.

zakupy: koncowka przewodu przelewowego; marzec 2017

plusy: Obsluga

minusy: Nie wystąpiły

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uristo@wp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407970 z 18.03.2017

Robię zakupy w tym sklepie odkąd mam Forda. Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania na 100%

zakupy: Było ich naprawdę dużo; marzec 2017

plusy: Oryginalne części w dobrej cenie, szybka wysyłka towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renow@poczta.fm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407950 z 17.03.2017

Wszystkie zakupione części spełniały oczekiwania jakościowe. Szybka i fachowa obsługa.

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, łaczniki stabilizatora; marzec 2017

plusy: Fachowość

minusy: Narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407914 z 17.03.2017

Ford - esklep zawsze spełnia moje oczekiwania. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Zawsze potrafi doradzić i szybko i skutecznie porozumieć się w danej sprawie z klientem. Polecam wszystkim moim znajomym.

zakupy: Przednie hamulce do FORDa; marzec 2017

plusy: fachowa obsługa, szybki kontakt, zgodność towaru

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407846 z 15.03.2017

Jest to już mój kolejny zakup w tym sklepie. Towar dobrej jakości, ekspresowa wysyłka oraz konkurencyjne ceny. Polecam.

zakupy: Świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: Przystępne ceny, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407842 z 15.03.2017

przejrzysta strona,dostępne zamienniki,dobre ceny

zakupy: uszczelka pokrywy zaworów, dywaniki; marzec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie miałem problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407806 z 15.03.2017

Znalazłem odpowiedni towar w dobrej cenie. Przesyłka błyskawiczna. Towar bez zarzutu.

zakupy: Złączka przewodu filtra powietrza z turbiną; marzec 2017

plusy: Dostępność potrzebnego towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407802 z 15.03.2017

Profesjonalna obsługa; konkurencyjne ceny

zakupy: świece zapłonowe do mondeo mk3; marzec 2017

plusy: tanio

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407678 z 13.03.2017

Wszystko w porządku ,jak zawsze z resztą.

zakupy: amortyzatory, poduszka skrzyni biegów; marzec 2017

plusy: wysyłka za granicę, asortyment

minusy: do tej pory brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407546 z 11.03.2017

Bardzo przystępne ceny, duży asortyment części, bardzo szybka dostawa, pomimo dużej odległości dostawa była na drugi dzień. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: Części do zacisku hamulcowego, płyn hamulcowy.; marzec 2017

plusy: Oryginalne części i super obsługa.

minusy: Ten Sprzedawca nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407486 z 10.03.2017

wszystko super, polecam

zakupy: nakrętki kół aluminiowych Ford; marzec 2017

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407430 z 09.03.2017

bo są najlepsi i cenowo bezkonkurencyjni

zakupy: nakretki felg; marzec 2017

plusy: fachowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marychh rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407418 z 09.03.2017

Moje pierwsze zakupy w tej firmie. Dostawa ekspresowa na następny dzień od złożenia zamówienia.

zakupy: Listwa maskująca przedniej szyby prawa; marzec 2017

plusy: terminowość dastawy i zgodność z ofertą

minusy: wyszukiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bakis rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407366 z 09.03.2017

Pierwszy raz korzystałem z usług tego sklepu ale chyba nie ostatni. Świetny kontakt. Super szybka interwencja sprzedawcy (zmiana sposobu płatności) jeszcze szybsza wysyłka. Dzięki i pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Olej, filtry, uszczelniacz. Mondeo Mk3; marzec 2017

plusy: Dostępność towarów, kontakt, superszybka dostawa.

minusy: Mikro minusik: brak możliwości zapłaty on-line

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407350 z 08.03.2017

Sklep nigdy mnie nie zawiódł. Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam.

zakupy: Lakier zaprawkowy; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy towaru i bardzo dobry kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krakus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407150 z 06.03.2017

Profesjonalna i miła obsługa dodatkowo super ceny.Polecam

zakupy: Świece zapłonowe, potencjometr przepustnicy; marzec 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER