Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2558
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2568 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93711 z 18.01.2012

POLECAM W 100 % Maja wszystko od reki ekspresowa realizacja zamowienia

zakupy: korek spustu oleju; styczeń 2012

plusy: dostepnosc czesci

minusy: wszystko ok nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tadeo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93694 z 18.01.2012

Posiadał towar" od ręki", którego szukałem.

zakupy: koło rozrządu; styczeń 2012

plusy: Dobry kontakt, szybka wysyłka i zgodność towaru z opisem

minusy: Nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ralph136 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93600 z 17.01.2012

Polecam sklep, wszystko w jak najlepszym porządku.

zakupy: wszystko co potrzebne; styczeń 2012

plusy: największym plusem jest dostępność części,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomi25 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93555 z 17.01.2012

szeroki wybór części dobra cena

zakupy: poduszka skrzyni biegów mondeo mk2 1.8 t; styczeń 2012

plusy: szeroka gama asortymentu

minusy: nic zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93468 z 16.01.2012

Pełen profesjonalizm. Towar zgodnyz opisem. Szybka wysyłka i miła obsługa.

zakupy: części samochodowe; styczeń 2012

plusy: szybkosc jakość

minusy: wszytsko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojada rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93414 z 14.01.2012

bardzo dobry kontakt,ekxpresowa wysyłka,towar zgodny z opisem,profesjonalnie zapakowany,także bardzo polecam kupującym coś do samochodu.

zakupy: olej/płyn hamulcowy/płyn chłodniczy/filt; styczeń 2012

plusy: ekspresowa wysyłka/bardzo dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cosmoski007 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93395 z 14.01.2012

Ceny przystępne, bardzo szybka przesyłka a towar zawsze zgodny z opisem - GORĄCO POLECAM wszystkim kupującym!:) Pozdrawiam użytkownik Focusa

zakupy: ID: 29165; styczeń 2012

plusy: Przjrzysta strona, duży wybór części

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arowielki3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93393 z 14.01.2012

Wybrałem ten sklep przypadkiem, ale nie żąłuje spełnił on w pełni moje oczekiwania

zakupy: w pełni zadawalają; styczeń 2012

plusy: bardzo szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93349 z 13.01.2012

części ok transakcja OK POLECAM

zakupy: amortyzatorr tył, poduchu .odboje; styczeń 2012

plusy: ceny

minusy: błędna informacja o dostarczeniu przesyłki ale OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93264 z 12.01.2012

Wszystko ok towar zgodny z opisem,miły kontakt bardzo polecam ten sklep.

zakupy: linka hamulca ręcznego; styczeń 2012

plusy: szybki zakup towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZBINALDO rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93248 z 12.01.2012

Markowe części.Przystępne ceny.Szybki czas realizacji zamówienia.Zdecydowanie polecam.

zakupy: filtr powietrza, pasek 6PK, świece żarowe; styczeń 2012

plusy: doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GZ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93216 z 12.01.2012

Korzystne ceny i dużo zamienników

zakupy: Łącznik stabilizatora.; styczeń 2012

plusy: Szybkość realizacji, ceny, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93174 z 11.01.2012

Przyzwoite ceny szybka dostawa

zakupy: filtry; styczeń 2012

plusy: dobrze opracowana strona

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marans rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92939 z 09.01.2012

Sklep wybrałem dlatego ponieważ w prosty sposób można dobrać właściwe części do swojego modelu forda nawet będąc nowicjuszem. Dodatkowo transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko.

zakupy: zamówione produkty: | Tuleja belki tylnej Mondeo Mk3 hatchback /; styczeń 2012

plusy: dokładnośc i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92919 z 09.01.2012

duży wybór, czytelny opis modeli

zakupy: akcesoria, świece, ; styczeń 2012

plusy: czytelna prezentacja

minusy: brak rozbudowanego car audio dedykowanego do Fordów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ozi11 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92900 z 09.01.2012

wszystko ok, nie było problemu z domówienien towaru po 24 h po złożeniu zamówienia aby przyslali w jednej paczce polecam

zakupy: spinki, lakiery, filtr kabinowy; styczeń 2012

plusy: kontakt z obsługą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bobas4 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92816 z 06.01.2012

Dobra cena szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: nakrętki do kół stalowych; styczeń 2012

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92780 z 05.01.2012

Wybrałam sklep ze względu na szybką i profesjonalną obsługę. Sklep spełnia moje oczekiwania w 100%. Wszystko jest realizowane sprawnie i solidnie po przystępnej cenie. Serdecznie polecam sklep. POZDRAWIAM

zakupy: czujnik położenia wałka rozrządu; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm, czas realizacji, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92741 z 05.01.2012

dobre oryginalne części w dobrej cenie i przede wszystkim szybka obsługa. super polecam

zakupy: Oprawka żarówki Focus 21W; grudzień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92703 z 05.01.2012

Wybrałem ten sklep bo mają tanie i orginalne części.Zależało mi na dobrym produkcie, szybkiej wysyłce,dobrym kontakcie i nie zawiodłem się.Całkowicie spełnili moje oczekiwania.

zakupy: Lusterko zew.lewe manualne Ford Focus; styczeń 2012

plusy: Super kontakt i fachowa obsługa

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER