Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2603
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2613 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

KRZYSZTOF rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 97685 z 11.02.2012

JA ZAWSZE KUPUJĘ W TYM SKLEPIE I NIE MAM NAJMNIEJSZYCH POWODÓW BY PRZERWAĆ WSPÓŁPRACĘ. SZYBKO, TANIO I SOLIDNIE!!! BARDZO PODOBA MI SIĘ ŁATWOŚĆ Z JAKĄ MOŻNA WYSZUKAĆ POTRZEBNĄ CZĘŚĆ I DOŚĆ DUŻY RODZAJ PRODUCENTÓW(oryginał czy zamiennik).

zakupy: OLEJ, FILTRY, ŁĄCZNIK STABIL., POMPA SPRZĘ; luty 2012

plusy: SZBKO, TANIO I SOLIDNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek_e36 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 97621 z 11.02.2012

Bo jest super

zakupy: pasek klinowy, pompa wody, rozrząd; luty 2012

plusy: Bardzo pomocni, doradzą i super oferta oby tak dalej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

t.d rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 97553 z 10.02.2012

towar zgodny z zamówieniem, dostawa natychmiastowa.

zakupy: dywanik+zaślepka; luty 2012

plusy: tanio,szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 97549 z 10.02.2012

Bardzo szybka i rzeyelna obsługa, wybralem ten sklep ponieważ kupuje czesci oryginalne do samochodu, a w tym sklepie mam mozliwosc zakupu oryginalnych czesci w dobrej cenie. Sklep spelnil jak najbardziej moje oczekiwania

zakupy: filtry róznego rodzaju, swiece zarowe, ; luty 2012

plusy: Szybka obsluga

minusy: ciezko powiedziec nie znalazlem rzadnych powaznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 97457 z 10.02.2012

przyzwyczajenie :) i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

zakupy: filr paliwa Focus TDDi; luty 2012

plusy: fachowość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JaAnieTy nie poleca Ford-esklep.pl opinia nr 97445 z 10.02.2012

Po zakupie i przesłaniu pieniędzy otrzymałem wiadomość na maila o zmianie statusu zamówienia na "wysłane" było to 3.02 ... Przesyłkę otrzymałem dopiero 10.02 ze stęplem pocztowym 8.02 !! Nie wiem po co ściemniaja, o wysłaniu przesyłki.. Może to jedynie pomyłka pracownika, ale zdecydowanie denerwująca dla kupującego.

zakupy: Podstawa anteny; luty 2012

plusy: oferta

minusy: oszukiwanie pod względem terminu wysyłki

Odpowiedź sklepu 10.02.2012

Przesyłka wysłana terminowo zgodnie z wystawieniem paragonu. Za opóźnienie dostawy odpowiada poczta.

Odpowiedź JaAnieTy 11.02.2012

Mail z dnia "3 lutego 2012" :Status Twojego zamówienia (ID: ****** ) został zmieniony na wysłane. Na Kopercie z przesyłką jest stępel z dnia 8 lutego 2012. To co pani na poczcie gdy przesyłka była wysyłana odbiła tak sobie pieczątke z tygodniowym wyprzedzeniem?? Brawo! dla Chetnych mogę przesłać scan jak i screenshota maila .

Odpowiedź sklepu 13.02.2012

Przesyłki pocztowe są wysyłane przez program pocztowy EKN- posiadam potwierdzenie o wysłaniu paczki. O pomyłce niema mowy. Przykro mi jedynie z zaistniałej sytuacji, ale nie możemy zostać obciążeni odpowiedzialnością za nieterminowe doręczenie. Klient sam wybrał sposób doręczenia, a my zgodnie z zamówieniem przekazaliśmy paczkę do wysłania. Sprawa została przekazana do przedstawiciela spedycji. Niestety nie mamy wpływu na jakość usług świadczonych przez pośrednika - dostawcę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lysy-1980 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96825 z 09.02.2012

Bardzo dobry kontakt i doradztwo ,wysyłka expres towar w rozsądnej cenie i dobrej jakości,polecam serdecznie

zakupy: świeca zapłonowa; luty 2012

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edward47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96781 z 08.02.2012

tak sklep spelnil moje oczekiwaniai polecam innym uzytkownikom samochodow do skorzystania z oferty sklepu FORD-esklep.pl i wdzieczny jestem za szybka wysylke zamowionej czesci .Polecam ten sklep..

zakupy: zestaw naprawczy; luty 2012

plusy: szybkosc i terminowosc

minusy: brak.. przynajmniej w moim przypadku..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96777 z 08.02.2012

W miarę niskie ceny i duży asortyment niedroga wysyłka.Po zakupie stwierdzam dobrą jakość towarów i dodatkowo wspaniały kontakt z klientem kilkakrotne maile o statusie zamówienia a nawet sms o terminie dostawy.Jestem pod wrażeniem fachowości personelu sklepu.Bardzo szybka wysyłka.Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Przewód odpowietrzania skrzyni korbowej, ; luty 2012

plusy: Duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zebek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96765 z 08.02.2012

dobre oryginały oraz zamienniki, przystępne ceny,duży asortyment części oraz szybka bezproblemowa obsługa i dostawa - wszystkie sklepy internetowe powinny tak działać.

zakupy: oleje i części eksploatacyjne i zamienne; luty 2012

plusy: szybka dostępność części

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96729 z 08.02.2012

Bardzo szybka dostawa, profesjonalna obsługa, towar bardzo wysokiej jakości w dobrej cenie i porządnie zapakowany. Polecam

zakupy: akcesoria i części samochodowe; luty 2012

plusy: Szybka obsługa wygodna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96717 z 08.02.2012

Sklep godny polecenia.To moje piąte zakupy w tym sklepie.Za każdym razem przesylki docierają bardzo szybko,kupione części są wysokiej jakości.Doskonały przepływ informacji na każdym etapie realizacji zamówienia.Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Rozrząd, świece żarowe, filtr oleju, olej; luty 2012

plusy: Profesjonalizm,szybkość obsługi,doskonały przepływ infor

minusy: Dotychczas nie stwierdziłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej,Bygdoszcz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96517 z 08.02.2012

Bardzo duży asortyment i przystępne ceny , szybka wysyłka .

zakupy: Mata bagażnika, lakier sztyft, ; luty 2012

plusy: Markowy towar , szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96097 z 07.02.2012

Zamówione rzeczy w poniedziałek miałem we wtorek w reku - tak szybkiej wysyłki i sprawnej organizacji dawno nie widziałem. O cenach i wyborze nie wspomnę z czystym sumieniem moge polecic kazdemu. Gratuluje właścicielowi i pracownikom naprawde dobrego sklepu. Pozdrawiam

zakupy: drobiazgi do forda mondeo; luty 2012

plusy: cena, szybkość, asortyment

minusy: wszystko mi się podobało!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 96085 z 07.02.2012

Sklep ma dobre ceny. Miła i kompetentna obsługa. Towar 100% zgodny z opisem. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Olej i filtry; luty 2012

plusy: Internetowy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wladyslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 95849 z 06.02.2012

szybko milo iprzyjemnie jest robienie zakupow w tym sklepie z czystym sumienie moge GOpolecac

zakupy: uszczelka drzwi przednich; luty 2012

plusy: szybkosc dzialania

minusy: sadze ze nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 95705 z 06.02.2012

Polecam sklep jako bardzo profesjonalny i bardzo dobrze zaopatrzony. Zawsze znalazłem poszukiwane części.Szybka ekspedycja zakupionych towarów i bezproblemowy kontakt w razie jakich kolwiek niejasności.

zakupy: Części do Forda Escorta z 1998r.; luty 2012

plusy: Szeroka gama poszukiwanych części.

minusy: Nie znalazłem żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 95449 z 04.02.2012

Towar zgodny a przesyłka ekspresowa !!!

zakupy: kierunkowskaz lusterka; luty 2012

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 95253 z 03.02.2012

Szybka wysyłka, perfekcyjna oferta polecam w 100%

zakupy: Części do tylnego zawieszenia Ford Focus; luty 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 95201 z 03.02.2012

Gorąco polecam ten sklep. Super obsługa i bardzo szybka wysyłka. Towar zamówiony 02-02-2012r o godz 10 dotarł do mnie 03-02-2012 o godz. 10. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: przełącznik zespolony ford escort; luty 2012

plusy: zgodnośc towaru zofertą, szybka wysyłka, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER