Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2646
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2657 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 110185 z 22.03.2012

Wybrałem ten Sklep ponieważ miał bardzo bogatą ofertę, przejrzyście przedstawioną w dobrych cenach. Po otrzymaniu przesyłki tylko się w swoim przekonaniu utwierdziłem. Zawartość paczki w pełni zgodna z oferowanym towarem i zamówieniem. Szybko, sprawnie dostarczona i solidnie zabezpieczona. Już szykuję następne zamówienie. Wiem, że będę kupował w tym sklepie.

zakupy: materialy eksploatacyjne; marzec 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drywus5 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 109669 z 21.03.2012

wybrałem ten sklep ze względu na przystępne ceny

zakupy: zaślepki zderzaków; marzec 2012

plusy: dostępność 24h

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szczepan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 109381 z 20.03.2012

Jakość przedmiotów, obsługa, korzystna cena, szybkość dostawy. Polecam.

zakupy: 4x filtry, korek spustowy Mondeo MKIII; marzec 2012

plusy: Wyczerpująca informacja o oferowanych produktach

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majorka77 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 109225 z 20.03.2012

towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja zamówienia

zakupy: olej silnikowy + filtr oleju; marzec 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Raz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 108573 z 17.03.2012

konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamowienia

zakupy: czesci samochodowe; marzec 2012

plusy: asortyment, ceny

minusy: brakuje neiktorych zdjec

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

thomas80 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 108125 z 16.03.2012

Sklep polecony przez znajomych, łatwy kontakt zgodność zamawianego towaru, szybka dostawa.

zakupy: świece zapłonowe; marzec 2012

plusy: przejrzesta i czytytalna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107981 z 15.03.2012

to już trzeci zakup w tym sklepie, towar pierwsza klasa a przesyłka dotarła dokładnie 23 godzinach!!! rewelacja

zakupy: tarcze hamulcowe i klocki; marzec 2012

plusy: duży wybór, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107905 z 15.03.2012

Sklep oferuje części najbardziej potrzebne podczas eksploatacji pojazdu w rozsądnych cenach. oraz profesjonalnie realizuje dostarczanie zamówionych części.

zakupy: Filtry, klocki hamulcowe, oleje, paski; marzec 2012

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107649 z 15.03.2012

Bardzo fajna i rposta w obsłudze strona sklepu. Fachowa obsługa i szybka dostawa. Polecam :)

zakupy: śruby i podkładki do zawieszenia Ford; marzec 2012

plusy: bardzo prosto znaleźć poszukiwane części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skawa3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107537 z 14.03.2012

Kupuję zestaw do wymiany kolejny rok. Dostawa szybka z pełną informacją o drodze przesyłki. Towar zgodny z zamówieniem i w cenach naprawdę konkurencyjnych. Jestem zadowolony z usług tego sprzedawcy - zatem polecam.

zakupy: filtry - kpl. zestaw do forda fusion; marzec 2012

plusy: szybkość dostawy i pełna informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koja7 nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 107509 z 14.03.2012

Znalazłem potrzebne części w przystępnej cenie.Jeśli chodzi o sam sklep jako miejsce zakupu,to nie mam złych uwag.Jeśli natomiast chodzi o dostawę zakupionych części,to niestety,ale zbyt dużo dobrego powiedzieć nie mogę.Wręcz przeciwnie-pracownik firmy dostawczej w Szczecinie to jakieś "panisko"co to po południu nie może dostarczyć kupionego towaru bo...on po południu to juz nie jeździ z towarem(????).Wszystko może jedynie dostarczyć w godzinach przedpołudniowych w ustalonym przez siebie czasie(!!!!!)Spotkalem się z propozycją dostarczenia towaru do firmy w której pracuję.To chyba jakieś kpiny??!!Gdybym był właścicielem takiego jak Wasz sklepu i zależałoby mi na dobrej opinii,to pogoniłbym taką firmę dostawczą.Być może jest to tylko kwestia przedstawiciela DHL Express w Szczecinie,ale niestety Wy jako sklep firmujecie całość usługi,wraz z dostawą.Jako czlowiek,który nie chce tracić dnia urlopu z powodu odbioru zakupionych u Was materiałów,albo kombinować i prosić niespodziewanie sąsiadów,żeby byli w domu z tego powodu-raczej zrezygnuję w przyszłości z zakupów w Waszym sklepie.Niestety...Pozdrawiam

zakupy: Płyn Super Plus, paski klinowe i nakrętki; marzec 2012

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Dostawa przez DHL Express

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107465 z 14.03.2012

Polecam z czystym sumieniem ten sklep, ponieważ dla tych sprzedawców klient jest ważny nie tylko w momencie zakupu, ale również i po zakupie, w razie reklamacji. Dokonują wszelkich możliwych starań, żeby reklamacja została uwzględniona i starają się, żeby klient ze wszystkiego wyszedł obronną ręką. Jeszcze raz polecam wszystkim ten sklep, ponieważ taka dbałość o klientów, to naprawdę rzadkość.

zakupy: Przewody zapłonowe galaxy Motorcraf; październik 2011

plusy: Bardzo atrakcyjne ceny

minusy: Minusów nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 107005 z 13.03.2012

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i w miłej atmosferze, dziękuję i polecam wszystkim.

zakupy: Akcesoria; marzec 2012

plusy: dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

augusti rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 106677 z 13.03.2012

Oryginalne części Ford

zakupy: Lakier zaprawkowy; marzec 2012

plusy: nISKIE CENY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 106461 z 12.03.2012

od roku szukałem tych części .rok temu nie mieli tego nawet w serwisie .Na sklep natrafiłem na forum ford club polska

zakupy: zestaw naprawczy zacisków hamulcowych; marzec 2012

plusy: szybkośc realizacji zamówienia + jakośc towaru bdb

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radu9 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 106269 z 12.03.2012

Posiadali w swej ofercie towar którego poszukiwałem.

zakupy: Komplet gumowych dywaników do Forda Focu; marzec 2012

plusy: szybkość działania, przejrzystośc płatności

minusy: nie znalazłem póki co

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemoc rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 105913 z 09.03.2012

Bardzo szybka realizacja zlecenia.

zakupy: Emblematy, Ford KA; marzec 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 105673 z 08.03.2012

Wygoda i dostępność części orginalnych w niższych cenach niż w salonie

zakupy: odbojniki zawieszenia tylnego mk3; marzec 2012

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobre ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 105517 z 08.03.2012

Szybko i sprawnie dostarczony towar. Dobrze zapakowany. POLECAM!!!

zakupy: Olej silnikowy, filtr powietrza i oleju; marzec 2012

plusy: szybkość działania

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TomB. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 104789 z 06.03.2012

W wyniku poszukiwania w internecie jako jeden z niewielu oferujący potrzebny mi towar. Oczekiwania spełnił w 100%.

zakupy: Lakier spra Ford Moondust Silver; marzec 2012

plusy: Szbkość działania, dokładność i kompletność informacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER