Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2582
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2592 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

thapir rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94837 z 02.02.2012

Wszystko ok, na czas i solidnie

zakupy: Filtry i olej; luty 2012

plusy: asortyment, szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94795 z 01.02.2012

internet, ceny

zakupy: lącznik stabilizatora, oleje, filtry, ; styczeń 2012

plusy: szybkosc, terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

envirobase rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94748 z 31.01.2012

Świetny kontakt bardzo szybka przesyłka

zakupy: filtry ford mondeo Mk4; styczeń 2012

plusy: szybka wysyłka towar zgodny z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94727 z 31.01.2012

Oryginalne części w dobrej cenie,bardzo miła i szybka obsługa,bezpłatnie powiadomili mnie mailem i SMS-em o wysyłce.Polecam szczerze ten sklep!

zakupy: zamek pokrywy bagażnika Ford Focus II; styczeń 2012

plusy: w/w wymienione,cena,oryginalne częsci

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94723 z 31.01.2012

Tylko tu znalazłem korek do chłodnicy, obsługa i czas realizacji rewelacja

zakupy: korek do chłodnicy; styczeń 2012

plusy: kontakt,prędkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94612 z 30.01.2012

Szybko, solidnie i w dobrych cenach!

zakupy: rozrzad oleje, filtry. emblematy; styczeń 2012

plusy: szybko i sprwnie super kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markus_77 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94374 z 26.01.2012

Szukałem oryginalnych filtrów. Tutaj znalazłem wszystko i to dobrych cenach

zakupy: Zestaw filtrów do Mondeo MKIII 2.0 TDDI; styczeń 2012

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mortimer2206 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94331 z 26.01.2012

Dobra cena i szeroki asortyment. Od dawna kupuje w tym sklepie i nie bylo nigdy zadnych problemow.

zakupy: zawieszenie i hamulce, ford c-max; styczeń 2012

plusy: pomoc telefoniczna i dobry opis towaru na stronie

minusy: czsem nie ma tanich zamiennikow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

transit_roman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94272 z 25.01.2012

Przejrzysta oferta, dostępność towaru. Mega szybka realizacja zamówienia!!!

zakupy: korek wlewu paliwa, filtr oleju, termost; styczeń 2012

plusy: umiarkowane ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94257 z 25.01.2012

Wybór padł na ten sklep ze względu na duży asortyment. 100% profesjonalizmu,szybkie odpowiedzi na zadane pytanie,bardzo szybka wysyłka.Sklep godny polecenia.

zakupy: Filtry, świece, przewody, uszczelki; styczeń 2012

plusy: duży wybór,rzetelność,szybka realizacja.

minusy: brak-tak trzymać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94222 z 25.01.2012

szeroka oferta produktów, przystepne ceny, szybka realizacja zamówienia

zakupy: wykładziny podłogowe, nakretki do alumin; styczeń 2012

plusy: dostępność towaru i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94172 z 24.01.2012

Ekstra szybko, w niedzielę wieczorem zamówiłem, we wtorek na miejscu.

zakupy: części; styczeń 2012

plusy: szybko, fajna strona

minusy: chciałbym żeby był taki sklep nissana, niestety nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek82 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94131 z 24.01.2012

cena - ok kontakt -ok czas realizacji -ok już II zakup - zero problemów na pewno tam wróce

zakupy: tuleje wahacza; styczeń 2012

plusy: szybkość/cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94046 z 23.01.2012

Pelny profesionalizm , towar najwyzszej jakosci ,serdecznie polecam .

zakupy: Świeca żarowa Mondeo Mk3; styczeń 2012

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia kontakt i orginalny towar

minusy: Na razie nie stwierdzilem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 94028 z 23.01.2012

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa ,dobry kontakt.

zakupy: płyn hamulcowy, płyn chłodzący, filtr; styczeń 2012

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93975 z 22.01.2012

Polecam sklep w 100%.

zakupy: Narożnik podszybia Ford Fiesta; styczeń 2012

plusy: Spory asortyment częsci, szybka dostawa

minusy: Jak narazie brak:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93968 z 21.01.2012

Tak, jak zawsze Ford-esklep.pl spisał się w 100%. Polecam

zakupy: Rozrząd, Pasek wieloklinowy, Pompa wody Duratorq; styczeń 2012

plusy: cena, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack12b rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93942 z 21.01.2012

Profesjonalna obsługa,duży asortyment towarów,błyskawiczna przesyłka. Super sklep , którego bardzo polecam.

zakupy: wkładka zamka; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm,szybka przesyłka,duży saortyment

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93921 z 20.01.2012

ciekawa strona latwo znalazlem to czego szukalem

zakupy: rozrzad ford focus; styczeń 2012

plusy: latwosc kontaktu i szybka wysylka

minusy: wszystko w jak najlepszym porzadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TYMEK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 93915 z 20.01.2012

jest sklepem prostym w obsłudze i bardzo przejrzysty co potrzeba to jest wysokiej klasy i to sie liczy GORĄCO POLECAM

zakupy: amortyzatory, łączniki stabilizatora, ; styczeń 2012

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER