Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2752
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2763 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kontad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126929 z 25.05.2012

Sklep znalazłem na internecie .Jestem zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia.Polecam sprzedawcę

zakupy: Listwa pionowa slupka Fusion -prawa tył; maj 2012

plusy: Bardzo dobra współpraca

minusy: Nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kotecek887 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126697 z 24.05.2012

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, zamówione części przychodzą szybko i nie ma co najważniejsze pomyłek i konieczności odsyłania towaru

zakupy: zestaw naprawczy do hamulców, uszczelnia; maj 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: jak do tej pory nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126649 z 24.05.2012

Kolejne zakupy i jak zwykle bezproblemowo,na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.

zakupy: zaczepy linki zmiany biegów; maj 2012

plusy: dostępność części i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126597 z 24.05.2012

Bo już kiedyś kupowałem ale nie byłem zarejestrowany,sklep jest na najwyższym poziomie profesjonalizmu każdemu mogę polecic ten sklep

zakupy: Komplet rozrządu i pasek wieloklinowy; maj 2012

plusy: niska cena za oryginalne części szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126585 z 24.05.2012

wybrałem z braku czasu żeby chodzić po sklepach i szukać potrzebnych części, i nie żałuję, teraz wszystko kupuję używając tego serwisu ze względu na bardzo szybką wysyłkę i profesjonalną obsługę, polecam!

zakupy: trochę tego było :); maj 2012

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia i atrakcyjne ceny

minusy: brak...?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126545 z 24.05.2012

Profesjonalnie załatwione zamówienie z pełną informacją

zakupy: Spinka wycieraczki tylnej Ford Fiesta; maj 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baniol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 126165 z 23.05.2012

To już 4 zakup. Ciągle jestem pod wrażeniem. Bardzo szybko i profesjonalnie załatwione zamówienie i dostawa.

zakupy: Komplet filtrów, olej silnikowy, itp.; maj 2012

plusy: jakość i szybkość

minusy: nie znalazłem;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 125737 z 21.05.2012

Dobrze opisane towary, przystepne ceny, promocje, wysoka jakosc towaru.

zakupy: filtry, wycieraczki...; maj 2012

plusy: jakosc i szybkosc

minusy: nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 125173 z 18.05.2012

Przypadkowo trafiłem na sklep Ford-esklep i znalazłem kratki do głośników do Galaxy, spróbowałem zamówić ponieważ robiłem to pierwszy raz to się udało i otrzymałem przesyłkę po dwóch dniach. Jestem zadowolony.

zakupy: kratka głośnika do Galaxy; maj 2012

plusy: Szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ted rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124909 z 18.05.2012

Był to sklep w którym znalazłem interesujący mnie produkt.

zakupy: Lakier do zaprawek Ford; maj 2012

plusy: Bardzo szybki termin realizacji zamówienia.

minusy: Brak formy przesyłki za pobraniem Poczta Polska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert lublin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124813 z 17.05.2012

Bardzo profesionalnie załatwiona sprawa zamówienia i dostawy polecam.

zakupy: klocki hamulcowe przód tył mondeo mk4; maj 2012

plusy: towar w dobrej cenie i jakosci

minusy: brak możliwosci zamówienia telefonicznej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

retsap1 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124429 z 16.05.2012

Części do Forda

zakupy: filtry paliwa i powietrza; maj 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saper1974 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124377 z 16.05.2012

Dużo części jest dosyć tanich i można to szybko internetowo kupić w moim przypadku wczoraj zamówienie dzisaj towar odebrałem polecam

zakupy: dywaniki; maj 2012

plusy: sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

costi44 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124361 z 16.05.2012

Atrakcyjne ceny w stosunku do innych podobnych sklepów.

zakupy: filtr paliwa; maj 2012

plusy: B.Dobry kontakt e-mail. Szybka przesyłka.

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dymek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 124185 z 15.05.2012

Jestem bardzo zadowolony z tego sklepu... Zakupów dokonałem już kilka razy... Towar był zawsze OK,a do tego szybka wysyłka... Polecam w 100%...

zakupy: Filtry, olej, świece żarowe, akcesoria; maj 2012

plusy: Profesjonalne podejście

minusy: Dotychczas nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seweryn rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 123909 z 15.05.2012

Duży wybór części, w tym oryginalnych, łatwość wyszukiwania i wyboru, expresowa dostawa.

zakupy: Olej, części i mat.eksploatacyjne; maj 2012

plusy: Główną zaletą sklepu jest to, że sklep jest JEDNEJ marki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hill rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 123493 z 13.05.2012

Dobre ceny, duży asortyment.

zakupy: filtry, płyny, isofix, ; maj 2012

plusy: szybkość dostawy i dobry kontakt ze sprzedawcą.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 123485 z 12.05.2012

Ponowne zakupy i oczywiście znowu udane. jak zwykle doskonały kontakt i szybka wysyłka. Oczywiście polecam wszystkim.

zakupy: Zimmering półosi x2; maj 2012

plusy: Same zalety

minusy: jak zwykle brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 123361 z 12.05.2012

asortyment,ceny

zakupy: fiesta 93; maj 2012

plusy: asortyment,fach.doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 123353 z 12.05.2012

oryginalne części w rozsądnej cenie,szybka wysyłka zakupionego towaru

zakupy: tuleje wahacza, łączniki stabilizatora; maj 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER