Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2443
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2452 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

pit64interia.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87324 z 03.11.2011

Tanio i opis zgogny z towarem .

zakupy: świece; październik 2011

plusy: spełnia oczekiwania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomi2514 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87322 z 03.11.2011

Wybrałem ten sklep ponieważ spełnił moje oczekiwania chodzi tu o dostęp części jej cena i czas dostarczenia

zakupy: zawór pompy wtryskowej mondeo mkII; listopad 2011

plusy: dostępnośc wielu części do forda

minusy: żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radoslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87220 z 01.11.2011

towar zgodny z opisem bez wad dostarczony terminowo dobra informacja ze strony sprzedawcy od chwili zamówienia do dostarczenia zarówno na maila jak i na telefon polecam

zakupy: obudowa termostatu ford; październik 2011

plusy: terminowość dobry kontakt i informacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

likajos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87201 z 31.10.2011

Kupuje w tym sklepie wiele razy. Przesyłka i obsługa perfekcyjna. Można domówić i uaktualnić zakupy. Przesyłka jest szybko wysyłana i zgodna z zamówieniem. Polecam wszyskim

zakupy: olej formula, filtry, części zamienne; październik 2011

plusy: szybka wysyłka towaru

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87091 z 28.10.2011

korzystam z tego sklepu od dwóch lat, posiada on pełen zakres podstawowych części w przystępnych cenach. Bezproblemowe zamówienie i błyskawiczna dostawa.

zakupy: podstawowy zestaw filtrów i olej; październik 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak rzadkich i nietypowych akcersoriów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz K. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87067 z 28.10.2011

Towar dobrej jakości i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!

zakupy: Lakiery zaprawkowe, lakiery w spreyu; październik 2011

plusy: Szeroki asortyment oryginalnego towaru.

minusy: Nie ma wad jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87027 z 27.10.2011

Korzystam ze sklepu drugi raz . Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem . Polecam !

zakupy: Olej hydrauliczny, pióra wycieraczek, ; październik 2011

plusy: Dobry towar , ceny , profesjonalizm .

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87015 z 27.10.2011

Bardzo szybka dostawa i dobry kontakt, towar pierwsza klasa. Polecam:)

zakupy: Olej i filtr.; październik 2011

plusy: Bardzo szybka dostawa i dobry kontakt.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86994 z 27.10.2011

Dostępność części, przystępne ceny, szybka realizacja.

zakupy: Uszczelniacz pompy wtryskowej; październik 2011

plusy: Duży wybór, szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DARIUSZ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86978 z 27.10.2011

WYBRAŁEM TEN SKLEP PONIEWAŻ CENY SĄ PRZYJAZNE DLA KIESZENI. DOBRY OPIS PRODUKTÓW I ŁATWA, PRZEJRZYSTA STRONA.

zakupy: WYCIERACZKI, FILTR POWIETRZA; październik 2011

plusy: FACHOWOŚĆ

minusy: NIE ZAUWAŻYŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86937 z 26.10.2011

Niższe ceny niż w salonach forda,szybka wysyłka, profesjonalna obsługa klienta to sprawia,że sklep jest w zupełności godny polecenia.

zakupy: płyn do chłodnic, olej do przekładni kie; październik 2011

plusy: rzetelność i sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pigeon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86874 z 25.10.2011

Sklep posiada bogatą ofertę części i akcesoriów w rozsądnych cenach. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko

zakupy: świece zapłonowe, przewody wys. napięcia; październik 2011

plusy: bardzo szybka i sprawna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lolo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86853 z 25.10.2011

Polecam.Szybka obsługa,dobre ceny,towary najwyższej jakości,krótki czas dostawy,spawdziłem wielokrotnie

zakupy: tarcze, klocki, cewka, łożyska, łączniki sta; październik 2011

plusy: szybkość realizacji,towary najwyższej jakości

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qba rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86779 z 24.10.2011

Szybko sprawnie i na temat. Sprawdzony wielokrotnie.

zakupy: olej, wycieraczki, kołpaki; październik 2011

plusy: szybkość

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andkot rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86649 z 21.10.2011

perfekcja w każdym calu. Szybkość wysyłki i profesjonalizm. polecam 100%

zakupy: nakrętki alu kryte ford; październik 2011

plusy: profesjonalizm w podejściu do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard Uchman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86581 z 20.10.2011

Jedyny sklep który ma tak szeroki wybór szczególnie do starych samochodów.Bardzo szybka obsługa praktycznie wciągu 24 godz.Miły kontakt telefoniczny i emalowy.Soper, bardzo polecam

zakupy: Tuleje, poduszka pod skrzynię biegów, wspo; październik 2011

plusy: Szybkość działania

minusy: nieznane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86557 z 20.10.2011

Kupowałem w Ford-esklep.pl kilkanaście rożnych produktów do rożnych modeli Forda. Jedno co mogę powiedzieć o tej firmie to profesjonalnie, szybko i solidnie przeprowadza się z nimi tranzakcie. Szczerze polecam.

zakupy: klocki hamulcowe, oleje silnikowe, filtr; październik 2011

plusy: Atrakcyjna cena, szybkość realizacji.

minusy: nie ma takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 77650 z 27.05.2011

Ford-esklep wybrałem z powodu atrakcyjnej ceny i dużego wyboru. Moje zamówienie było drobne ale dobrego sprzedawcę poznaje się po tym jak traktuje wszystkich klientów. Nie tylko tych kupujących za miliony. Zostałem potraktowany poważnie i uczciwie.

zakupy: Podświetlenie tablicy rejestracyjnej; maj 2011

plusy: Bogata oferta, atrakcyjne ceny, szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B.W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 75660 z 20.04.2011

Wybrałem zakupy na ford-esklep.pl po raz kolejny i nie zawiodłem się. Profesjonalny kontakt ze sprzedającym, duży wybór oferowanych części za przystępną cenę. Zdecydowanie polecam zakupy na ford-esklep.pl - godny zaufania sprzedawca!!

zakupy: pompa sprzęgła Ford Fiesta/Fusion; kwiecień 2011

plusy: rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, obszerna oferta

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirnow rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 75588 z 19.04.2011

Jeśli jesteś posiadaczem Forda to kupuj tylko w tym sklepie. Pełny profesjonalizm i miły kontakt. Ekspresowa dostawa. Naprawdę polecam

zakupy: amortyzatory, mikrostyk i zaprawka; kwiecień 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER