Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2530
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2540 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

krzysztof083 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92199 z 29.12.2011

wybralem ten sklep bo widac solidna firma i jest bardzo dobrze zaopatrzony i wszystko jest ladnie szczegolowo opisane co ma duze znaczenie przy zakupie czesci i jak najbardziej spelnil moje oczekiwan polecam wszystkim

zakupy: przewody zaplonowe, swiece, filtry, itp; grudzień 2011

plusy: towar jest zgodny z opisem i sklep super zaopatrzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endzi2603 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92186 z 29.12.2011

super polecam wszystkim którzy mają forda mondka i nie tylko plecam sprzedawce wszystko profesjonalizm zgodnie z zamówieniem i orginalnie zapakowane w 100% dostawa jak w regulamin.

zakupy: klocki hamulcowe przód i tył, pióra filtr; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm-super sprzedawca 100%

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrinho rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92134 z 29.12.2011

Wszystko przebieglo sprawnie. Przesylka ekspresowa a na tym mi najbardziej zalezalo. Towar nowy i sprawny. Polecam sprzedawce.

zakupy: Podświetlenie tablicy rejestracyjnej; grudzień 2011

plusy: Szybka wysylka

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edex58 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91951 z 27.12.2011

Transakcja przeprowadzona sprawnie ,bez zastrzeżeń,towar dostarczony terminowo.

zakupy: Felga, kołpak; grudzień 2011

plusy: sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Narcyz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91902 z 26.12.2011

transakcja bez zastrzeżeń towar zgodny z zamówieniem

zakupy: kołki listwy drzwi mondeo; grudzień 2011

plusy: termin, oferta towarowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91734 z 23.12.2011

Polecam zdecydowanie sklep, przesyłka ekspresowa. Towar bez zarzutu, zgodnie opisem i zamówieniem.

zakupy: olej silnikowy, filtr do oleju, pióra wy; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrju42 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91683 z 22.12.2011

Zakup szybko i sprawnie.Przesyłka ekspresowa.Naprawdę POLECAM SPRZEDAWCĘ !!!

zakupy: Olej, Filtry itp.; grudzień 2011

plusy: Solidna i ekspresowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twilius rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91603 z 21.12.2011

Perfekcyjne przeprowadzony zakup.Polecam

zakupy: Wycieraczki do szyb; grudzień 2011

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczyslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91568 z 21.12.2011

Przystepna cena.Super obsluga. Blyskawiczna dostawa.

zakupy: Cewka zaplonowa. Przewody zaplonowe.; grudzień 2011

plusy: Bardzo solidna obsluga.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91474 z 20.12.2011

na stronke sklepu trafiłem przypadkowo, jednak po dostawie zamówionej części jestem pewien, że jak znów coś zawiedzie w moim aucie bedę szukał części znów na tej stronce... pełen profesjonalizm, szybko, z miłym kontaktem, az się mordka cieszy, że można jeszcze w Polsce tak dobrze kupić przez internet... polecam gorąco

zakupy: cewka zapłonowa; grudzień 2011

plusy: naprawde dbają o klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michal rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90991 z 16.12.2011

doskonala wspólpraca, polecam ten sklep!

zakupy: czesci do focus MK2; grudzień 2011

plusy: obsluga i terminowosc realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIESŁAW rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90977 z 16.12.2011

WYBRAŁEM TEN SKLEP Z CZYSTEGO PRZYPADKU,SZUKAJĄC RZECZY KTÓRE POTRZEBOWAŁEM I ZNALAZŁEM WŁAŚNIE W TYM SKLEPIE A CENOWO MI ODPOWIADAŁY. ZASKOCZYŁA MNIE BARDZO SZYBKA OBSŁUGA ZAMÓWIONEGO TOWARU I SZYBKA DOSTAWA. JESTEM W PEŁNI USATYSFAKCJONOWANY I Z MIŁĄ CHĘCIĄ POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ. PEŁEN PROFESJONALIZM

zakupy: CZĘŚCI DO FORDA MONDEO; grudzień 2011

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE ZAUWARZYŁEM WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hwam5554 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90976 z 16.12.2011

znalazłem adres sklepu w internecie.Był towar mnie interesujący.Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie.Jestem pod wielkim wrażeniem.WIELKIE DZIĘKI.

zakupy: 9900745 kaseta drzwi; grudzień 2011

plusy: ekspresowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maarianek88 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90885 z 15.12.2011

Dostępność oryginalnych części. Szybka wysyłka. Optymalna cena.

zakupy: dysze spryskiwaczy do ford escort 91-95; grudzień 2011

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90879 z 15.12.2011

wszystko w 100% profesjonalnie, aby więcej takich firm. Rzadko można spotkać tak rzetelnych sprzedawców. Pozdrawiam

zakupy: komplet oringów do chłodnicy oleju; grudzień 2011

plusy: towar w 100% oryginalny

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daroplu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90861 z 15.12.2011

Dlatego, że same części w salonie są zdecydowanie droższe a skoro mam to samo w dodatku taniej to wybór jest prosty. Czas oczekiwania zakupione części jest bardzo krótki - błyskawiczna realizacja.

zakupy: dywaniki, pióra wycieraczek; grudzień 2011

plusy: szybkość, rzetelnośc

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALEK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90766 z 14.12.2011

Przede wszystkim niska cena wyrobów, prawidłowo opisane wraz z numerami części oryginalnych, szybka reakcja na złożone zamówienie, dobry kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa,szybka wysyłka,bieżąca informacja o statusie przesyłki (aż w nadmiarze,e-mail,sms).

zakupy: lusterko wewnętrzne, linka ham. ręcznego; grudzień 2011

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erwin1717 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90754 z 14.12.2011

Super towar , błyskawiczna dostawa.

zakupy: Filtr paliwa Bosch; grudzień 2011

plusy: Szybkość .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zemlamarcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90684 z 13.12.2011

niskie ceny,części oryginalne, szybka dostawa,towar zgodny z ofertą

zakupy: Sprzęgło hydrauliczne MK1 i wysprzęglik; grudzień 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrp354 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 90650 z 13.12.2011

Produkty rekomendowane przez Ford ,ceny oraz dobra wysyłka. Mała uwaga jest taka ,że nie można zamówić przez telefon podczas rozmowy telefonicznej ale ogólnie ok

zakupy: tarcze hamulcowe i klocki; grudzień 2011

plusy: Dobry kontak i wysyłka

minusy: na razie nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER