Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2665
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2676 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111973 z 29.03.2012

szybkosc transakcji

zakupy: filtry; marzec 2012

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shimeon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111965 z 29.03.2012

rzetelność i szybkość. Polecam

zakupy: oleje, filtry, świece; marzec 2012

plusy: szybkość, kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jachoo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111941 z 29.03.2012

Polecam wszystkim gorąco współpracę z tym kontrahentem. Szybko, tanio, bezproblemowo i profesjonalnie. :) Towar zgodny z opisem. P O L E C A M!!!

zakupy: Amortyzatory przód + tył (Mondeo Mk3); marzec 2012

plusy: niskie ceny, firmowe części, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111909 z 29.03.2012

Konkurencyjne ceny, dużo promocji i to że nie muszę długo czekać na przesyłkę zadecydowało o tym że korzystam z waszych usług. Jak najbardziej polecam!!!

zakupy: Ostatnio prowadnice do szyby; marzec 2012

plusy: Tanio, szybko!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Saintmaster rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111777 z 29.03.2012

Szybka realizacja zamówienia. Towar jak w opisie. Dobry kontakt. Polecam

zakupy: zbiorniczek wyrównawczy ford fiesta mk6; marzec 2012

plusy: niskie ceny w porównaniu do krakowskich sklepów forda

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

harcik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111733 z 28.03.2012

Mam Forda Mondeo dlatego wybrałem ten sklep. Rewelacyjna obsługa.Polecam.

zakupy: Lakiery samochodowe; marzec 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111701 z 28.03.2012

Duży wybór części w dobrych cenach.Szybka realizacja.Polecam.

zakupy: Rozrząd, świece.Ford Eskort; marzec 2012

plusy: Szeroki wybór części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111645 z 28.03.2012

Szybka realizacja zamówienia , towar zgodny z opisem.

zakupy: Czujnik prętkości, linki hamulca ręczneg; marzec 2012

plusy: Duży wybór towarów , szybka dostawa przystępna cena.

minusy: Narazie niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B.S. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111633 z 28.03.2012

Najtańsza oferta wśród wszystkich

zakupy: nakrętki kół; marzec 2012

plusy: wszystko OK

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Qazar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111525 z 28.03.2012

Błyskawiczna przesyłka, super kontakt mailowy

zakupy: Płyn hamulcowy, zestawy naprawcze; marzec 2012

plusy: szybka realizacja, duży wybór

minusy: raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adzinek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111501 z 28.03.2012

Trafiłem z wyszukiwarki.Szybka realizacja. Jedynie miałbym zastrzeżenia co do zapakowania towaru. Zdecydowanie za delikatne-towar zawinięty w folię bąbelkową i spakowany do koperty.

zakupy: Pompa sprzęgła ford focus mk I; marzec 2012

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja

minusy: Sposób zapakowania towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111225 z 27.03.2012

Miła i rzeczowa obsługa. Expresowa wysyłka.

zakupy: Lakier zaprawkowy; marzec 2012

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111157 z 27.03.2012

znalazlem to co potrzebuje i to w bardzo dobrych cenach a nie jest to moj pierwszy zakup w tym sklepie i mam nadzieje ze nie ostatni

zakupy: tuleje, filtry, akcesoria; marzec 2012

plusy: duzy asortyment

minusy: jak narazie nie moge sie wypowiedziec :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oporek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111153 z 27.03.2012

Błyskawiczna dostawa towar zgodny z zamówieniem nic doda nic ują dla mnie bomba !!!!!

zakupy: wycieraczka tył ford focus; marzec 2012

plusy: Szybkosc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldeon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111149 z 27.03.2012

szybko sprawnie bez zbędnych ceregieli

zakupy: Pióra wycieraczki –, przód płaskie Fiesta od 07/2008 →; marzec 2012

plusy: duży wybór asortymentu

minusy: narazie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 111089 z 27.03.2012

Szybko,łatwo i przyjemnie.Polecam

zakupy: Zaślepka listwy dachowej Focus Mk2 * C-max FORD; marzec 2012

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brzak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 110941 z 26.03.2012

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam wszystkim!

zakupy: czujnik wałka rozrządu; marzec 2012

plusy: rzeczowość i szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 110413 z 23.03.2012

Korzystam z ich uslug trzeci raz. Za kazdym razem nie mialem zadnych zastrzezen. Ceny konkurencyjne.

zakupy: Olej, plyn hamulcowy, filtry, wycieraczk; marzec 2012

plusy: brak wad jak do tej pory:)

minusy: nie zaobserwowalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 110281 z 23.03.2012

Szybko,łatwo i przyjemnie.Polecam

zakupy: świeca; marzec 2012

plusy: cena

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 110185 z 22.03.2012

Wybrałem ten Sklep ponieważ miał bardzo bogatą ofertę, przejrzyście przedstawioną w dobrych cenach. Po otrzymaniu przesyłki tylko się w swoim przekonaniu utwierdziłem. Zawartość paczki w pełni zgodna z oferowanym towarem i zamówieniem. Szybko, sprawnie dostarczona i solidnie zabezpieczona. Już szykuję następne zamówienie. Wiem, że będę kupował w tym sklepie.

zakupy: materialy eksploatacyjne; marzec 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER