Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2781
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2792 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bobas4 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92816 z 06.01.2012

Dobra cena szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: nakrętki do kół stalowych; styczeń 2012

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92780 z 05.01.2012

Wybrałam sklep ze względu na szybką i profesjonalną obsługę. Sklep spełnia moje oczekiwania w 100%. Wszystko jest realizowane sprawnie i solidnie po przystępnej cenie. Serdecznie polecam sklep. POZDRAWIAM

zakupy: czujnik położenia wałka rozrządu; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm, czas realizacji, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92741 z 05.01.2012

dobre oryginalne części w dobrej cenie i przede wszystkim szybka obsługa. super polecam

zakupy: Oprawka żarówki Focus 21W; grudzień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92703 z 05.01.2012

Wybrałem ten sklep bo mają tanie i orginalne części.Zależało mi na dobrym produkcie, szybkiej wysyłce,dobrym kontakcie i nie zawiodłem się.Całkowicie spełnili moje oczekiwania.

zakupy: Lusterko zew.lewe manualne Ford Focus; styczeń 2012

plusy: Super kontakt i fachowa obsługa

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert7 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92620 z 04.01.2012

Szybko i fachowo.

zakupy: olej, filtr oleju, powierza, kabinowy.; styczeń 2012

plusy: Dobra organizacja

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92417 z 02.01.2012

Dobra cena na oryginalne czesci, szybka wysylka. Zero problemow - polecam.

zakupy: Plyn do wspomagania, pasy, rolki.; grudzień 2011

plusy: cena, szybka wysylka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92356 z 31.12.2011

Bardzo dobra i szybka obsługa. Zamówienie złożone w środę o 23-ciej, a towar odebrałem w piątek ok 15-tej. Oczywiście towar bez zarzutów.

zakupy: dywaniki gumowe; grudzień 2011

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wozek50@wp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92338 z 31.12.2011

bo jest ok

zakupy: oringi; grudzień 2011

plusy: wszystko co najlepsze

minusy: brak i jeszcze raz brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej - andos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92316 z 30.12.2011

Polecam Tego sprzedawcę, wszystko o.k. i zgodnie z opisem, zakupiony towar dotarł tak jak było uzgodnione podczas rozmowy telefonicznej. Ceny na przyzwoitym poziomie.

zakupy: Amortyzatory -komplet; grudzień 2011

plusy: szeroka oferta podstawowa, przyzwoite ceny

minusy: po pierwszym zakupie bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92282 z 30.12.2011

Najlepsze ceny, ekspresowa wysyłka, spełnia oczekiwania w 110%

zakupy: części motoryzacyjne; grudzień 2011

plusy: Wszystko

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92262 z 30.12.2011

Najszerszy asortyment, szybka dostawa.

zakupy: rolka napinacza; grudzień 2011

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92257 z 30.12.2011

Posiadają oni szeroki asortyment części do Forda, który jest przejrzyście wystawiony i opisany (duże czytelne zdjęcia). Dobre ceny, bezproblemowe zamówienie, wyczerpująca informacja na bieżąco i błyskawiczna dostawa. Kupuję w tym sklepie od ponad dwóch lat i jestem w 100% zadowolony. Polecam Ford-esklep.pl wszystkim kupującym.

zakupy: Lusterko - lewe - manualne - Focus; grudzień 2011

plusy: kompletny asortyment, sprawnie i szybko, dobre ceny

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof083 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92199 z 29.12.2011

wybralem ten sklep bo widac solidna firma i jest bardzo dobrze zaopatrzony i wszystko jest ladnie szczegolowo opisane co ma duze znaczenie przy zakupie czesci i jak najbardziej spelnil moje oczekiwan polecam wszystkim

zakupy: przewody zaplonowe, swiece, filtry, itp; grudzień 2011

plusy: towar jest zgodny z opisem i sklep super zaopatrzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endzi2603 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92186 z 29.12.2011

super polecam wszystkim którzy mają forda mondka i nie tylko plecam sprzedawce wszystko profesjonalizm zgodnie z zamówieniem i orginalnie zapakowane w 100% dostawa jak w regulamin.

zakupy: klocki hamulcowe przód i tył, pióra filtr; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm-super sprzedawca 100%

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrinho rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 92134 z 29.12.2011

Wszystko przebieglo sprawnie. Przesylka ekspresowa a na tym mi najbardziej zalezalo. Towar nowy i sprawny. Polecam sprzedawce.

zakupy: Podświetlenie tablicy rejestracyjnej; grudzień 2011

plusy: Szybka wysylka

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edex58 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91951 z 27.12.2011

Transakcja przeprowadzona sprawnie ,bez zastrzeżeń,towar dostarczony terminowo.

zakupy: Felga, kołpak; grudzień 2011

plusy: sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Narcyz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91902 z 26.12.2011

transakcja bez zastrzeżeń towar zgodny z zamówieniem

zakupy: kołki listwy drzwi mondeo; grudzień 2011

plusy: termin, oferta towarowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91734 z 23.12.2011

Polecam zdecydowanie sklep, przesyłka ekspresowa. Towar bez zarzutu, zgodnie opisem i zamówieniem.

zakupy: olej silnikowy, filtr do oleju, pióra wy; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrju42 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91683 z 22.12.2011

Zakup szybko i sprawnie.Przesyłka ekspresowa.Naprawdę POLECAM SPRZEDAWCĘ !!!

zakupy: Olej, Filtry itp.; grudzień 2011

plusy: Solidna i ekspresowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twilius rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 91603 z 21.12.2011

Perfekcyjne przeprowadzony zakup.Polecam

zakupy: Wycieraczki do szyb; grudzień 2011

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER