Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2673
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2684 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86994 z 27.10.2011

Dostępność części, przystępne ceny, szybka realizacja.

zakupy: Uszczelniacz pompy wtryskowej; październik 2011

plusy: Duży wybór, szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DARIUSZ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86978 z 27.10.2011

WYBRAŁEM TEN SKLEP PONIEWAŻ CENY SĄ PRZYJAZNE DLA KIESZENI. DOBRY OPIS PRODUKTÓW I ŁATWA, PRZEJRZYSTA STRONA.

zakupy: WYCIERACZKI, FILTR POWIETRZA; październik 2011

plusy: FACHOWOŚĆ

minusy: NIE ZAUWAŻYŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86937 z 26.10.2011

Niższe ceny niż w salonach forda,szybka wysyłka, profesjonalna obsługa klienta to sprawia,że sklep jest w zupełności godny polecenia.

zakupy: płyn do chłodnic, olej do przekładni kie; październik 2011

plusy: rzetelność i sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pigeon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86874 z 25.10.2011

Sklep posiada bogatą ofertę części i akcesoriów w rozsądnych cenach. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko

zakupy: świece zapłonowe, przewody wys. napięcia; październik 2011

plusy: bardzo szybka i sprawna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lolo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86853 z 25.10.2011

Polecam.Szybka obsługa,dobre ceny,towary najwyższej jakości,krótki czas dostawy,spawdziłem wielokrotnie

zakupy: tarcze, klocki, cewka, łożyska, łączniki sta; październik 2011

plusy: szybkość realizacji,towary najwyższej jakości

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qba rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86779 z 24.10.2011

Szybko sprawnie i na temat. Sprawdzony wielokrotnie.

zakupy: olej, wycieraczki, kołpaki; październik 2011

plusy: szybkość

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andkot rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86649 z 21.10.2011

perfekcja w każdym calu. Szybkość wysyłki i profesjonalizm. polecam 100%

zakupy: nakrętki alu kryte ford; październik 2011

plusy: profesjonalizm w podejściu do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard Uchman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86581 z 20.10.2011

Jedyny sklep który ma tak szeroki wybór szczególnie do starych samochodów.Bardzo szybka obsługa praktycznie wciągu 24 godz.Miły kontakt telefoniczny i emalowy.Soper, bardzo polecam

zakupy: Tuleje, poduszka pod skrzynię biegów, wspo; październik 2011

plusy: Szybkość działania

minusy: nieznane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 86557 z 20.10.2011

Kupowałem w Ford-esklep.pl kilkanaście rożnych produktów do rożnych modeli Forda. Jedno co mogę powiedzieć o tej firmie to profesjonalnie, szybko i solidnie przeprowadza się z nimi tranzakcie. Szczerze polecam.

zakupy: klocki hamulcowe, oleje silnikowe, filtr; październik 2011

plusy: Atrakcyjna cena, szybkość realizacji.

minusy: nie ma takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 77650 z 27.05.2011

Ford-esklep wybrałem z powodu atrakcyjnej ceny i dużego wyboru. Moje zamówienie było drobne ale dobrego sprzedawcę poznaje się po tym jak traktuje wszystkich klientów. Nie tylko tych kupujących za miliony. Zostałem potraktowany poważnie i uczciwie.

zakupy: Podświetlenie tablicy rejestracyjnej; maj 2011

plusy: Bogata oferta, atrakcyjne ceny, szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B.W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 75660 z 20.04.2011

Wybrałem zakupy na ford-esklep.pl po raz kolejny i nie zawiodłem się. Profesjonalny kontakt ze sprzedającym, duży wybór oferowanych części za przystępną cenę. Zdecydowanie polecam zakupy na ford-esklep.pl - godny zaufania sprzedawca!!

zakupy: pompa sprzęgła Ford Fiesta/Fusion; kwiecień 2011

plusy: rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, obszerna oferta

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirnow rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 75588 z 19.04.2011

Jeśli jesteś posiadaczem Forda to kupuj tylko w tym sklepie. Pełny profesjonalizm i miły kontakt. Ekspresowa dostawa. Naprawdę polecam

zakupy: amortyzatory, mikrostyk i zaprawka; kwiecień 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maddragon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 63961 z 02.11.2010

Wybrałem ten sklep, ponieważ ceny części są mocno konkurencyjne od cen sklepowych. Okażało się że w parze ze świetnymi cenami idzie fachowa i rzetelna obsługa. Ekspresowa wysyłka zamówionych towarów (1 dzień). Profesjonalizm w każdym calu, w razie jakichkolwiek wątpliwości świetny i miły kontakt telefoniczny. Dla mnie rewelacyjny sklep. Polecam wszystkim.

zakupy: Cewka zapłonowa, komplet sprzęgła; październik 2010

plusy: Profesjonalizm,szybkość wysyłki,fachowość,miła obsługa

minusy: brak, ja nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pmichalak rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 63367 z 22.10.2010

Niskie ceny, duży wybór części, szybka realizacja zamówienia. Szybka realizacja reklamacji dostawy, która została uszkodzona w czasie transportu. Otrzymałem nowy towar bez konieczności oczekiwania na uznanie reklamacji przez firme kurierską. Polecam!

zakupy: części do Mondeo; październik 2010

plusy: niskie ceny, duży wybór, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 63289 z 21.10.2010

Znalazłem sklep w wyszukiwarce. Szybka dostawa, bez problemów, dobrze zapakowane. Polecam

zakupy: odblask tył c-max; październik 2010

plusy: Szybkość obsługi, atrakcyjne ceny

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 62096 z 01.10.2010

Tak jak najbardziej ten sklep spełnił moje oczekiwania i polecam go wszystkim użytowniką forda

zakupy: pokrętło do klimatyzacji; październik 2010

plusy: żetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 59933 z 29.08.2010

Obsługa profesjonalna i chętna do pomocy. Ale najważniejsze, że mając dobre argumenty właściciel jest gotowy uznać nawet dość wątpliwą reklamacje.Tak było w moim przypadku i tylko choćby za to polecam serdecznie.

zakupy: filtry, ramka radiowa; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GrzegorzR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 58731 z 06.08.2010

W poszukiwaniu części do mojego auta, zupełnie przypadkowo trafiłem na ten sklep. Zaskoczeniem może nie było to, że ta część znajduje się w asortymencie, ale bardzo cierpliwa i profesjonalna obsługa. Część jak część, może można by było kupić ją i w innym sklepie, ale tak miło, rzetelnie i profesjonalnie obsłużonym to tylko tu. Serdecznie polecam.

zakupy: wkładka zamka klapy silnika do C-MAXa; sierpień 2010

plusy: kultura i profesjonalizm

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzytr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 53042 z 28.04.2010

Sklep wybrałem przypadkowo, naprawdę wart polecenia. Rano złożyłem zamówienie na części, następnego dnia w południe była dostawa DPD. Paczka bez zastrzeżeń. Kontakt ze sklepem również. Pełny profesjonalizm.

zakupy: amortyzatory do forda; kwiecień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 52731 z 23.04.2010

Niesamowicie profesjonalny sklep. Obsługa profesjonalna, szczera, uczciwa, zorientowana na klienta. Ceny przystępne. Szeroki wybór wysokiej jakosci towaru - możliwosć realizacji zamówienia każdgo towaru (nawet jesli nie posiadają w danej chwili na magazynie). Termin realizacji bardzo szybki. Sklep na miarę XXI wieku. Z całego serca polecam tylko ten sklep. I tylko w nim bedę kupował

zakupy: amortyzatory, zaciski hamulcowe i inne; kwiecień 2010

plusy: klient na 1 miejscu, szybkosć, szczerosć, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER