Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2485
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2494 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407710 z 14.03.2017

Tak spełnia moje oczekiwania

zakupy: Tarcze, klocki hamulcowe; marzec 2017

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407678 z 13.03.2017

Wszystko w porządku ,jak zawsze z resztą.

zakupy: amortyzatory, poduszka skrzyni biegów; marzec 2017

plusy: wysyłka za granicę, asortyment

minusy: do tej pory brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407646 z 13.03.2017

Towar bez zastrzeżen ,zgodny z opisem, szybka przesyłka

zakupy: filtr oleju, świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: szybkośc, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407546 z 11.03.2017

Bardzo przystępne ceny, duży asortyment części, bardzo szybka dostawa, pomimo dużej odległości dostawa była na drugi dzień. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: Części do zacisku hamulcowego, płyn hamulcowy.; marzec 2017

plusy: Oryginalne części i super obsługa.

minusy: Ten Sprzedawca nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407486 z 10.03.2017

wszystko super, polecam

zakupy: nakrętki kół aluminiowych Ford; marzec 2017

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407430 z 09.03.2017

bo są najlepsi i cenowo bezkonkurencyjni

zakupy: nakretki felg; marzec 2017

plusy: fachowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marychh rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407418 z 09.03.2017

Moje pierwsze zakupy w tej firmie. Dostawa ekspresowa na następny dzień od złożenia zamówienia.

zakupy: Listwa maskująca przedniej szyby prawa; marzec 2017

plusy: terminowość dastawy i zgodność z ofertą

minusy: wyszukiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bakis rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407366 z 09.03.2017

Pierwszy raz korzystałem z usług tego sklepu ale chyba nie ostatni. Świetny kontakt. Super szybka interwencja sprzedawcy (zmiana sposobu płatności) jeszcze szybsza wysyłka. Dzięki i pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Olej, filtry, uszczelniacz. Mondeo Mk3; marzec 2017

plusy: Dostępność towarów, kontakt, superszybka dostawa.

minusy: Mikro minusik: brak możliwości zapłaty on-line

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407350 z 08.03.2017

Sklep nigdy mnie nie zawiódł. Bardzo dobre podejście do klienta. Polecam.

zakupy: Lakier zaprawkowy; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy towaru i bardzo dobry kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krakus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407150 z 06.03.2017

Profesjonalna i miła obsługa dodatkowo super ceny.Polecam

zakupy: Świece zapłonowe, potencjometr przepustnicy; marzec 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edzik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407014 z 04.03.2017

Sklep bardzo solidny,szybka wysyłka.Jestem klientem tego sklepu od 8 lat.Polecam

zakupy: Oleje, filtry.łozyska, uszczelniacze, osłony przegubów .itp.; marzec 2017

plusy: kupuję towar bez wychodzenia z domu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław W rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406886 z 02.03.2017

Miło szybko i na temat 100% Satysfakcji

zakupy: łącznik stabilizatora i listwa boczna; marzec 2017

plusy: Fachowe doradzwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406878 z 02.03.2017

Szybko rzetelnie zgodność towaru👍

zakupy: Łożyska +wycieraczki; marzec 2017

plusy: Szybkość,rzetelność

minusy: ________

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406818 z 01.03.2017

Przystepne Ceny , duzy wybór części , błyskawiczna dostawa

zakupy: Klocki hamulcowe, olej silnikowy, poduszka silnika, świece; marzec 2017

plusy: przystepne ceny , szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406806 z 01.03.2017

Preferuję części tylko i wyłącznie oryginalne a ten sklep to zapewnia

zakupy: olej silnikowy, filtry itp.; marzec 2017

plusy: dostępność części oryginalnych w dobrych cenach

minusy: póki co nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406798 z 01.03.2017

Od 5 lat kupuje części do mojego forda w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z czystym sumieniem polecam !!!

zakupy: Olej, filtr paliwa, oleju, powietrza, przeciwpyłowy, rozrząd; marzec 2017

plusy: Niskie ceny , produkty orginalne

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406714 z 28.02.2017

wczoraj zamówienie dziś dostawa - dziękuje

zakupy: filtr paliwa, powietrza, oleju, olej silnikowy; luty 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406710 z 28.02.2017

Ma dobry wybór, pasujący do mojego samochodu.

zakupy: Filtry, nakrętki do kół, dywaniki, świece zapłonowe, żarówki; luty 2017

plusy: Szybkość realizacji i możliwość wyboru towaru.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rdesz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406314 z 22.02.2017

Przejrzysta strona sklepu, bardzo czytelna, łatwo wyszukać i wybrać potrzebne części.

zakupy: Pióro wycieraczki tył, chlapacze tył - fockus mk2 kombi; luty 2017

plusy: specjalizacja w jednej marce samochodu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alfred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406310 z 22.02.2017

Ten sklep miał wszystko co mnie interesowało, a na dodatek w super cenie. Sklep godny polecenia.

zakupy: Gumowe nakładki na pedały do forda fiesty; luty 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER