Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2602
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2612 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jurek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417546 z 07.08.2017

sklep godny polecenia,duży wybór części

zakupy: świece zapłonowe, klucz do świec; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417442 z 04.08.2017

Sklep godny polecenia ze wzgledu na duży asortyment oraz cene. Obsluga profesionalna. Polecam

zakupy: Olej. Filtr. Antena; sierpień 2017

plusy: Asortyment cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliva rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417358 z 03.08.2017

Parę razy kupowałem w tym sklepie i ani razu się nie zawiodłem. Szczerze mogę polecić Ford-ESklep.

zakupy: Graty do Mondeo; sierpień 2017

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldiw55 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417350 z 03.08.2017

Mam zaufanie do sklepu. Szybko,bezproblemowo,solidnie.

zakupy: filtry focus mk2; sierpień 2017

plusy: duży wybór towaru,przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417306 z 03.08.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ był w nim interesujący mnie towar w atrakcyjnych cenach. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: Rolka napinacza i cewka zapłonowa.; sierpień 2017

plusy: Towar zgodny z ofertą. Szybka obsługa.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417274 z 02.08.2017

Bardzo wyczerpująca i szybka obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Towar zapłacony przelewem otrzymałem 20 godzin od zamówienia. Rewelacja

zakupy: Olej - płyn do wspomagania kierownicy - czerwony - 500ml CARLUBE; sierpień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa, szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417146 z 31.07.2017

Bardzo szybka wysyłka,normalne ceny,duży wybór części

zakupy: świece zapłonowe, pasek klinowy, rolka napinacza; lipiec 2017

plusy: Szybkość wysyłki oraz brak pomyłek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417134 z 31.07.2017

szybka wysyłka,duży asortyment zarówno producentów jak i cenowo przystępnie

zakupy: rożne do mondeo; lipiec 2017

plusy: dość duży wybór cen i towaru szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417094 z 30.07.2017

Tranzakcie przebiegają wzorowo towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa

zakupy: klocki hamulcowe; lipiec 2017

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417078 z 30.07.2017

MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA ZWŁASZCZA PANA ROBERTA.DUŻY WYBÓR CZĘŚCI ORYGINALNYCH.POLECAM

zakupy: tarcze przód, klocki przód, płyn hamul, 2xzestaw napr., fil.pal; lipiec 2017

plusy: części oryginalne forda

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417070 z 29.07.2017

Polecam tego sprzedawcę. Szybka wysyłka, dobre ceny i wybór części.

zakupy: Łożysko koła, filtr, ; lipiec 2017

plusy: Dobre ceny, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417050 z 29.07.2017

Przede wszystkim cena jest przystepna i szybka realizacja

zakupy: Rozrzad do mondeo mk4; lipiec 2017

plusy: Terminowość

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417002 z 28.07.2017

Dostępność potrzebnych podzespołów

zakupy: Części zawieszenia tył do Focusa.; lipiec 2017

plusy: kontakt,realizacja bez zastrzeżeń

minusy: po pierwszym zakupie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czajka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416906 z 28.07.2017

polecam

zakupy: Olej i filtr oleju; lipiec 2017

plusy: Szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ranid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416842 z 27.07.2017

Duży wybór części dobrych firm oraz cena.

zakupy: koło pasowe+śruba Fiesta V; lipiec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksander rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416754 z 26.07.2017

sklep znalazlem szukajac oryginalnych czesci do mego mondka mk4 ,ceny lepsze niz u innych sprzedawcow.Towar zgodny z opisem .Fachowa obsluga

zakupy: elementy zawieszenia; lipiec 2017

plusy: towar zgodny z opisem,fachowa obsluga,przystepne ceny

minusy: brak zamowien bezposrednio przez telefon

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416714 z 25.07.2017

Potrzebne części były dostępne i tańsze niż gdzie indziej. Błyskawicznie sprawdzono ich zgodność z numerem ViN. Udzielono porady - szybki kontakt mailowy. Zamówione i opłacone w poniedziałek części otrzymałem we wtorek :-) Polecam ten sklep

zakupy: Łożyska koła tylnego z piastą Focus Mk2 * C-max - FORD FoMoC; lipiec 2017

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416646 z 24.07.2017

szybka realizacja lecz przesyłka nie została dostarczona w wskazany adres tylko wystawione awizo kturego nie miałem nawet w skrzynce na listy tylko dostałem esemesa nie rozumiem po co podaje numer telefonu skoro dostawca nie może zadzwonić ani napisać esa że będzie o którejś godzinie tylko wysyła esemesa że paczka jest do odbioru gdzieś tam

zakupy: Samoregulator; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: gls nie polecam w raie dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwy.kk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416630 z 24.07.2017

Polecam ten sklep, szybka realizacja zamówienia, bardzo szybka dostawa.

zakupy: akcesoria; lipiec 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek - Szczecin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416506 z 21.07.2017

Znalazłem ofertę w internecie, oczekiwanie 100% i dostawa błyskawiczna! Polecam sprzedawcę

zakupy: Podstawa anteny + antena; lipiec 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER