Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2445
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2454 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403010 z 11.01.2017

Bo moim zdaniem jest to najlepszy sklep. Atrakcyjny cenowo i bardzo dobry kontakt. Rewelacja.

zakupy: Sprzęgło Foc ZS16 wysp-03; styczeń 2017

plusy: Ceny , przejrzystośc i kontakt-doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402954 z 11.01.2017

Szeroka gama oryginalnych części a przede wszystkim szybka wysyłka.

zakupy: Różne; styczeń 2017

plusy: Oferta

minusy: Nie zauwżyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402878 z 10.01.2017

Bo to jest sklep forda i juz raz spelnil moje oczekiwanie.

zakupy: Lampy do jazdy dziennej; styczeń 2017

plusy: Oryginaly towar,oraz b.szybka dostawa

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sz_cywa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402806 z 09.01.2017

Pewność i solidność.

zakupy: podgrzewane dysze spryskiwaczy, reparaturki zacisków, stworzeń; styczeń 2017

plusy: pewność i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402790 z 09.01.2017

Bo kupilam Forda Fieste-sa to 1-sze moje zakupy w tym sklepie.

zakupy: Spinka podpory maski Fiesta.; styczeń 2017

plusy: Dodra opinia o sklepie

minusy: Nie widze wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

richi102 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402782 z 09.01.2017

Praktycznie wszystkie części do forda kupuję tutaj. Ceny nie odbiegają od zamienników, wszystko szybko i sprawnie.

zakupy: świece Żarowe; styczeń 2017

plusy: dostępność towaru, oryginalne części, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

January rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402614 z 05.01.2017

Wybralem, gdyz posiada nie tylko towar ale posiada wspaniala,profesjonalna obsluge. Zawsze mozna liczyc na dobra dorade oraz wspaniala obsluge. POLECAM przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Jestem bardzo zadowolony,calkowicie spelnia moje oczekiwania, nawet w sytuacjach gdy nie posiada w danej chwili interesujacego mnie towaru - otrzymoje w miare pelna informacje. Pozdrawiam i zycze pomyslnosci w Nowym Roku!

zakupy: Rozne do forda fiesty i focusa; styczeń 2017

plusy: wspaniala,fachowa obsluga

minusy: - nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stowe rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402514 z 04.01.2017

Tylko w tym sklepie mogłem kupić cześć którą potrzebowałem . polecam szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem .

zakupy: Końcówka linki Ford Focus; styczeń 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Gwóźdź rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402454 z 03.01.2017

Kupuję w tym sklepie nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony i pewny, że dojedzie do mnie to, co zamówiłem w dobrej jakości, trafił się też gratis co bardzo dobrze świadczy o firmie, jeśli będę coś jeszcze potrzebował do mojego Mondka, a zdarzy się tak na pewno, to jestem 100% przekonany gdzie zrobię kolejne zakupy, czyli ford-esklep, pozdrawiam załogę i do następnego :)

zakupy: półoś, olej, dywaniki, pasek klin, kierunkowskaz, filtr ON; styczeń 2017

plusy: szybkość, zgodność opisu, profesionalizm

minusy: nie znam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris.klein@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402450 z 03.01.2017

Bardzo latwy, szybki i prosty kontakt ze sprzedawca. Mila wspolpraca i pomimo malego niedopatrzenia z Mojej strony, przeoczona czesc dopakowano do przesylki,ktora juz byla do wysylki. Kupuje juz tutaj 7 lat i nigdy sie nie zawiodlem. Tak trzymac.

zakupy: Swiece zarowe, filtry; styczeń 2017

plusy: Duzy asortyment i jasny status przesylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubamars rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402402 z 03.01.2017

skusiły mnie atrakcyjne ceny niektórych produktów

zakupy: serwis kit do Focusa (oleje, swiece, paski etc); grudzień 2016

plusy: szybkość działania i współdziałania z kurierem

minusy: nie mam takich doświadczeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402214 z 30.12.2016

Witam.Dobra cena i darmowa wysyłka za pobraniem. (ekspresowa)

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: kupowanie bez rejestracji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402206 z 30.12.2016

Znalazłem interesującą mnie część w dobrej cenie. Napisałem maila z pytaniem, czy na pewno będzie pasowała. Bardzo szybko otrzymałem odpowiedź. Towar zamówiony a realizacja natychmiastowa. Polecam.

zakupy: Termostat z obudową Focus; grudzień 2016

plusy: Szybkość i profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402126 z 29.12.2016

po raz kolejny kupowalem w tym sklepie, blyskawiczna wysylka towaru i bardzo latwe zakupy na stronie, towar 100% zgodny z opisem i estetycznie zapakowany. goraco polecam sklep

zakupy: tuleje i sruby tylnego zawieszenia, mondeo mk4; grudzień 2016

plusy: bardzo latwe zakupy, i kontakt z obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vfgvf rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402118 z 29.12.2016

Towar zgodny z opisem ,szybka wysyłka już kilka razy kupowałem w tym sklepie zawsze wzorowo.

zakupy: kruciec przelewowy; grudzień 2016

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piktelek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402070 z 29.12.2016

Wszystko super. Szybka wysyłka

zakupy: Mocowanie lampy mondeo; grudzień 2016

plusy: Profesjonalnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402030 z 28.12.2016

Bardzo szybka i miła obsługa.Towar zgodny z opisem i jakością.Polecam

zakupy: Tarcze hamulcowe; grudzień 2016

plusy: terminowość realizacji

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402026 z 28.12.2016

Wybrałem ten sklep ponieważ cenię sobie części najwyższej jakości i nie zawiodłem się. Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysylka. W 100% polecam tego sprzedawcę i sam na pewno będę jeszcze korzystać z usług tego sklepu.

zakupy: Koncentrat płynu chlodniczego; grudzień 2016

plusy: Terminowość i jakość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402010 z 28.12.2016

Zawsze robię tam zakupy, bo części są wysokiej jakości i szybko do mnie docierają.

zakupy: oleje, filtry, przewody i świece zapłonowe.; grudzień 2016

plusy: sprawdzone części, umiarkowane ceny, kultura

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402006 z 28.12.2016

Zamówiony towar dotarł w 20godz. od chwili zakupu. Spełnia moje wszelkie oczekiwania pod względem jakości. Dziękuję i polecam!

zakupy: Nakładka - listwa pionowa słupka Fusion - prawa tylna; grudzień 2016

plusy: Szybkość obsługi, Dostępność towaru i jego jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER