Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2469
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2478 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405414 z 10.02.2017

Ceny tańsze niż w autoryzowanym serwisie po rabacie. Szybka wysyłka !

zakupy: Dolny rozrząd 1.8 TDCI, górny rozrząd, uszczelki, dysze spry; luty 2017

plusy: Wszystko czytelnie i wyraźnie opisane, bardzodokładnezdj

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405298 z 09.02.2017

Dobra cena za produkt

zakupy: Świece zapłonowe Motorcraft; luty 2017

plusy: Szybka dostawa, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405278 z 08.02.2017

szybko tanio i profesjonalnie

zakupy: Filtry, oleje, płyny, drobiazgi; luty 2017

plusy: dobre ceny, kounikacja, szybka wysyłka

minusy: nei znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405274 z 08.02.2017

Szukałem części która była mi potrzebna na już. A że czas oczekiwania na przesyłkę był naprawdę nie duży, to stwierdzam że w razie potrzeby od razu skorzystam z tego sklepu

zakupy: Wspornik zderzaka tylnego focus c-max; luty 2017

plusy: Szybkość wysyłki towaru, części bardzo dobrze zapakowane

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405270 z 08.02.2017

Tanie części w porównaniu do sklepów innych. Bardzo szybka wysyłka. Polecam

zakupy: filtry i olej; luty 2017

plusy: szybka i tanio

minusy: wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz S. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405118 z 07.02.2017

Sklep polecił mi znajomy. W sklepie dostałem wszystko czego szukałem. Gorąco polecam.

zakupy: Oleje, filtry, uszczelki.; luty 2017

plusy: Większość części dostępna od ręki. Dobre ceny.

minusy: Ja nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliva rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405058 z 07.02.2017

Czytałem dużo pochlebnych opinii o tym sklepie i się nie zawiodłem. Szybko, konkretnie i bez najmniejszych kłopotów. Szczerze polecam.

zakupy: olej, filtry; luty 2017

plusy: Szybko , sprawnie

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404962 z 06.02.2017

Polecam szybka i fachowa obsluga

zakupy: Termostat uklady chlodzenia oleju; luty 2017

plusy: Szybkosc i dostepnosc do część i

minusy: Nic do zastrzezenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404818 z 03.02.2017

błyskawiczna obsługa a przede wszystkim towar zgodny z opisem

zakupy: filtr oleju, powietrza, kabiny; luty 2017

plusy: profesjonalne doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404798 z 03.02.2017

Szybka obsługa

zakupy: Wycieraczki; luty 2017

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404702 z 02.02.2017

wszystko ok. polecam.

zakupy: czujnik parkowania; luty 2017

plusy: znalazłem poszukiwana rzecz

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404594 z 01.02.2017

sklep spełnił oczekiwania, szybko, sprawnie i tanio w porównaniu do konkurencji

zakupy: przerywacz kierunkowskaza; luty 2017

plusy: szybko,sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404574 z 01.02.2017

W tym sklepie znalazłem to czego szukałem sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Uszczelka zewnętrzna szyby drzwi przednich prawa lewa FORD M; luty 2017

plusy: ma to co inni nie mają w sprzedaży

minusy: drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404538 z 31.01.2017

Przejrzysta strona. Szybki kontakt. Towar dobrze zaprezentowany. Ceny części przystępne.

zakupy: Filtry, wycieraczki, elementy nadwozia.; styczeń 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404506 z 31.01.2017

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: zaczep holowniczy; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404454 z 31.01.2017

zamówiony towar prędko dostarczony przez kuriera GLS

zakupy: WYCIERACZKI FORD C-MAX 2006rok; styczeń 2017

plusy: ford firma Łukawski

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404438 z 31.01.2017

Wszystko sprawnie, szybko

zakupy: Olej, filtr oleju; styczeń 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: wszystko na +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404338 z 29.01.2017

Szybka realizacja zamówienia i szybka wysyłka polecam tego sprzedawce

zakupy: oring EGR uszczelki kolektora ssącego; styczeń 2017

plusy: Duża dostępność częsći orginalnych i zamienych

minusy: brak opini

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404314 z 28.01.2017

W zupełności profesjonalna obsługa-kupiona część profesjonalnie dobrana(brak możności kupna w innych sklepach Forda).

zakupy: uszczelnienie do wybieraka zmiany biegów; grudzień 2016

plusy: dobra znajomość części do danego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

144560 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404234 z 27.01.2017

Szybkie i pewne zakupy.

zakupy: akcesorium samochodowe; styczeń 2017

plusy: czas trwania realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER