Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2539
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2549 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409926 z 14.04.2017

Już robiłem w nim zakupy i wszystko poszło dobrze.

zakupy: Olej, kołpak do alufelgi, filtry, światła rejestracji; kwiecień 2017

plusy: szybkość zamówień

minusy: zabrakło towaru, szkoda

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409866 z 13.04.2017

Bardzo rzetelna informacja o produktach i dobór właściwych części. Jakość obsługi i szybkość przesyłki bez zarzutu. Polecam.

zakupy: Czujnik położenia wałka rozrządu, filtr powietrza; kwiecień 2017

plusy: Szybko, profesjonalnie,

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409854 z 13.04.2017

Duży asortyment i konkurencyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka oraz wszytko zgodne z opisem

zakupy: świece, przewody zapłonowe, klucz do świec; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409822 z 13.04.2017

Sklep świetnie zaopatrzony, rzetelna pomoc w zakupie części, wyjście na przeciw klientowi, u nich nigdy nie mówią że czegoś nie mają, serdecznie polecam wszystkim miłośnikom forda.

zakupy: rozrząd, filtr powietrza; marzec 2017

plusy: szybkość w realizacji zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409786 z 13.04.2017

Oryginalne części w dobrej cenie oraz zamienniki dobrej jakości. Tak, ten sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Części silnika - układ wtryskowy; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409782 z 13.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ jest łatwo dostępny i wszystko jest przejrzyste.Nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jak zwykle wszystko sprawnie załatwione.POLECAM😀

zakupy: Nakrętki do kół; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru i szybka obsługa

minusy: Nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

galux_piotrek@op rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409778 z 13.04.2017

Dobre opisy sprzedawanych towarów , jasne i czytelne opisy szczególnie jeśli chodzi o dostępność , szybka wysyłka .

zakupy: części; kwiecień 2017

plusy: terminowość , informacja o statusie zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409762 z 12.04.2017

Duży asortyment i konkurencyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka oraz wszytko zgodne z opisem

zakupy: Tarcze oraz klocki przód mondeo mk3; kwiecień 2017

plusy: Asortyment, Ceny, Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409746 z 12.04.2017

Sklep znalazłem przez internet i powiem że nie żałuje super sprzedawca człowiek który tym się zajmuję ma wysoką kulturę osobistą i umie doradzić Polecam ten sklep z czystym sumieniem

zakupy: Płyny misa olejowa i wiele więcej; kwiecień 2017

plusy: Sprzedawca jak mówi tak jest

minusy: Brak jej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek MK3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409690 z 11.04.2017

wybrałem ten sklep przypadkiem bo kupiłem forda i szukałem czesci i znalazlem ten sklep który okazał sie rewelacyjny jesli chodzi o czesci. cena i asortyment rewelacja.

zakupy: filtry, dywaniki, swiece zapłonowe, plyny hamulcowe itp.; kwiecień 2017

plusy: DUZY ASORTYMENT, CENA, PEŁEN PROFESJONALIZM

minusy: NARAZIE NIE ZNALAZŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sz_cywa@op.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409686 z 11.04.2017

Perfekcyjna współpraca i oferta sklepu.

zakupy: filtr kabinowy węglowy, 2xodboje tylne; kwiecień 2017

plusy: pewność

minusy: nieznam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cmax fiesta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409682 z 11.04.2017

Jestem zadowolony polecam ten sklep ceny części w miarę rozsądku szybka dostawa

zakupy: rozrząd pióra wycieraczek dywaniki klocki chamulcowe filtr p; kwiecień 2017

plusy: jakość i dostawa duży wybór części

minusy: trochę obsługa ale może się czepiam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lolek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409678 z 11.04.2017

Bliskość zamieszkania,spełnił moje oczekiwania,towar zgodny z zamówieniem,szybkość doręczenia.

zakupy: klocki, przód-tył, tarcze hamulcowe przód-tył Ford Mondeo; kwiecień 2017

plusy: dostępność towaru,części.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jagerres rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409666 z 11.04.2017

szybko sprawnie i bezproblemowo polecam. wszystkie zakupione części zgodne

zakupy: cześci do ford galaxy; kwiecień 2017

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409618 z 11.04.2017

Sklep oferuje dobre produkty w dobrej cenie

zakupy: Nakrętka samokontrująca piasty; kwiecień 2017

plusy: Dobre produkty w dobrych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rtoip47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409614 z 11.04.2017

Sklep oferuje dobre produkty w rozsądnej cenie. Szybka i fachowa obsługa. Polecam.

zakupy: nakrętki kół do alu - felg i nakładki na pedały; kwiecień 2017

plusy: Fachowo, szybko i dokładnie

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409470 z 08.04.2017

Profesjonalizm dobra cena

zakupy: korek; kwiecień 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409466 z 08.04.2017

polecam ten sklep konkurencyjne ceny bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz doradztwo co do zakupowanego towaru

zakupy: kpl.filtrów +dywaniki mondeo mk4; kwiecień 2017

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barts041 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409398 z 07.04.2017

Bo tylko tu kupuje części do mojego forda.

zakupy: Mieszek skrzyni biegow; kwiecień 2017

plusy: Części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409390 z 07.04.2017

Duży wybór części, nie tylko oryginalnych, oraz konkurencyjne ceny.

zakupy: Nakrętki do felg aluminiowych, ford mondeo mk3; kwiecień 2017

plusy: Duży wybór części,niskie ceny

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER