Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2768
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2779 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomekw201 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435750 z 04.06.2018

Bardzo szybka przesyłka i szczegółowe informacje na temat wybranego towaru naprawdę szczerze polecam i pozdrawiam

zakupy: Przewody zapłonowe ford fiesta; czerwiec 2018

plusy: Sprawnie szybko wygodnie

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435742 z 04.06.2018

Bardzo szybka przesyłka ,zdecydowanie polecam - Ford-esklep.pl

zakupy: Kruciec paliwowy listwy wtryskowej; czerwiec 2018

plusy: szybka przesyłka

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435682 z 31.05.2018

Świetny sklep, duży wybór części w dobrych cenach. Sklep w stu procentach spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i obsługa, podejście profesjonalne do klienta. Wiele sklepów mogłoby brać przykład :)

zakupy: Króciec listwy wtryskowej, filtr kabinowy; maj 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANDRZEJ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435666 z 31.05.2018

w miare przystepne ceny duzy asortyment czesci

zakupy: uszczelniacz walu korbowego; maj 2018

plusy: nie mam opinii to byl pierwszy zakup

minusy: nie mam opinii to byl pierwszy zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miroslaws rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435582 z 29.05.2018

Spróbowałem 11 lat temu i od tej pory co rok kupuję tu wszystkie produkty eksploatacyjne i jesyem bardzo zadowolony z obsługi.

zakupy: olej silnikowy, przekładniowy, wspomagania, płyn chłodniczy, ; maj 2018

plusy: oryginalne produkty i zamienniki, szybkość i elestycznoś

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435558 z 29.05.2018

Dobry kontakt i fachowo

zakupy: Wkładki zamka focus; maj 2018

plusy: Fachowo

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435430 z 25.05.2018

Zgodność z ofertą, cena w miarę,bardzo szybka dostawa.

zakupy: części do fusiona; maj 2018

plusy: ogólnie doskonała obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robot rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435398 z 25.05.2018

Interesujące mnie produkty miały najkorzystniejszą cenę. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!

zakupy: Zestaw filtrów do Focusa ST170; maj 2018

plusy: Korzystne ceny, promocje na wybrane produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SIWY DG rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435290 z 23.05.2018

Oferowali potrzebny dla mnie produkt taniej niż inny sklep internetowy, a niedostępny w sklepach stacjonarnych w mojej okolicy.

zakupy: samozakleszczająca nakrętka węża pompy wspomagania; maj 2018

plusy: wyczerpujące informacje ze strony osoby obsługującej

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Biorythm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435286 z 23.05.2018

Spełnienia i to w 100% oczekiwania, wszystko tak jak powinno być, błyskawicznie wysłany towar, a i w sytuacji problemowej rzetelna pomoc. Polecam

zakupy: Antena i stopka anteny; maj 2018

plusy: Błyskawicznie wysłany towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilcia rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435214 z 22.05.2018

Sprawdzona, rzetelna firma, błyskawiczna realizacja zamówień, towar zawsze zgodny z opisem i zamówieniem- polecam

zakupy: Części do Forda Mk2 FL; maj 2018

plusy: Szybka realizacja, jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435166 z 21.05.2018

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: wycieraczki do forda i dywaniki; maj 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435126 z 19.05.2018

Chciałem kupić oryginalnie części

zakupy: Wycieraczki bateria korek; maj 2018

plusy: Przesyłka EXPRESOWA !!!!

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435062 z 18.05.2018

oryginalne części w dobrej cenie, sklep godny polecenia

zakupy: świece, filtr paliwa; maj 2018

plusy: dostępność części

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agladyszewski@o2 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434962 z 17.05.2018

Korzystam z zakupów w tym sklepie kolejny raz i za każdym razem potwierdzam pełne zadowolenia z realizacji zamówienia oraz dostawy towaru.Gorąco polecam

zakupy: lakier renowacyjny; maj 2018

plusy: wybór towarów i realizacja zakupów

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vinci rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434954 z 17.05.2018

szybki kontakt wysyłka pomoc :-) polecam

zakupy: Lakier zaprawkowy; maj 2018

plusy: pomoc i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin7201 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434950 z 17.05.2018

sklep spełnia oczekiwania

zakupy: towary w dobrej cenie; maj 2018

plusy: towar w dobrej cenie

minusy: narazie nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434806 z 15.05.2018

części w dobrej cenie i dobrej jakości. Sklep oferuje szeroki asortyment.

zakupy: Złącze króciec przewodu paliwa-białe; maj 2018

plusy: szybka realizcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434774 z 15.05.2018

Super extra lux tip top. Szybko, sprawnie , solidnie.

zakupy: Części silnikowe; maj 2018

plusy: duzy wybór, ceny ok

minusy: jeszcze nie mam zdania - to był 1 zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434722 z 14.05.2018

Szukalem oryginalnych czesci w jak najatrakcyjniejszej cenie. Sklep spelnil moje oczekiwania.

zakupy: olej i podstawowe filtry; maj 2018

plusy: Ceny, szybka realizajca

minusy: Kurierzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER