Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2621
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2632 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421238 z 05.10.2017

Pierwszy zakup przypadek a później bardzo dobra realizacja zamówień

zakupy: komplet filtrów, osłona przegóbu; październik 2017

plusy: bardzo szybka realizacja , towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421230 z 05.10.2017

Sklep wybrałem dzięki cenom oraz dostępności oryginalnego towaru, w przypadku oleju Pan bez problemu sprawdził czy wybrałem dobrą specyfikację do swojego samochodu, jestem zadowolony ! :)

zakupy: olej przekładniowy, filtry, wycieraczki; październik 2017

plusy: kontakt, dobre zabezpieczenie przesyłek, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 421174 z 04.10.2017

Sklep polecam fajna obsługa,kilkakrotnie robiłem zakupy przez internet.Ale ostatni zakup czyli wysyłka kurierska przez firmę GLS to nieporozumienie.Towar zamówiony w Poniedziałek do godz.12.00 -wysyłka w ten sam dzień,myślałem że dostanę następnego dnia roboczego a się okazuje że najszybciej w Czwartek.Takż będzie trzeba poszukać innego sklepu który nie ma umowy z firmą GLS.

zakupy: Wąż inerculera; październik 2017

plusy: Cena,asortyment,obsługa.

minusy: umowa z firmą kurierską GLS

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421150 z 04.10.2017

Wszystkiego części, które potrzebowałem znalazłem w tym sklepie. Towar dostarczony w szybkim tempie, przy błędnie wybranym rozrządzie sklep skorygować zamówienie. Polecam.

zakupy: Rozrząd kompletny z pompą wody, filtry, oleje, ; sierpień 2017

plusy: Wybór części. Przejrzystość strony.

minusy: Nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SP rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421094 z 04.10.2017

Bardzo duży wybór nawet drobnych części.

zakupy: Zaślepki do relingu; październik 2017

plusy: Błyskawiczna obsługa. Towar wysłany od razu po przelewie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421074 z 03.10.2017

Jak na forda przystępne ceny i bezproblemowa transakcja.

zakupy: dywaniki; październik 2017

plusy: termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hany rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 421018 z 03.10.2017

Szybkość w wysyłce.

zakupy: Filtry; październik 2017

plusy: Jak zwykle szybkość w wysyłce.towar zgodnie z opisem.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arni07 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420838 z 30.09.2017

Nie pierwszy raz kiedy robię zakupy w tym sklepie i zawsze jestem zadowolony.

zakupy: zestaw rozrządu; wrzesień 2017

plusy: dobrze opisane przedmioty pod konkretny model auta

minusy: ceny mogłyby być ciut niższe jak u kopnkurencji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

focusik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420822 z 29.09.2017

Bardzo fajny sklep, szybka i konkretna obsługa , która pomaga i podpowiada aby nie popełnić błędów przy zakupie towaru. Mieszkam na drugim końcu Polski niż sklep a jednak mimo to przesyłka z lakierami dotarła do mnie następnego dnia po zamówieniu. Ocena dla sklepu to 6 z plusem w skali 6 stopniowej.

zakupy: lakiery samochodowe w sprayu; wrzesień 2017

plusy: profesjonalizm i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420798 z 29.09.2017

kupuje już od kilku lat, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Jestem zadowolony i polecam sprzedawcę.

zakupy: filtry do TDDi; wrzesień 2017

plusy: szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420766 z 28.09.2017

Towar w 100% zgodny z opisem. Dostarczony na drugi dzień od zamówienia.

zakupy: Olej silnikowy Motorcraft, Filtr oleju, powietrza, wnętrza.; wrzesień 2017

plusy: Zgodność towaru i terminowość realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420746 z 28.09.2017

Super szybka wysyłka ,wszystko czytelne i 100% profesjonalnie.Polecam bardzo ,nigdy sie nie zawiodłem

zakupy: filtry, wycieraczki, i inne czesci; wrzesień 2017

plusy: szybkosć działania

minusy: Brak czesci (ale mam silnik 2.5 benzyna i to dlatego)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420718 z 28.09.2017

Kolejne udane zakupy w tym sklepie, profesjonalna i mila obsługa, oceniam na 6!

zakupy: Części FORD; wrzesień 2017

plusy: profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420690 z 27.09.2017

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania, ponieważ w jednym miejscu mogłem zamówić wszystkie części których potrzebowałem

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju, filtr powietrza, odbojniki amorty; wrzesień 2017

plusy: Czas realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420670 z 27.09.2017

Duży asortyment części, dobre ceny, bardzo dobra obsługa i realizacja zamówienia

zakupy: Nakrętki do alufelg i akcesoria; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FHM rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420650 z 27.09.2017

Jestem klientem ford-esklep od ponad 5 lat. Kupuję regularnie części eksploatacyjne do mojego forda (aktualnie już drugiego). Zakupy zawsze przebiegały bez problemów, dostawa jest błyskawiczna, a w razie potrzeby pracownicy sklepu wspierają doradztwem zarówno merytorycznym, jak i w zakresie realizacji zamówienia. POLECAM!!!

zakupy: Części Ford; wrzesień 2017

plusy: Szybkość dostaw, kontakt z klientem, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420634 z 26.09.2017

Konkurencyjne ceny. Szybka dostawa

zakupy: Olej, filtry, wycieraczki; wrzesień 2017

plusy: Ceny, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420622 z 26.09.2017

Profesjonalna oferta, znakomita dostawa, super jakość

zakupy: akcesoria i części dla Forda Mondeo; wrzesień 2017

plusy: Duży asortyment, doraqdztwo, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420566 z 25.09.2017

Duży wybór części: oryginalnych oraz zamienników. Przystępne ceny i szybka dostawa.

zakupy: Elementy zacisków hamulcowych; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420530 z 24.09.2017

Kupiony towar został ekspresowo wysłany i był w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Mocowanie linki hamulca ręcznego; wrzesień 2017

plusy: Błyskawiczna obsługa

minusy: Nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER