Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2558
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2568 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

schizzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413474 z 02.06.2017

Szybko i sprawnie.

zakupy: Olej silnikowi do Ecoboost + kompl. filtrów; czerwiec 2017

plusy: Szybki kontakt i wysyłka

minusy: obowiązek przedpłaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413446 z 01.06.2017

Oczywiście wszystko w najlepszym porządku. Szybko , sprawnie i miło . Towar zgodny z zamówieniem .Bardzo polecam . Chyba zostanę stałym klientem. Pozdrawiam .

zakupy: Rolka napinacza .; czerwiec 2017

plusy: Profesjonalizm ,zgodność towaru.

minusy: Nie mam zastrzeżeń .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413362 z 31.05.2017

Polecam ten sklep innym! Zamawiałem już kilkakrotnie części do mojego Forda Fiesty i nie miałem żadnego problemu. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem i szybko. Ocena b/dobra.

zakupy: Drążki i końcoki drążków układu kierowniczego.; maj 2017

plusy: Znajomość w towarze.

minusy: Mógłby desponować większym wyborem części

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413250 z 30.05.2017

wybrałem ten sklep ponieważ jest tu wszystko przejrzyste i łatwo dostępne.W pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: filtr paliwa; maj 2017

plusy: dostępność towarów i przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413038 z 26.05.2017

Wybór sklepu ...przypadek , zaskoczenie niesamowite . Środa, po 21 godz. złożone zamówienie....towar dotarł do mnie ....w piątek do południa !!! Kupiłem drobiazg ,ale nastawiam się zdecydowanie na więcej, i więcej. Naprawdę super !!! Dziękuję !

zakupy: Gniazdo zapalniczki 12V do Fusiona; maj 2017

plusy: Przejrzystość oferty ,solidność i profesjonalizm !

minusy: Jakie wady ? ...tu nie ma wad !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zecer rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413026 z 26.05.2017

Duży asortyment i czytelny wykaz części zamiennych, konkurencyjne ceny, fachowa pomoc, szybka dostawa.

zakupy: Filtry, olej, łączniki stabilizatora, cewka zapłonowa; maj 2017

plusy: Duży wybór części zamiennych oryginalnych i zamienników

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412954 z 26.05.2017

Najlepszy sklep Forda w sieci. W jak najbardziej polecam

zakupy: Filtr kabinowy; maj 2017

plusy: Towar najwyższej jakości, szybka realizacja

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412918 z 25.05.2017

Duży asortyment produktów Mega szybka dostawa

zakupy: kostka radio. uchwyt radio, ramka radio; maj 2017

plusy: Solidność wielki asortyment części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412898 z 25.05.2017

Wszystko czego potrzebuję do mojego forda.

zakupy: lusterko wewnętrzne wsteczne; maj 2017

plusy: Bardzo szybka dostawa, towar porządnie zabezpieczony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412894 z 25.05.2017

Szeroki asortyment, dość przystępne ceny i BŁYSKAWICZNA DOSTAWA.

zakupy: olej; kwiecień 2017

plusy: Błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek138 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412878 z 25.05.2017

Pozycja w google

zakupy: Antena samochodowa; maj 2017

plusy: za mało danych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lechu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412810 z 24.05.2017

Duży asortyment produktów Mega szybka dostawa

zakupy: Emblemat, listwy zgarniajace, dywaniki; maj 2017

plusy: Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412798 z 24.05.2017

wybrałem ten sklep ze względu na szeroką ofertę produktów

zakupy: Nakładka-listwa pionowa słupka Fusion; maj 2017

plusy: szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: wysokie koszty dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412794 z 24.05.2017

towar zgodnie z zamówieniem , terminowo .bardzo polecam

zakupy: olej filtry; maj 2017

plusy: solidność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412774 z 24.05.2017

Tanio szybko

zakupy: Olej silnikowy filtry; maj 2017

plusy: Bogaty asortyment,przystępna cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412766 z 24.05.2017

Transakcja super zawsze można szybko i sprawnie sprawdzić czy zakupiona część pasuje do samochodu. Szybka obsługa jak i dostarczenie towaru. Wydaje mi się, że powinno być więcej asortymentu, ale może z czasem. Klasa

zakupy: filtr paliwa i inne; maj 2017

plusy: kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412754 z 24.05.2017

Jak zawsze wrzystko sprawnie i szybko.

zakupy: Zaczep linki biegów mondeo II; maj 2017

plusy: Szybkie wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ROMAN rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412734 z 24.05.2017

kupuję zawsze oryginalne akcesoria. otrzymałem wszystko, co potrzebowałem.

zakupy: olej silnikowy, filtr oleju, korek miski olejowej.; maj 2017

plusy: duży asortyment, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nie dostrzegam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariuszp rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412690 z 23.05.2017

Szybka wysyłka, towar bardzo dobrej jakości, rzetelna infolinia

zakupy: Olej 5w 30, filtry; maj 2017

plusy: Szybka realizacja zamowienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawollo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412454 z 21.05.2017

Dużo oryginalnych produktów. Szybka wysyłka. Pomoc w dopasowaniu części oraz istotna porada.

zakupy: Łożysko/piasta, poduszka pod skrzynię biegów, oleje i filtry; maj 2017

plusy: Szybki kontakt, Szybka wysyłka

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER