Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2770
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2781 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434774 z 15.05.2018

Super extra lux tip top. Szybko, sprawnie , solidnie.

zakupy: Części silnikowe; maj 2018

plusy: duzy wybór, ceny ok

minusy: jeszcze nie mam zdania - to był 1 zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434722 z 14.05.2018

Szukalem oryginalnych czesci w jak najatrakcyjniejszej cenie. Sklep spelnil moje oczekiwania.

zakupy: olej i podstawowe filtry; maj 2018

plusy: Ceny, szybka realizajca

minusy: Kurierzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434718 z 14.05.2018

Od dawna korzystam z tego sklepu ponieważ jest duży asortyment części

zakupy: obudowa termostatu; maj 2018

plusy: duza dostępność części,dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434646 z 12.05.2018

Maja orginaly.Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Piora wycieraczek przod Ford c-max lakier do zaprawek; maj 2018

plusy: Brak Wad.Szybka wysylka.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434618 z 11.05.2018

Super szybka obsługa,ekspresowa wysyła,polecam ten sklep.

zakupy: Podkładka pod wtryskiwacz 1.8 TDDi / TDCi - komplet 4 szt - oryg; maj 2018

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grumayz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434614 z 11.05.2018

zawsze tutaj kupuję części szybka dostawa i dobra cena

zakupy: półoś napędowa lewa i prawa; maj 2018

plusy: szybko i tanio co nie zawsze idzie w parze

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434610 z 11.05.2018

Uprzejma i pomocna obsługa bardzo szybka realizacja zamówionego towaru

zakupy: złącze pompy wspomagania (nakrętka szybkozłącza); maj 2018

plusy: fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434594 z 11.05.2018

Szeroka oferta części, szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia, polecam.

zakupy: Antena; maj 2018

plusy: Solidna oferta i obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gebiet rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434590 z 11.05.2018

Z powodu bardzo dobrej obsługi klienta i doskonałym obiegu informacji.

zakupy: amortyzatory do forda focusa mk1; maj 2018

plusy: terminowość wykonania usługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434458 z 08.05.2018

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka dobry kontakt. Polecam

zakupy: Filtr oleju, paliwa, kabinowy Mondeo, olej 5w30; maj 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434454 z 08.05.2018

To nie pierwszy produkt zakupiony w tym sklepi i zawsze było i jest fachowo i szybko. Polecam

zakupy: Łożysko podpory półosi- INA; kwiecień 2018

plusy: szybko i zgodnie z zamówieniem

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PanCogito rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434266 z 04.05.2018

Tanio, oryginalne części, szybko, skutecznie. Najszybsza dostawa. Perfekcyjne podejście do klienta.

zakupy: Termostat z uszczelką Ford Fiesta mk4; kwiecień 2018

plusy: Terminowość, szybkość, podejście do klienta

minusy: Płatność tylko zwykłym przelewem (brak innych wad)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434254 z 04.05.2018

Super sklep.polecam

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2018

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434202 z 02.05.2018

Znajomy mi go polecił i ja również polecam, szybka obsługa, aktualizacja info o statusie oraz idealny kontakt ze sprzedawcą

zakupy: lakier w sprayu; maj 2018

plusy: kontakt z obsługą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434142 z 30.04.2018

Posiadają części poszukiwane do mojego samochodu i błyskawicznie wykonali zamówienie.

zakupy: olej .filtry; kwiecień 2018

plusy: solidność

minusy: nie dopatrzyłem się wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434138 z 30.04.2018

duży wybór części,szybka dostawa - spełnił moje oczekiwania

zakupy: filtry powietrza, kabiny; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433930 z 26.04.2018

szybka i profesjonalna obsługa spełniła moje oczekiwania polecam

zakupy: amortyzatory przednie +łożyska amortyzatora przedniego; kwiecień 2018

plusy: zakup bez problemów

minusy: nie mam zastrzeżen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433926 z 26.04.2018

Dobra strona internetowa, dobre ceny, błyskawiczna dostawa i super stałe info. o etapach realizacji. SERDECZNIE POLECAM

zakupy: PODZESPOŁY DO FOKUS C-MAX; kwiecień 2018

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: NIE MAM ŻADNYCH UWAG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumił rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433834 z 25.04.2018

Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: Przewody układu wspomagania Focus Mk2 * C-Max - FORD; kwiecień 2018

plusy: Sklep spełnił oczekiwania.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433798 z 25.04.2018

Wybrałem sklep z uwagi na duży wybór części do Forda, zamówiony zawór w sklepie internetowym dotarł na drugi dzień, zakup bez problemów, polecam sprzedawcę

zakupy: elektrozawór podciśnienia turbo; kwiecień 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER