Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2667
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2678 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ostryzpolski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424874 z 29.11.2017

Jak zawsze pełne zadowolenie. Szybka i fachowa odpowiedź na zadane pytanie oraz szybka wysyłka kurierem za granicę. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. 100% zadowolenia

zakupy: lakier do kosmetyki, wycieraczki oraz amortyzatory do klapy; listopad 2017

plusy: Fachowe podejście do klienta

minusy: nie zauważyłem żadnych wad do tej pory

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424862 z 29.11.2017

Korzystam z tego sklepu od wielu lat i nigdy mnie nie zawódł.

zakupy: Części do Forda S-Max; listopad 2017

plusy: Ceny i czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lauda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424790 z 28.11.2017

Bardzo szybki czas dostawy.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

zakupy: Antena + stopka do Focusa.; listopad 2017

plusy: pełna informacja o przesyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Autosolt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424706 z 27.11.2017

wybrałem dwa fordy ale ten wysłał od reki a tamten zamówiony zapłacony dzień wcześniej jeszcze nie wysłał sama odpowiedz sie nasuwa

zakupy: nakrętki wtryskiwaczy; listopad 2017

plusy: same plusy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424654 z 25.11.2017

cena

zakupy: świece żarowe beru oryg.ford; listopad 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424518 z 23.11.2017

towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa

zakupy: bat anteny radiowej; listopad 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424402 z 22.11.2017

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.

zakupy: Filtry; listopad 2017

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak wiekszej gamy olejów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424282 z 21.11.2017

Towar jest w świetnych cenach, oryginalne produkty do mojego Focusa są tańsze niż jakieś inne zamienniki!!! Dziękuję Wam ja i Mój Ford że może jeździć na oryginalnych częściach!! Ceny u konkurencji są dużo wyższe!!! Bardzo szybka wysyłka!! POLECAM!!!!

zakupy: Olej silnikowy, klocki hamulcowe, filtry; listopad 2017

plusy: Cena, jakość towaru, szybkość dostaw

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424274 z 21.11.2017

Kolejny zakup w tym sklepie, wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko, zdecydowanie polecam

zakupy: filtry, chlapacze; listopad 2017

plusy: szybkość działania, towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie poznałem jeszcze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424010 z 17.11.2017

Stosunek jakości towarów do ceny. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Orginalne części, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Tarcze hamulcowe i klocki - Ford Galaxy; listopad 2017

plusy: jakość/cena części, szybkość realizacji zamówieni/wpłata

minusy: kontakt telefoniczny, zajetosć telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423910 z 16.11.2017

Natychmiastowa wysyłka ! polecam

zakupy: nakrętki na felgi; listopad 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423894 z 15.11.2017

Nie tylko tanie zamienniki ale też oryginalne , najwyższej jakości części zamienne , w dodatku w dobrej cenie .

zakupy: Czujnik MAP do Mondeo mk3; listopad 2017

plusy: Duży asortyment części do Fordów

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maxpajak rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423882 z 15.11.2017

Bo mieli akurat potrzebne części dość w przyzwoitej cenie

zakupy: Antena i klucze do radia; listopad 2017

plusy: Jakość obsługi i wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423798 z 14.11.2017

polecił mi znajomy, jestem bardzo zadowolona, szybka transakcja, szybka dostawa, faktura wszystko bez problemu

zakupy: jarzmo zacisku; listopad 2017

plusy: solidny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423662 z 13.11.2017

szybka i sprawna obsługa , towar oryginalny zgodny z opisem . polecam .

zakupy: guma stabilizatora ford transit 2szt FoMoCo ford; listopad 2017

plusy: zgodnosc towaru , terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423502 z 10.11.2017

Jak dla mnie 10/10 bezproblemowy dostęp do oryginałów za rozsądną cenę, no i jestem maga zadowolony za podejście do klienta - zamawiając po umownej godzinie wysyłki na dzień następny, przesyłkę otrzymałem dnia następnego za co serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

zakupy: Filtry, olej, podzespoły; listopad 2017

plusy: Szybko, oryginalnie, tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423490 z 10.11.2017

Najlepsza cena wszystkich potrzebnych artykułów

zakupy: Uszczelki i zestaw naprawczy fotela; listopad 2017

plusy: Szybka realizacja, dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

starus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423442 z 09.11.2017

zgodny z zamówieniem,dostawa błyskawiczna{26 h}.polecam

zakupy: poduszka skrzyni mondeo; listopad 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423322 z 07.11.2017

Posiadają bardzo duży wybór części oraz dodatków do Forda.Spełnili moje oczekiwania w 100 %. Gorąco polecam

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju; listopad 2017

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robo515 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423318 z 07.11.2017

Bogata oferta

zakupy: Akcesoria; listopad 2017

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER