Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2595
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2605 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416302 z 19.07.2017

profesjonalna obsługa ,szybka realizacja ,umiarkowane ceny

zakupy: fiesta Mk6 tarcze koła klocki; lipiec 2017

plusy: szybkość dostawy sprawdzenie zamówienia po nr vin samoch

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416278 z 19.07.2017

dużo oryginalnych części forda i do tego tanich. BARDZO SZKODA I NIE DOBRZE, że nie ma szybkich płatności przelewy24 dotpay payu bo muszę czekać aż 1 dzień na wysyłkę zanim starodawny przelew do was dojdzie, co jest bardzo nienowoczesne i jesli bede potrzebował coś na bardzo szybko to niestety nie wybiorę was. wyslalem potiwerdzenie przelewu i to niczego nie zmieniło.

zakupy: olej motorcraft oraz filtr oleju; lipiec 2017

plusy: dobre produkty

minusy: brak szybkich przelewów powoduje długi czas wysyki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozefek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416242 z 18.07.2017

szybka wysyłka, oryginalne części szczerze polecam.

zakupy: pasek wielorowkowy, koło pasowe; lipiec 2017

plusy: szybka wysłka

minusy: brak kontaktu telefonicznmego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416230 z 18.07.2017

profesjonalna obsługa bardzo dobry kontakt bardzo szybka wysyłka

zakupy: przewód klimatyzacji od sprężarki; lipiec 2017

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416194 z 18.07.2017

tak jako jeden z niewielu miał lakier zaprawkowy marki ford oraz obsługa jest szybka

zakupy: lakier zaprawkowy Ford; lipiec 2017

plusy: kontakt, towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartooo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416098 z 17.07.2017

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, Polecam

zakupy: filtry, oleje, pasek klinowy; lipiec 2017

plusy: oryginalne produkty w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jakub rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416066 z 15.07.2017

Dostępność towaru, dobry opis na stronie, szybkość transakcji wszystko na plus!

zakupy: filtry; lipiec 2017

plusy: fachowość i prędkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416002 z 13.07.2017

fachowa obsluga , dobre ceny :D

zakupy: świece zapłonowe, uszczelaki, rolka napinacza; lipiec 2017

plusy: przejrzystość oferty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dobek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415990 z 13.07.2017

Jak zwykle. Konkretnie. Tyle, bo nie mam zastrzeżeń.

zakupy: Swiece; lipiec 2017

plusy: dostepnosc, zgodnosc towaru z opisem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

indyk13 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415982 z 13.07.2017

Sklep polecił mi znajomy, robiący już zakupy kilka razy w tym sklepie.

zakupy: Czujnik różnicy ciśnień do forda.; lipiec 2017

plusy: Szybka i rzeczowa obsługa oraz dostawa, super.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zpk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415938 z 12.07.2017

1. Kupowałem już w tym sklepie w przeszłości. 2. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: klocki hamulcowe i pióra wycieraczek; lipiec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodzio6464 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415886 z 11.07.2017

Super sprzedawca,towar zgodny z opisem wystawionym na internetowym sklepie,kontakt szybki, same PLUSY no i oczywiście POLECAM.

zakupy: poduszka silnika (skrzyni biegów); lipiec 2017

plusy: dobry kontakt i asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemyslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415814 z 10.07.2017

Na sklep trafilem przypadkiem z trzy cztery lata temu i jesli mam zrobic wieksze zakupy wybieram ten sklep zawsze.Wszystko solidnie spakowane i zabezpieczone kupujesz kilka rzeczy a placisz tylko raz za wysylke.Bardzo duzy wybor w asortymencie orginalnych czeci jak i dobrej jakosci zamiennikow.Sklep spelnia moje oczekiwania na 100%

zakupy: Olej 5W30 6L zestaw wszystkich filtrow do focus mk1; lipiec 2017

plusy: Szybkosc wysylki i oto wlasnie chodzi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jasiu6603 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415806 z 10.07.2017

zawsze solidnie na czas dobrze zapakowane.

zakupy: zestaw filtrów cmax 2, 0 tdci; lipiec 2017

plusy: solidna firma

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415778 z 10.07.2017

Sklep wybrałem przypadkowo i jestem bardzo zadowolony wzorowo i expresowo

zakupy: światła dzienne ford connect; lipiec 2017

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415718 z 08.07.2017

dostawa szybka i zgodna z zamówieniem

zakupy: filtr kabinowy; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415698 z 08.07.2017

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. jak najbardziej zasłużony pozytyw.

zakupy: pasek klinowy; lipiec 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian Smentek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415642 z 07.07.2017

Dodatkowa informacja przed zakupem. Przystępne ceny. Szybka realizacja. W środę zamówienie wraz z przedpłatą a w czwartek dostawa zgodnie z zamówieniem. Dzieki

zakupy: Przewody zapłonowe + nowy rodzaj świec; lipiec 2017

plusy: jw.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yarsoon73 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415638 z 07.07.2017

Profesjonalnie i bardzo szybko zamówione reflektory dotarły do mnie zapakowane w sposób uniemożliwiający jakiekolwiek uszkodzenie, ceny bardzo przystępne. Chyba zostanę stałym klientem.

zakupy: Reflektory Ford Mondeo mk4 prawy i lewy; lipiec 2017

plusy: Szybkość realizacji , uczciwość (zwrócono mi nadpłatę)

minusy: nie zauważyłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415590 z 06.07.2017

Profesjonalna obsługa , towar zgodny z zamówieniem . Polecam

zakupy: Zaślepka-nakładka śruby ramienia wycieraczki; lipiec 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER