Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2852
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2864 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr M. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444986 z 06.11.2018

Sprawdzony z profesjonalną obsługą. Super.

zakupy: zawór odpowietrzający skrzynię korbową + węrzyk gunowy; listopad 2018

plusy: Szybko i profesjonalnie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444974 z 06.11.2018

Po raz pierwszy robiłem zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Polecam!!!!

zakupy: Nakrętki do felg stalowych; listopad 2018

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444930 z 05.11.2018

Niska cena kupionego towaru , szybka realizacja.

zakupy: ID: 189150; listopad 2018

plusy: duży wybór towaru, dobre ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444886 z 03.11.2018

zdecydowanie polecam

zakupy: uszczelka vacum; listopad 2018

plusy: ok

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444806 z 31.10.2018

Dzień dobry . Przede wszystkim bardzo dobra komunikacja , uprzejma cierpliwa obsługa telefoniczna i co ważne -dostępność połączeń . Terminowa dostawa doskonale zabezpieczona przesyłka . Polecam i serdecznie pozdrawiam .

zakupy: kołpaki; październik 2018

plusy: duży wybór i charakterystyka szukanego asortymentu

minusy: nie mam żadnych negatywów .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arvum rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444746 z 30.10.2018

Polecam

zakupy: Pióra wycieraczki; październik 2018

plusy: Super kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444730 z 30.10.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka.Polecam.

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki hamulcowe; październik 2018

plusy: Przesyłka za pobraniem wysłana natychmiast.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

seq rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444666 z 29.10.2018

Wszystko jasne czyste i klarowne. POLECAM

zakupy: Wycieraczki; październik 2018

plusy: Pełna informacja o statusie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444446 z 25.10.2018

Było w sklepie to czego szukałem

zakupy: Wycieraczki do szyb, świece zapłonowe, filtr oleju.; październik 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja , zamówienia

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444442 z 25.10.2018

Dobra cena towaru, szybka realizacja polecam

zakupy: amortyzatory focus mk2 filtry silnik 1.6tdci; październik 2018

plusy: dóży wybór czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444438 z 25.10.2018

Specjalizacja w częściach do Forda i pomoc przy zakupie. Potwierdzenie prawidłowej pozycji sprawdzone poprzez VIN.

zakupy: Czujniki TPMS; październik 2018

plusy: Specjalizacja w częściach do Forda.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444430 z 24.10.2018

Znalazłem w internecie szukane części, trafny opis, dostępne ceny, bardzo szybka realizacja i wysyłka. Polecam. W przyszłości jeżeli będzie potrzeba skorzystam też.

zakupy: Listwa ozdobna chromowana maski, przewód elastyczno -gumowy; październik 2018

plusy: dobra cena, szybkość,

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eligiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444394 z 24.10.2018

ma dobra oferte

zakupy: lampy led; październik 2018

plusy: oferta

minusy: przelewy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441762 z 20.10.2018

Szybko, tanio i solidnie

zakupy: Termostat chłodzenia oleju; październik 2018

plusy: Dostępność towaru od ręki

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441734 z 19.10.2018

Ponieważ było to czego szukałem.

zakupy: Gośka do forda fiesty; październik 2018

plusy: szybka wysyłka i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441698 z 18.10.2018

było to, czego szukałem.

zakupy: galka zmiany biegow ford tourneo custom; październik 2018

plusy: szybkosc, jakosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441614 z 17.10.2018

Kolejny zakup w tym sklepie i kolejna satysfakcja.

zakupy: Olej silnikowy Ford Formula 5w30; październik 2018

plusy: Szybka realizacja i zgodność z zamówieniem.

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441582 z 17.10.2018

Dobra cena ,szybka realizacja

zakupy: czujnik cisnienia powietrza kola; październik 2018

plusy: cena,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dymek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441570 z 16.10.2018

Zawsze jestem zadowolony z zakupów...

zakupy: Filtry, olej; październik 2018

plusy: Dostępność towarów, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441558 z 16.10.2018

solidny sklep trafne części szybka przesyłka polecam

zakupy: rozne części do forda; październik 2018

plusy: zetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER