Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2466
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2475 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Emilian Starek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404026 z 25.01.2017

Szybka wysyłka produkty wysokiej jakości poliecam ten sklep

zakupy: ISO Ford 2din adapter do radia nie fabrycznego; styczeń 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Wady brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403962 z 24.01.2017

ekspresowa realizacja zamówienia, polecam z czystym sumieniem.

zakupy: napinacz; styczeń 2017

plusy: ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucas-man rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403954 z 24.01.2017

Robię zakupy w tym sklepie regularnie ze względu na duży wybór części, dobre ceny, szybką wysyłkę. Polecam wszystkim.

zakupy: olej, filtry; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403922 z 24.01.2017

Części dobrej jakości fachowa pomoc szybka realizacja zamówienia. Kupowałem wiele części do forda i nigdy sie nie zawiodłem.

zakupy: Części do silnika; styczeń 2017

plusy: Towar zgodny z opisem dobrej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403746 z 21.01.2017

Potrzebne części w jednym miejscu. Przejrzysta strona internetowa.

zakupy: części do forda; styczeń 2017

plusy: rzetelnośc,terminowośc,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403710 z 21.01.2017

dobra obsługa szybka wysyłka ,części ok.

zakupy: zestaw naprawczy hamulców; styczeń 2017

plusy: dobra obsługa

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403670 z 20.01.2017

Dwa razy robiłem zakupy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. Towar zgodny z zamówieniem i dostarczali zawsze na czas, a nawet szybciej!

zakupy: Różne części do Forda; styczeń 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403658 z 20.01.2017

Oryginalne części w przystępnych cenach

zakupy: Poduszka + łożysko amortyzatora SKF; styczeń 2017

plusy: Duży wybór części i cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403650 z 20.01.2017

Profesjonaliści

zakupy: klapki kolektora; styczeń 2017

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403638 z 19.01.2017

spelnia oczekiwania szybka wsyłka. bardzo polecam

zakupy: przekaznik swiec; styczeń 2017

plusy: dobre ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403626 z 19.01.2017

to jeszcze raz ja

zakupy: w.w.; styczeń 2017

plusy: odnośnie cen to wycofuję się, że to wada;) to zaleta.

minusy: wszystko o.k. :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403622 z 19.01.2017

Wybrałam (kiedyś) i nadal wybieram ten sklep bo jest SOLIDNY i PROFESJONALNY.

zakupy: wycieraczki, dywaniki, zapinki chlap., spinka wieszaka półki; styczeń 2017

plusy: błyskawiczna obsługa, wysyłka, jakość obsługi

minusy: może ceny ale wiadomo- za nimi idzie jakość więc...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403474 z 17.01.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na porównywalne ceny oryginalnych części i płynów eksploatacyjnych do zamienników na obecną chwilę bez zastrzeżeń szybka profesjonalna obsługa i szybka wysyłka oby tak dalej. Pozdrawiam

zakupy: Oleje do skrzyni biegów; styczeń 2017

plusy: Przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403458 z 17.01.2017

Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Kolejny udany zakup i pewnie nie ostatni. POLECAM!

zakupy: Włącznik otwierania bagażnika Focus Mk2; styczeń 2017

plusy: zgodność przedmiotu, szyba dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszekzz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403374 z 16.01.2017

B. dobra szybka obsługa, to mój kolejny zakup

zakupy: lusterko; styczeń 2017

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

micha rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403366 z 16.01.2017

szybko ,tanio ,solidnie.

zakupy: Bardzo dużo ze niezliczę .; styczeń 2017

plusy: obsługa,zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403362 z 16.01.2017

pełen profesionalizm

zakupy: żarówki; styczeń 2017

plusy: znajomość tematu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403322 z 15.01.2017

Ekspresowo, wszystko w porządku. POLECAM.

zakupy: wycieraczki mondeo mk4; styczeń 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403246 z 14.01.2017

Czytelne opisy ,szybka wysyłka.

zakupy: Rozrząd- ford focus c-max; styczeń 2017

plusy: Dostawa w 24 godz

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kbbk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403210 z 13.01.2017

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2017

plusy: dostępny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER