Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2623
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2634 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420670 z 27.09.2017

Duży asortyment części, dobre ceny, bardzo dobra obsługa i realizacja zamówienia

zakupy: Nakrętki do alufelg i akcesoria; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FHM rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420650 z 27.09.2017

Jestem klientem ford-esklep od ponad 5 lat. Kupuję regularnie części eksploatacyjne do mojego forda (aktualnie już drugiego). Zakupy zawsze przebiegały bez problemów, dostawa jest błyskawiczna, a w razie potrzeby pracownicy sklepu wspierają doradztwem zarówno merytorycznym, jak i w zakresie realizacji zamówienia. POLECAM!!!

zakupy: Części Ford; wrzesień 2017

plusy: Szybkość dostaw, kontakt z klientem, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420634 z 26.09.2017

Konkurencyjne ceny. Szybka dostawa

zakupy: Olej, filtry, wycieraczki; wrzesień 2017

plusy: Ceny, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420622 z 26.09.2017

Profesjonalna oferta, znakomita dostawa, super jakość

zakupy: akcesoria i części dla Forda Mondeo; wrzesień 2017

plusy: Duży asortyment, doraqdztwo, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420566 z 25.09.2017

Duży wybór części: oryginalnych oraz zamienników. Przystępne ceny i szybka dostawa.

zakupy: Elementy zacisków hamulcowych; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420530 z 24.09.2017

Kupiony towar został ekspresowo wysłany i był w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Mocowanie linki hamulca ręcznego; wrzesień 2017

plusy: Błyskawiczna obsługa

minusy: Nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tokar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420494 z 23.09.2017

Sklep wybrałem po raz kolejny ze względu na przystępne ceny oryginalnych części, jakość obsługi i szybkość dostawy. Nie zawiodłem się jak zwykle.

zakupy: Felgi stalowe i nakrętki do kół; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór asortymentu, szybkość dostawy, jakość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420082 z 18.09.2017

profesjonalne doradztwo i obsługa

zakupy: filtry ford fiesta; wrzesień 2017

plusy: szybka dostawa zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420026 z 16.09.2017

Duży wybór części , dobre ceny.

zakupy: cewka zapłonowa c-max; wrzesień 2017

plusy: szybka dostawa,duży wybór części,dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenartowiczgb@wp rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419982 z 15.09.2017

Polecam szybko w miarę tanio zgodnie z oczekiwaniem

zakupy: przewód filtra powietrza; wrzesień 2017

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419918 z 14.09.2017

Poszukując części trafiłem przypadkiem na ów sklep. Zamówiłem część i nie żałuję. 100 % zadowolenia. Szybka wysyłka i dostawa. Dziękuję i polecam wszystkim.

zakupy: Przewód doładowania.; wrzesień 2017

plusy: Wystawione produkty są zgodne z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werbik 85 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419914 z 14.09.2017

dostawa na czas, łatwy kontakt ze sprzedającym, polecam

zakupy: zawór egr ford mondeo mk3 lift; wrzesień 2017

plusy: wysoka jakość usług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419842 z 13.09.2017

Miał w ofercie poszukiwaną część. Dodatkowo w rozsądnej cenie.

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Focus; wrzesień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419834 z 13.09.2017

Kupuję w tym sklepie już dłuższy czas, około dwa lata, mogę polecić sprzedawcę z pełną odpowiedzialnością. Dobre ceny, szybka wysyłka, dobra komunikacja ze sprzedającym.

zakupy: Oleje silnikowe, filtry i inne części.; wrzesień 2017

plusy: Duży asortyment, dobre ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zalu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419738 z 12.09.2017

Wybrałem przypadkowo szukając konkretnej części w necie. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania - duży wybór za rozsądną cenę, czytelna korespondencja i szybka dostawa. Polecam w 100%.

zakupy: korek wlewu do spryskiwaczy; wrzesień 2017

plusy: duży wybór i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419410 z 06.09.2017

Sklep ok dział obsługi ok ALE towar dotarł z zewnątrz karton ok lecz w sirodku kartonik od klocków uszkodzony , kartonik od pompy wody uszkodzony- uszczelka zgięta . kartonik z rozrządem-pasek rolki-uszkodzony.Zamawiałem juz tam wcześniej i było ok a na dodatek FV błąd w nazwie firmy zamiast CNCpl jest CNSpl ale to już księgowa będzie pisać do nich. Mogę podesłać zdjęcia tego towaru zastanawiam sie nad zwrotem jeżeli mechanik stwierdzi uszkodzenie blaszanej uszczelki pompy wody

zakupy: Klocki hamulcowe –, przednie Focus Mk2 / Mk3 * C-max * Gran; wrzesień 2017

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: Bardzo słabo zapakowane lub towar stary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firefly5 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419202 z 01.09.2017

Adres sklepu odnalazłem przeglądając fora internetowe dot.samochodów Ford. Z oferty wybrałem towar, który mnie interesował, złożyłem zamówienie i .... zakup zrealizowany szybko i sprawnie.

zakupy: Lakier zaprawkowy, nakładka gałki zmiany biegów; wrzesień 2017

plusy: przystępne ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419154 z 31.08.2017

trafiłam na stronę sklepu przypadkiem, potrzebowałam bagnetu- miarki poziomu oleju. Nie było problemu z zamówieniem, szybka wysyłka, terminowość, część zgodna z opisem, towar solidnie zapakowany. Polecam

zakupy: bagnet-miarka oleju; sierpień 2017

plusy: towar zgodny z opisem, szybka dostawa

minusy: brak możliwości płacenia kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419138 z 31.08.2017

Jest przystępny cenowo, szybka wysyłka.

zakupy: Uszczelka pompy wody; sierpień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419122 z 31.08.2017

ponieważ oferuje części zamienne ,które nie odbiegają od oryginałów.

zakupy: kratki osłony świateł dziennych ford fiesta mk5; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER