Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2541
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2551 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barts041 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409398 z 07.04.2017

Bo tylko tu kupuje części do mojego forda.

zakupy: Mieszek skrzyni biegow; kwiecień 2017

plusy: Części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409390 z 07.04.2017

Duży wybór części, nie tylko oryginalnych, oraz konkurencyjne ceny.

zakupy: Nakrętki do felg aluminiowych, ford mondeo mk3; kwiecień 2017

plusy: Duży wybór części,niskie ceny

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beny rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409386 z 07.04.2017

Dostępność części, oraz oryginalność zakupionego towaru .

zakupy: Oring obudowy termostatu; kwiecień 2017

plusy: dostepnosc towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jakos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409378 z 07.04.2017

Posiada w magazynie części, które inni sprowadzają na zamówienie. Super szybkie działanie i dokładnie z opisem adresu wysyłkowego i adresu dla faktury.

zakupy: filtr paliwa do silnika 1.8 SCi; kwiecień 2017

plusy: szybkość i dokładność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409366 z 07.04.2017

Zaopatruję się w Ford-esklep.pl od bardzo dawna. Od początku jestem bardzo zadawolony. Przystępne ceny. Błyskawiczna dostawa.

zakupy: Amortyzatory pokrywy bagażnika.; kwiecień 2017

plusy: Jakość i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409362 z 07.04.2017

Tak w pełni

zakupy: spinki do listwy; kwiecień 2017

plusy: dostępność sprawność

minusy: brak możliwości dostawy paczkomatem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409358 z 07.04.2017

PRZYSTĘPNE CENY SZYBKA REALIZACJA

zakupy: FILTRY Uszczelka wlewu do zbiornika paliwa; kwiecień 2017

plusy: CENY DOBRE ZAOPATRZENIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409354 z 07.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ potrzebowałem kupić część do swojego forda focusa. Zamówiony towar został doręczony w ciągu jednego dnia roboczego,tj. zamówienie złożyłem w piątek po godzinie 14.00 a towar otrzymałem w poniedziałek. Towar zgodny z zamówieniem, informacja na temat realizacji zamówienia podana bardzo dokładnie,tak na maila jak też sms-em.Jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: Dekielki alufelg forda; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia,doskonała komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409314 z 07.04.2017

Kupuje poraz kolejny w tym sklepie.Kontakt telefoniczny super.a wysyłka ekspresowa.Dzwoniłem o 14tej a na drugi dzien rano o 10tej kurier dostarczyl paczkegPOLECAM TEGO SPRZEDAWCE.

zakupy: Nakretka piasty samokontrujaca do mondeo mk2; kwiecień 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt i wysyłka tego samego dnia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409306 z 07.04.2017

Idealny sklep forda dostawa w 24 godziny klikasz zamawiasz na nastepny dzien masz towar towar zgodny zamawiam juz drugi raz i polecam

zakupy: zawieszenie; kwiecień 2017

plusy: szybka dostawa dostepnosc produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409262 z 06.04.2017

Sklep ma dużo części do Forda Focusa mk1,jestem bardzo zadowolony z zakupu,po zaksięgowaniu przelewu na koncie około południa paczka była u mnie już następnego dnia o 15:30,jechała z Kielc do Szczecina,dzięki temu na weekend będę miał sporo radochy w odnawianiu mojej foczki. Zdecydowanie polecam każdemu robić zakupy w tym sklepie.

zakupy: lakiery, filtry, zaślepki, wtyczki, spinki, wycieraczki; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka,firmowe produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409250 z 06.04.2017

Polecam sklep, zamówienie dostałem w błyskawicznym tempie i obyło się bez żadnych niemiłych niespodzianek.

zakupy: Nakładka - listwa pionowa słupka Fiesta 5-drzwiowa; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka, solidne produkty

minusy: mała oferta kurierów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409182 z 05.04.2017

moje drugie zakupy, wszystko super, termin realizacji jak i obsługa.

zakupy: rozrząd Fiesta Mk7 1, 4 TDCI; marzec 2017

plusy: rzetelność, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409162 z 05.04.2017

Polecam tego sprzedawcę!!!!

zakupy: uszczelka; kwiecień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409142 z 04.04.2017

Kompetentna obsługa i szybkosc realizacji zamówienia

zakupy: tuleje i śruby tył; kwiecień 2017

plusy: fachowe doradztwo

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409118 z 04.04.2017

Ponieważ mam forda i jest duży wybór dostępnych części oryginalnych

zakupy: pasek alternatora; kwiecień 2017

plusy: kontakt

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mck rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409098 z 04.04.2017

Duży wybór i świetna,szybka obsługa.To nie pierwszy mój zakup tu i zawsze wszystko przebiega bez żadnych problemów

zakupy: Zestaw żarówek do focus mk3; kwiecień 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409070 z 04.04.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ miał w swojej ofercie towar który poszukiwałam, jak najbardziej spełnił sprzedawca moje oczekiwania.

zakupy: zestaw naprawczy ford KA; kwiecień 2017

plusy: szybkość wysyłki, dobrze dobrany towar po nr. VAN

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_so nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 409030 z 03.04.2017

Spodobała mi się oferta dla samochodu marki ford. Wybrałem Pocztę Polska jako dostawcę. Bardzo długi czas oczekiwania : dwa tygodnie. Dysze mgłowe nie spełniły moich oczekiwań. Mały zasięg. Rozmawiałem ze sprzedawca chciałem wymienić, sprzedawca się nie zgodził. Nie poinformował mnie nikt o możliwości zwrotu towaru zakupionego przez internet.

zakupy: dysze do spryskiwaczy (mgłowe), świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment dla samochodów marki ford, cena

minusy: brak rzetelnych informacji, kiepski produkt dysze mgłowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arturo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408958 z 02.04.2017

cena szybkość jakość Polecam

zakupy: lozysko zestaw filtrow; kwiecień 2017

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER