Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2623
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2634 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

raddar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418970 z 29.08.2017

dobre ceny, ekspresowa wysyłka,

zakupy: Rozrząd + pompa wody –, 1.25 / 1.4 / 1.6 16V od 04/2005 ; sierpień 2017

plusy: łatwy dobór części do danego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418870 z 27.08.2017

Witam Stronę sklepu znalazłem na forum forda, bardzo szybka odpowiedz ze strony sklepu celem ustalenia dostępności części. Bezproblemowa forma zamówienia on-line oraz szybka wysyłka zamówionego produktu. POLECAM.

zakupy: mocowanie ISOFIX Focus MK2; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418834 z 25.08.2017

Już od kilku lat kupuję części do mojego samochodu. Zawsze jestem zadowolona z obsługi. Towar solidnie zapakowany i wszystko zgadza się z zamówieniem. Polecam ten sklep każdemu właścicielowi Forda.

zakupy: filtry, oleje, klocki hamulcowe i wiele innych części; sierpień 2017

plusy: Dobrze opisane części. Dobre ceny.Szybka realizacja zamó...

minusy: Nie dostrzegam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418826 z 25.08.2017

W końcu znalazłem część której nigdzie nie można było zdobyć.

zakupy: Złącze paliwowe do listwy wtryskwej; sierpień 2017

plusy: Dostęp do części, które są dostępne tylko w serwisie

minusy: Do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418702 z 23.08.2017

Duży wybór części i akcesoriów dobrej jakości oraz pewność, że pasują one do danego modelu samochodu. Konkurencyjne ceny.

zakupy: Filtry, klocki hamulcowe, nakrętki do felg aluminiowych; sierpień 2017

plusy: Duży wybór, obszerne opisy produktów, szybka realizacja

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418694 z 23.08.2017

Sklep ma dużo produktów, wysyłka produktów jak i doręczenie przebiega szybko i sprawnie

zakupy: Przewód gumowy do mondeo mk3; sierpień 2017

plusy: przejrzysta strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henry2012 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418686 z 23.08.2017

Sklep oferuje części w szerokim zakresie oraz wysyłka jest super szybka.Bardzo polecam .

zakupy: Pompka spryskiwacza szyb.; sierpień 2017

plusy: Super szybka obsługa

minusy: wysyłka mogła by być tańsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henry2012 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418682 z 23.08.2017

Sklep oferuje części w szerokim zakresie oraz wysyłka jest super szybka.Bardzo polecam .

zakupy: Pompka spryskiwacza szyb.; sierpień 2017

plusy: Super szybka obsługa

minusy: wysyłka mogła by być tańsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henry2012 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418678 z 23.08.2017

Sklep oferuje części w szerokim zakresie oraz wysyłka jest super szybka.Bardzo polecam .

zakupy: Pompka spryskiwacza szyb.; sierpień 2017

plusy: Super szybka obsługa

minusy: wysyłka mogła by być tańsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418670 z 23.08.2017

Oferował części których nie mogłem nabyć w sklepie stacjonarnym w mojej miejscowości

zakupy: Masa uszczelniająca podszybie i zapinki podszybia; sierpień 2017

plusy: krótki czas realizacji zamówienia od zaksięgowania wpłat

minusy: brak możliwości płacenia kartą płatniczą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max59@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418578 z 22.08.2017

100% - kontakt i obsługa 100% - terminowość realizacji zamówienia 100% - zgodność towaru z ofertą, polecam ten sklep

zakupy: uszczelki uszczelniacze pierścienie; sierpień 2017

plusy: szybka obsługa i realizacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Flipper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418382 z 19.08.2017

Sprawdzony sklep, szybka wysyłka.

zakupy: wycieraczki; sierpień 2017

plusy: Sprawdzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418334 z 18.08.2017

Potrzebowałem kilku części do układu hamulcowego a ten sklep oferował wszystko co mi było potrzebne i w dobrych cenach.

zakupy: elementy układu hamulcowego Ford Escort; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418250 z 17.08.2017

Dostawa w 24 godziny, magazyn lepiej zaopatrzony niż firmowy serwis.

zakupy: Klapka - zawór kolektora ssącego - odma - piasta tył; sierpień 2017

plusy: Wysyłka tego samego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418142 z 17.08.2017

Tanio i szybko polecam i na pewno kupię coś jeszcze.

zakupy: car audio części; sierpień 2017

plusy: tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418058 z 16.08.2017

bo nie ma lepszego i tanszego

zakupy: oleje klocki filtry itd.; sierpień 2017

plusy: ostatnie zakupy GRATIS

minusy: NIEMA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417902 z 11.08.2017

ponieważ sa to części do forda, i nie trzeba szukać miedzy innymi markami... ceny są względne.myślę ze jest dobrym sklepem internetowym.

zakupy: broki głowicy; sierpień 2017

plusy: dobra cena i bardzo szybko dostarczony towar

minusy: w sumie to nie było zastrzeżeń :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417898 z 11.08.2017

Obsługa pierwsza klasa, uprzejma i fachowa. Szybki czas realizacji

zakupy: śruby zawieszenia tylnego; sierpień 2017

plusy: Szybko i fachowo

minusy: nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417790 z 10.08.2017

Korzystam od lat.Towar zawsze pierwszej jakości.Szybka wysyłka,pełna informacja.

zakupy: Filtr kabinowy, wycieraczki Mondeo; sierpień 2017

plusy: Szybkości; doskonały asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417750 z 09.08.2017

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i sprzedaż była nienaganna. Tak samo teraz. Czemu jeszcze? Ten sklep miał część, ktkrej potrzebowałem a inni nie :)

zakupy: Przewód powietrzny filtra; sierpień 2017

plusy: Sprawnie i bez problemów

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER