Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2595
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2605 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415542 z 06.07.2017

dostępność poszukiwanych produktów

zakupy: filtry i oleje; lipiec 2017

plusy: niesamowicie szybka reakcja na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415454 z 05.07.2017

Bardzo szybka wysyłka niska cena towarów

zakupy: Łożyska filtry żarówki; lipiec 2017

plusy: Doskonaly termin realizacji

minusy: Narazie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fly rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415442 z 04.07.2017

Rewelacja, szybko, w przystępnej cenie pełen profesjonalizm

zakupy: zapinki tapicerki; lipiec 2017

plusy: szybkosć

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aeek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415418 z 04.07.2017

Staly zadowolony klient.

zakupy: Amortyzatory, poduszki łożyska półosie; lipiec 2017

plusy: Dostepnosc, jakosc obslugu

minusy: Jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415386 z 03.07.2017

Fajne ceny, szybka realizacja zamówienia.Polecam.

zakupy: Filty, dywaniki, przewód intercoolera; lipiec 2017

plusy: Dostępność części

minusy: Płatność-brak przekierowania na stronę banku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415382 z 03.07.2017

Dostępność poszukiwanego artykułu. Dobra cena,

zakupy: Wyłącznik otwierania szyby pasażera.; lipiec 2017

plusy: Szybkość realizacji, b. dobra informacja o statusie zamó

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415282 z 01.07.2017

Polecam w 100%! Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka i towar zgodny z ustaleniem telefonicznym. Polecam!

zakupy: Kratki halogenów Focus ST '16; czerwiec 2017

plusy: Obsługa, asortyment, cena

minusy: Wad brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boyler rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415258 z 01.07.2017

Bardzo szybka dostawa. I zawsze zgodna z opisem.

zakupy: Uszczelki, Farby, ; lipiec 2017

plusy: Oryginalne produkty

minusy: Mała oferta dla mojego auta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415218 z 30.06.2017

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

zakupy: Uszczelniacz wybieraka manualnej skrzyni biegów; czerwiec 2017

plusy: Mega szybka przesyłka.Polecam !!!!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadekkuba rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415182 z 29.06.2017

Wszystko ok polecam

zakupy: odbojniki tył mondeo mk3 kombi; czerwiec 2017

plusy: szybka realizagja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415166 z 29.06.2017

Zdecydowanie polecam.Bardzo sprawna i szybka wysyłka.

zakupy: Pompka silniczek spryskiwacza.; czerwiec 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolony rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415126 z 28.06.2017

Oryginalne części w jednym miejscu ..do mega szybka przesyłka zamówione ok godziny 16 a dostarczona następnego dnia o 10 rano

zakupy: Łożyska skrętne i gumowe podkłatki pod nie; czerwiec 2017

plusy: Szybkość przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaro1364 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415082 z 27.06.2017

Szukałem oryginalnych części i je otrzymałem. Dostawa błyskawiczną. Polecam

zakupy: dywaniki; czerwiec 2017

plusy: szybka dostawa oryginalny towar

minusy: nie bylo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415078 z 27.06.2017

Pełen profesjonalizm, obsługa sklepu internetowego na najwyższym poziomie oraz elastyczne i ludzkie podejście do klienta.

zakupy: Dywaniki Ford Focus; czerwiec 2017

plusy: możliwość zakupienia oryginalnych części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415066 z 27.06.2017

Mieli najatrakcyjniejszą cenę, oraz pozytywne opinie. Nie zawiodłem się. Wysyłka była zrealizowana jeszcze tego samego dnia a produkt w 100% odpowiadał moim oczekiwaniom.

zakupy: silnik krokowy mondeo ST220; czerwiec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asamoa17 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414874 z 23.06.2017

Sklep posiada duży wybór asortymentu, czytelną stronę oraz szybko realizują zamówienia.

zakupy: Wahacz tylny wzdłużny mondeo MK III; czerwiec 2017

plusy: Szybko i konkretnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławoj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414854 z 22.06.2017

łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna realizacja zamówienia

zakupy: nakrętka samozaciskowafokus mk1; czerwiec 2017

plusy: łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna rea...

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414778 z 21.06.2017

Szeroki wybór dedykowanych produktów do forda, atrakcyjne ceny, Polecam

zakupy: Sworzeń wahacza; czerwiec 2017

plusy: Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciekmazury rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414770 z 21.06.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ tylko w nim znajduje potrzebne części do mojego escorta

zakupy: Klucz surowy do pilota ford; czerwiec 2017

plusy: Szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem

minusy: Nie znalazłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414766 z 21.06.2017

Za dobry kontakt z klientem i szybką wysyłkę zamówionego towaru który jest zgodny z opisem.POLECAM!!

zakupy: Wąż klimatyzacji; czerwiec 2017

plusy: Łatwość odszukiawnia danej części

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER