Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2558
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2568 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411154 z 04.05.2017

Za każdym razem otrzymałem zamówione części w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Różne; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Jankowski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411054 z 01.05.2017

Przystępne ceny oraz jakość produktów

zakupy: uszczelki kolektora ssącego; kwiecień 2017

plusy: Profesionalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410914 z 28.04.2017

Za każdym razem otrzymałem orginalne części w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. No i do tego ta fachofa pomoc przy znalezieniu części, rewelacja!!!

zakupy: Wycieraczki; kwiecień 2017

plusy: Niskie ceny, orginalny towar, dobry jontakt

minusy: Jak do tąd, nic.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cykuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410794 z 27.04.2017

To był kolejny zakup w sklepie, było jak zwykle: zamówiłam, zapłaciłam, otrzymałam błyskawicznie, jestem zadowolona. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: sprężyna przedniego zawieszenia do forda; kwiecień 2017

plusy: rozsądne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410766 z 27.04.2017

Kupiłem pierwszy raz. Przejrzystość stron internetowych jasna i zrozumiała. Ceny konkurencyjne. Kontakt ze sklepem internetowym wzorowy. Przesyłka w expresowym tępie. Zgodność zamówionych części w 100%.Polecam wszystkim którzy się wachaja z zakupem w tym sklepie.

zakupy: Tarcze hamulcowe oleje i filtry; kwiecień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410762 z 27.04.2017

Atrakcyjne ceny, części oryginalne lub dobre zamienniki, wzorowa realizacja, pełna informacja o statusie zamówienia.

zakupy: Olej, filtry; kwiecień 2017

plusy: Solidność i perfekcja

minusy: Może trochę zbyt mały asortyment części.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410714 z 26.04.2017

trafiłem na stronę

zakupy: nakrętki do felg, chlapacze; listopad 2016

plusy: szybkość i dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410602 z 25.04.2017

Konkurencyjne ceny, fachowe porady, spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Różne od oleju po filtry i cześci; kwiecień 2017

plusy: duża oferta cześci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410554 z 25.04.2017

Bo są dobrzy w tym co robią. Spełnia moje oczekiwania.

zakupy: atrapa grill innych nie pamiętam; kwiecień 2017

plusy: fachowa informacja i obsługa. terminowośc dostawy-szybko

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Belkot09 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410510 z 24.04.2017

Bo mają przyzwoite ceny

zakupy: Zamek maski focus; kwiecień 2017

plusy: Zamawiany towar jest dostarczany bardzo szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410458 z 24.04.2017

Kupuję regularnie od kilku lat .Profesjonalna obsługa . Bardzo dobry kontakt . Oferowane produkty są bardzo dobrej jakości . Z D E C Y D O W A N I E P O L E C A M !!!

zakupy: Oleje, filtry; kwiecień 2017

plusy: Profesjonalizm , solidność

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brodzia rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410370 z 22.04.2017

Dostępność Części. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: rurka obudowa bagnetu; kwiecień 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410330 z 21.04.2017

Jestem stałym klientem tego sklepu.Spełnia moje oczekiwania.Polecam

zakupy: Olej silnikowy, filtry, osłona przegubu; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka towar zawsze zgodny z złożonym zamówienie

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek FCAR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410326 z 21.04.2017

Prowadzę serwis Ford - a, Potrzebuję na bieżąco części a sklep jest dość dobrze zaopatrzony, ma niezłe ceny i szybką obsługę.

zakupy: Przełącznik szyb Focus; kwiecień 2017

plusy: B.dobry opis części+szybka wysyłka+ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marans rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410250 z 20.04.2017

Oferta oryginalnych części, łatwy sposób dopasowania wybranej części do modelu pojazdu, szeroki asortyment i dość przyzwoite ceny a przy tym szybka wysyłka. Jeszcze się nie zawiodłem na tym sklepie. Polecam zakupy

zakupy: Filtr paliwa, filtr oleju, filtr kabinowy, filtr powietrza, ; kwiecień 2017

plusy: dostępnośc części, ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410174 z 19.04.2017

Super szybka komunikacja i wysyłka. Towar zgodny z opisem,Gorąca Polecam

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Fiesta FO 27219; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipi595 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410162 z 19.04.2017

Ze względu na bliską odległość i zadowolenie z poprzednich zakupów. Szybkość realizacji zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: łączniki stabilizatora, sworzeń wahacza, sprężyny zawieszenia; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru

minusy: Sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410086 z 18.04.2017

Kolejne zakupy i wszystko się zgadza jak zamawiałem ceny przystępne w 100% polecam ten sklep.

zakupy: filtr kabinowy, nakrętki zabezpieczające do alufelg, świece; kwiecień 2017

plusy: solidność i dokładność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409926 z 14.04.2017

Już robiłem w nim zakupy i wszystko poszło dobrze.

zakupy: Olej, kołpak do alufelgi, filtry, światła rejestracji; kwiecień 2017

plusy: szybkość zamówień

minusy: zabrakło towaru, szkoda

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409854 z 13.04.2017

Duży asortyment i konkurencyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka oraz wszytko zgodne z opisem

zakupy: świece, przewody zapłonowe, klucz do świec; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER