Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2486
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2495 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz S. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405118 z 07.02.2017

Sklep polecił mi znajomy. W sklepie dostałem wszystko czego szukałem. Gorąco polecam.

zakupy: Oleje, filtry, uszczelki.; luty 2017

plusy: Większość części dostępna od ręki. Dobre ceny.

minusy: Ja nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliva rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405058 z 07.02.2017

Czytałem dużo pochlebnych opinii o tym sklepie i się nie zawiodłem. Szybko, konkretnie i bez najmniejszych kłopotów. Szczerze polecam.

zakupy: olej, filtry; luty 2017

plusy: Szybko , sprawnie

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404962 z 06.02.2017

Polecam szybka i fachowa obsluga

zakupy: Termostat uklady chlodzenia oleju; luty 2017

plusy: Szybkosc i dostepnosc do część i

minusy: Nic do zastrzezenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404818 z 03.02.2017

błyskawiczna obsługa a przede wszystkim towar zgodny z opisem

zakupy: filtr oleju, powietrza, kabiny; luty 2017

plusy: profesjonalne doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404798 z 03.02.2017

Szybka obsługa

zakupy: Wycieraczki; luty 2017

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404702 z 02.02.2017

wszystko ok. polecam.

zakupy: czujnik parkowania; luty 2017

plusy: znalazłem poszukiwana rzecz

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404594 z 01.02.2017

sklep spełnił oczekiwania, szybko, sprawnie i tanio w porównaniu do konkurencji

zakupy: przerywacz kierunkowskaza; luty 2017

plusy: szybko,sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404538 z 31.01.2017

Przejrzysta strona. Szybki kontakt. Towar dobrze zaprezentowany. Ceny części przystępne.

zakupy: Filtry, wycieraczki, elementy nadwozia.; styczeń 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404454 z 31.01.2017

zamówiony towar prędko dostarczony przez kuriera GLS

zakupy: WYCIERACZKI FORD C-MAX 2006rok; styczeń 2017

plusy: ford firma Łukawski

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404338 z 29.01.2017

Szybka realizacja zamówienia i szybka wysyłka polecam tego sprzedawce

zakupy: oring EGR uszczelki kolektora ssącego; styczeń 2017

plusy: Duża dostępność częsći orginalnych i zamienych

minusy: brak opini

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404314 z 28.01.2017

W zupełności profesjonalna obsługa-kupiona część profesjonalnie dobrana(brak możności kupna w innych sklepach Forda).

zakupy: uszczelnienie do wybieraka zmiany biegów; grudzień 2016

plusy: dobra znajomość części do danego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

144560 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404234 z 27.01.2017

Szybkie i pewne zakupy.

zakupy: akcesorium samochodowe; styczeń 2017

plusy: czas trwania realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil P rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404186 z 27.01.2017

Pierwszy zakup w Ford-esklep.pl i na pewno nie ostatni. Szybki czas realizacji, świetny kontakt i przede wszystkim kapitalnie zabezpieczony towar. Sposób pakowania powinien być wzorem dla innych!

zakupy: kołpaki, bat anteny; styczeń 2017

plusy: sposób pakowania, kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404134 z 26.01.2017

Szybko, konkretnie i super asortyment.

zakupy: Zatyczka zbiornika spryskiwacza - Focus C-Max; styczeń 2017

plusy: Solidność!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404070 z 25.01.2017

Towar zgodny z zamówieniem.Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny.Szybki czas realizacji.Świetnie zapakowany towar do przesyłki.Jestem pod wrażeniem.Polecam.

zakupy: Kpl.rozrządu, pompa wody, filtr węglowy kabinowe, filtr powietr; styczeń 2017

plusy: Pewność zamówienia.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

seina4 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404062 z 25.01.2017

Duży wybór , ceny przystępne, niektóre części tylko w tym sklepie. Ogólnie mega zadowolony. Jedynie nie polecam przesyłki GLS-em, przesyłka błyskawiczna ale kurierzy to tragedia.

zakupy: Uszczelka zewnętrzna szyby drzwi przednich; styczeń 2017

plusy: Duży wybór części, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Coelmotorsport rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404054 z 25.01.2017

Jedyny sklep, który miał komplet listw. Dobra cena, szybka dostawa, pełna informacja o statusie przesyłki. SUPER !

zakupy: listwy boczne słupków Ford Fusion; styczeń 2017

plusy: Zamówiłem - dostałem. Zero problemów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilian Starek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404026 z 25.01.2017

Szybka wysyłka produkty wysokiej jakości poliecam ten sklep

zakupy: ISO Ford 2din adapter do radia nie fabrycznego; styczeń 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Wady brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucas-man rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403954 z 24.01.2017

Robię zakupy w tym sklepie regularnie ze względu na duży wybór części, dobre ceny, szybką wysyłkę. Polecam wszystkim.

zakupy: olej, filtry; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403922 z 24.01.2017

Części dobrej jakości fachowa pomoc szybka realizacja zamówienia. Kupowałem wiele części do forda i nigdy sie nie zawiodłem.

zakupy: Części do silnika; styczeń 2017

plusy: Towar zgodny z opisem dobrej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER