Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2690
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2701 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425610 z 10.12.2017

Szybko i sprawnie dostarczono produkt, zgodny z opisem. Jestem zadowolona z obsługi.

zakupy: antena dachowa- bat anteny; grudzień 2017

plusy: szybkość, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425602 z 10.12.2017

szeroki asortyment orginalnych części,atrakcyjne ceny,szybka dostawa

zakupy: filtr powietrza, filtr kabinowy, masa uszczelniająca...; grudzień 2017

plusy: doskonały kontakt,szybka dostawa,atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425598 z 10.12.2017

Od wielu lat korzystam z usług tego sklepu i zawsz jestem bardzo zadowolony. Chętnie polecam go swoim znajomym.

zakupy: Lusterko zewnętrzne, filtr oleku; grudzień 2017

plusy: Szybkość, rzetelność, termonowość.

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425582 z 09.12.2017

Posiada akcesoria, które mnie interesowały. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Światła do jazdy dziennej, lakier, wspornik lampy przedniej.; grudzień 2017

plusy: Akcesoria zgodne z opisem, szybka dostawa.

minusy: Wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyran'o rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425430 z 07.12.2017

Wszystko OK

zakupy: termostat filtr oleju koncentrat do chlodnicy; grudzień 2017

plusy: szybkość dostawy szeroka oferta części

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dar74 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425418 z 07.12.2017

Wszystko prawidłowo. Towar dodarł następnego dnia. Polecam.

zakupy: wycieraczki przód i tył fokus mk3; grudzień 2017

plusy: szybkośći i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425346 z 06.12.2017

duży wybór, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka

zakupy: olej, nakrętki do felg stalowych, filtr oleju, korek spustu; grudzień 2017

plusy: duży wybór towaru, szybka wysyłka

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425034 z 01.12.2017

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam ten sklep wszystkim.

zakupy: Części do Forda Focusa mk1; grudzień 2017

plusy: Oferta, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 425022 z 01.12.2017

Wszystko zgodnie z planem ,polecam sprzedawce.

zakupy: przewody paliwowe, pompka ręczna paliwa ford fusion 1.4 tdci; grudzień 2017

plusy: Terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zaglebiak 1906 L rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424986 z 01.12.2017

Sklep wporzasiu .Sprawnie szybko i na temat.Pozdrawiam

zakupy: Nakretki; grudzień 2017

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ostryzpolski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424874 z 29.11.2017

Jak zawsze pełne zadowolenie. Szybka i fachowa odpowiedź na zadane pytanie oraz szybka wysyłka kurierem za granicę. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. 100% zadowolenia

zakupy: lakier do kosmetyki, wycieraczki oraz amortyzatory do klapy; listopad 2017

plusy: Fachowe podejście do klienta

minusy: nie zauważyłem żadnych wad do tej pory

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424862 z 29.11.2017

Korzystam z tego sklepu od wielu lat i nigdy mnie nie zawódł.

zakupy: Części do Forda S-Max; listopad 2017

plusy: Ceny i czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lauda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424790 z 28.11.2017

Bardzo szybki czas dostawy.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

zakupy: Antena + stopka do Focusa.; listopad 2017

plusy: pełna informacja o przesyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Autosolt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424706 z 27.11.2017

wybrałem dwa fordy ale ten wysłał od reki a tamten zamówiony zapłacony dzień wcześniej jeszcze nie wysłał sama odpowiedz sie nasuwa

zakupy: nakrętki wtryskiwaczy; listopad 2017

plusy: same plusy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424654 z 25.11.2017

cena

zakupy: świece żarowe beru oryg.ford; listopad 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424518 z 23.11.2017

towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa

zakupy: bat anteny radiowej; listopad 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424282 z 21.11.2017

Towar jest w świetnych cenach, oryginalne produkty do mojego Focusa są tańsze niż jakieś inne zamienniki!!! Dziękuję Wam ja i Mój Ford że może jeździć na oryginalnych częściach!! Ceny u konkurencji są dużo wyższe!!! Bardzo szybka wysyłka!! POLECAM!!!!

zakupy: Olej silnikowy, klocki hamulcowe, filtry; listopad 2017

plusy: Cena, jakość towaru, szybkość dostaw

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424274 z 21.11.2017

Kolejny zakup w tym sklepie, wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko, zdecydowanie polecam

zakupy: filtry, chlapacze; listopad 2017

plusy: szybkość działania, towar zgodny z zamówieniem

minusy: nie poznałem jeszcze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424010 z 17.11.2017

Stosunek jakości towarów do ceny. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Orginalne części, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Tarcze hamulcowe i klocki - Ford Galaxy; listopad 2017

plusy: jakość/cena części, szybkość realizacji zamówieni/wpłata

minusy: kontakt telefoniczny, zajetosć telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423894 z 15.11.2017

Nie tylko tanie zamienniki ale też oryginalne , najwyższej jakości części zamienne , w dodatku w dobrej cenie .

zakupy: Czujnik MAP do Mondeo mk3; listopad 2017

plusy: Duży asortyment części do Fordów

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER