Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2469
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2478 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

micha rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403366 z 16.01.2017

szybko ,tanio ,solidnie.

zakupy: Bardzo dużo ze niezliczę .; styczeń 2017

plusy: obsługa,zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403362 z 16.01.2017

pełen profesionalizm

zakupy: żarówki; styczeń 2017

plusy: znajomość tematu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403322 z 15.01.2017

Ekspresowo, wszystko w porządku. POLECAM.

zakupy: wycieraczki mondeo mk4; styczeń 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403246 z 14.01.2017

Czytelne opisy ,szybka wysyłka.

zakupy: Rozrząd- ford focus c-max; styczeń 2017

plusy: Dostawa w 24 godz

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kbbk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403210 z 13.01.2017

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Wycieraczki; styczeń 2017

plusy: dostępny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zgred rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403134 z 12.01.2017

towar dostarczono w expresowym tempie , ze sklepu do Warszawy w1 dzień

zakupy: amortyzatory ford n; styczeń 2017

plusy: czas dostawy , ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szczepan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403106 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ strona internetowa jest bardzo czytelna oraz obsługa na pytania odpowiada wyczerpująco . Więcej takich sprzedawców.

zakupy: fitry oleje inne produkty; styczeń 2017

plusy: dobra jakośc części oraz szybka dostawa

minusy: bark wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Orbison rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403098 z 12.01.2017

Już kupowałem

zakupy: olej; styczeń 2017

plusy: duży wybór części

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403046 z 11.01.2017

Zawsze szybka dostawa i zgodna z zamówieniem

zakupy: Chlapacze tył i przód do Ford S-max; styczeń 2017

plusy: Dobra jakość zamawianych produktów ,szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403018 z 11.01.2017

Doskonaly asortyment i oryginalne czesci w polaczeniu z bezpiecznie i szybko dostarczona przesylka jest wystarczajaca rekomendacja dla tego sklepu. Nalezy nadmienic ze maja zaufanie do klienta ktory placi przy pobraniu co jest mega plusem !!!! goraco polecam

zakupy: rozrzad, pompa wody, wycieraczki; styczeń 2017

plusy: Fachowosc obslugi, doskonala jakosc komponentow

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 403010 z 11.01.2017

Bo moim zdaniem jest to najlepszy sklep. Atrakcyjny cenowo i bardzo dobry kontakt. Rewelacja.

zakupy: Sprzęgło Foc ZS16 wysp-03; styczeń 2017

plusy: Ceny , przejrzystośc i kontakt-doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402954 z 11.01.2017

Szeroka gama oryginalnych części a przede wszystkim szybka wysyłka.

zakupy: Różne; styczeń 2017

plusy: Oferta

minusy: Nie zauwżyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402878 z 10.01.2017

Bo to jest sklep forda i juz raz spelnil moje oczekiwanie.

zakupy: Lampy do jazdy dziennej; styczeń 2017

plusy: Oryginaly towar,oraz b.szybka dostawa

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402790 z 09.01.2017

Bo kupilam Forda Fieste-sa to 1-sze moje zakupy w tym sklepie.

zakupy: Spinka podpory maski Fiesta.; styczeń 2017

plusy: Dodra opinia o sklepie

minusy: Nie widze wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

richi102 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402782 z 09.01.2017

Praktycznie wszystkie części do forda kupuję tutaj. Ceny nie odbiegają od zamienników, wszystko szybko i sprawnie.

zakupy: świece Żarowe; styczeń 2017

plusy: dostępność towaru, oryginalne części, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stowe rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402514 z 04.01.2017

Tylko w tym sklepie mogłem kupić cześć którą potrzebowałem . polecam szybka wysyłka , towar zgodny z zamówieniem .

zakupy: Końcówka linki Ford Focus; styczeń 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Gwóźdź rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402454 z 03.01.2017

Kupuję w tym sklepie nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolony i pewny, że dojedzie do mnie to, co zamówiłem w dobrej jakości, trafił się też gratis co bardzo dobrze świadczy o firmie, jeśli będę coś jeszcze potrzebował do mojego Mondka, a zdarzy się tak na pewno, to jestem 100% przekonany gdzie zrobię kolejne zakupy, czyli ford-esklep, pozdrawiam załogę i do następnego :)

zakupy: półoś, olej, dywaniki, pasek klin, kierunkowskaz, filtr ON; styczeń 2017

plusy: szybkość, zgodność opisu, profesionalizm

minusy: nie znam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris.klein@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402450 z 03.01.2017

Bardzo latwy, szybki i prosty kontakt ze sprzedawca. Mila wspolpraca i pomimo malego niedopatrzenia z Mojej strony, przeoczona czesc dopakowano do przesylki,ktora juz byla do wysylki. Kupuje juz tutaj 7 lat i nigdy sie nie zawiodlem. Tak trzymac.

zakupy: Swiece zarowe, filtry; styczeń 2017

plusy: Duzy asortyment i jasny status przesylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kubamars rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402402 z 03.01.2017

skusiły mnie atrakcyjne ceny niektórych produktów

zakupy: serwis kit do Focusa (oleje, swiece, paski etc); grudzień 2016

plusy: szybkość działania i współdziałania z kurierem

minusy: nie mam takich doświadczeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402214 z 30.12.2016

Witam.Dobra cena i darmowa wysyłka za pobraniem. (ekspresowa)

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: kupowanie bez rejestracji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER