Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2581
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2591 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Slawollo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412454 z 21.05.2017

Dużo oryginalnych produktów. Szybka wysyłka. Pomoc w dopasowaniu części oraz istotna porada.

zakupy: Łożysko/piasta, poduszka pod skrzynię biegów, oleje i filtry; maj 2017

plusy: Szybki kontakt, Szybka wysyłka

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał P rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412326 z 19.05.2017

Pewna jakość (nie ma możliwości otrzymania podróbki), dobrej jakości zamienniki, świeże oleje, szybka realizacja, dobre ceny, niedroga wysyłka. Kupuję u nich regularnie części do dwóch fordów i jestem bardzo zadowolony :)

zakupy: Olej, filtr oleju; maj 2017

plusy: Jakość towaru, szybka wysyłka, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412242 z 18.05.2017

Kupuje w tym sklepie od dłuższego czasu i jestem w pełni zadowolony z zakupionych części.

zakupy: pióra wycieraczki –, , tył i przód + ładowarka samochodowa; maj 2017

plusy: szybko, terminowo i zgodne z opisem w przystepnej cenie

minusy: jeszcze takich nie wychwycilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412110 z 17.05.2017

spelnil moje oczekiwania

zakupy: Pióra wycieraczki –, przód Mondeo Mk4 1537084 FORD PREMIUM; maj 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412094 z 16.05.2017

Polecam współpracę ze sklepem.100% zadowolenia.

zakupy: Linka kierunku nawiewu, gałka zmiany biegów; maj 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia i korzystne formy płatności

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412078 z 16.05.2017

sklep wybrałem przypadkowo.w 100 procentach spełnił moje oczekiwanie

zakupy: poduszka prawa silnika Ford Kuga; maj 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412074 z 16.05.2017

sklep wybrałem przypadkowo.w 100 procentach spełnił moje oczekiwanie

zakupy: poduszka prawa silnika Ford Kuga; maj 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 412062 z 16.05.2017

kompetencja,szybkość

zakupy: lakier zaprawkowy; maj 2017

plusy: wysoka profesjonalność

minusy: nie znalazłem wad drugi zakup i pełne zadowolenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

antoni rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411726 z 11.05.2017

ok

zakupy: łącznik stabilizatora; maj 2017

plusy: dostepnosc zamiennikow.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411714 z 11.05.2017

Od kilku lat kupuję u nich części do samochodu. Dziś po raz kolejny mnie nie zawiedli: wczoraj w południe rozmowa z handlowcem, o godz. 13 zamówienie i przelew, godz 15 wysłanie towaru, dziś godz. 12.30 odebrałem solidnie zapakowany, zgodny z zamówieniem towar. Jestem zadowolony i naprawdę polecam.

zakupy: Oleje, filtry, linki; maj 2017

plusy: Fachowość, terminowość, zgodność towarów z opisem

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nikodem rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411670 z 11.05.2017

Kupuję od lat w tym sklepie, szybka obsługa,towar zawsze zgodny z zamówionym, polecam !!!

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, filtry, olej; maj 2017

plusy: zgodność z zamówieniem ,bezpieczne pakowanie towaru

minusy: w zasadzie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marty13 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411666 z 11.05.2017

Przystępne ceny, oryginalne produkty, szybka przesyłka.

zakupy: Świece zapłonowe do Mondeo mk3; maj 2017

plusy: Stosunek ceny do marki produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411602 z 10.05.2017

szybko i profesjonalnie, kolejne moje zakupy w tym sklepie polecam

zakupy: chłodnica klimatyzacji; maj 2017

plusy: czas realizacji, dostęp części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pnw211 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411590 z 10.05.2017

Bo szybka wysyłka :)

zakupy: Tarcze i klocki; maj 2017

plusy: Szybkosc

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario64 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411522 z 09.05.2017

Za każdym razem otrzymałem oryginalne części w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. No i do tego ta fachowa pomoc przy znalezieniu części.

zakupy: Wycieraczki; maj 2017

plusy: Obsługa i czas wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doc33 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411326 z 05.05.2017

Szybka dostawa towaru

zakupy: uszczelniacz; maj 2017

plusy: szybki termin wysyłki

minusy: jak narazie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław Danyłko rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411310 z 05.05.2017

Firma "Łukawski" Bożena Łukawska - ford-esklep.pl zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Zakupiony towar byl bardzo potrzebny. Dzięki temu możemy zrobić zaplanowany wyjazd. Kontak bardzo profesjonalny, bardzo szybko, bardzo sprawnie, bardzo pewnie. Na pewno jeszcze coś zostanie zakupione do Forda.

zakupy: Nakrętka felgi alu - do felg aluminiowych FO 66029; maj 2017

plusy: skuteczność, szybkość, pewność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411186 z 04.05.2017

Expresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: różne; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411154 z 04.05.2017

Za każdym razem otrzymałem zamówione części w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Różne; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Jankowski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411054 z 01.05.2017

Przystępne ceny oraz jakość produktów

zakupy: uszczelki kolektora ssącego; kwiecień 2017

plusy: Profesionalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER