Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2753
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2764 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431078 z 08.03.2018

Dostępność części oryginalnych od ręki co bardzo sobie cenię. W ASO na tę samą uszczelkę musiał bym czekać 2 tygodnie. Szybka wysyłka i bardzo dobre zabezpieczenie towaru. Polecam

zakupy: Uszczelka zewnętrzną szyby; marzec 2018

plusy: Dostępność części które cìęzko zanieść w innych skl...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431022 z 07.03.2018

bardzo szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem , szybkie informacje o przesyłce

zakupy: wycieraczki ford cmax; marzec 2018

plusy: szbkość dostawy ,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430614 z 01.03.2018

Bardzo dobry sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Świece żarowe; marzec 2018

plusy: Tanio

minusy: Nia mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430598 z 01.03.2018

Kupuję tu z zadowoleniem. Zawsze szybko i profesjonalnie

zakupy: wycieraczki ford cmax; marzec 2018

plusy: szybkość transakcji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djmariush rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430514 z 28.02.2018

Sklep jak najbardziej godny polecenia!!! To już któryś z kolei mój zakup u nich i jak zawsze ekspresowa wysyłka i części na bardzo dobrym poziomie zarówno jeśli chodzi o jakość jak i o cenę

zakupy: termostat z obudową do ford galaxy mk3; luty 2018

plusy: Ekspresowa wysyłka i dobre ceny oraz towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafaello rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430490 z 28.02.2018

Części w tym sklepie sa oryginalne i zawsze dobrze dobrane.Ceny nie sa przystępne.POLECAM

zakupy: klocki, rozrząd, tarcze, ; luty 2018

plusy: ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430474 z 28.02.2018

Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania, towar zgodny z opisem.Bardzo szybka realizacja zamówień. Polecam

zakupy: Dywaniki gumowe przednie Focus Mk2 * Mk2 FL komplet 2-części; luty 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430450 z 27.02.2018

Części wysokiej jakości, przystępne ceny i szybka , bezproblemowa realizacja.Polecam.

zakupy: Olej, filtry, termostat, zawór pompy Vacum; luty 2018

plusy: Ceny,dostępność, szybkość realizacji

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz speed rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430446 z 27.02.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ kupuje w nim od lat i zawsze wszystko jest zgodne z zamówieniem i szybka dostawa polecam

zakupy: Dywaniki gumowe, Filtr kabinowy, WYCIERACZKI....; luty 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Trochę zawysokie ceny ale nienajgożej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof B rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430130 z 22.02.2018

To już kolejne zakupy i wszystko jest jak za pierwszym razem, na najwyższym poziomie. Kontakt odnośnie doboru i wyboru części wzorowy, umiarkowane ceny i szybka wysyłka

zakupy: Tuleja wahacza przedniego - tylna z obejmą, Łącznik stabilizator; luty 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430118 z 22.02.2018

Tani, szybko i sprawnie

zakupy: Częsci do Forda; luty 2018

plusy: Duży wybór części, szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430058 z 21.02.2018

Kolejny raz zakupy na poziomie wzorcowym. Szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem.

zakupy: części do Forda; luty 2018

plusy: szybkość i zgodność z zamówieniem

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429770 z 16.02.2018

Super podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówień

zakupy: przełącznik świateł, olej, filtr; luty 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek G. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429750 z 16.02.2018

Szybko,tanio,solidnie.

zakupy: Części Ford Escort, Focus; luty 2018

plusy: Jest prawie wszystko.

minusy: Brak możliwości płatności Visa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witas rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429598 z 14.02.2018

części kupiłem w poniedziałek - we wtorek już były u mnie. wszystko zgodnie z zamówieniem. REWELACJA

zakupy: olej, filtry, płyny eksploatacyjne; luty 2018

plusy: szybkość dostawy, ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429554 z 13.02.2018

Duży wybór produktów, dobra obsługa. Jestem zadowolony z przebiegu zakupów

zakupy: Pióra wycieraczek; luty 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Nie znajduje wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429394 z 10.02.2018

Sklep polecony przez znajomego. Jestem w pełni zadowolona z zarówno z obsługi jak i zamawianych towarów. Jako kobieta kupuję to co mi każe kupić mechanik ale do tej pory sklep mnie nie zawiódł. Mechanik też zadowolony - co za ulga. Specjalne podziękowania dla Pana Pawła Pastuszki, który doradza mi w kwestii części. Pozdrawiam. Magda Michalak

zakupy: cześci do forda focusa; luty 2018

plusy: profesjonalny sprzedawca

minusy: na razie odpukać brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429338 z 09.02.2018

Zamówiłem wczoraj (pocztą polską), mam już wszystko na miejscu, bardzo ładnie zapakowane. Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie.

zakupy: Korek płynu chłodniczego, wycieraczki motorcraft; luty 2018

plusy: szybko, zgodnie z opisem, oryginalne części

minusy: nie mają wszystkiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429326 z 09.02.2018

Dobre ceny, duży asortyment, dobry kontakt z sprzedawcą,

zakupy: oleje, filtry, płyn, spinki.; luty 2018

plusy: duży wybór produktów, ceny na każdą kieszeń

minusy: nieaktualne zdjęcia niektórych oferowanych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arczasty 19 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429054 z 05.02.2018

Zawsze zamówienie zgodne,szybka dostawa,w razie błędnego doboru części jest błyskawiczna korekta że strony sklepu i powiadomienie o tym,są to moje kolejne zakupy i nie ostatnie, pozdrawiam zespół i polecam w 100%

zakupy: Olej, filtry, paski itd.; luty 2018

plusy: Szybka dostawa,szeroki asortyment,bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER