Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2815
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2826 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Józef rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437162 z 02.07.2018

Tak ze względu na specyfikę z marką Ford.

zakupy: znaczki Ford.; lipiec 2018

plusy: Realizacja zakupów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436962 z 28.06.2018

Sklep znalazłem w internecie; bardzo fachowy, przyjazny i solidny.

zakupy: Kołpak Ford Focus; czerwiec 2018

plusy: Solidność

minusy: Nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436894 z 26.06.2018

Świetna obsługa jak i kontakt z nią. Udało mi się zamówić coś czego nie mogłem znaleźć w żadnym innym sklepie internetowym. Wystarczył jeden email aby dowiedziec się o dostępności towaru i cenie. Jak najbardziej polecam, transakcja zrealizowana ekspresowo.

zakupy: Nakrętka rozprężna 6659902; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa, bezproblemowy kontakt,

minusy: Nie dopatrzyłem się wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436890 z 26.06.2018

Korzystam z tego sklepu już ponad pięć lat i nigdy się nie zawiodłem

zakupy: oleje, filtry płyny i części zamienne; czerwiec 2018

plusy: mnogość asortymentu

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michu77 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436674 z 21.06.2018

Wszystko ok. Ale paczka przez gnojka z dpd zamość dostarczona w sposób skandaliczny.... Pozostawiona pod drzwiami na ruchliwej ulicy. Nie wiem jakim cudem nikt sobie jej nie zabrał...

zakupy: Uszczelka; czerwiec 2018

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Usługi DPD...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rzatne rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436390 z 16.06.2018

Szybko i sprawnie.

zakupy: częsci do Forda; czerwiec 2018

plusy: Pewnośc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436378 z 15.06.2018

Części dobrej jakości.

zakupy: Uszczelka zaworu wolnych obrotów; czerwiec 2018

plusy: Oryginalne części

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436374 z 15.06.2018

Szybko, sprawnie dobra oferta

zakupy: uszczelki, częśći różne; czerwiec 2018

plusy: szybko.sprawnie.solidnie

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DW rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436306 z 14.06.2018

Kolejny zakup, dobra cena, szybka dostawa.

zakupy: klocki hamulcowe; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vis76 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436250 z 13.06.2018

Wszystko ok polecam 100 %

zakupy: Dywaniki gumowe ford focus mk3; czerwiec 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436238 z 13.06.2018

Bezproblemowa i szybka obsługa, szybka wysyłka zamówionego towaru.

zakupy: korek zbiorniczka wyrównawczego; czerwiec 2018

plusy: szybkość obsługi

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436054 z 08.06.2018

Dobra oferta, ceny OK

zakupy: uszczelki; czerwiec 2018

plusy: szybko.sprawnie.solidnie

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435994 z 07.06.2018

Kilka razy kupowałem już w tym sklepie , towar był dostarczany w Polsce tym razem dostarczony był do Niemiec ponad 1200 km. w przeciągu dwóch dni. I wszystko się zgadza.

zakupy: filtr paliwa, filtr oleju, filtr klimatyzacjji, filtr powietrz; czerwiec 2018

plusy: Sklep pewny na 100%

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawekryn rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435946 z 07.06.2018

tak

zakupy: filtry olej klocki tarcze; czerwiec 2018

plusy: łatwość zakupu

minusy: brak niektórych pozycji których potrzebowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435934 z 06.06.2018

Kolejny zakup w tym sklepie. Wszystko zgodne z opisem.POLECAM.

zakupy: Lampki tablicy rejestracyjnej; czerwiec 2018

plusy: Dobre ceny.

minusy: Wady niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435682 z 31.05.2018

Świetny sklep, duży wybór części w dobrych cenach. Sklep w stu procentach spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa i obsługa, podejście profesjonalne do klienta. Wiele sklepów mogłoby brać przykład :)

zakupy: Króciec listwy wtryskowej, filtr kabinowy; maj 2018

plusy: Szybkość obsługi, dostępność towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miroslaws rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435582 z 29.05.2018

Spróbowałem 11 lat temu i od tej pory co rok kupuję tu wszystkie produkty eksploatacyjne i jesyem bardzo zadowolony z obsługi.

zakupy: olej silnikowy, przekładniowy, wspomagania, płyn chłodniczy, ; maj 2018

plusy: oryginalne produkty i zamienniki, szybkość i elestycznoś

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435558 z 29.05.2018

Dobry kontakt i fachowo

zakupy: Wkładki zamka focus; maj 2018

plusy: Fachowo

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robot rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435398 z 25.05.2018

Interesujące mnie produkty miały najkorzystniejszą cenę. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!

zakupy: Zestaw filtrów do Focusa ST170; maj 2018

plusy: Korzystne ceny, promocje na wybrane produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SIWY DG rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 435290 z 23.05.2018

Oferowali potrzebny dla mnie produkt taniej niż inny sklep internetowy, a niedostępny w sklepach stacjonarnych w mojej okolicy.

zakupy: samozakleszczająca nakrętka węża pompy wspomagania; maj 2018

plusy: wyczerpujące informacje ze strony osoby obsługującej

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER