Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2467
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2476 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402030 z 28.12.2016

Bardzo szybka i miła obsługa.Towar zgodny z opisem i jakością.Polecam

zakupy: Tarcze hamulcowe; grudzień 2016

plusy: terminowość realizacji

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 402026 z 28.12.2016

Wybrałem ten sklep ponieważ cenię sobie części najwyższej jakości i nie zawiodłem się. Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysylka. W 100% polecam tego sprzedawcę i sam na pewno będę jeszcze korzystać z usług tego sklepu.

zakupy: Koncentrat płynu chlodniczego; grudzień 2016

plusy: Terminowość i jakość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401994 z 28.12.2016

ORYGINALNE PODZESPOŁY, DOSTAWA NA NASTĘPNY DZIEŃ

zakupy: FILTR POWIETRZA, FILTR KABINOWY FORD FUSION; grudzień 2016

plusy: MOZLIOWŚC KUPOWANIA BEZ REJESTRACJI

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401978 z 28.12.2016

Profesjonalna i sprawna obsługa zlecenia. Towar doskonałej jakości i w przystępnej cenie. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: bogata oferta

minusy: nie stwierdziłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

borton64 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401830 z 27.12.2016

WYBRAŁEM ten sklep ponieważ miał towar w cenie która mi odpowiadała. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Przewód - łącznik elastyczny intercoolera; grudzień 2016

plusy: Bardzo szybko zrealizowane zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401562 z 22.12.2016

Regularnie dokonuje zakupów u tego sprzedawcy. Zawszę otrzymuję wysokiej jakości towar, szybką realizację zamówień oraz profesjonalną obsługę.

zakupy: Zestaw pasków wieloklinowych; grudzień 2016

plusy: atrakcyjne ceny, wysoka jakość towarów,szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401550 z 22.12.2016

Polecam ten sklep wszystkie,pomogli dobrać części,przesyłka dotarła następnego dnia

zakupy: Lakiery; grudzień 2016

plusy: Szybkość działania

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401414 z 20.12.2016

Sklep wybrałem z racji dostępu nowych części.Super kontakt,szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam.

zakupy: Kable do świec żarowych, śruby do reflektorów i inne części; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja,towar zgodny z opisem

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401402 z 20.12.2016

cena do zaakceptowania i szybkość dostarczenia, polecam

zakupy: bat anteny; grudzień 2016

plusy: szybkosc i solidnosc

minusy: na razie nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 401350 z 20.12.2016

Szybka i fachowa obsługa.

zakupy: Gałka zmiany biegów - Mondeo Mk4 2.2 TDCI; grudzień 2016

plusy: Bardzo duży wybór towaru.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400918 z 15.12.2016

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy układu chłodzenia - Focus * C-max; grudzień 2016

plusy: niskie ceny i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400890 z 15.12.2016

Sklep super, szybka wysyłka, towar oryginalny, zgodny z opisem, przystępne ceny. Gorąco polecam.

zakupy: obejma drążka stabilizatora ford galaxy; grudzień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400842 z 15.12.2016

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, ceny przystępne.

zakupy: olej, łączniki stabilizatora, filtr paliwa, akcesoria; grudzień 2016

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400798 z 15.12.2016

Od kilku lat zaopatruje się w tym sklepie.Spełnia moje oczekiwania w zupełności.Szybkie dostawy i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: klocki hamulcowe; grudzień 2016

plusy: profesjonalny pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fordar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400774 z 14.12.2016

Zawsze znalazłem to czego szukałem.Kupuję w sklepie ponad 7 lat i nigdy się nie zawiodłem.Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.Fachowa pomoc przy zakupie części.Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: olej, kołpaki dywaniki gumowe; grudzień 2016

plusy: Fachowa obsługa,bardzo dobry towar,szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400750 z 14.12.2016

Towar z godny z opisem i czas otrzymania przesyłki po prostu super Polecam

zakupy: Reflektor i filty oleju, powietrza i kabinowy; grudzień 2016

plusy: Oryginalne części i czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mani60 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400738 z 14.12.2016

Fachowa obsługa, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka

zakupy: śruba mocowania wtryskiwacza, nakrętka wtryskiwacza; grudzień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400710 z 14.12.2016

Wszybko fachowo szybka wysyłka

zakupy: Wspornik mocowania świateł; grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EmilU rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400678 z 14.12.2016

Polecam zakupy w Ford-esklep. Sklep wybrałem, ponieważ znalazłem w nim potrzebne części. W poniedziałek rano zadałem pytanie, czy części będą pasowały do mojego auta (podając nr VIN). Przed południem dostałem potwierdzenie. O godz. 14.07 dokonałem przelewu i następnego dnia o godz. 10,45 kurier pojawił się u mnie z zamówionymi częściami. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i czasu realizacji zamówienia.

zakupy: rura karbowana + uszczelka; grudzień 2016

plusy: jakoś obsługi, czas realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400666 z 14.12.2016

Już wielokrotnie składałem zamówienia w tym sklepie. Zawsze bardzo szybka realizacja zamówienia, już następnego dnia otrzymałem zamówione części. Ceny przystępne. Naprawdę polecam.

zakupy: filtr oleju, korek spustowy, olej syntetyk, pióra wycieracze; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER