Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2653
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2664 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tokar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420494 z 23.09.2017

Sklep wybrałem po raz kolejny ze względu na przystępne ceny oryginalnych części, jakość obsługi i szybkość dostawy. Nie zawiodłem się jak zwykle.

zakupy: Felgi stalowe i nakrętki do kół; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór asortymentu, szybkość dostawy, jakość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420082 z 18.09.2017

profesjonalne doradztwo i obsługa

zakupy: filtry ford fiesta; wrzesień 2017

plusy: szybka dostawa zgodność z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 420026 z 16.09.2017

Duży wybór części , dobre ceny.

zakupy: cewka zapłonowa c-max; wrzesień 2017

plusy: szybka dostawa,duży wybór części,dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenartowiczgb@wp rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419982 z 15.09.2017

Polecam szybko w miarę tanio zgodnie z oczekiwaniem

zakupy: przewód filtra powietrza; wrzesień 2017

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419918 z 14.09.2017

Poszukując części trafiłem przypadkiem na ów sklep. Zamówiłem część i nie żałuję. 100 % zadowolenia. Szybka wysyłka i dostawa. Dziękuję i polecam wszystkim.

zakupy: Przewód doładowania.; wrzesień 2017

plusy: Wystawione produkty są zgodne z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werbik 85 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419914 z 14.09.2017

dostawa na czas, łatwy kontakt ze sprzedającym, polecam

zakupy: zawór egr ford mondeo mk3 lift; wrzesień 2017

plusy: wysoka jakość usług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419842 z 13.09.2017

Miał w ofercie poszukiwaną część. Dodatkowo w rozsądnej cenie.

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Focus; wrzesień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419834 z 13.09.2017

Kupuję w tym sklepie już dłuższy czas, około dwa lata, mogę polecić sprzedawcę z pełną odpowiedzialnością. Dobre ceny, szybka wysyłka, dobra komunikacja ze sprzedającym.

zakupy: Oleje silnikowe, filtry i inne części.; wrzesień 2017

plusy: Duży asortyment, dobre ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419410 z 06.09.2017

Sklep ok dział obsługi ok ALE towar dotarł z zewnątrz karton ok lecz w sirodku kartonik od klocków uszkodzony , kartonik od pompy wody uszkodzony- uszczelka zgięta . kartonik z rozrządem-pasek rolki-uszkodzony.Zamawiałem juz tam wcześniej i było ok a na dodatek FV błąd w nazwie firmy zamiast CNCpl jest CNSpl ale to już księgowa będzie pisać do nich. Mogę podesłać zdjęcia tego towaru zastanawiam sie nad zwrotem jeżeli mechanik stwierdzi uszkodzenie blaszanej uszczelki pompy wody

zakupy: Klocki hamulcowe –, przednie Focus Mk2 / Mk3 * C-max * Gran; wrzesień 2017

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: Bardzo słabo zapakowane lub towar stary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firefly5 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419202 z 01.09.2017

Adres sklepu odnalazłem przeglądając fora internetowe dot.samochodów Ford. Z oferty wybrałem towar, który mnie interesował, złożyłem zamówienie i .... zakup zrealizowany szybko i sprawnie.

zakupy: Lakier zaprawkowy, nakładka gałki zmiany biegów; wrzesień 2017

plusy: przystępne ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419154 z 31.08.2017

trafiłam na stronę sklepu przypadkiem, potrzebowałam bagnetu- miarki poziomu oleju. Nie było problemu z zamówieniem, szybka wysyłka, terminowość, część zgodna z opisem, towar solidnie zapakowany. Polecam

zakupy: bagnet-miarka oleju; sierpień 2017

plusy: towar zgodny z opisem, szybka dostawa

minusy: brak możliwości płacenia kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419138 z 31.08.2017

Jest przystępny cenowo, szybka wysyłka.

zakupy: Uszczelka pompy wody; sierpień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419122 z 31.08.2017

ponieważ oferuje części zamienne ,które nie odbiegają od oryginałów.

zakupy: kratki osłony świateł dziennych ford fiesta mk5; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kam.felb rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419086 z 31.08.2017

Szybka dostawa, część zgodna z opisem. Polecam

zakupy: Zawór podciśnienia mondeo mk4; sierpień 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419034 z 30.08.2017

Bardzo szybka wysyłka, na drugi dzień miałem paczkę w domu a mam do Kielc ok.200km.

zakupy: antena; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raddar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418970 z 29.08.2017

dobre ceny, ekspresowa wysyłka,

zakupy: Rozrząd + pompa wody –, 1.25 / 1.4 / 1.6 16V od 04/2005 ; sierpień 2017

plusy: łatwy dobór części do danego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418870 z 27.08.2017

Witam Stronę sklepu znalazłem na forum forda, bardzo szybka odpowiedz ze strony sklepu celem ustalenia dostępności części. Bezproblemowa forma zamówienia on-line oraz szybka wysyłka zamówionego produktu. POLECAM.

zakupy: mocowanie ISOFIX Focus MK2; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418834 z 25.08.2017

Już od kilku lat kupuję części do mojego samochodu. Zawsze jestem zadowolona z obsługi. Towar solidnie zapakowany i wszystko zgadza się z zamówieniem. Polecam ten sklep każdemu właścicielowi Forda.

zakupy: filtry, oleje, klocki hamulcowe i wiele innych części; sierpień 2017

plusy: Dobrze opisane części. Dobre ceny.Szybka realizacja zamó...

minusy: Nie dostrzegam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418826 z 25.08.2017

W końcu znalazłem część której nigdzie nie można było zdobyć.

zakupy: Złącze paliwowe do listwy wtryskwej; sierpień 2017

plusy: Dostęp do części, które są dostępne tylko w serwisie

minusy: Do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418702 z 23.08.2017

Duży wybór części i akcesoriów dobrej jakości oraz pewność, że pasują one do danego modelu samochodu. Konkurencyjne ceny.

zakupy: Filtry, klocki hamulcowe, nakrętki do felg aluminiowych; sierpień 2017

plusy: Duży wybór, obszerne opisy produktów, szybka realizacja

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER