Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2788
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2799 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434254 z 04.05.2018

Super sklep.polecam

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2018

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 434142 z 30.04.2018

Posiadają części poszukiwane do mojego samochodu i błyskawicznie wykonali zamówienie.

zakupy: olej .filtry; kwiecień 2018

plusy: solidność

minusy: nie dopatrzyłem się wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433930 z 26.04.2018

szybka i profesjonalna obsługa spełniła moje oczekiwania polecam

zakupy: amortyzatory przednie +łożyska amortyzatora przedniego; kwiecień 2018

plusy: zakup bez problemów

minusy: nie mam zastrzeżen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433926 z 26.04.2018

Dobra strona internetowa, dobre ceny, błyskawiczna dostawa i super stałe info. o etapach realizacji. SERDECZNIE POLECAM

zakupy: PODZESPOŁY DO FOKUS C-MAX; kwiecień 2018

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: NIE MAM ŻADNYCH UWAG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumił rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433834 z 25.04.2018

Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: Przewody układu wspomagania Focus Mk2 * C-Max - FORD; kwiecień 2018

plusy: Sklep spełnił oczekiwania.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433798 z 25.04.2018

Wybrałem sklep z uwagi na duży wybór części do Forda, zamówiony zawór w sklepie internetowym dotarł na drugi dzień, zakup bez problemów, polecam sprzedawcę

zakupy: elektrozawór podciśnienia turbo; kwiecień 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzony7 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433794 z 25.04.2018

Super szybka obsługa

zakupy: swieca dopalajaca dpf; kwiecień 2018

plusy: szybka wysyłaka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Głowa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433778 z 25.04.2018

Tylko w tym sklepie znalazłem co potrzebowałem. 2 dni dostawy to duży plus

zakupy: Oprawka żarówki kierunkowskazu Ford Focus mk2 lampa tylna; kwiecień 2018

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan 1020 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433566 z 21.04.2018

Duzy wybor czesci ,dobre ceny,szybka wysylka.

zakupy: wachacz przedni lewy, gumy pod tylne sprezyny; kwiecień 2018

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Festja rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433382 z 18.04.2018

Korzystne ceny szybka dostawa oryginalne części

zakupy: Tuleje tylne wahacza przedniego Focus Mk2FL; kwiecień 2018

plusy: Ceny,terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433350 z 17.04.2018

kupuje części tylko w tym sklepie i nigdy nie było żadnych problemów

zakupy: olej, klocki hamulcowe, tarcze, filtry; kwiecień 2018

plusy: szybko,sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433278 z 16.04.2018

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

zakupy: pompa wody, samoregulatory, krótkie linki hamulcowe; marzec 2018

plusy: dobre zaopatrzenie i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dar29 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433114 z 13.04.2018

Szukałem oryginalnego produktu. Już wcześniej kupowałem w tym sklepie. Wszystko ok .Polecam na 100 procent.

zakupy: emblemat tylnej klapy focus mk3; kwiecień 2018

plusy: szybka przesyłka i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak na tą chwile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433106 z 13.04.2018

Duży asortyment części zamiennych i wyposażenia. Bardzo dobre ceny.

zakupy: nakrętki felg alu; kwiecień 2018

plusy: Fachowość. Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433078 z 12.04.2018

Największy wybór i najniższe ceny

zakupy: Klocki hamulcowe, olej filtr oleju i kabinowy, listwa chrrom; kwiecień 2018

plusy: Szybka i rzetelna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432978 z 11.04.2018

Wybrałem z uwagi na dostępność części i korzystne ceny. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania

zakupy: Włacznik otw. pokrywy bagażnika, lampki ośw. tab. rejestr.; kwiecień 2018

plusy: szeroki asortyment, dobre cena, solina obsługa

minusy: brak filii w Warszawie :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basik_1957 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432962 z 11.04.2018

Kolejny udany zakup ,szybka dostawa.

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432954 z 10.04.2018

Większy wybór i trochę taniej niż w podobnych sklepach.100% zadowolenia z towaru i terminu dostaw. Sklep godny polecenia.

zakupy: Linki hamulcowe, klocki, osłony gumowe, łozysko koła i inn.; kwiecień 2018

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pajak59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432922 z 09.04.2018

Bo wszystko w jednym miejscu

zakupy: 22498; kwiecień 2018

plusy: szybka i miła obsluga

minusy: jak dotąd nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432902 z 09.04.2018

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Tarcze i klocki Mondeo - oryginał; kwiecień 2018

plusy: Szybko,profesjonalnie, bardzo dobre ceny oryginałów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER