Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2559
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2569 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mck rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409098 z 04.04.2017

Duży wybór i świetna,szybka obsługa.To nie pierwszy mój zakup tu i zawsze wszystko przebiega bez żadnych problemów

zakupy: Zestaw żarówek do focus mk3; kwiecień 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_so nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 409030 z 03.04.2017

Spodobała mi się oferta dla samochodu marki ford. Wybrałem Pocztę Polska jako dostawcę. Bardzo długi czas oczekiwania : dwa tygodnie. Dysze mgłowe nie spełniły moich oczekiwań. Mały zasięg. Rozmawiałem ze sprzedawca chciałem wymienić, sprzedawca się nie zgodził. Nie poinformował mnie nikt o możliwości zwrotu towaru zakupionego przez internet.

zakupy: dysze do spryskiwaczy (mgłowe), świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment dla samochodów marki ford, cena

minusy: brak rzetelnych informacji, kiepski produkt dysze mgłowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arturo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408958 z 02.04.2017

cena szybkość jakość Polecam

zakupy: lozysko zestaw filtrow; kwiecień 2017

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

apo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408882 z 01.04.2017

super szybka dostawa towaru:)

zakupy: sprężyna do sprzęgła; marzec 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408842 z 31.03.2017

Kilkukrotnie zamawiałem towary w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem. To solidna i kompetentna firma,realizująca błyskawicznie zamówienie.

zakupy: filtr oleju, paliwa, powietrza, wnętrza, świece, pasek wieloklino; marzec 2017

plusy: towar,solidność,kompetencja,szybkość realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408794 z 30.03.2017

szybka profesionalna obsługa

zakupy: filtry, świece, lakier zaprawkowy; marzec 2017

plusy: solidność realizacji zamówień, kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408762 z 30.03.2017

Szybka i sprawna transakcja. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: nakrętki do kół, dywaniki, pióra wycieraczek, uchwyt lampy; marzec 2017

plusy: szybkość zakupu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CKK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408758 z 30.03.2017

Szybko i sprawnie! Stała informacja nt. produktu i dostawy! POLECAM!

zakupy: Dywaniki Ford C-MAX; marzec 2017

plusy: Duży asortyment

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408606 z 28.03.2017

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa, produkty zgodne z opisem.

zakupy: filtry, części układu jezdnego, oleje, akcesoria; marzec 2017

plusy: dobry kontakt, szybkość transakcji

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408598 z 28.03.2017

konkurencyjne ceny, rzetelna i szybka obsługa

zakupy: przewody paliwowe, filtry, oleje; marzec 2017

plusy: ceny

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408450 z 25.03.2017

Był tu ten towar w bardzo dobrej cenie

zakupy: Części Ford; marzec 2017

plusy: Można kupować bez zakładania konta :)

minusy: jak dla mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek.l rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408406 z 24.03.2017

towar zgodny z zamówieniem , otrzymałem na drugi dzień ,opakowanie ok jestem zadowolony, zrobię tu kolejne zakupy

zakupy: gałki kierownicze; marzec 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: mie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biniu59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408334 z 23.03.2017

mam tutaj konto,mnie odpowiada,szeroki wybór części

zakupy: hamulec tył, olej, filtry; marzec 2017

plusy: szeroki wybór i przystepne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408302 z 22.03.2017

Kontakt bardzo dobry.wysyłka ekspresowa.

zakupy: Śruby do wahacza, filtr paliwa do mondeo mk2; marzec 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt i wysyłka tego samego dnia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408286 z 22.03.2017

Sklep jest polecany na forum forda i opinię mogę potwierdzić.

zakupy: Antena + gniazdo anteny; marzec 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ireneusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408234 z 21.03.2017

witam.wysyłka expres wszystko ok .polecam

zakupy: olej, filtr oleju; marzec 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: niema wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408094 z 19.03.2017

Trafiłem przypadkiem przy poszukiwaniu nakrętek i nie żałuje. Na pewno jeszcze skorzystam z Tego sklepu. POLECAM.

zakupy: Nakretki do felg aluminiowych.; luty 2017

plusy: Szybka i konkretna odpowiedz na pytanie. Szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 408058 z 18.03.2017

Zdecydowanie polecam ten sklep. Baaaardzo profesjonalne doradztwo. Sprawdzenie czesci z VINem+ wyslanie dodatkowych zdjec na maila w celu weryfikacji.

zakupy: koncowka przewodu przelewowego; marzec 2017

plusy: Obsluga

minusy: Nie wystąpiły

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

uristo@wp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407970 z 18.03.2017

Robię zakupy w tym sklepie odkąd mam Forda. Sklep zawsze spełnia moje oczekiwania na 100%

zakupy: Było ich naprawdę dużo; marzec 2017

plusy: Oryginalne części w dobrej cenie, szybka wysyłka towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renow@poczta.fm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 407950 z 17.03.2017

Wszystkie zakupione części spełniały oczekiwania jakościowe. Szybka i fachowa obsługa.

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, łaczniki stabilizatora; marzec 2017

plusy: Fachowość

minusy: Narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER