Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2658
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2669 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bartosz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419410 z 06.09.2017

Sklep ok dział obsługi ok ALE towar dotarł z zewnątrz karton ok lecz w sirodku kartonik od klocków uszkodzony , kartonik od pompy wody uszkodzony- uszczelka zgięta . kartonik z rozrządem-pasek rolki-uszkodzony.Zamawiałem juz tam wcześniej i było ok a na dodatek FV błąd w nazwie firmy zamiast CNCpl jest CNSpl ale to już księgowa będzie pisać do nich. Mogę podesłać zdjęcia tego towaru zastanawiam sie nad zwrotem jeżeli mechanik stwierdzi uszkodzenie blaszanej uszczelki pompy wody

zakupy: Klocki hamulcowe –, przednie Focus Mk2 / Mk3 * C-max * Gran; wrzesień 2017

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: Bardzo słabo zapakowane lub towar stary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firefly5 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419202 z 01.09.2017

Adres sklepu odnalazłem przeglądając fora internetowe dot.samochodów Ford. Z oferty wybrałem towar, który mnie interesował, złożyłem zamówienie i .... zakup zrealizowany szybko i sprawnie.

zakupy: Lakier zaprawkowy, nakładka gałki zmiany biegów; wrzesień 2017

plusy: przystępne ceny, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419154 z 31.08.2017

trafiłam na stronę sklepu przypadkiem, potrzebowałam bagnetu- miarki poziomu oleju. Nie było problemu z zamówieniem, szybka wysyłka, terminowość, część zgodna z opisem, towar solidnie zapakowany. Polecam

zakupy: bagnet-miarka oleju; sierpień 2017

plusy: towar zgodny z opisem, szybka dostawa

minusy: brak możliwości płacenia kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419122 z 31.08.2017

ponieważ oferuje części zamienne ,które nie odbiegają od oryginałów.

zakupy: kratki osłony świateł dziennych ford fiesta mk5; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 419034 z 30.08.2017

Bardzo szybka wysyłka, na drugi dzień miałem paczkę w domu a mam do Kielc ok.200km.

zakupy: antena; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418870 z 27.08.2017

Witam Stronę sklepu znalazłem na forum forda, bardzo szybka odpowiedz ze strony sklepu celem ustalenia dostępności części. Bezproblemowa forma zamówienia on-line oraz szybka wysyłka zamówionego produktu. POLECAM.

zakupy: mocowanie ISOFIX Focus MK2; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418834 z 25.08.2017

Już od kilku lat kupuję części do mojego samochodu. Zawsze jestem zadowolona z obsługi. Towar solidnie zapakowany i wszystko zgadza się z zamówieniem. Polecam ten sklep każdemu właścicielowi Forda.

zakupy: filtry, oleje, klocki hamulcowe i wiele innych części; sierpień 2017

plusy: Dobrze opisane części. Dobre ceny.Szybka realizacja zamó...

minusy: Nie dostrzegam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418826 z 25.08.2017

W końcu znalazłem część której nigdzie nie można było zdobyć.

zakupy: Złącze paliwowe do listwy wtryskwej; sierpień 2017

plusy: Dostęp do części, które są dostępne tylko w serwisie

minusy: Do tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418694 z 23.08.2017

Sklep ma dużo produktów, wysyłka produktów jak i doręczenie przebiega szybko i sprawnie

zakupy: Przewód gumowy do mondeo mk3; sierpień 2017

plusy: przejrzysta strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henry2012 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418686 z 23.08.2017

Sklep oferuje części w szerokim zakresie oraz wysyłka jest super szybka.Bardzo polecam .

zakupy: Pompka spryskiwacza szyb.; sierpień 2017

plusy: Super szybka obsługa

minusy: wysyłka mogła by być tańsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henry2012 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418678 z 23.08.2017

Sklep oferuje części w szerokim zakresie oraz wysyłka jest super szybka.Bardzo polecam .

zakupy: Pompka spryskiwacza szyb.; sierpień 2017

plusy: Super szybka obsługa

minusy: wysyłka mogła by być tańsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418670 z 23.08.2017

Oferował części których nie mogłem nabyć w sklepie stacjonarnym w mojej miejscowości

zakupy: Masa uszczelniająca podszybie i zapinki podszybia; sierpień 2017

plusy: krótki czas realizacji zamówienia od zaksięgowania wpłat

minusy: brak możliwości płacenia kartą płatniczą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max59@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418578 z 22.08.2017

100% - kontakt i obsługa 100% - terminowość realizacji zamówienia 100% - zgodność towaru z ofertą, polecam ten sklep

zakupy: uszczelki uszczelniacze pierścienie; sierpień 2017

plusy: szybka obsługa i realizacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Flipper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418382 z 19.08.2017

Sprawdzony sklep, szybka wysyłka.

zakupy: wycieraczki; sierpień 2017

plusy: Sprawdzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418250 z 17.08.2017

Dostawa w 24 godziny, magazyn lepiej zaopatrzony niż firmowy serwis.

zakupy: Klapka - zawór kolektora ssącego - odma - piasta tył; sierpień 2017

plusy: Wysyłka tego samego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418058 z 16.08.2017

bo nie ma lepszego i tanszego

zakupy: oleje klocki filtry itd.; sierpień 2017

plusy: ostatnie zakupy GRATIS

minusy: NIEMA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417902 z 11.08.2017

ponieważ sa to części do forda, i nie trzeba szukać miedzy innymi markami... ceny są względne.myślę ze jest dobrym sklepem internetowym.

zakupy: broki głowicy; sierpień 2017

plusy: dobra cena i bardzo szybko dostarczony towar

minusy: w sumie to nie było zastrzeżeń :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417790 z 10.08.2017

Korzystam od lat.Towar zawsze pierwszej jakości.Szybka wysyłka,pełna informacja.

zakupy: Filtr kabinowy, wycieraczki Mondeo; sierpień 2017

plusy: Szybkości; doskonały asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417750 z 09.08.2017

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i sprzedaż była nienaganna. Tak samo teraz. Czemu jeszcze? Ten sklep miał część, ktkrej potrzebowałem a inni nie :)

zakupy: Przewód powietrzny filtra; sierpień 2017

plusy: Sprawnie i bez problemów

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417742 z 09.08.2017

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, czego więcej chcieć?

zakupy: Nakrętki do kół; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER