Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2467
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2476 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400614 z 13.12.2016

Jestem klientem e-sklepu, dotychczas wszystkie zamówione części były dostarczane zgodnie z zamówieniem bardzo szybko. Potwierdzenie i inne dokumenty były w Internecie, dokument sprzedaży załączony z dostarczonym towarem. Oceniam realizację jako BARDZO DOBRĄ. Dziękuję za suwenir.

zakupy: pasek wieloklinowy, płyn DOT4, dywaniki materiałowe i inne.; grudzień 2016

plusy: czas realizacji, jakość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400394 z 11.12.2016

dobry kontakt szybka wysyłka

zakupy: rezonator, kaseta rozrządu; grudzień 2016

plusy: orginał

minusy: braki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400286 z 09.12.2016

Wysłany towar jak najbardziej zgodny z opisem a przesyłka ekspresowa. Dziękuję również za upominek.

zakupy: Linka, łożysko, drążek kierowniczy; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychol321 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400214 z 09.12.2016

Znalazłem w internecie. Dostawa już następnego dnia towar najwyższej jakości.

zakupy: Wycieraczki; grudzień 2016

plusy: Szybko i solidnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400190 z 08.12.2016

Wybrałem ten sklep ze względu na dostępność towarów i nie mam żadnych zastrzeżeń.

zakupy: Chlapacze ford; grudzień 2016

plusy: Szeroka gama oferty

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dobek94 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 400074 z 08.12.2016

Jak zwykle sklep spełnił moje oczekiwania. Mogę tylko polecić, bo już od kilku lat kupuje tu części. Nigdy nie było problemów. POLECAM.

zakupy: filtry, korek spustu oleju i plyn chlodniczy; grudzień 2016

plusy: szybko, duza dostepnosc towaru i atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek9103 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399974 z 07.12.2016

Atrakcyjne ceny,szybka wysyłka i wysoka jakość części.

zakupy: Nakrętka piasty, zaczepy półki tylnej; grudzień 2016

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399878 z 06.12.2016

Mial w ofercie to co chcialam w przystepnej cenie.

zakupy: Spinka wieszaka polki i korek zbiorniczka do spryskiwaczy.; grudzień 2016

plusy: Przystepne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399850 z 06.12.2016

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Focus; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji i zgodność z zamówieniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielak rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399766 z 05.12.2016

Wszystko super i na czas.

zakupy: Zaślepka klamki; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: przydałby się większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef-j12 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399718 z 05.12.2016

Towar jest. Szybko i sprawnie.

zakupy: Lakier srebrny; grudzień 2016

plusy: szybkość, asortyment

minusy: nie poznalem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399430 z 02.12.2016

towar zgodny z opisem, przystępna cena , terminowa wysyłka. Polecam.

zakupy: Przewody powrotne - przelewowe wtryskiwaczy 1.8 TDCi + zapinki; grudzień 2016

plusy: poszukiwany towar jest dostepny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399310 z 01.12.2016

Od czterech lat kupuje u nich części i akcesoria do Focusa. Najtańsza cena w porównaniu z innymi sklepami , zwłaszcza tymi stacjonarnymi.

zakupy: Świece zapłonowe; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia oraz dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399242 z 01.12.2016

Towar zgodny z opisem, przystępna cena , terminowa wysyłka. Polecam.

zakupy: Zawory podciśnienowe - sterowanie kolektora ssącego Duratec; listopad 2016

plusy: Zgodność towaru z opisem.Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399190 z 30.11.2016

Transakcja została szybko zrealizowana.towar zgodny z opisem, dobre ceny.

zakupy: Części zawieszenia; listopad 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399110 z 29.11.2016

Sklep spełnił jak najbardziej moje oczekiwania. Szybka wymiana informacji,błyskawiczna wysyłka. Wszystkim życzę takich zakupów.

zakupy: zbiorniczek płynu wspomagania do mondeo mk4; listopad 2016

plusy: szybka obsługa,dobra cena,pełna informacja o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399106 z 29.11.2016

Sklep super. Fajny kontakt, towar jak najlepszej jakości. Polecam

zakupy: dekielki do alufelg.; listopad 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399086 z 29.11.2016

Najtańsza oferta, Opłacalna.

zakupy: Separator oleju - odpowietrzenie skrzyni korbowej Mondeo Mk3 135; listopad 2016

plusy: Brak, po prostu dobrze ze istnieje.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekum rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 399042 z 29.11.2016

Szybko, sprawnie i fachowo

zakupy: wycieraczki mondeo mk4; listopad 2016

plusy: fachowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398950 z 28.11.2016

bogata oferta

zakupy: lakier zaprawkowy; listopad 2016

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER