Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2444
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2453 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397990 z 16.11.2016

Gdyż wszystko można dostać do danego typu, bez szukania po innych sklepach. Poza tym usługa dokonana profesjonalnie. Polecam innym!

zakupy: filtr paliwa 1, 4TDCi +nakładki na pedały; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji towar zgodny z zamówieniem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397986 z 16.11.2016

Duży wybór cześci przejrzyste przedstawienie towaru i platności Ekspresowa wysyłka POLECAM.

zakupy: Termostat z obudową; listopad 2016

plusy: Przejrzystość i skuteczność

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur_cola rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397982 z 16.11.2016

kolejne moje zakupy w tym sklepie i pełny profesjonalizm ze strony sprzedawcy,super ceny i jakość.

zakupy: olej i filtry:oleju kabinowy powietrza; listopad 2016

plusy: dobre ceny,duży wybór,dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397762 z 14.11.2016

Zakupy w tym sklepie robię od dłuższego czasu, mam możliwość wyboru .Jak dotychczas nie miałem problemów z zamawianymi częściami w pracy pojazdu.

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe.; listopad 2016

plusy: szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ricardosso1 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397366 z 09.11.2016

Witam. To jest mój trzeci zakup dlaczego miałbym wybierać inny sklep skoro w tym mam super ceny super zaopatrzenie super szybką dostawę. Wciąż na najwyższych obrotach. Polecam każdemu.

zakupy: Świece żarowe Febi germany nie china i rolka napinacza paska; listopad 2016

plusy: Wybór części , szybka dostawa i bardzo dobry kontakt

minusy: Nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mimi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397350 z 09.11.2016

tak sklep spełnił moje oczekiwania,

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; listopad 2016

plusy: precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397334 z 09.11.2016

Robiłem już kilka razy zakupy i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Towar zgodny z opisem, wysoka jakość i ekspresowa przesyłka.

zakupy: ramka radia, antena, stopka anteny, nakrętki, czujnik.; listopad 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397322 z 09.11.2016

Niezły wybór towaru, przystępne ceny.

zakupy: Filtr paliwa, oleju, kabinowy, powietrza, olej, świece.; listopad 2016

plusy: szybki czas realizacji, towar zgodny z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397278 z 09.11.2016

Już po raz kolejny korzystam z oferty sklepu i jak zwykle pełen profesjonalizm. Jeśli potrzebujesz części do swojego forda to wybór tego sklepu jest strzałem w dziesiątkę. Polecam -Krzysztof S.

zakupy: półoś napędowa lewa, olej, sforzeń wahacza, uszczelniacz; listopad 2016

plusy: towar zgodny z opisem i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397258 z 08.11.2016

polecany na forum. spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: rozrząd, wycieraczki, olej, filtr; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397170 z 08.11.2016

wszystko profesjonalnie opisane, natychmiastowa odpowiedź na maile, ekspresowa dostawa.

zakupy: Wycieraczki Ford Fiesta; listopad 2016

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397126 z 07.11.2016

wszystko profesjonalnie opisane, natychmiastowa odpowiedź na maile, ekspresowa dostawa.

zakupy: rozrząd do ford mondeo mk4; listopad 2016

plusy: profesjonalnie, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolona rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397094 z 07.11.2016

Sprawnie, rzetelnie, z pelna informacja od zlozenia zamowienia po wizyte kuriera

zakupy: piora wycieraczek; listopad 2016

plusy: szybko i rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kristo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397062 z 06.11.2016

ma wszystko co potrzebowałem

zakupy: koncówka przelewu wtryskiwacza; listopad 2016

plusy: szybko wygodnie tanio

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396954 z 04.11.2016

Wszystko sprawnie i szybko .Towar starannie spakowany . Na pewno kupie tu jeszcze nie raz. Polecam!

zakupy: kierunkowskazy Mondeo mk3; listopad 2016

plusy: szybko , sprawnie , informacja mailowa o zamówieniu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miki rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396946 z 04.11.2016

Polecam tego sprzedawcę ponieważ bardzo szybko towar doszedł i to co zamówiłem zgadzało się z zamówieniem.

zakupy: tarcze + klocki hamulcowe do MK3; listopad 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396878 z 03.11.2016

Sklep wybrałem ze względu na pełną ofertę części (oryginalnych) do Forda, które dodatkowo są w mocno konkurencyjnych cenach. Następnym razem także zrobię tu zakupy!

zakupy: Oleje, filtry, drobne części do Focus MK1; listopad 2016

plusy: Ceny, czas reakcji, kontakt

minusy: Nie jest w Warszawie:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396862 z 03.11.2016

Sklep pierwsza klasa. Dziś zamawiasz jutro juz masz. Super kontakt, towar świetnie zapakowany super jakość. Same plusy!!! Na pewno będę korzystać z tego sklepu. Dziękuję

zakupy: wycieraczki, dekielki do felg, rączka do hamulca ręcznego; listopad 2016

plusy: zgodność towaru, termin wysyłki, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396834 z 03.11.2016

Nigdy się nie zawiodłem na zakupach w tym sklepie i tym razem było podobnie. Zamówienie złożyłem w środę a w czwartek kurier doręczył przesyłkę. Towar, Obsługa, Informacja - Wszystko na najwyższym poziomie!

zakupy: Lampka oświetlenia tablicy Oprawka - wtyczka żarówki H7; listopad 2016

plusy: Informacja, sprawność i szybkosć obsługi zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396826 z 03.11.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania na wysokim poziomie.Polecam

zakupy: Dywaniki; listopad 2016

plusy: szybkość dostarczenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER