Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2768
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2779 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428390 z 26.01.2018

Polecam ten sklep. Wcześniejsza pomoc telefoniczna w wyborze części, miła obsługa. Bardzo szybka wysyłka i dostawa.

zakupy: Linka zamka drzwi przednich Fiesta Mk5 3-drzwiowa - FORD; styczeń 2018

plusy: Pomoc i szybkość realizacji

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428326 z 25.01.2018

Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie i po raz kolejny obsługa mnie nie rozczarowała, a wręcz przeciwnie.

zakupy: Elementy ulładu chłodzenia silnika; styczeń 2018

plusy: Profesjonalna obsługa zwłaszcza laika

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek.b371981 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428198 z 24.01.2018

Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu ,dostałem naprawdę wszystko czego szukałem nawet na zamówienie. Bardzo miły i szczegółowy kontakt ,wystarczy podać numer oryginalnej części a potem tylko czekamy na kuriera. Jak szukacie jakiejś nawet drobnej części i zależy Wam aby była oryginalna to tylko w tym sklepie. Polecam bez obaw na 100%!!!

zakupy: Elementy montażowe wnętrza i osłony silnika Ford Fiesta MK7; styczeń 2018

plusy: Kontakt i doradztwo w doborze części

minusy: Cena ,ale to jest w każdej renomowanej marce aut

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romeroxx rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428150 z 24.01.2018

- wszystko czego potrzebowałem znalazłem w tym sklepie - pełen profesjonalizm w obsłudze klienta - kwota zakupów spowodowała dostawę bez dodatkowych kosztów - zaskakująco bardzo szybka dostawa z Kielc do Wrocławia w czasie 21 godzin od zrobienia zakupów do odbioru

zakupy: częsci do ford mondeo mk3; styczeń 2018

plusy: profesjonalizm, żetelność w obsłudze klienta

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428110 z 23.01.2018

Szybko i fachowo bardzo polecam czas realizacji bardzo szybki super TAK TRZYMAC

zakupy: zakup lampy do tablicy rejestracyjnej; styczeń 2018

plusy: informacje o produkcie ok

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 428042 z 22.01.2018

bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam jak najbardziej, naprrawdę super.

zakupy: aspornik wzdłużnego wahacza, linki hamulca tylnego i inne, ; styczeń 2018

plusy: profesjponalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław Zgórka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427942 z 19.01.2018

W tym sklepie nie pierwszy raz już robię zakupy i zawsze wszystko jest ok, a teraz jeszcze ta mega szybka wysyłka, polecam serdecznie wszystkim nie zawiedziecie się.

zakupy: Filtr oleju, powietrza, kabiny, dywaniki, płyn do chłodnicy; styczeń 2018

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: moim zdaniem brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk7405 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427882 z 18.01.2018

super sklep i zaopatrzenie,zdecydowanie polecam wszystkim

zakupy: obudowa termostatu; styczeń 2018

plusy: doskonały kontakt,błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427722 z 17.01.2018

Dostawa szybka , ceny w miarę do zaakceptowania i prawie wszystko jest.

zakupy: Przewód - wąż elastyczny intercoolera Mondeo Mk3 1222831-Z 2; styczeń 2018

plusy: Kontakt z sprzedawcą

minusy: jak na razie nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427642 z 16.01.2018

Długo szukałem potrzebnych części do mojego Forda i po skontaktowaniu się ze sklepem w sposób szybki i profesjonalny znaleziono i zamówiono szukaną część

zakupy: Przewody do nagrzewnicy Ford Mondeo Mk4; styczeń 2018

plusy: Szybka odpowiedz na zapytanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427358 z 11.01.2018

Sklep oferował poszukiwany towar, spełnił jak najbardziej moje oczekiwania, błyskawiczna reakcja sprzedawcy plus pełna informacja o zamawianej części i oczywiście szybka dostawa. Same plusy Polecam wszystkim kupującym

zakupy: Napinacz paska wieloklinowego Zetec-E Mondeo Mk1 * Mk2 do →; styczeń 2018

plusy: rzetelność

minusy: dla mnie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk7405 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427338 z 11.01.2018

sklep rewelacja,towar mają na miejscu i błyskawicznie wysyłają zdecydowanie polecam wszystkim

zakupy: pióro wycieraczki, uszczelka termostatu, korek spustowy oleju; styczeń 2018

plusy: oryginalne części,łatwość dostępu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuba c-max rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427298 z 10.01.2018

Profesjonalizm, towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia, dobre ceny.

zakupy: olej, filtry, wycieraczki itp...; styczeń 2018

plusy: Świetny opis towaru, olej świeży.

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427238 z 09.01.2018

szybki kontakt, towar na stanie w sklepie

zakupy: zaprawka lakiernicza; styczeń 2018

plusy: przesylka w 24 godziny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 427234 z 09.01.2018

posiada czesci których nie mozna kupic gdzieindziej

zakupy: zaslepka haka holowania; styczeń 2018

plusy: dostepnosc czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 426978 z 05.01.2018

szybko i sprawnie

zakupy: olej Ford formuła F, filtr paliwa, filtr oleju filtr pow. fi; styczeń 2018

plusy: szybkość,dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mdnadir rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 426742 z 29.12.2017

Bardzo szybko solidnie zapakowane przystępna cena

zakupy: cewka zapłonowa; grudzień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 426722 z 29.12.2017

Wybrałem sklep fordesklep ponieważ jako jeden z nielicznych posiadał produkt który był mi potrzebny, i tak jak najbardziej ten sklep spełnił moje oczekiwania bo dostałem w szybkim tempie to co mi było trzeba i wszystko się zgadza, osobiście polecam jak najbardziej ten sklep!

zakupy: Adaptor do radia ISO - do instalacji radiowej FORDA; grudzień 2017

plusy: Duża dostępność produktów

minusy: Nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 426706 z 29.12.2017

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Szybka, bezproblemowa dostawa.

zakupy: kołpaki; grudzień 2017

plusy: szybka dostawa, dobre bezpieczne zapakowanie towaru

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 426562 z 28.12.2017

Przesyłka szybko dostarczona bez problemów. Jak najbardzie polecam

zakupy: Wycieraczki przód Ford Galaxy; grudzień 2017

plusy: Szykość dostaw i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER