Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2469
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2478 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398742 z 25.11.2016

Bardzo dobry asortyment części. Szybka dostawa. Dobra jakość.

zakupy: zasobnik smaru piasty, nakrętka piasty, pióro wycieraczki; listopad 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398710 z 25.11.2016

Super sklep

zakupy: dywaniki; listopad 2016

plusy: terminowość i jakość towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RYSIEK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398494 z 22.11.2016

Bardzo dobry sklep.Szybka realizacja zamówienia.Expresowa dostawa.Polecam w 100%

zakupy: Pióra wycieraczki, żarówki, spinki nadkola, woreczek na nakrętk; listopad 2016

plusy: WSZYSTKO OK

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ostry224 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398478 z 22.11.2016

Jestem stałym klijentem tego sklepu.

zakupy: Plyn ukladu kierowniczego; listopad 2016

plusy: Szybka i fachowa realizacja

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398470 z 22.11.2016

Już tu kupowałem i jestem zadowolony z poprzednich zakupów

zakupy: lampki oswietlenia tablicy rej. nakładki na pedały; listopad 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol Ostrowski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398454 z 22.11.2016

Korzystam z zakupów nie pierwszy raz jakość i cena są zadowalające dlatego wracam po kolejne zakupy

zakupy: pióra wycieraczek; listopad 2016

plusy: terminowość i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pioter rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398406 z 21.11.2016

sklep oferuje duży asortyment części i to jest wielki plus

zakupy: oleje, filtry, łożyska, tuleje i wiele innych; listopad 2016

plusy: dostępność części

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398330 z 20.11.2016

Posiadam starego forda mondeo i większość części mogę dostać właśnie w tym sklepie

zakupy: spinki uszczelki progu, spinki i zaślepki podszybia, nakrętk; listopad 2016

plusy: szybka i terminowa realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398214 z 18.11.2016

super obsługa ,wszystko super

zakupy: oleje filtry; listopad 2016

plusy: podejście do klijenta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398138 z 18.11.2016

Szybko,sprawnie, duży wybór produktów.Polecam ten sklep w 100%

zakupy: oleje i filtry; listopad 2016

plusy: profesjonalny pod każdym względem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 398094 z 17.11.2016

Przystępne ceny, szybki czas realizacji zamówienia,wysoka jakość towaru, pewność zakupów

zakupy: Felgi, chlapacze itp.; listopad 2016

plusy: Szybkość działania

minusy: Jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397990 z 16.11.2016

Gdyż wszystko można dostać do danego typu, bez szukania po innych sklepach. Poza tym usługa dokonana profesjonalnie. Polecam innym!

zakupy: filtr paliwa 1, 4TDCi +nakładki na pedały; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji towar zgodny z zamówieniem.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397986 z 16.11.2016

Duży wybór cześci przejrzyste przedstawienie towaru i platności Ekspresowa wysyłka POLECAM.

zakupy: Termostat z obudową; listopad 2016

plusy: Przejrzystość i skuteczność

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur_cola rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397982 z 16.11.2016

kolejne moje zakupy w tym sklepie i pełny profesjonalizm ze strony sprzedawcy,super ceny i jakość.

zakupy: olej i filtry:oleju kabinowy powietrza; listopad 2016

plusy: dobre ceny,duży wybór,dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ricardosso1 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397366 z 09.11.2016

Witam. To jest mój trzeci zakup dlaczego miałbym wybierać inny sklep skoro w tym mam super ceny super zaopatrzenie super szybką dostawę. Wciąż na najwyższych obrotach. Polecam każdemu.

zakupy: Świece żarowe Febi germany nie china i rolka napinacza paska; listopad 2016

plusy: Wybór części , szybka dostawa i bardzo dobry kontakt

minusy: Nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mimi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397350 z 09.11.2016

tak sklep spełnił moje oczekiwania,

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; listopad 2016

plusy: precyzja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397334 z 09.11.2016

Robiłem już kilka razy zakupy i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Towar zgodny z opisem, wysoka jakość i ekspresowa przesyłka.

zakupy: ramka radia, antena, stopka anteny, nakrętki, czujnik.; listopad 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397322 z 09.11.2016

Niezły wybór towaru, przystępne ceny.

zakupy: Filtr paliwa, oleju, kabinowy, powietrza, olej, świece.; listopad 2016

plusy: szybki czas realizacji, towar zgodny z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397278 z 09.11.2016

Już po raz kolejny korzystam z oferty sklepu i jak zwykle pełen profesjonalizm. Jeśli potrzebujesz części do swojego forda to wybór tego sklepu jest strzałem w dziesiątkę. Polecam -Krzysztof S.

zakupy: półoś napędowa lewa, olej, sforzeń wahacza, uszczelniacz; listopad 2016

plusy: towar zgodny z opisem i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 397258 z 08.11.2016

polecany na forum. spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: rozrząd, wycieraczki, olej, filtr; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER