Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2667
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2678 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418670 z 23.08.2017

Oferował części których nie mogłem nabyć w sklepie stacjonarnym w mojej miejscowości

zakupy: Masa uszczelniająca podszybie i zapinki podszybia; sierpień 2017

plusy: krótki czas realizacji zamówienia od zaksięgowania wpłat

minusy: brak możliwości płacenia kartą płatniczą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max59@vp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418578 z 22.08.2017

100% - kontakt i obsługa 100% - terminowość realizacji zamówienia 100% - zgodność towaru z ofertą, polecam ten sklep

zakupy: uszczelki uszczelniacze pierścienie; sierpień 2017

plusy: szybka obsługa i realizacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Flipper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418382 z 19.08.2017

Sprawdzony sklep, szybka wysyłka.

zakupy: wycieraczki; sierpień 2017

plusy: Sprawdzony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard W. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418250 z 17.08.2017

Dostawa w 24 godziny, magazyn lepiej zaopatrzony niż firmowy serwis.

zakupy: Klapka - zawór kolektora ssącego - odma - piasta tył; sierpień 2017

plusy: Wysyłka tego samego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 418058 z 16.08.2017

bo nie ma lepszego i tanszego

zakupy: oleje klocki filtry itd.; sierpień 2017

plusy: ostatnie zakupy GRATIS

minusy: NIEMA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417902 z 11.08.2017

ponieważ sa to części do forda, i nie trzeba szukać miedzy innymi markami... ceny są względne.myślę ze jest dobrym sklepem internetowym.

zakupy: broki głowicy; sierpień 2017

plusy: dobra cena i bardzo szybko dostarczony towar

minusy: w sumie to nie było zastrzeżeń :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417790 z 10.08.2017

Korzystam od lat.Towar zawsze pierwszej jakości.Szybka wysyłka,pełna informacja.

zakupy: Filtr kabinowy, wycieraczki Mondeo; sierpień 2017

plusy: Szybkości; doskonały asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417750 z 09.08.2017

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie i sprzedaż była nienaganna. Tak samo teraz. Czemu jeszcze? Ten sklep miał część, ktkrej potrzebowałem a inni nie :)

zakupy: Przewód powietrzny filtra; sierpień 2017

plusy: Sprawnie i bez problemów

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417742 z 09.08.2017

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, czego więcej chcieć?

zakupy: Nakrętki do kół; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaziuk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417714 z 09.08.2017

od 7 lat korzystam z usług sklepu i zawsze obsługa jest profesjonalna i expresowa.Polecam.

zakupy: filtry, oleje, paski napedowe, pompy wody, akcesoria; sierpień 2017

plusy: jest

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417274 z 02.08.2017

Bardzo wyczerpująca i szybka obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Towar zapłacony przelewem otrzymałem 20 godzin od zamówienia. Rewelacja

zakupy: Olej - płyn do wspomagania kierownicy - czerwony - 500ml CARLUBE; sierpień 2017

plusy: Profesjonalna obsługa, szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417094 z 30.07.2017

Tranzakcie przebiegają wzorowo towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa

zakupy: klocki hamulcowe; lipiec 2017

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417070 z 29.07.2017

Polecam tego sprzedawcę. Szybka wysyłka, dobre ceny i wybór części.

zakupy: Łożysko koła, filtr, ; lipiec 2017

plusy: Dobre ceny, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 417002 z 28.07.2017

Dostępność potrzebnych podzespołów

zakupy: Części zawieszenia tył do Focusa.; lipiec 2017

plusy: kontakt,realizacja bez zastrzeżeń

minusy: po pierwszym zakupie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416714 z 25.07.2017

Potrzebne części były dostępne i tańsze niż gdzie indziej. Błyskawicznie sprawdzono ich zgodność z numerem ViN. Udzielono porady - szybki kontakt mailowy. Zamówione i opłacone w poniedziałek części otrzymałem we wtorek :-) Polecam ten sklep

zakupy: Łożyska koła tylnego z piastą Focus Mk2 * C-max - FORD FoMoC; lipiec 2017

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416646 z 24.07.2017

szybka realizacja lecz przesyłka nie została dostarczona w wskazany adres tylko wystawione awizo kturego nie miałem nawet w skrzynce na listy tylko dostałem esemesa nie rozumiem po co podaje numer telefonu skoro dostawca nie może zadzwonić ani napisać esa że będzie o którejś godzinie tylko wysyła esemesa że paczka jest do odbioru gdzieś tam

zakupy: Samoregulator; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: gls nie polecam w raie dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwy.kk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416630 z 24.07.2017

Polecam ten sklep, szybka realizacja zamówienia, bardzo szybka dostawa.

zakupy: akcesoria; lipiec 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek - Szczecin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416506 z 21.07.2017

Znalazłem ofertę w internecie, oczekiwanie 100% i dostawa błyskawiczna! Polecam sprzedawcę

zakupy: Podstawa anteny + antena; lipiec 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416458 z 21.07.2017

Dostęp części, przystępne ceny, szybka realizacja.

zakupy: Lakier zaprawkowy, spinka maski.; lipiec 2017

plusy: Pomocna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andreus52 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 416430 z 20.07.2017

Obpowiedni towar oraz dobra cena

zakupy: olej+filtr oleju; lipiec 2017

plusy: solidnosc i szybka obsuga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER