Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2445
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2454 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396826 z 03.11.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania na wysokim poziomie.Polecam

zakupy: Dywaniki; listopad 2016

plusy: szybkość dostarczenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396742 z 02.11.2016

Profesjonalna obsługa. Ceny przyzwoite.

zakupy: olej i filtr oleju; listopad 2016

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396654 z 31.10.2016

Bardzo profesjonalna obsługa,wszystko przejrzyste i dostępne.Szybka dostawa i super kontakt.Takie zakupy to sama przyjemność.Pozdrawiam.

zakupy: Wężyk podciśnienia i dekle do kół; październik 2016

plusy: Dostępność towarów,szeroki asortyment,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396470 z 28.10.2016

oczekiwania spełnione w 100% polecam

zakupy: wahacz i śruby; październik 2016

plusy: towar i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396454 z 28.10.2016

bardzo dobra obsługa, świetnie opisane części,szybka dostawa.

zakupy: amortyzatory, łożyska, poduszki, ; październik 2016

plusy: terminowość, opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariod34 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396430 z 28.10.2016

Atrakcyjne ceny na tle konkurencji+traktowanie klienta jako klienta a nie natręta+szybka wysyłka.Z przyjemnością powrócę w razie konieczności zakupu częsci.

zakupy: świece zapłonowe ST 220, uszczelki pod kolektor ssący; październik 2016

plusy: ceny,obsługa,wybór towaru i jego opis

minusy: w moim przypadku nie mogłem dodzwonić się na nr komórkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz_Jz3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396426 z 28.10.2016

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i nigdy mnie nie zawiódł.Polecam innym użytkownikom fordów.

zakupy: filtry-palwa, oleju, paliwa i kabinowy; październik 2016

plusy: jak wyżej

minusy: ---------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396302 z 27.10.2016

bogaty asortyment, pewność towaru.

zakupy: siłownik gazowy pokrywy baga znika; październik 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396274 z 26.10.2016

szybko, sprawnie, tanio i bez problemów. Zamówiłem w niedzielę a we wtorek już było u mnie

zakupy: klocki hamulcowe; październik 2016

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396250 z 26.10.2016

Od kilku lat korzystam z tego sklepu, nigdy nie było problemu.

zakupy: pióra wycieraczek; październik 2016

plusy: Towar jest taki jak się zamówi.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 396234 z 26.10.2016

Duży wybór części różnych producentów w tym markowe w dobrej cenie.

zakupy: Poduszka silnika, locki hamulcowe –, tylne; październik 2016

plusy: ceny, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

potom rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395954 z 22.10.2016

dobra cena szybka wysyłka tak jak powinno być polecam

zakupy: świeca apłonowa; październik 2016

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395894 z 21.10.2016

W sklepie Ford-esklep.pl znalazłem części, których nie mogłem znaleźć nigdzie indziej - drobne elementy, ale równie potrzebne jak każde inne. Wybrałem dostawę poprzez firmę kurierską, ale wolałbym Paczkomaty Inpost- odbierasz kiedy możesz. Pomimo zaporowych cen za tak drobne elementy POLECAM sklep i pozdrawiam.

zakupy: Odbojnik maski silnika oraz ramka halogenu(plastik); październik 2016

plusy: same zalety

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395874 z 21.10.2016

Kupuję tu części i olej od czterech lat i jestem zadowolony. Pozdrawiam

zakupy: Olej silnikowy - syntetyk FORD FORMULA F 5W-30 5l 14E9EC; październik 2016

plusy: Jakość i szybkość dostaw.

minusy: Nie ma tu wszystkiego - szkoda :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stach nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 395862 z 21.10.2016

Skorzystałem z Tego sklepu po raz pierwszy i nie mam jeszcze wyrobionej opinii, ale sposób wyboru akcesoriów (możliwość bez rejestracji i logowania) świadczy o zaufaniu do klientów a także o profesjonalnym podejściu do zamówień. Pomimo, że zamówienie złożone było troszkę po 12:00, zamówienie moje zostało jeszcze zrealizowane. Super. Z pewnością będę korzystać z usług Tego sklepu a to za zasługa konkurencyjnych cen i dobrej jakości produktów.

zakupy: Pióra wycieraczek, gniazdo antenowe dachowe, antena 550mm; październik 2016

plusy: zamówienie bez rejestracji, duży asortyment,

minusy: Nie stwierdzono na tym etapie zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395722 z 20.10.2016

Bardzo sprawnie, bardzo szybko, bardzo profesjonalnie. Dobry kontakt ze sklepem. Praktycznie pełna oferta, konkurencyjne ceny. Dziękuje i szczerze polecam ten sklep.

zakupy: Komplet eksploatacyjny. Olej, filtry, wycieraczki; październik 2016

plusy: Profesjonalizm,szybkość realizacji, ceny.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

domcze rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395510 z 17.10.2016

Polecam !!!

zakupy: filtr i lakier zaprawkowy; październik 2016

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395498 z 17.10.2016

pelen profesionalizm expresowa wysylka 100 procet zadowolenia

zakupy: olej filtry przeguby; październik 2016

plusy: profesionalna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395162 z 13.10.2016

Oferuje oryginalne części do Forda w konkurencyjnych cenach. Transakcja przebiegła wzorowo i solidnie, a zakupione towary były zgodne z opisem zamieszczonym na stronie sklepu.Ekstra szybka dostawa. SUPER SPRZEDAJĄCY!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!

zakupy: Tarcze hamulcowe –, przednie Fiesta od 07/2008 →, 1679; październik 2016

plusy: Oryginalne części do Forda w konkurencyjnych cenach

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 395026 z 12.10.2016

wszystko ok

zakupy: świece; październik 2016

plusy: terminowość dostaw

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER