Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2657
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2668 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bodzio6464 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415886 z 11.07.2017

Super sprzedawca,towar zgodny z opisem wystawionym na internetowym sklepie,kontakt szybki, same PLUSY no i oczywiście POLECAM.

zakupy: poduszka silnika (skrzyni biegów); lipiec 2017

plusy: dobry kontakt i asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415778 z 10.07.2017

Sklep wybrałem przypadkowo i jestem bardzo zadowolony wzorowo i expresowo

zakupy: światła dzienne ford connect; lipiec 2017

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415590 z 06.07.2017

Profesjonalna obsługa , towar zgodny z zamówieniem . Polecam

zakupy: Zaślepka-nakładka śruby ramienia wycieraczki; lipiec 2017

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pioter rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415550 z 06.07.2017

Wybrałem z internetu. Spełnił oczekiwania.Wygodny sposób przeglądania interesujących artykułów. Szybka dostawa.

zakupy: olej, uszczelki pod kolektor ssący, filtr oleju, koncentrat; lipiec 2017

plusy: Ma co trzeba, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415542 z 06.07.2017

dostępność poszukiwanych produktów

zakupy: filtry i oleje; lipiec 2017

plusy: niesamowicie szybka reakcja na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415454 z 05.07.2017

Bardzo szybka wysyłka niska cena towarów

zakupy: Łożyska filtry żarówki; lipiec 2017

plusy: Doskonaly termin realizacji

minusy: Narazie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415282 z 01.07.2017

Polecam w 100%! Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka i towar zgodny z ustaleniem telefonicznym. Polecam!

zakupy: Kratki halogenów Focus ST '16; czerwiec 2017

plusy: Obsługa, asortyment, cena

minusy: Wad brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boyler rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415258 z 01.07.2017

Bardzo szybka dostawa. I zawsze zgodna z opisem.

zakupy: Uszczelki, Farby, ; lipiec 2017

plusy: Oryginalne produkty

minusy: Mała oferta dla mojego auta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziadekkuba rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415182 z 29.06.2017

Wszystko ok polecam

zakupy: odbojniki tył mondeo mk3 kombi; czerwiec 2017

plusy: szybka realizagja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415166 z 29.06.2017

Zdecydowanie polecam.Bardzo sprawna i szybka wysyłka.

zakupy: Pompka silniczek spryskiwacza.; czerwiec 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaro1364 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 415082 z 27.06.2017

Szukałem oryginalnych części i je otrzymałem. Dostawa błyskawiczną. Polecam

zakupy: dywaniki; czerwiec 2017

plusy: szybka dostawa oryginalny towar

minusy: nie bylo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławoj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414854 z 22.06.2017

łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna realizacja zamówienia

zakupy: nakrętka samozaciskowafokus mk1; czerwiec 2017

plusy: łatwy w obsłudze i czytelny sklep, szybka i rzetelna rea...

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414778 z 21.06.2017

Szeroki wybór dedykowanych produktów do forda, atrakcyjne ceny, Polecam

zakupy: Sworzeń wahacza; czerwiec 2017

plusy: Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414766 z 21.06.2017

Za dobry kontakt z klientem i szybką wysyłkę zamówionego towaru który jest zgodny z opisem.POLECAM!!

zakupy: Wąż klimatyzacji; czerwiec 2017

plusy: Łatwość odszukiawnia danej części

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Onyx76er rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414310 z 13.06.2017

Bardzo szybko, profesjonalnie i w dobrej cenie

zakupy: Wkładka gałki zmiany biegów ( model 5-biegów ) - FORD; czerwiec 2017

plusy: Dobra oferta w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wieslaw rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414306 z 13.06.2017

Najnizsze ceny na alegro Szybka dostawa.

zakupy: Filtr paliwa powietrza kabinowy; czerwiec 2017

plusy: Zetelnosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 414278 z 13.06.2017

Oryginalne części Ford. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: Wycieraczki przednie Premium Ford. Filtr przeciwpyłkowy Ford; czerwiec 2017

plusy: Oryginalne części i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ludnar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413982 z 08.06.2017

Doradztwo,fachowość i miła obsługa polecam

zakupy: filtr paliwa; czerwiec 2017

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413446 z 01.06.2017

Oczywiście wszystko w najlepszym porządku. Szybko , sprawnie i miło . Towar zgodny z zamówieniem .Bardzo polecam . Chyba zostanę stałym klientem. Pozdrawiam .

zakupy: Rolka napinacza .; czerwiec 2017

plusy: Profesjonalizm ,zgodność towaru.

minusy: Nie mam zastrzeżeń .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 413362 z 31.05.2017

Polecam ten sklep innym! Zamawiałem już kilkakrotnie części do mojego Forda Fiesty i nie miałem żadnego problemu. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem i szybko. Ocena b/dobra.

zakupy: Drążki i końcoki drążków układu kierowniczego.; maj 2017

plusy: Znajomość w towarze.

minusy: Mógłby desponować większym wyborem części

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER