Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2622
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2633 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marty13 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411666 z 11.05.2017

Przystępne ceny, oryginalne produkty, szybka przesyłka.

zakupy: Świece zapłonowe do Mondeo mk3; maj 2017

plusy: Stosunek ceny do marki produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411602 z 10.05.2017

szybko i profesjonalnie, kolejne moje zakupy w tym sklepie polecam

zakupy: chłodnica klimatyzacji; maj 2017

plusy: czas realizacji, dostęp części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario64 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411522 z 09.05.2017

Za każdym razem otrzymałem oryginalne części w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. No i do tego ta fachowa pomoc przy znalezieniu części.

zakupy: Wycieraczki; maj 2017

plusy: Obsługa i czas wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doc33 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411326 z 05.05.2017

Szybka dostawa towaru

zakupy: uszczelniacz; maj 2017

plusy: szybki termin wysyłki

minusy: jak narazie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław Danyłko rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411310 z 05.05.2017

Firma "Łukawski" Bożena Łukawska - ford-esklep.pl zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Zakupiony towar byl bardzo potrzebny. Dzięki temu możemy zrobić zaplanowany wyjazd. Kontak bardzo profesjonalny, bardzo szybko, bardzo sprawnie, bardzo pewnie. Na pewno jeszcze coś zostanie zakupione do Forda.

zakupy: Nakrętka felgi alu - do felg aluminiowych FO 66029; maj 2017

plusy: skuteczność, szybkość, pewność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411186 z 04.05.2017

Expresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: różne; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 411154 z 04.05.2017

Za każdym razem otrzymałem zamówione części w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

zakupy: Różne; kwiecień 2017

plusy: Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410762 z 27.04.2017

Atrakcyjne ceny, części oryginalne lub dobre zamienniki, wzorowa realizacja, pełna informacja o statusie zamówienia.

zakupy: Olej, filtry; kwiecień 2017

plusy: Solidność i perfekcja

minusy: Może trochę zbyt mały asortyment części.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410602 z 25.04.2017

Konkurencyjne ceny, fachowe porady, spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Różne od oleju po filtry i cześci; kwiecień 2017

plusy: duża oferta cześci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410554 z 25.04.2017

Bo są dobrzy w tym co robią. Spełnia moje oczekiwania.

zakupy: atrapa grill innych nie pamiętam; kwiecień 2017

plusy: fachowa informacja i obsługa. terminowośc dostawy-szybko

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410458 z 24.04.2017

Kupuję regularnie od kilku lat .Profesjonalna obsługa . Bardzo dobry kontakt . Oferowane produkty są bardzo dobrej jakości . Z D E C Y D O W A N I E P O L E C A M !!!

zakupy: Oleje, filtry; kwiecień 2017

plusy: Profesjonalizm , solidność

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek FCAR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410326 z 21.04.2017

Prowadzę serwis Ford - a, Potrzebuję na bieżąco części a sklep jest dość dobrze zaopatrzony, ma niezłe ceny i szybką obsługę.

zakupy: Przełącznik szyb Focus; kwiecień 2017

plusy: B.dobry opis części+szybka wysyłka+ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410174 z 19.04.2017

Super szybka komunikacja i wysyłka. Towar zgodny z opisem,Gorąca Polecam

zakupy: Lusterko wewnętrzne - wsteczne Fiesta FO 27219; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipi595 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410162 z 19.04.2017

Ze względu na bliską odległość i zadowolenie z poprzednich zakupów. Szybkość realizacji zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: łączniki stabilizatora, sworzeń wahacza, sprężyny zawieszenia; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru

minusy: Sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 410086 z 18.04.2017

Kolejne zakupy i wszystko się zgadza jak zamawiałem ceny przystępne w 100% polecam ten sklep.

zakupy: filtr kabinowy, nakrętki zabezpieczające do alufelg, świece; kwiecień 2017

plusy: solidność i dokładność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skt84 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409926 z 14.04.2017

Już robiłem w nim zakupy i wszystko poszło dobrze.

zakupy: Olej, kołpak do alufelgi, filtry, światła rejestracji; kwiecień 2017

plusy: szybkość zamówień

minusy: zabrakło towaru, szkoda

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409854 z 13.04.2017

Duży asortyment i konkurencyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka oraz wszytko zgodne z opisem

zakupy: świece, przewody zapłonowe, klucz do świec; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409786 z 13.04.2017

Oryginalne części w dobrej cenie oraz zamienniki dobrej jakości. Tak, ten sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Części silnika - układ wtryskowy; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409782 z 13.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ jest łatwo dostępny i wszystko jest przejrzyste.Nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jak zwykle wszystko sprawnie załatwione.POLECAM😀

zakupy: Nakrętki do kół; kwiecień 2017

plusy: Dostępność towaru i szybka obsługa

minusy: Nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek MK3 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 409690 z 11.04.2017

wybrałem ten sklep przypadkiem bo kupiłem forda i szukałem czesci i znalazlem ten sklep który okazał sie rewelacyjny jesli chodzi o czesci. cena i asortyment rewelacja.

zakupy: filtry, dywaniki, swiece zapłonowe, plyny hamulcowe itp.; kwiecień 2017

plusy: DUZY ASORTYMENT, CENA, PEŁEN PROFESJONALIZM

minusy: NARAZIE NIE ZNALAZŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER