Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2443
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2452 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394874 z 10.10.2016

To moje drugie zakupy w tym sklepie. Doskonały kontakt, szybka dostawa zamówionych towarów. Szczerze polecam ten sklep.

zakupy: Filtr paliwa, końcówka na przewód powrotny-przelewowy; październik 2016

plusy: Doskonały kontakt, szybka wysyłka

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394686 z 07.10.2016

Super cena, ekspresowa dostawa. - POLECAM

zakupy: Pióra wycieraczek ford mk4; październik 2016

plusy: ŻETELNOŚĆ

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394642 z 06.10.2016

Szybkość realizacji pełen profesjonalizm doskonały kontakt

zakupy: Czujnik prędkości; październik 2016

plusy: Sybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ricardosso1 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394582 z 05.10.2016

Potrzebowałem wymienić górny rozrząd w mk1 1.8 tdci wyczytałem w sieci że są komplety rozrządu ze wzmocnionym paskiem z dodatkiem teflonu. W mojej okolicy nie mogłem go kupić odpaliłem internet, wpisałem hasło czego szukam pojawił się ten sklep zamówiłem i następnego dnia do południa części były u mnie. Polecam

zakupy: komplet rozrządu; październik 2016

plusy: szybka dostawa i zgodność zamawianych części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394506 z 05.10.2016

Wybrałem ten sklep poniewaź tylko w nim mogłem dostać część kturej potrzebowałem .

zakupy: Linka gazu; październik 2016

plusy: Dostępność oryginalnych części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MadArk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394494 z 04.10.2016

Pełna satysfakcja, konkurencyjne ceny, dostępność i duża gama asortymentu, szybka (błyskawiczna) realizacja zamówień

zakupy: osprzęt silnika, karoserii, układów itp; październik 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: szkoda, że nie jest u mnie w mieście

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ostryzpolksi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394358 z 03.10.2016

Głównym powodem dlaczego kupuję u nich jest dostępność części które akurat potrzebuję oraz możliwość wysyłki za granicę, gdzie się akurat już jakiś czas znajduję.

zakupy: świece, przewody, paski wielorowkowe itp; wrzesień 2016

plusy: bezproblemowość

minusy: do tej pory nie zauważyłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394174 z 29.09.2016

przystepne ceny i towar szybko wysłany fachowe doradztwo

zakupy: pióra wycieraczek tył przód ford focus; wrzesień 2016

plusy: szybkośc wysyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 394154 z 28.09.2016

Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony .To co zamówiłem zgadza się z opisem i przede wszystkim szybka dostawa a na tym nam kupującym zależy .

zakupy: Przewody przelewowe wtrysków, komplet podkładek wtryskiwaczy; wrzesień 2016

plusy: Przejrzystość towaru ,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393934 z 26.09.2016

Dobry opis części. Bardzo dobry program do wyszukiwania i zakupu. Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja.

zakupy: Osłona drążka kierownicy; wrzesień 2016

plusy: Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siwy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393910 z 25.09.2016

bo jest dobry i szybka przesylka wszystko oki tak dalej trzymac

zakupy: klocki tarcze olej; wrzesień 2016

plusy: duzy wybor

minusy: raz zapomnieli dac nakretki do miski olejowej ale wybacz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393718 z 22.09.2016

Znalazłem w internecie, poszukując części - i była!

zakupy: Uchwyt - rączka otwierania maski - pokrywy silnika Fiesta; wrzesień 2016

plusy: Profeskonalizm, czytelna strona sklepu.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393694 z 21.09.2016

Bardzo szybka realizacja zamówienia , szybka dostawa , bardzo dobre informacje meilowe dotyczące statusu zamówienia ,towar zgodny z zamówieniem. Jestem mile zaskoczony Obsługą tego sklepu :)

zakupy: Żarówki do podświetlenia zegarów Ford focus; wrzesień 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Narcyz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393650 z 21.09.2016

Towar zamówiłem w poniedziałek popołudniu a już w środę o 13 był kurier z dostawą. Towar zapakowany profesjonalnie, wszystko zgodne z zamówieniem. Jeżeli chodzi o Forda to na pewno najlepszy sklep. Bardzo wszystkim polecam

zakupy: zamówione produkty: | Zaślepka listwy dachowej Focus Mk2 * C-max; wrzesień 2016

plusy: szybkość realizacji, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393578 z 20.09.2016

Towar zgodny z zamówieniem , BARDZO szybka wysyłka , doskonały kontakt ze sprzedającym. Oby wszyscy sprzedawcy tak podchodzili do swojej pracy.

zakupy: wycieraczki ford s-max; wrzesień 2016

plusy: szybkośc i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393394 z 18.09.2016

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty tego sklepu.

zakupy: Lakier zaprawkowy; wrzesień 2016

plusy: Bogata oferta, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393366 z 18.09.2016

Polecam wszystkim ten sklep . Super obsługa.

zakupy: Łączniki stabilizatora Ford C-Max; wrzesień 2016

plusy: Dobry opis towaru , szbka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393186 z 15.09.2016

Towar w porządku, ale niestety część musiałam zwrócić i niebyło ze zwrotem żadnego problemu pieniążki szybko trafiły na moje konto polecam tego sprzedawce.

zakupy: wahacze do forda; wrzesień 2016

plusy: dostawa bardzo szybka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bomi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393118 z 14.09.2016

12

zakupy: łożyska; wrzesień 2016

plusy: szykość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 393098 z 14.09.2016

Suma zakupów za te same produkty była niższa niż w innych sklepach.

zakupy: fitry i olej; wrzesień 2016

plusy: cena, szybkość dostawy

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER