Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2558
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2568 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

rturro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 406042 z 19.02.2017

100% zadowolenia

zakupy: Przegub wewnętrzny półosi - lewy Focus Mk2 * C-max 1.6 TDCi; luty 2017

plusy: super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hillek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405922 z 17.02.2017

Duży wybór produktów, szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: wycieraczki samochodowe; luty 2017

plusy: szybka realizacaj zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyran'o rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405914 z 17.02.2017

wszystko ok to już kolejne zakupy mogę szczerze polecić tego sprzedawcę

zakupy: oleje filtry klocki uszczelniacze; luty 2017

plusy: terminowość dostaw

minusy: brak nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

e.t rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405818 z 16.02.2017

Telefonicznie Pan dobrał mi bardzo dobry czujnik i problemy z notorycznym przegrzewaniem się silnika zniknęły. Pozdrawiam

zakupy: Czujnik temperatury płynu chłodzącego Focus mk1; styczeń 2017

plusy: Doskonała obsługa i szybki dostarczenie zak. towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405726 z 14.02.2017

Jest to już mój trzeci zakup w tym sklepie,jak narazie to wszystko w najlepszym porzadku

zakupy: oleje, filtry, żarówki; luty 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Black rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405698 z 14.02.2017

Ekspresowa dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam !

zakupy: wycieraczki ford; luty 2017

plusy: ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405414 z 10.02.2017

Ceny tańsze niż w autoryzowanym serwisie po rabacie. Szybka wysyłka !

zakupy: Dolny rozrząd 1.8 TDCI, górny rozrząd, uszczelki, dysze spry; luty 2017

plusy: Wszystko czytelnie i wyraźnie opisane, bardzodokładnezdj

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405278 z 08.02.2017

szybko tanio i profesjonalnie

zakupy: Filtry, oleje, płyny, drobiazgi; luty 2017

plusy: dobre ceny, kounikacja, szybka wysyłka

minusy: nei znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 405270 z 08.02.2017

Tanie części w porównaniu do sklepów innych. Bardzo szybka wysyłka. Polecam

zakupy: filtry i olej; luty 2017

plusy: szybka i tanio

minusy: wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404962 z 06.02.2017

Polecam szybka i fachowa obsluga

zakupy: Termostat uklady chlodzenia oleju; luty 2017

plusy: Szybkosc i dostepnosc do część i

minusy: Nic do zastrzezenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404818 z 03.02.2017

błyskawiczna obsługa a przede wszystkim towar zgodny z opisem

zakupy: filtr oleju, powietrza, kabiny; luty 2017

plusy: profesjonalne doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404798 z 03.02.2017

Szybka obsługa

zakupy: Wycieraczki; luty 2017

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404538 z 31.01.2017

Przejrzysta strona. Szybki kontakt. Towar dobrze zaprezentowany. Ceny części przystępne.

zakupy: Filtry, wycieraczki, elementy nadwozia.; styczeń 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404454 z 31.01.2017

zamówiony towar prędko dostarczony przez kuriera GLS

zakupy: WYCIERACZKI FORD C-MAX 2006rok; styczeń 2017

plusy: ford firma Łukawski

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404314 z 28.01.2017

W zupełności profesjonalna obsługa-kupiona część profesjonalnie dobrana(brak możności kupna w innych sklepach Forda).

zakupy: uszczelnienie do wybieraka zmiany biegów; grudzień 2016

plusy: dobra znajomość części do danego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

144560 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404234 z 27.01.2017

Szybkie i pewne zakupy.

zakupy: akcesorium samochodowe; styczeń 2017

plusy: czas trwania realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404134 z 26.01.2017

Szybko, konkretnie i super asortyment.

zakupy: Zatyczka zbiornika spryskiwacza - Focus C-Max; styczeń 2017

plusy: Solidność!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404070 z 25.01.2017

Towar zgodny z zamówieniem.Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny.Szybki czas realizacji.Świetnie zapakowany towar do przesyłki.Jestem pod wrażeniem.Polecam.

zakupy: Kpl.rozrządu, pompa wody, filtr węglowy kabinowe, filtr powietr; styczeń 2017

plusy: Pewność zamówienia.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

seina4 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404062 z 25.01.2017

Duży wybór , ceny przystępne, niektóre części tylko w tym sklepie. Ogólnie mega zadowolony. Jedynie nie polecam przesyłki GLS-em, przesyłka błyskawiczna ale kurierzy to tragedia.

zakupy: Uszczelka zewnętrzna szyby drzwi przednich; styczeń 2017

plusy: Duży wybór części, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Coelmotorsport rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 404054 z 25.01.2017

Jedyny sklep, który miał komplet listw. Dobra cena, szybka dostawa, pełna informacja o statusie przesyłki. SUPER !

zakupy: listwy boczne słupków Ford Fusion; styczeń 2017

plusy: Zamówiłem - dostałem. Zero problemów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER