Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Polcar, Trw, De germany, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3035
  • opinie neutralne: 17
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3058 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marekiwan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441662 z 18.10.2018

Najszybsza przesyłka z jaka się spotkałem. Była u mnie przed upływem 24 godzin od złożenia zamówienia. Cała reszta też jak najlepsza

zakupy: Olej silnikowy i fultry; październik 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441650 z 18.10.2018

Sklep posiadał w swojej ofercie poszukiwaną oryginalną część. Obsługa całej transakcji perfekcyjna. Możliwość śledzenia na bieżąco stanu zamówienia. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Szczerze polecam zakupy w sklepie Ford.sklep.pl.

zakupy: kierunkowskaz lusterka C-Max - lewy; październik 2018

plusy: obsługa, doskonałej jakości towar, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441638 z 17.10.2018

W mojej ocenie ten sklep ma bardzo czytelną stronę internetową. Towary są bardzo czytelnie opisane. Prosta obsługa komputerowa. Bardzo szybka realizacja zamówienia oraz bardzo szybka dostawa zamówionego towaru do klienta.

zakupy: olej, filtr oleju, filtr kabinowy, wycieraczki szyb, korek; październik 2018

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441586 z 17.10.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ miał to co potrzebowałem i w dobrej cenie . Miłe zaskoczenie to szybka wysyłka . Polecam

zakupy: rura do intercoolera; październik 2018

plusy: duży wybór , dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441578 z 16.10.2018

dobre ceny, dostępny towar od reki

zakupy: filtry, oleje, uszczelki; październik 2018

plusy: dobre ceny, towar dostepny od reki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441562 z 16.10.2018

Części są oryginalne, w konkurencyjnej cenie. Błyskawiczna dostawa. Polecam.

zakupy: filtr powietrza Ford - okrągły 1848220, filtr oleju 1.4 / 1, ; październik 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jozif z Bazin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441538 z 16.10.2018

Z powodu odległości i cen umiarkowanych .

zakupy: Simering; październik 2018

plusy: Ok

minusy: Brak wad jak na pierwszy raz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441526 z 16.10.2018

Wszystko zgodne z zamówieniem i szybka dostawa

zakupy: filtr oleju Ford FoMoCo - 1.25 1.4 1.5 1.6 benzyna 1883037; październik 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441498 z 15.10.2018

Szybie zakupy i dostawa

zakupy: Olej filtry Płyny; październik 2018

plusy: Łatwe menu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441490 z 14.10.2018

Wszystko przebiegło ok.

zakupy: Odblask, klucz do kół.; październik 2018

plusy: Czytelna strona, jasny przebieg transakcji.

minusy: Drugi raz nic nie kupie, przez ankiety po transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441486 z 14.10.2018

Wszystko przebiegło ok.

zakupy: Odblask, klucz do kół.; październik 2018

plusy: Czytelna strona, jasny przebieg transakcji.

minusy: Drugi raz nic nie kupie, przez ankiety po transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PITETTO7 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441478 z 14.10.2018

Dobra cena, szeroki asortyment dostępny od ręki.

zakupy: Czujnik ciśnienia spalin; październik 2018

plusy: Duży wybór i przyzwoite ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dudek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441450 z 12.10.2018

Znam ten sklep już kilka lat. Zawsze wszystko jest ok.

zakupy: Olej silnikowy. filtr paliwa, świece żarowe.; październik 2018

plusy: Rzetelność.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kriscc rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441442 z 12.10.2018

Polecam.

zakupy: świeca żarowa Ford - 2.0 TDCI typ DW10; październik 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441438 z 12.10.2018

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwanie już wcześniej dokonywałem w tym sklepie zakupów

zakupy: Wycieraczki; październik 2018

plusy: Duży wybór i szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441426 z 12.10.2018

najlepiej zaopatrzony sklep jaki znam ;) szybka wysyłka i często darmowa

zakupy: klucz surowy 1063692 Ford 1063692 filtr powietrza Mondeo Mk3 FoM; wrzesień 2018

plusy: Fachowość ! Dostępnośc towaru ! szybka wysyłka !

minusy: BRAK !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441386 z 11.10.2018

Sklep oferuje oryginalne części w przystępnych cenach.

zakupy: Świece zapłonowe Motorcraft; październik 2018

plusy: Duży wybór części, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vitamvás rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441358 z 11.10.2018

Znalazłem twój sklep w Internecie. Oferta jest doskonała, a ceny są rozsądne.

zakupy: 29; wrzesień 2018

plusy: Szybkość i jakość dostawy.

minusy: Nie został wykryty.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441354 z 11.10.2018

Wybrała z polecenia i w się nie zawiodłam. W 100% sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: isofix; październik 2018

plusy: szybkość, pewność,

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 441338 z 10.10.2018

Zawsze sprawnie i szybko, zero problemów.

zakupy: pompa wody, koło pasowe; październik 2018

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER