Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, , Motorcraft, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Victor reinz, Hart, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2674
  • opinie neutralne: 13
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2692 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

szwagier rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427750 z 17.01.2018

Nigdy mnie nie zawiedli. Czesci zawsze przychodzily w ustalonym czasie i zawsze te ktore zamawialem. Ponadto, w razie watpliwosci, pomoga dobrac wlasciwa czesc na podstawie VIN-u. Ceny nizsze niz w sklepach stacjonarnych w mojej okolicy. Duzy wybor czesci oryginalnych w przystepnych cenach

zakupy: Swiece, przewody, filtry; styczeń 2018

plusy: Pewnosc ze wszystko bedzie zalatwione jak nalezy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nil125 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427674 z 17.01.2018

Już kupowałem w tym sklepie...nie mam zastrzeżeń :-)

zakupy: tuleja do wahacza przedniego; styczeń 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

samslawek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427662 z 17.01.2018

Znalazłem w internecie

zakupy: klamka; styczeń 2018

plusy: przystępne ceny

minusy: w moim przypadku czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427654 z 16.01.2018

Szybka wysyłka oraz produkty najwyższej jakości

zakupy: Klocki i tarcze Mondeo mk4; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427646 z 16.01.2018

Bardzo dobry sklep. Dobbre ceny, szybka realizacja, dobry kontakt. Polecam

zakupy: Filtr powietrza, filtr kabinowy; styczeń 2018

plusy: ceny, czass realizacji

minusy: nieco trudne poruszanie sie po stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427618 z 16.01.2018

Sklep z dużą ilością oryginalnych części - dosłownie wszystko można tutaj zakupić. Zamówiony towar został wysłany następnego dnia od złożenia zamówienia, a przesyłka była u mnie w ciągu 24h. Nie można się do niczego przyczepić - wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo. Polecam ten sklep.

zakupy: Pióro wycieraczki, filtr kabinowy; styczeń 2018

plusy: ilość towaru, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427614 z 16.01.2018

szybko, sprawnie, jak należy (jak zawsze)

zakupy: części do przeglądu/wymiany oleju; styczeń 2018

plusy: jak zawsze profesjonalnie

minusy: nie zauważyłem, może nie ma DPFów, ale to kosztowne częś

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427550 z 15.01.2018

Wszystko szybko i bezpiecznie do mnie dotarło. Paczka dobrze zabezpieczona i oklejona. W środku faktura imienna, o którą prosiłem. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Nadkole, antena, nakrętka filtra, itd.; styczeń 2018

plusy: Konkretność, cena, jakość oferowanych produktów.

minusy: Zawsze mogłoby być taniej :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agajacek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427538 z 15.01.2018

Wszystko załatwione błyskawicznie.Gorąco polecam!!

zakupy: filtr oleju Bosch; styczeń 2018

plusy: wszystko perfekcyjnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JMatt rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427530 z 15.01.2018

Oryginalne części w słusznej cenie

zakupy: Akcesoria wyposażenia wnętrza i nie tylko; lipiec 2017

plusy: Asortyment

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MG rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427486 z 13.01.2018

Spełnia moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm.

zakupy: wycieraczki; styczeń 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiekolk rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427474 z 13.01.2018

Dobre ceny oraz kontakt ze sprzedawcą. Szybka dostawa.

zakupy: wykładziny/dywaniki podłogi gumowe Ford - 2 rząd / 1686206 m; styczeń 2018

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427462 z 13.01.2018

Kupuję od zawsze sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: Filtr powietrza Ford s-max; styczeń 2018

plusy: korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427442 z 12.01.2018

Szukałem żarówek do oświetlenia licznika i znalazłem je w tym sklepie. Zamówione żarówki ładnie zapakowane dotarły do mnie bardzo szybko. Jestem zadowolony z zakupu POLECAM ten sklep

zakupy: żarówki do oświetlenia licznika; styczeń 2018

plusy: Rzetelność

minusy: Nie mam pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ts rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427434 z 12.01.2018

Bardzo szybka dostawa w poprzednich transakcjach. Najniższa cena w Polsce.

zakupy: Antena; grudzień 2017

plusy: Niskie ceny, szybka dostawa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mic rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427406 z 12.01.2018

Bardzo sprawnie, szybko, bezproblemowo. Polecam!

zakupy: Pasek napędu rozrządu; styczeń 2018

plusy: Szybkość dostawy i jakość obsługi

minusy: Brak wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427394 z 12.01.2018

Prosta forma wyszukiwania produktu. Prosta forma płatności. Szybkość przesyłki. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Części; styczeń 2018

plusy: Bez wychodzenia z domu

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427350 z 11.01.2018

wybrałem ten sklep ponieważ miał oryginalny rozrząd do mojego mondeo mk4 góre i dół a nie tak jak w innych sklepach wszystko osobno

zakupy: rozrząd mondeo mk4 1.8 tdci; styczeń 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427342 z 11.01.2018

Sprawdzony sklep i sprzedawca

zakupy: przewody zaplonowe i filt oleju; styczeń 2018

plusy: szybko, sprawnie, i rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 427330 z 11.01.2018

oryginalny produkt w dobrej, konkurencyjnej cenie

zakupy: świece zapłonowe; styczeń 2018

plusy: dobry opis produktów

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER