Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Skf

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2956
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2978 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439142 z 18.08.2018

Polecam.

zakupy: Łącznik stabilizatora tył.; sierpień 2018

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mazur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439138 z 18.08.2018

Jest ok

zakupy: Do forda części 😉, ; sierpień 2018

plusy: Asortyment

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439130 z 17.08.2018

Wszystko ok, jak zawsze.

zakupy: filtry, olej, rura gumowa intercoolera; sierpień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439126 z 17.08.2018

Duży wybór produktu, szybka i fachowa obsługa, konkurencyjne ceny oraz łatwość dojazdu z Poznania. Jestem zadowolony, nie jest do pierwszy, a także nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam!

zakupy: Świece zapłonowe; sierpień 2018

plusy: Dostępność części, szybkość i jakość obsługi, cena.

minusy: Nie stwierdzono.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eo44 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439110 z 17.08.2018

zawsze wybieram

zakupy: zapinki atrapy; sierpień 2018

plusy: szybkość dostawy i kontakt

minusy: ceny duże

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zibi rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439106 z 17.08.2018

Towar zgodny z opisem szybka realizacja

zakupy: Światła do jazdy dziennej; sierpień 2018

plusy: Dobry opis towarów

minusy: Jak dotąd brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pako rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439102 z 17.08.2018

Świetny, profilowany sklep w którym kupimy wszystko w normalnych cenach. Nawet oryginalne filtry forda mają tańsze niż podróbki na aukcjach internetowych. polecam

zakupy: filtry powietrza, oleju; sierpień 2018

plusy: blisko

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439094 z 16.08.2018

obsługa sklepu w pełni profesjonalna. Ceny atrakcyjne oraz szybka wysyłka. POLECAM

zakupy: klocki hamulcowe, tuleje metalowo gumowe, ; sierpień 2018

plusy: dostępność i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439090 z 16.08.2018

Zakup za dobrą cenę firmowego bagażnika, który idealnie pasuje do samochodu.

zakupy: bagażnik dachowy Ford C-Max; sierpień 2018

plusy: Towar b. szybko znalazł sie w domu.

minusy: mogłoby byc trochę lepsze wysukiwanie towaru na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ARKADIUSZ rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439086 z 16.08.2018

Kupuję w tym sklepie od wielu lat nigdy nie przysłano mi bubla wysyłka błyskawiczna części zgodne z zamieszczonymi fotkami dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: olej filtry świece; sierpień 2018

plusy: szeroki asortyment, błyskawiczna realizacja

minusy: większy rabat mógłby być stosowany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439070 z 16.08.2018

częśc która potrzebowałem w tym sklepie była najtansza

zakupy: zbiornik płynu wspomagania; sierpień 2018

plusy: szybka reakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439062 z 16.08.2018

Ogarnęli na drugi dzień, gdy miałem sytuację podbramkową. Dziękuję raz jeszcze!

zakupy: olej silnikowy, hamulcowy, płyn do chłodnicy; sierpień 2018

plusy: Ogarniacze wymiatacze

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Buabi rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439054 z 16.08.2018

Profesjonalna obsługa klienta.

zakupy: Czujnik różnicowy ciśnienia dpf; sierpień 2018

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439042 z 16.08.2018

Wszystko OK!

zakupy: uszczelki pod wtrysk; sierpień 2018

plusy: Wszystko OK

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439034 z 16.08.2018

Jak zawsze szybko, dobrze, w przystępnej cenie. Kolejny zakup bez problemów. Nawet nie szukam innego sklepu.

zakupy: Zestaw naprawczy zacisku; sierpień 2018

plusy: Brak wad. Termin realizacji, fachowe porady i jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

deckboy rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439030 z 16.08.2018

tak zawsze są godni zaufania. Zawsze wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

zakupy: Spinki samochodowe; sierpień 2018

plusy: tak zawsze są godni zaufania. Zawsze wszystko w jak najl...

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RADEK rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439014 z 15.08.2018

ORYGINALNE CZĘŚCI I SZYBKA WYSYŁKA

zakupy: podswietlenie tablicy rejestracyjnej; sierpień 2018

plusy: Oryginalne części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439010 z 15.08.2018

polecam!!!

zakupy: płyn chłodniczy, olej; sierpień 2018

plusy: szybkość realizacji zakupu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtala52 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 439002 z 15.08.2018

szybkie i sprawne załatwienie zakupu

zakupy: poduszki do zawieszenia silnika; sierpień 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 438994 z 15.08.2018

Doskonała obsługa, po nr vin podano mi nr części. Super

zakupy: czujnik położenia wału; sierpień 2018

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER