Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, tarcze hamulcowe, uszczelki silnika, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2896
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2918 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kecaj rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436686 z 22.06.2018

Szybko, łatwo i przyjemnie

zakupy: filtr kabinowy; czerwiec 2018

plusy: czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436682 z 22.06.2018

Szybka dostawa kontakt telefoniczny jakosc i cena

zakupy: zestaw do ford mondeo pasek napinacz rolki; czerwiec 2018

plusy: szybkosc realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436658 z 21.06.2018

Ze względu na szeroki asortyment i dobre ceny. Oczekiwania spelnił w 100%

zakupy: półosie; czerwiec 2018

plusy: Perfekcyjna obsługa.

minusy: Nie znajduję.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436642 z 21.06.2018

Bardzo duży wybór części, dobre ceny, gwarantowana oryginalna jakość. Polecam.

zakupy: Filtr kabinowy do Mondeo MK4, olej 5W30 Motorcraft; czerwiec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436634 z 21.06.2018

Najlepsze ceny

zakupy: świeca zapłonowa Ford CYFS12YEC - benzyna / LPG / Etanol; czerwiec 2018

plusy: Niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436630 z 21.06.2018

Dobre ceny, szybka realizacja

zakupy: filtr kabinowy z węglem aktywnym Focus Mk2 1354953 N; czerwiec 2018

plusy: Duży asortyment, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Raf rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436626 z 21.06.2018

Wyczerpujące informacje o produkcie, szybka dostawa.

zakupy: filtr kabinowy Ford z węglem aktywnym 1315687 filtr oleju Ford F; czerwiec 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Długie oczekiwanie na odpowiedź na e-mail

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436622 z 21.06.2018

Profesjonalna i szybka obsługa i co najważniejsze porady w kwestii doboru części do nr.VIN

zakupy: tarcze hamulcowe, klocki, linki hamulcowe; czerwiec 2018

plusy: terminowość dostawy; profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wodnik1402 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436618 z 21.06.2018

od kilku lat zaopatruje się w tym sklepie. mają bardzo konkurencyjne ceny i dobre promocje na wybrane artykuły, szybko wysyłają zamówiony towar

zakupy: oleje, filtry, elementy zawieszenia; czerwiec 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436606 z 20.06.2018

Pełen profesjonalizm. Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam

zakupy: Filtr powietrza, filtr oleju, lakier zaprawkowy; czerwiec 2018

plusy: Szybkość obsługi, szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adm rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436578 z 20.06.2018

Ze względu na dobre ceny

zakupy: oleje, filtry itd.; czerwiec 2018

plusy: nie mam uwag

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436554 z 20.06.2018

Pełen profesjonalizm .Polecan

zakupy: Amortyzatory; czerwiec 2018

plusy: Czas i jakość towaru

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jkrysiuk1 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436542 z 19.06.2018

bardzo dobry sprzedawca towar na czas

zakupy: łożysko ford focus mk2; czerwiec 2018

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436530 z 19.06.2018

Dobre ceny, szybka dostawa. Polecam

zakupy: Olej + filtry Mondeo 1.8; czerwiec 2018

plusy: Dostęp 24/7

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436526 z 19.06.2018

Wszystko w jak najlepszym porządku. Perfekcyjny kontakt, szybka transakcja. Jednym słowem genialny partner w interesach .GORĄCO POLECAM!!!

zakupy: dysza spryskiwacza nieogrzewana przód - 1708796; czerwiec 2018

plusy: Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie.

minusy: Żadnej wady nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436518 z 19.06.2018

Dostępność towaru, bliskość lokalizacji, szybkość realizacji zamówienia

zakupy: zbiornik płynu wyrównawczego, płyn do chłodnicy; czerwiec 2018

plusy: lokalizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436474 z 18.06.2018

Bardzo szybko, pomoc w doborze części . Bardzo dobry kontakt. polecam sklep

zakupy: korpus przepustnica; czerwiec 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomaszgabrys rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436454 z 18.06.2018

Wszystko super- tak jak powinno być. Polecam

zakupy: tarcze i klocki kuga; maj 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia. Przystępne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436434 z 18.06.2018

Wszystko super !

zakupy: Klocki hamulcowe; czerwiec 2018

plusy: J.w. Super kontakt .

minusy: Jeśli chodzi o mnie brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 436422 z 17.06.2018

sklep wybralem, aby miec pewnosc ze bede mial czesc psujaco do mojej fiesciny. Oczywiscie od zamiennika nie mozna bylo oczekiwac nie wiadomo czego, ale pasuje i po drobnych modyfokacjach jest git.

zakupy: listwy boczne na drzwi ford fiesta; kwiecień 2018

plusy: szybka obsluga i realozacja zamowienia

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER