Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2928
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2950 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

tomi19@wp.pl rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 438098 z 23.07.2018

POLECAM !!SZYBKO I SPRAWNIE

zakupy: olej silnikowy Castrol Magnatec Professional 5w30 A5 - 5L; lipiec 2018

plusy: Dobry Towar expresowa wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marans rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 438070 z 21.07.2018

Szybka i fachowa obsługa. Produkt spełnił oczekiwania. Jednak 1 litr płynu hamulcowego do Forda Mondeo Mk4 to trochę za mało. Najlepiej zakupić ok 1,5l.

zakupy: płyn hamulcowy DOT-4 LV High Performance 1L; lipiec 2018

plusy: przystępne ceny, dobra obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 438026 z 20.07.2018

kupuję w tym sklepie od paru lat, do tej pory klep spełnia moje oczekiwania . Dobra cena części, szybka dostawa ...

zakupy: cz.eksploatacyjne i zamienne do forda mondeo mk2 obecnie mk4; lipiec 2018

plusy: dobra cena częsci, szyka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 438006 z 20.07.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ już korzystałem z tego sklepu. Jest on solidnym i rzetelnym sprzedawcą posiadającym asortyment w dobrej cenie w stosunku do jakości.

zakupy: klocki hamulcowe EBC Ultimax; lipiec 2018

plusy: rzetelny sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437994 z 19.07.2018

Oryginalne części w rozsądnych cenach

zakupy: Olej, filtry; lipiec 2018

plusy: Oryginalne części

minusy: Za mało części, brak np wyboru sprężyn zawieszenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzyś rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437990 z 19.07.2018

Szybka wysyłka. Polecam zdecydowanie!

zakupy: wycieraczki; lipiec 2018

plusy: Szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437982 z 19.07.2018

Szybko i sprawnie

zakupy: lakier zaprawkowy; lipiec 2018

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437966 z 19.07.2018

Staram się kupować produkty dobrej jakości

zakupy: owiewki; lipiec 2018

plusy: obsługa , realizacja , zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437954 z 19.07.2018

Wybrałem ten sklep, bo było to czego potrzebowałem, było w przystępnej cenie i miałem dobre wrażenia z poprzednich zakupów.

zakupy: Zbiornik wyrównawczych i płyn do chłodnicy; lipiec 2018

plusy: Terminowość, jakość, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437950 z 19.07.2018

Dostępność części, profesjonalna obsługa, dobre ceny... Polecam:)

zakupy: Zawieszenie focus mk2 lift; lipiec 2018

plusy: Ok

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

profit rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437866 z 18.07.2018

Polecił mi go znajomy

zakupy: poduszka silnika, wycieraczki; lipiec 2018

plusy: produkty dobrych marek

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437834 z 17.07.2018

Tak spełnił moje ocekiwania

zakupy: wycieraczki do szyb; lipiec 2018

plusy: Szybkoś dostawy,zgodność towaru

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olekk18 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437830 z 17.07.2018

Kupiłem tu już kilka rzeczy i byłem bardzo zadowolony, z jakości towaru , czasu realizacji zamówienia ( 24h) oraz kontaktu ze sklepem w razie jakichkolwiek pytań i reklamacji. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Amortyzatory przednie, łożyska, odbojniki, poduszki i osłony; lipiec 2018

plusy: konkurencyjne ceny części oryginalnych, czas dostawy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437818 z 16.07.2018

wybrałem ten sklep ze względu na dostępność obu artykułów oraz dobre doświadczenia z poprzednich zakupów.

zakupy: Filtry powietrza do F. Focus MK2 B i Mondeo MK4 D.; czerwiec 2018

plusy: Bezproblemowość, czas realizacji, dostępność artykułów

minusy: Dotychczas nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chuligain rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437798 z 16.07.2018

polecony przez kolegę , spełnił

zakupy: na zmianę oleju; lipiec 2018

plusy: sprawne zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437762 z 15.07.2018

Sprawnie i szybko

zakupy: olej, filtr; lipiec 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

candy52 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437734 z 14.07.2018

profesjonalny sprzedawca

zakupy: dekielki ford do alufelg, nakrętka koła z nakładką nierdze; kwiecień 2018

plusy: wszystko OK

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boniaaabonia rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437726 z 14.07.2018

Polecam, miła i szybka obsługa, szybka dostawa:)

zakupy: filtry, olej, opony; lipiec 2018

plusy: szybkośc

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437722 z 14.07.2018

Wybrałem z Internetu

zakupy: Filtry; lipiec 2018

plusy: Dobry kontakt mailowy i telefoniczny

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437718 z 14.07.2018

Używam z zadowoleniem od lat

zakupy: Filtry, olej, akcesoria; lipiec 2018

plusy: Ceny

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER