Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, , Motorcraft, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Victor reinz, Hart, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2631
  • opinie neutralne: 13
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2649 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425682 z 12.12.2017

Wszystko OK. Sprawna dostawa, dobre ceny.

zakupy: isofix do focusa; grudzień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: jak dla mnie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425678 z 12.12.2017

Pewne oryginalne produkty. Nie pierwsze zamowienie w tym sklepie wiec polecam kazdemu.

zakupy: pasek alternatora w zestawie mondeo mk3; listopad 2017

plusy: sprzedaz online.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

judzin51 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425662 z 12.12.2017

Oryginalne części w dobrej cenie. Oczekiwania spełnione.

zakupy: Pióra wycieraczek.; grudzień 2017

plusy: Profesjonalizm, towar zgodny z opisem.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425622 z 11.12.2017

Wybrałem sklep Ford.sklep.pl ponieważ każdy mój kolejny zakup w tym sklepie jest realizowany błyskawicznie, a ceny części są atrakcyjne.

zakupy: sworzeń wahacza ford mondeo; grudzień 2017

plusy: terminowość dostaw, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425606 z 10.12.2017

To nie był mój pierwszy zakup w sklepie ford.sklep.pl. Zarówno ten jak i poprzednie przebiegły wzorowo. Dobra cena, ekspresowa dostawa, duży wybór towaru

zakupy: Wycieraczki, ramię wycieraczki tył, poduszka silnika; listopad 2017

plusy: Wybór towaru, czas realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondi rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425594 z 09.12.2017

Szybka i rzetelna transakcja. Polecam

zakupy: tuleja mocowania pokrywy silnika; grudzień 2017

plusy: wygoda i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roman rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425590 z 09.12.2017

Jestem pod dużym wrażeniem zapakowania mojego już podłokietnika w tak dużą ilość pudełek. Bravo Kielce, bravo ten Pan/Pani. Jest fajnie, jest weekend !!!!

zakupy: podłokietnik do forda focusa mk2; grudzień 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425550 z 08.12.2017

sklep wybrałem ze względu na dostępność towaru i atrakcyjną cenę, sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, szybka realizacja zmówienia, świetny kontakt i niewygórowane ceny to cechy sklepu Ford.sklep.pl

zakupy: lampa tylna Ford Transit; grudzień 2017

plusy: szybkość i niska cena

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425538 z 08.12.2017

Szybka realizacja oraz przystępne ceny

zakupy: Felgi stalowe, nakrętki; grudzień 2017

plusy: Atrakcyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425534 z 08.12.2017

zależy mi na dobrej jakości częściach

zakupy: wycieraczki do szyb; grudzień 2017

plusy: duży asortyment

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425510 z 08.12.2017

Kolejne zakupy. Najlepszy sklep z częściami do Forda.

zakupy: Wycieraczki; grudzień 2017

plusy: Cena, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425506 z 08.12.2017

Kolejne zakupy. Najlepszy sklep z częściami do Forda.

zakupy: Wycieraczki; grudzień 2017

plusy: Cena, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jankes131275 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425498 z 08.12.2017

sklep oferuje towary dobrej jakości i atrakcyjne cenowo

zakupy: przewody przelewowe powrotu paliwa 2.0 TDCI 1708234; grudzień 2017

plusy: dostępność - sprzedaż internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425466 z 07.12.2017

Cena jak na allegro. Tania przesyłka pocztą.

zakupy: Żarówki; grudzień 2017

plusy: dostepność produktów

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425458 z 07.12.2017

Pewne zakupy, szybka przesyłka

zakupy: świece; grudzień 2017

plusy: towar zgodny z opisem, bezpieczne i pewne zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

efi rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425410 z 07.12.2017

Szubko i rzetelnie.

zakupy: dywaniki samochodowe; grudzień 2017

plusy: szyvkość rzetelność

minusy: bez zastrzeżęń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

domin76 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425406 z 07.12.2017

cena, szybkość

zakupy: łącznik stabilzatora; grudzień 2017

plusy: cena

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425398 z 07.12.2017

Po raz kolejny zakupy w tym sklepie i po raz kolejny wszystko tak jak należy

zakupy: Wycieraczki szyby, zaślepki relingów, mata do bagażnika; grudzień 2017

plusy: Wszystko tak jak być powinno

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darekcw rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425394 z 07.12.2017

Jak narazie jest dobrze

zakupy: oleje filtry; grudzień 2017

plusy: średnie ceny

minusy: rutyna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 425310 z 06.12.2017

Kupuję w tym sklepie ponieważ mają ogromny asortyment do forda. Jakość części na wysokim poziomie. Sam sklep posiada czytelną i przejrzysta stronę internetową. Polecam.

zakupy: Olej, filtry; listopad 2017

plusy: Przejrzysta strona, duży wybór części, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER