Części zamienne do samochodów marki Ford. Bezpośredni importer części oryginalnych Ford i Motorcraft. Zam...
Sklep FordCzesci.pl

Kontakt

tel. 22 679 90 31
Warszawa

Popularne produkty

Popularne marki

Ford

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FordCzesci.pl > Opinie klientów

Sklep FordCzesci.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.06.2006r i posiada 147 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

mariowaw rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 433202 z 15.04.2018

Polecam!

zakupy: olej, filtr oleju, powietrza, paliwa, kabiny; kwiecień 2018

plusy: termin realizacji, kontakt, pomoc w doborze towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszko nie ma zdania o FordCzesci.pl opinia nr 185373 z 17.12.2012

Ogólnie ceny ok, ale często brak towaru (może akurat tego co ja potrzebuje) dlatego mnie to wkurza

zakupy: reperaturka, zapinki, korel oleju; grudzień 2012

plusy: ceny

minusy: częsty brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maro1 rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 184673 z 14.12.2012

posiadają w swej ofercie bardzo bogaty wybór części które są bardzo dobrej jakości przy stosunkowo niewielkiej cenie.zaopatruje się od kilku lat u nich w części i jestem zadowolony.bardzo polecam wszystkim nie zdecydowanym :)

zakupy: tylne amortyzatory, tuleje tylnej belki; grudzień 2012

plusy: sklep spełnia wszelkie normy jakościowe części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 178653 z 27.11.2012

Oferuje oryginalne części Motorcraft-a w dużo niższej cenie niż ASO. W asortymencie również szeroka gama dobrej jakości zamienników.

zakupy: Rozrząd, uszczelka, tuleje, bębny itd; listopad 2012

plusy: Szeroki asortyment, dobre ceny

minusy: Zdarzają się opóźnienia wysyłki bez info o przyczynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucek1972 rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 177593 z 22.11.2012

maja duży wybór części do forda a zarazem przystępne ceny

zakupy: olej, filtry; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: za mało dokładne opisy niektórych części

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 176941 z 20.11.2012

Części typowe dla fordów

zakupy: filtry; listopad 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 175389 z 15.11.2012

Atrakcyjne promocje, konkurencyjne ceny

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; listopad 2012

plusy: Atrakcyjne promocje

minusy: Szybkość wysyłek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 174549 z 12.11.2012

KUPUJĘ TU CZĘŚCI OD KILKU LAT.

zakupy: świece przewody zapłonowe; listopad 2012

plusy: dostępność części

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 173709 z 09.11.2012

Ekspresowa realizacja, towar zgodny z opisem

zakupy: Filtry paliwa i powierza; listopad 2012

plusy: Precyzyjnie opisane produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ulan51 rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 167105 z 12.10.2012

super szybka obsługa internetowa i bardzo korzystne ceny

zakupy: olej silnikowy; październik 2012

plusy: czas realizacji, korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz_Gd rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 166425 z 10.10.2012

Zazwyczaj posiadają to, co jest potrzebne

zakupy: Spinki chlapaczy Motorcraft 1019285; październik 2012

plusy: Mają to, co potrzeba

minusy: zamówienie i płatność w czw. wysyłka we wtorek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanekmery rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 157805 z 08.09.2012

Najtańszy w necie

zakupy: napinacz rozrządu; lipiec 2012

plusy: Duży asortyment,niskie ceny

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 154789 z 28.08.2012

Najlepsza cena poszukiwanej części

zakupy: łożysko z piastą do Ford Focus mk2; sierpień 2012

plusy: możliwość płatności kartą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grigor51 rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 154669 z 28.08.2012

Ponieważ jest tanio

zakupy: lakier zaprawkowy; sierpień 2012

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czrcz rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 152897 z 22.08.2012

Sklep ma przejrzysty układ strony , no i przyjazne człowiekowi ceny.

zakupy: filtr paliwa do 1.6tdci; sierpień 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomand rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 146865 z 31.07.2012

Szybka dostawa towar Ok. Polecam !!!

zakupy: Częsci do TDCI 2, 0 Mondeo; lipiec 2012

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

l nie poleca FordCzesci.pl opinia nr 146513 z 30.07.2012

Ostrzgam przed zakupami w tym sklepie. Kupilem sprzeglo do mojego 2.0 TDDi 90 km, zamawiajac podalem VIN. Mechanik mial samochod juz na podnosniku z rozebranym starym sprzeglem kiedy kurier przywioz czesci. Odebralem sprzeglo i zawiozlem mechanikowi. Po 10 minutach od mojego wyjscia dzwoni do mnie ze sprzeglo nie pasje. Okazalo sie ze tarcza jest wieksza od oryginalnej i nie miesci sie w podebranie w kole zamachowym. No i problem. Mechanik kupil nowe kolejne sprzeglo (900 pln) i zmontowal. Odeslalem sprzeglo do EW-CAR. Tu zaczely sie problemy-sklep odmowil przyjecia sprzegla mowiac ze zwrotu uzywanych czesci nie przyjmuje. Sprzeglo kosztowalo 600 pln w EW-CAR, oczywiscie nie bylo montowane, nie ma fizycznej mozliwosci zmontowac sprzegla w 10 minut. Oczywiscie tarcza zostala nasunieta na walek a poznie zdjeta. Mam zdjecia sprzegla ktore zapobiegliwie zrobilem przed zapakowaniem paczki. Pozostaje mi isc tylko do sadu-poubownie tej sprawy nie zalatwie. Jednak isc do sadu za 600 pln-nie ma sensu. Ostrzegam jednak wszystkich przed zakupami w tym sklepie. to byl moj ostatni raz. Cala sprawa miala miejsce w okolicach wielkanocy-wtedy bylem w PL samochodem, wczesniej nie wzialem sie za napisanie tego posta. Ciekaw jestem tez czy jest wiecej osob ktore w ten sposob zostaly "zalatwione". Ja zostalem z dodatkowym sprzeglem ktore mi nie jest do niczego potrzebne i z niesmakiem po calej sprawie.

zakupy: sprzeglo mondeo TDDI; kwiecień 2012

plusy: cena

minusy: niesolidnosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 141393 z 16.07.2012

Śledziłem ceny w kilku sklepach internetowych. W tym sklepie ceny były najniższe. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem.

zakupy: filtry do forda mondeo; lipiec 2012

plusy: szeroki wybór, przejrzysta strona internetowa

minusy: nie odczułem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo112 rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 140049 z 12.07.2012

Po raz kolejny robię zakupy w sklepie internetowym Ew-car i jestem bardzo zadowolony. Ceny bardzo atrakcyjne a czas realizacji zamówienia wręcz ekspresowy.

zakupy: Olej 5W30 Formuła F; lipiec 2012

plusy: Duży wybór towaru,atrakcyjne sklepy

minusy: Nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje FordCzesci.pl opinia nr 138133 z 06.07.2012

Jest OK szybko, terminowo i tanio.

zakupy: Filtry do Forda; lipiec 2012

plusy: szybkość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER