Akcesoria komputerowe i sieciowe oraz sprzęt dla graczy.
Sklep Foto-Best.pl

Kontakt

tel. 509 302 291
Nowe Miasteczko

Popularne produkty

Eksploatacja-materiały, Obudowy PC, Monitory, Słuchawki, Zasilacze UPS, Płyty główne, Ładowarki, Nośniki, Karty graficzne, Komputery, Zasilacze ATX, Netbooki, Dyski SSD

Popularne marki

Incore, Asus, Lenovo, Hp, Esperanza, Akyga, Msi, Philips, Gigabyte, Lestar, Intel, Sencor, Dell, Fujitsu, Asrock, Acer, Samsung, Brak, Western digital, Seagate

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Foto-Best.pl > Opinie klientów

Sklep Foto-Best.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.06.2007r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 64927 z 17.11.2010

Bardzo dobra obsługa, szybka przesyłka. Polecam

zakupy: ZASILACZ UPS 300 USB, Biały ORVALDI; listopad 2010

plusy: Kontakt i obsługa, terminowość realizacji doskonała

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 44537 z 04.12.2009

Wybrałam ten sklep ponieważ towar przez niego oferowany jest korzystny cenowo w porównaniu z innymi sklepami.Posiada dużą ilość pozytywnych komentarzy.

zakupy: Nawigacja gps SYNGIO; grudzień 2009

plusy: Rzetelność,świetny kontakt ze sprzedającym.

minusy: Bez wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 44364 z 02.12.2009

Polecam sklep każdemu. Idealna obsługa od poziomu wysłania zapytania e-mailem aż po otrzymanie przesyłki. Zamówiłam tablet Pentagram Virtusoso – potrzebowałam go na określoną datę, z fakturą na firmę. Nie było go w danym momencie na stanie, ale uzyskałam rzetelną indormację na temat ceny (te podane na stronie internetowej są aktualne!), realnej możliwości realizacji zamówienia w terminie (zostało tak załatwione, że miałam tablet w ręku dokładnie tego dnia gdy go potrzebowałam), opcji zapłaty (wszelkie możliwe dostępne) i otrzymania faktury na firmę (oczywiście sklep takową wystawia). Z pewnością będę korzystala z tego serwisu w przyszłości, gdy będę potrzebowała czegoś, co mają w ofercie.

zakupy: tablet Pentagram Virtuoso; listopad 2009

plusy: rzetelność informacji, terminowośc, świetna obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hoody rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 30571 z 10.03.2009

Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Profesjonalizm godny zaufania. Polecam!

zakupy: Logitech NX60; marzec 2009

plusy: kontakt, wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

apriori rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 28250 z 13.02.2009

Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu, szybkości realizacji i bierzących informacji na temat statusu zamówienia. Cena również najatrakcyjniejsza ze wszystkich, które udało mi się w internecie wyszukać. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Tablet Virtuoso; luty 2009

plusy: b.dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, cena

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cezgaw rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 25709 z 02.01.2009

Super sklep! Gorąco polecam, kompetentna obsługa, szybka wysyłka, sprawdzona jakość usług, dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: Odtwarzacz mp4 PENTAGRAM Eon Cineo 4GB; grudzień 2008

plusy: Bd. kompetencja, świetna jakość usług,doskonały kontakt

minusy: narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arogro rekomenduje Foto-Best.pl opinia nr 20236 z 13.09.2008

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Ogólnie bez problemów. Polecam!!!

zakupy: Logitech G7 Laser Mouse; sierpień 2008

plusy: Przejżystość działu zakupów, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER