Aparaty fotograficzne i kamery wideo oraz lornetki i lunety.
Sklep Fotomarket.com.pl

Kontakt

tel. 33 812 50 48
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Energia, Foto-Video, Optyka, Latarki, Tablety, Digitalizacja, Zabawki, Lampy video, Pioneer, Pogoda, Audio, Marine, Luxmedia WP240, Falcon, Hydan, Videorejestrator

Popularne marki

Ansmann, Braun phototechnik, Praktica, Bilora, Schneider, Reflecta, Telefunken, Berlebach, Toshiba, Kodak, Despicable me

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fotomarket.com.pl > Opinie klientów

Sklep Fotomarket.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2009r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 70214 z 26.01.2011

Chciałem zakupić kamerę Praktica i jestem w pełni zadowolony.

zakupy: Kamera Praktica 10.4; styczeń 2011

plusy: Sprawność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 62737 z 12.10.2010

Jestem zaskoczony tak szybką realizacją zlecenia. Świetnie!

zakupy: luneta firmy PRAKTIKA; październik 2010

plusy: szybkośc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 57547 z 15.07.2010

Wszystko szybko,sprawnie,godne polecenia

zakupy: Akumulator Li-Ion NP 45; lipiec 2010

plusy: fachowość,sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 57455 z 13.07.2010

Świetny sprzęt za rozsądną cenę. Profesjonalna obsługa, błyskawiczna obsługa. Zrobiłem zakup w niedzielę wieczorem a we wtorek miałem już lornetkę w domu. Polecam wszystkim zakupy w sklepie Fotomarket.

zakupy: Lornetka Praktica Falcon 12x50; lipiec 2010

plusy: Dobra cena, szybka wysyłka.

minusy: nie zauważyłem żadnych wad w trakcie transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 56277 z 22.06.2010

Szybka i rzeczowa obsługa, dostawa bez zastrzeżeń, towar zgodny z oczekiwaniami - funkcjonalnie i w rozsadnej cenie...

zakupy: EXAKTA DPZ 38AF (Olympus & Panasonic); czerwiec 2010

plusy: szybkość działania, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 54810 z 26.05.2010

Dobry kontakt szybka wysylka towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Aparat DCZ 12Z4 tani i naprawdę dobry. Zawsze oczywiści znajda się malkontenci ale tych jest mniej. Polecam sklep i towar.

zakupy: aparat cyfrowy; maj 2010

plusy: profesjonalizm i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nicolas78 rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 54642 z 24.05.2010

Rewelacyjna obsługa pod każdym względem. Towar zgodny z oczekiwaniem. Sklep godny polecenia, skorzystam ponownie z usług w przyszłości :)

zakupy: Lornetka Practica 3x25; maj 2010

plusy: szybkość, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 53267 z 03.05.2010

Zakup bezproblemowy - wszystko zostało przeprowadzone szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami

zakupy: Bateria do Praktica DVC 10.1 HDMI; kwiecień 2010

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 49556 z 04.03.2010

Dziękuje,wszystko ok,towar zgodny z opisem,szybka przesyłka,polecam.

zakupy: kamera praktica 10.1; marzec 2010

plusy: kontaktowość,rzeczowa obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 49316 z 28.02.2010

Polecam sklep za solidność, szeroki wybór asortymentu w przyzwoitych cenach.

zakupy: dcz 12.1, karta pamięci 2GB; luty 2010

plusy: "fakt" ,że istnieje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 47040 z 19.01.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ jest w nim dobry sprzęt w niskiej cenie.

zakupy: praktica dcz10.4; styczeń 2010

plusy: Szybko i sprawnie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 46669 z 12.01.2010

Ze względu na nieocenioną pomoc i fachowość. W każdym momencie można liczyć na pomoc i doradzenie w kwestii wyboru. Trzykrotnie korzystałam z pomocy fachowców w tym sklepie i następny aparat też z pewnością będzie się nazywał PRAKTICA. Właśnie dlatego, że klient czuje się tam ważny a nie jest zbędnym dodatkiem do portfela. Nie jestem pracownicą sklepu, ani żadną krewną i znajomą królika - nie ,myślcie, że to autoreklama. :-) A niedowiarków wysyłam do skorzystania ze sklepu i kontaktu osobistego lub via mail. A ja serdecznie pozdrawiam pracowników - szczególnie p. Krzysztofa! :-)

zakupy: Praktica slim, DCZ 4.3, DCZ 7.4; grudzień 2009

plusy: fachowość, życzliwość, cierpliwość

minusy: nie istnieją! No chyba, że odległość w km:-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 46176 z 04.01.2010

Ponieważ mają tani sprzet niczym nie różniący się od tego w innych sklepach gdzie jest o 100zł lub więcej drożej. Świetny kontakt i przesyłka (jeszcze tak szybkiej nie widziałem , przywieźli kamerę w sylwestra). Naprawdę extra sklep POLECAM bardzo gorąco!!!!!!!!

zakupy: Kamera Praktica DVC 4.1 HD; grudzień 2009

plusy: Główna zaleta to brak wad - DOSŁOWNIE

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 44743 z 08.12.2009

Najlepsza cena za aparat Praktica , bardzo dobry kontakt, profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Praktica Luxmedia 8213; grudzień 2009

plusy: szeroki asortyment, przyjazna strona www , niskie ceny

minusy: nie potrafię wskazać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helena23 rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 44444 z 03.12.2009

dobra oferta , ciekawa cenowo, sprzet zakupiony w sklepie spelnil me oczekiwania

zakupy: PRAKTICA DCZ 8.3 (granatowy); grudzień 2009

plusy: przejrzysta strona internetowa, dobry i szybki kontakt

minusy: wg mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Z.ROGALA rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 38041 z 21.07.2009

Stwierdzam obiektywnie, że dokonywanie zakupów w Waszym markecie to prawdziwa przyjemność.Szybka realizacja zamówienia przesyłka solidnie zapakowana zgodna z zamówieniem Sklep w którym kupiłem kamerę nie potrafi sprowadzić niezbędnego dla mnie akumulatora,dziękiWam zapas z czego bardzo sięcieszę.Mała rzecz a cieszy.

zakupy: akumulator do kamery DVC 5, 2 FHD; lipiec 2009

plusy: Profesjonalizm

minusy: nie stwierdza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Audioza rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 37444 z 10.07.2009

Wielki pozytyw dla sklepu Fotomarket. Kontakt mailowy i telefoniczny bezproblemowy, bardzo miła obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony do przesyłki. Towar dostarczony kurierem błyskawicznie. Polecam ten sklep w 100%

zakupy: Lornetka PRAKTICA zoom 7-21x; lipiec 2009

plusy: bezproblemowy kontakt meilowy i telefoniczny, szybka dos

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz I. rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 36944 z 30.06.2009

Bez najmniejszych wątpliwości mogę wystawić najwyższą notę sklepowi FOTOMARKET. Zostałem obsłużony w sposób bezproblemowy, profesjonalny i co najważniejsze życzliwy (moje zamówienie, z przyczyn ode mnie niezależnych (wizyta w szpitalu), dzięki uprzejmości osób tam pracujących „oczekiwało” do chwili kiedy będę mógł je zrealizować w stosownym i najwygodniejszym dla mnie momencie. Do sklepu można się bez trudu dodzwonić (co nie zawsze w przypadku sklepów internetowych jest oczywiste), zasięgnąć rady, upewnić się co do zamówienia – słowem, powtórzę to jeszcze raz - życzliwy, pełny kontakt. Polecam serdecznie!

zakupy: Praktica Luxmedia 7303; czerwiec 2009

plusy: Obsługa. Kontakt. Ludzie.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER