Aparaty fotograficzne i kamery wideo oraz lornetki i lunety.
Sklep Fotomarket.com.pl

Kontakt

tel. 33 812 50 48
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Energia, Foto-Video, Latarki, Optyka, Tablety, Zabawki, Digitalizacja, Pogoda, Audio, Pioneer, Luxmedia WP240, Falcon, Marine, Highlander, Aves, Videorejestrator

Popularne marki

Ansmann, Braun phototechnik, Praktica, Bilora, Schneider, Reflecta, Telefunken, Berlebach, Toshiba

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fotomarket.com.pl > Opinie klientów

Sklep Fotomarket.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2009r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 70214 z 26.01.2011

Chciałem zakupić kamerę Praktica i jestem w pełni zadowolony.

zakupy: Kamera Praktica 10.4; styczeń 2011

plusy: Sprawność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 62737 z 12.10.2010

Jestem zaskoczony tak szybką realizacją zlecenia. Świetnie!

zakupy: luneta firmy PRAKTIKA; październik 2010

plusy: szybkośc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 57547 z 15.07.2010

Wszystko szybko,sprawnie,godne polecenia

zakupy: Akumulator Li-Ion NP 45; lipiec 2010

plusy: fachowość,sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 57455 z 13.07.2010

Świetny sprzęt za rozsądną cenę. Profesjonalna obsługa, błyskawiczna obsługa. Zrobiłem zakup w niedzielę wieczorem a we wtorek miałem już lornetkę w domu. Polecam wszystkim zakupy w sklepie Fotomarket.

zakupy: Lornetka Praktica Falcon 12x50; lipiec 2010

plusy: Dobra cena, szybka wysyłka.

minusy: nie zauważyłem żadnych wad w trakcie transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 56277 z 22.06.2010

Szybka i rzeczowa obsługa, dostawa bez zastrzeżeń, towar zgodny z oczekiwaniami - funkcjonalnie i w rozsadnej cenie...

zakupy: EXAKTA DPZ 38AF (Olympus & Panasonic); czerwiec 2010

plusy: szybkość działania, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 54810 z 26.05.2010

Dobry kontakt szybka wysylka towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Aparat DCZ 12Z4 tani i naprawdę dobry. Zawsze oczywiści znajda się malkontenci ale tych jest mniej. Polecam sklep i towar.

zakupy: aparat cyfrowy; maj 2010

plusy: profesjonalizm i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nicolas78 rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 54642 z 24.05.2010

Rewelacyjna obsługa pod każdym względem. Towar zgodny z oczekiwaniem. Sklep godny polecenia, skorzystam ponownie z usług w przyszłości :)

zakupy: Lornetka Practica 3x25; maj 2010

plusy: szybkość, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 53267 z 03.05.2010

Zakup bezproblemowy - wszystko zostało przeprowadzone szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami

zakupy: Bateria do Praktica DVC 10.1 HDMI; kwiecień 2010

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 49556 z 04.03.2010

Dziękuje,wszystko ok,towar zgodny z opisem,szybka przesyłka,polecam.

zakupy: kamera praktica 10.1; marzec 2010

plusy: kontaktowość,rzeczowa obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 49316 z 28.02.2010

Polecam sklep za solidność, szeroki wybór asortymentu w przyzwoitych cenach.

zakupy: dcz 12.1, karta pamięci 2GB; luty 2010

plusy: "fakt" ,że istnieje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 47040 z 19.01.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ jest w nim dobry sprzęt w niskiej cenie.

zakupy: praktica dcz10.4; styczeń 2010

plusy: Szybko i sprawnie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 46669 z 12.01.2010

Ze względu na nieocenioną pomoc i fachowość. W każdym momencie można liczyć na pomoc i doradzenie w kwestii wyboru. Trzykrotnie korzystałam z pomocy fachowców w tym sklepie i następny aparat też z pewnością będzie się nazywał PRAKTICA. Właśnie dlatego, że klient czuje się tam ważny a nie jest zbędnym dodatkiem do portfela. Nie jestem pracownicą sklepu, ani żadną krewną i znajomą królika - nie ,myślcie, że to autoreklama. :-) A niedowiarków wysyłam do skorzystania ze sklepu i kontaktu osobistego lub via mail. A ja serdecznie pozdrawiam pracowników - szczególnie p. Krzysztofa! :-)

zakupy: Praktica slim, DCZ 4.3, DCZ 7.4; grudzień 2009

plusy: fachowość, życzliwość, cierpliwość

minusy: nie istnieją! No chyba, że odległość w km:-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 46176 z 04.01.2010

Ponieważ mają tani sprzet niczym nie różniący się od tego w innych sklepach gdzie jest o 100zł lub więcej drożej. Świetny kontakt i przesyłka (jeszcze tak szybkiej nie widziałem , przywieźli kamerę w sylwestra). Naprawdę extra sklep POLECAM bardzo gorąco!!!!!!!!

zakupy: Kamera Praktica DVC 4.1 HD; grudzień 2009

plusy: Główna zaleta to brak wad - DOSŁOWNIE

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 44743 z 08.12.2009

Najlepsza cena za aparat Praktica , bardzo dobry kontakt, profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Praktica Luxmedia 8213; grudzień 2009

plusy: szeroki asortyment, przyjazna strona www , niskie ceny

minusy: nie potrafię wskazać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helena23 rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 44444 z 03.12.2009

dobra oferta , ciekawa cenowo, sprzet zakupiony w sklepie spelnil me oczekiwania

zakupy: PRAKTICA DCZ 8.3 (granatowy); grudzień 2009

plusy: przejrzysta strona internetowa, dobry i szybki kontakt

minusy: wg mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Z.ROGALA rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 38041 z 21.07.2009

Stwierdzam obiektywnie, że dokonywanie zakupów w Waszym markecie to prawdziwa przyjemność.Szybka realizacja zamówienia przesyłka solidnie zapakowana zgodna z zamówieniem Sklep w którym kupiłem kamerę nie potrafi sprowadzić niezbędnego dla mnie akumulatora,dziękiWam zapas z czego bardzo sięcieszę.Mała rzecz a cieszy.

zakupy: akumulator do kamery DVC 5, 2 FHD; lipiec 2009

plusy: Profesjonalizm

minusy: nie stwierdza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Audioza rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 37444 z 10.07.2009

Wielki pozytyw dla sklepu Fotomarket. Kontakt mailowy i telefoniczny bezproblemowy, bardzo miła obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony do przesyłki. Towar dostarczony kurierem błyskawicznie. Polecam ten sklep w 100%

zakupy: Lornetka PRAKTICA zoom 7-21x; lipiec 2009

plusy: bezproblemowy kontakt meilowy i telefoniczny, szybka dos

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz I. rekomenduje Fotomarket.com.pl opinia nr 36944 z 30.06.2009

Bez najmniejszych wątpliwości mogę wystawić najwyższą notę sklepowi FOTOMARKET. Zostałem obsłużony w sposób bezproblemowy, profesjonalny i co najważniejsze życzliwy (moje zamówienie, z przyczyn ode mnie niezależnych (wizyta w szpitalu), dzięki uprzejmości osób tam pracujących „oczekiwało” do chwili kiedy będę mógł je zrealizować w stosownym i najwygodniejszym dla mnie momencie. Do sklepu można się bez trudu dodzwonić (co nie zawsze w przypadku sklepów internetowych jest oczywiste), zasięgnąć rady, upewnić się co do zamówienia – słowem, powtórzę to jeszcze raz - życzliwy, pełny kontakt. Polecam serdecznie!

zakupy: Praktica Luxmedia 7303; czerwiec 2009

plusy: Obsługa. Kontakt. Ludzie.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER