Zabawki dla dzieci i rodziców, akcesoria dla niemowląt i matek.
Sklep Fragles.pl

Kontakt

tel. 33 8173727
Świętoszówka

Popularne produkty

Karmienie dziecka, Zabawki dla dzieci, Zdrowie i higiena, Zabawki dla najmłodszych, Akcesoria dla niemowląt, Gry, Pokój dziecka, Foteliki samochodowe

Popularne marki

Nuk, Babyono, Mam baby, Tommee tippee, Epee, , Bandai, Monster high, Tm toys, Simba, Thomas and friends trackmaster, Thomas & friends take-n-play, Gormiti

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 87
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fragles.pl > Opinie klientów

Sklep Fragles.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.12.2012r i posiada 87 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Fragles.pl opinia nr 280261 z 28.02.2014

Poszukiwałam konkretnego towaru, który sprzedawca specjalnie dla mnie sprowadził, absolutnie polecam!!

zakupy: smoczek MAM; styczeń 2014

plusy: oferta, kontakt z klientem i szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Fragles.pl opinia nr 269633 z 01.01.2014

TANI TOWAR, MILI SPRZEDAWCY I ŁATWE I SZYBKIE NAWIĄZANIE KONTAKTU ZE SPRZEDAJĄCYM,TOWAR DOSTARCZONY EXPRESOWO I BEZ ZASTRZEŻEŃ.W STU PROCENTACH POLECAM TEN SKLEP,

zakupy: PIESZCZOCH OKKI; grudzień 2013

plusy: ŻETELNOŚĆ

minusy: NIC WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JulAdam rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268837 z 26.12.2013

spełnił oczekiwania w 100%. Ekspresowa dostawa mimo okresu świątecznego

zakupy: komputer edukacyjny; grudzień 2013

plusy: szybkość realizacji i dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ma77rcin rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268701 z 25.12.2013

dobra oferta cenowa i szybka realizacja zamowienia w okresie przedswiatecznym orza bardzo dobry kontakt z klientem .

zakupy: woz strazacki tomek; grudzień 2013

plusy: szybkosc

minusy: -brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zibi rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268685 z 25.12.2013

Sklep posiada szeroki asortyment, zamówione przedmioty otrzymałem bardzo szybko

zakupy: Nuk Wkładki Laktacyjne Classic x 30szt. 252.004, BabyOno Klips; grudzień 2013

plusy: szeroki asortyment, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268665 z 25.12.2013

szybka, miła i profesjonalna obsługa. Szybka bezproblemowa wysyłka...duży plus

zakupy: Zabawka; grudzień 2013

plusy: szybka profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr2806 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268661 z 25.12.2013

Super sklep,dobre ceny,wspaniały rzeczowy kontakt,szybka realizacja zamówienia,czego chcieć więcej...U mnie już w zakładce ulubieni sprzedający

zakupy: lalki barbie; grudzień 2013

plusy: pokrewne asortymenty z danej serii,co upraszacza zakupy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michu rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268621 z 24.12.2013

wszystko ok

zakupy: Klixi Mixi Brokatowe Klocki 50; grudzień 2013

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268617 z 24.12.2013

posiadał towar,którego szukałam ,a ceny były niższe niż w innych sklepach tego typu.

zakupy: Rochelle Goyle; grudzień 2013

plusy: duża oferta

minusy: nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R.D rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268613 z 24.12.2013

podobały mi się zabawki, które poszukiwałem w atrakcyjnej cenie. I w tym właśnie sklepie znalezłem to czekgo szukałem.

zakupy: nr 1305734; grudzień 2013

plusy: ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268609 z 24.12.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ gra którą zamawiałam była tu najtańsza (w porównaniu z innymi sklepami internetowymi). Gra przyszła bardzo szybko, dobrze zapakowana i dokładnie taka jak opisana w sklepie internetowym.

zakupy: Gra; grudzień 2013

plusy: Tanio, szybko i dokładnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mlukasz rekomenduje Fragles.pl opinia nr 268593 z 24.12.2013

Jako jedyny z sześciu sklepów odpowiedział na pytanie i zrealizował zamówienie zgodnie z planem. Polecam serdecznie.

zakupy: pamiętnik na hasło; listopad 2013

plusy: rzetelność, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Fragles.pl opinia nr 243393 z 09.09.2013

Tylko w tym sklepie znalazłam jeszcze album do naklejek hellow kitty. Sklep posiadajacy szeroki asortyment dla dieci, informacje dokładne i wyczerpujace. Bardzo miło robi się zakupy i polecam wszystkim.

zakupy: album hellow kitty i naklejki; sierpień 2013

plusy: przejrzystość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Fragles.pl opinia nr 243137 z 08.09.2013

Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar w pełni zgodny z opisem i oczekiwaniami.

zakupy: Ustnik NUK; wrzesień 2013

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djlola18 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 243057 z 07.09.2013

Cudowny sklep :) Więcej chyba dodawać nie trzeba

zakupy: spirala baby mix, zawieszka babyono; sierpień 2013

plusy: szybkość, duży wybór produktów

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga Sz. rekomenduje Fragles.pl opinia nr 243037 z 07.09.2013

Ciekawy towar, miły kontakt, szybka obsługa, Dziękuję.

zakupy: samochodziki i ośmiorniczka; wrzesień 2013

plusy: szybka obsługa

minusy: -------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaska rekomenduje Fragles.pl opinia nr 240169 z 27.08.2013

wszystko ok.. pełen profesjonalizm sprzedającego

zakupy: wielorazowy podkład do przewijania Akuku; lipiec 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje Fragles.pl opinia nr 236941 z 13.08.2013

tanio i dobrze ;)

zakupy: zawieszkado łóżeczka biedrona; lipiec 2013

plusy: szybkosc realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kama rekomenduje Fragles.pl opinia nr 236913 z 13.08.2013

Super zakup.Towar juz na drugi dzień.Polecam

zakupy: Album Champions; lipiec 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BAKO51 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 233145 z 25.07.2013

Doskonały kontakt ze Sprzedającym, błyskawiczna dostawa, zakupiony towar spełnia moje oczekiwania. Polecam Sklep.

zakupy: Epee Gormiti Era Całkowitego Zaćmienia Ołtarz Życia Luxor 01314; lipiec 2013

plusy: terminowość realizacji, doskonała obsługa

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER