Zabawki dla dzieci i rodziców, akcesoria dla niemowląt i matek.
Sklep Fragles.pl

Kontakt

tel. 33 8173727
Świętoszówka

Popularne produkty

Karmienie dziecka, Zabawki dla dzieci, Zdrowie i higiena, Zabawki dla najmłodszych, Akcesoria dla niemowląt, Gry, Pokój dziecka, Foteliki samochodowe

Popularne marki

Nuk, Babyono, Mam baby, Tommee tippee, Epee, , Bandai, Monster high, Tm toys, Simba, Thomas and friends trackmaster, Thomas & friends take-n-play, Gormiti

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 87
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fragles.pl > Opinie klientów

Sklep Fragles.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.12.2012r i posiada 87 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

igorens rekomenduje Fragles.pl opinia nr 220125 z 22.05.2013

produkty tańsze niz u innych sprzedawów , szybka i miła obsługa , super kontakt ze sprzedającym

zakupy: figurka deadstone; maj 2013

plusy: super szybka obsługa i mkontak , zaineresowanie klientem

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Fragles.pl opinia nr 220101 z 22.05.2013

Rozsądna cena, wiele pozytywnych ocen. Dodatkowo po zakupie świetny kontakt z klientem. Polecam.

zakupy: Hasbro Nerf N-Strike Jolt EX-1 Kieszonkowy; maj 2013

plusy: szybka realizacja, dobry kontakt

minusy: nie znalazłam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Fragles.pl opinia nr 220089 z 22.05.2013

Szukałam prezentu dla syna, a sklep Fragles oferował najniższą cenę za zabawkę, której szukałam. SKLEP FRAGLES PL SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA W 100%!!!. SZYBKA REALIZACJA I TOWAR ODPOWIADAŁ OPISOWI. DZIĘKUJĘ I POLECAM WSZYSTKIM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!

zakupy: Epee Sky Rocket Rakieta Dźwiękowa 2-pack; maj 2013

plusy: TERMINOWOŚĆ

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karola rekomenduje Fragles.pl opinia nr 219845 z 21.05.2013

cena produktu i przesyłki była przystępna, dostateczna ilość pozytywnych komentarzy, szybka wysyłka. Jestem zadowolona

zakupy: ustnik do kubka nuk; maj 2013

plusy: cena i czas oczekiwania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yo rekomenduje Fragles.pl opinia nr 219821 z 21.05.2013

Wszystko ok

zakupy: Mattel Barbie Szef Kuchni T7172; maj 2013

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Fragles.pl opinia nr 219445 z 19.05.2013

ponieważ cena towaru jaki zamawiałam była dobra ,przesyłka dotarła szybko i bez problemów

zakupy: ołtarz gormiti; maj 2013

plusy: nie wygórowane ceny produktów

minusy: na razie nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aska rekomenduje Fragles.pl opinia nr 219085 z 17.05.2013

Sklep zachęcił mnie szeroką gamą produktów różnych producentów, przystępnymi cenami i dobrym opisem sprzedawanych przedmiotów. Bardzo dobry kontakt mailowy, o zamówieniu jestem informowana na bieżąco. Błyskawiczna przesyłka, bezpiecznie zapakowana. Produkty dokładnie takie, jak zamawiałam. Na pewno tu wrócę. POLECAM!

zakupy: smoczki, butelki, smoczki usp., zabawki; maj 2013

plusy: różnorodność i dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Fragles.pl opinia nr 218689 z 15.05.2013

super sklep, a przede wszystkim towar najwyższej jakości

zakupy: Epee Gormiti Era Całkowitego Zaćmienia Ołtarz Życia Oneiron; maj 2013

plusy: wysoka jakość, szybka dostawa

minusy: nie ma wad ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Fragles.pl opinia nr 218185 z 13.05.2013

Dobry przepływ informacji, korzystne ceny, szybka wysyłka - wszystko OK.

zakupy: figurki Ben10; maj 2013

plusy: j/w.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Fragles.pl opinia nr 217321 z 08.05.2013

Super szybka dostawa!!!

zakupy: Karty piłkarskie; maj 2013

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie ma ich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

truskaweczka_ rekomenduje Fragles.pl opinia nr 217209 z 08.05.2013

Dobre zaopatrzenie sklepu

zakupy: smoczki do butelek i smoczek uspokojajac; maj 2013

plusy: blyskawiczna przesylka, profesjonalna obsluga

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jobcio1 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 217137 z 07.05.2013

Atrakcyjna cena. Pełne zadowolenie z transakcji-szybka przesyłka, towar super.

zakupy: Mattel Gra Karty Uno Monster High; kwiecień 2013

plusy: niskie ceny, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorya_pl rekomenduje Fragles.pl opinia nr 217061 z 07.05.2013

Korzystne ceny

zakupy: NUK Miękka Szczotka Dla Niemowląt; maj 2013

plusy: szybkośc realizacji zamówień

minusy: nieciekawy interfejs sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Fragles.pl opinia nr 216973 z 07.05.2013

Sprawna obsługa, towar zgodny z opisem :)

zakupy: Epee Boingo Magiczna Trikolina 4-pack 01700; kwiecień 2013

plusy: informacje na temat przebiegu zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haba83 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 213521 z 19.04.2013

Ponieważ ceny były bardzo konkurencyjne, krótki czas oczekiwania oraz dobry kontakt z firmą

zakupy: Epee Angry Birds Mash'ems 3-pak; kwiecień 2013

plusy: konkurencyjne ceny oraz szybkość wysyłki i kontaktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Fragles.pl opinia nr 211885 z 12.04.2013

Przedmiot zgodny z opisem. Szybka dostawa. Bardzo dobra współpraca. Serdecznie polecam Sklep.

zakupy: Lalka monster high Jinafire Long; kwiecień 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ładny rekomenduje Fragles.pl opinia nr 211581 z 11.04.2013

Szybka realizacja

zakupy: Kubek Nuk; kwiecień 2013

plusy: Szybka realizacja dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Fragles.pl opinia nr 210997 z 09.04.2013

Rewelacyjna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i co najważniejsze realizacja zamówienia po prostu błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam :)

zakupy: Zabawki Fisher Price Tomek i przyjaciele; kwiecień 2013

plusy: Ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak dostępności niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

foxiu76 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 209766 z 03.04.2013

Wybralam ten sklep ponieważ mial w ofercie rzeczy których szukalam i nie musialam kupować po kilku sklepach co wiązalo się z mniejszymi kosztami za przesylkę. Kontakt ze sklepem doskonaly, moje prośby odnośnie kolorystyki zostaly uwzględnione ( w innych sklepach kolory wysylami losowo) więc generalnie sklep i transakcje oceniami WZOROWO.

zakupy: Magno-z figurki i gra; kwiecień 2013

plusy: Profesjonalizm i otwarcie na potrzeby klienta

minusy: Wszystko bylo OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kameleon rekomenduje Fragles.pl opinia nr 209742 z 03.04.2013

Wszystko OK.

zakupy: zabawki; kwiecień 2013

plusy: Rzeczowa i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER